Bill Clinton

Bill Clinton

Son dakika Bill Clinton haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Bill Clinton ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Bill Clinton haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Bill Clinton

haberleri sayfasında son dakika yaşanan bill clinton gelişmeleri de dahil olmak üzere 761 bill clinton haberi bulunmuştur. Tüm bill clinton haberleri aşağıda listelenmiştir.
Jeffrey Epstein kimdir? Milyarder Jeffrey Epstein'in davasında kimlerin adı geçiyor? İşte Jeffrey Epstein listesi
Jeffrey Epstein kimdir? Milyarder Jeffrey Epstein'in davasında kimlerin adı geçiyor? İşte Jeffrey Epstein listesi ABD'de kız çocuklarına yönelik cinsel istismar ağı oluşturmaktan suçlanan ve yargılanmayı beklerken hapishanede intihar eden Amerikalı milyarder Jeffrey Epstein'in davasıyla bağlantılı kişilerin isimleri açıklandı. Söz konusu gelişmenin ardından Jeffrey Epstein kimdir, sorusunun yanıtı sorgulanırken Jeffrey Epstein listesi için aramalar da arttı. Peki, Jeffrey Epstein olayı nedir? İşte Jeffrey Epstein listesi
4.01.2024 Gündem
Kevin Spacey kimdir, kaç yaşında, nereli? Burak Özçivit’in Kevin Spacey açıklaması ne?
Kevin Spacey kimdir, kaç yaşında, nereli? Burak Özçivit’in Kevin Spacey açıklaması ne? Burak Özçivit 14 yaşında bir çocuğun da aralarında olduğu birçok kişiye cinsel istismarda bulunduğu iddiasıyla yargılanan ABD'li oyuncu Kevin Spacey ile poz verince, Kevin Spacey hakkında yapılan araştırmalar arttı. Peki, Kevin Spacey kimdir, kaç yaşında, nereli?
13.12.2022 Magazin
Yerebatan Sarnıcı ne zaman açılacak? Yerebatan Sarnıcı giriş ücreti ne kadar?
Yerebatan Sarnıcı ne zaman açılacak? Yerebatan Sarnıcı giriş ücreti ne kadar? Uzun süredir restorasyon çalışması yürütülen Yerebatan Sarnıcı’nda sona gelindi. Bir süredir ziyarete kapalı olan Dünya Mirası Listesi’nde yer alan ve Türkiye’nin UNESCO’daki en iyi eseri seçilen Yerebatan Sarnıcı açılıyor. Peki, Yerebatan Sarnıcı ne zaman açılacak? Yerebatan Sarnıcı giriş ücreti ne kadar? Yerebatan Sarnıcı nerede? İşte detaylar…
22.07.2022 Kültür Sanat
ABD'nin ilk kadın Dışişleri Bakanı Madeleine Albright hayatını kaybetti
ABD'nin ilk kadın Dışişleri Bakanı Madeleine Albright hayatını kaybetti ABD'nin ilk kadın Dışişleri Bakanı Madeleine Albright, 84 yaşında hayatını kaybetti. Allbright, NATO'nun Avrupa'da eski Sovyet cumhuriyetlerine doğru genişleme politikasını destekliyordu.
23.03.2022 Dünya
Rusya - Ukrayna savaşında son dakika gelişmesi... Rusya'nın kaybı belli oldu! 14 bin 700 Rus askeri...
Rusya - Ukrayna savaşında son dakika gelişmesi... Rusya'nın kaybı belli oldu! 14 bin 700 Rus askeri... Ukrayna ile Rusya arasındaki savaşta 25. güne girildi. Savaş bölgesinde yaşananlar tüm dünya tarafından korku ve endişe ile takip ediliyor. Rusya'nın Ukrayna'nın deniz üssüne saldırısı dünyada şok etkisi yarattı. ABD'nin Ukrayna'ya yardım miktarı 1 milyar dolara ulaştı. Kiev'e gönderilecek askeri destek paketinin içinde İHA'lar, Stinger füzeler ve daha pek çok mühimmat ve silah bulunuyor. Rusya Ukrayna savaşında Kinjal füzelerini ilk kez kullandığını duyurdu. Ukrayna, Azak Denizi’ne bağlantısını kaybetti.
20.03.2022 Dünya
Bill Clinton'ın sağlık durumuyla ilgili flaş açıklama
Bill Clinton'ın sağlık durumuyla ilgili flaş açıklama Hastaneye kaldırılan eski ABD Başkanı Bill Clinton’ın sözcüsü Angel Urena, eski başkanın bir gece daha hastanede kalacağını duyurdu.
17.10.2021 Dünya
Dünya merak ediyor! Trump'tan bomba UFO açıklaması
Dünya merak ediyor! Trump'tan bomba UFO açıklaması ABD'nin eski başkanı Trump, "Ben öyle pek inanan biri değilim ama bazı insanlar inanıyor. Bu yüzden onların hayallerine veya korkularına zarar vermek istemem" dedi.
26.05.2021 Dünya
ABD'den skandal 1915 olayları kararı! Türkiye'den ilk tepki geldi
ABD'den skandal 1915 olayları kararı! Türkiye'den ilk tepki geldi ABD Başkanı Joe Biden, 1915 olaylarına ilişkin açıklamasında, "Her yıl bugün Osmanlı dönemindeki Ermeni soykırımında ölenleri hatırlıyoruz ve böyle bir zulmün bir daha yaşanmaması için taahhüdümüzü yeniliyoruz." ifadesini kullandı. ABD Başkanı Biden, 1915 olaylarına ilişkin yazılı bir açıklama yaptı. Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu ise ABD Başkanı Joe Biden'ın 1915 olayları ile ilgili skandal açıklamasına sosyal medya hesabı Twitter üzerinden çok sert tepki gösterdi. Çavuşoğlu Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, "Sözcükler tarihi değiştiremez, yeniden yazamaz. Tarihimiz hakkında kimseden ders alacak değiliz. Siyasi fırsatçılık barış ve adalete karşı en büyük ihanettir. Tek dayanağı popülizm olan bu açıklamayı tümüyle reddediyoruz." dedi.
24.04.2021 Dünya
ABD Başkanı Joe Biden'a Türkiye'den tarihi çağrı!
ABD Başkanı Joe Biden'a Türkiye'den tarihi çağrı! ABD basını ve Reuters haber ajansına konuşan Amerikalı yetkililer, Başkan Joe Biden’ın 1915 olaylarının anma günü olan 24 Nisan’daki açıklamasında ‘soykırım’ ifadesini kullanacağını iddia etti. Biden’ın, son dakikada fikrini değiştirme ihtimali de var.
23.04.2021 Dünya
Eski CIA direktöründen uzaylı açıklaması: İnanmaya başladım
Eski CIA direktöründen uzaylı açıklaması: İnanmaya başladım Amerika Birleşik Devletleri'nin (ABD) Merkezi İstihbarat Teşkilatı'nın eski yöneticisi R. James Woolsey, uzaylıların varlığına yıllar önce yaşadığı bir olayın ardından inanmaya başladığını açıkladı.
6.04.2021 Dünya
Kardak krizinin 25. yılı! 'İlk darbeyi biz indirirsek çatışmayı kazanırız...'
Kardak krizinin 25. yılı! 'İlk darbeyi biz indirirsek çatışmayı kazanırız...' Türk-Yunan ilişkilerindeki anlaşmazlıklar zincirinin bir halkasını oluşturan Kardak kayalıkları krizinin üzerinden 25 yıl geçti.
1.02.2021 Dünya
ABD'de Trump'ın azil süreci Anayasayı tartışamaya açtı
ABD'de Trump'ın azil süreci Anayasayı tartışamaya açtı ABD'de Andrew Jackson ve Bill Clinton'dan sonra azil süreci başlatılan üçüncü başkan Donald Trump oldu. Donald Trump için ikinci kez azil süreci başlatılması ise ABD Anayasasının tartışılmasına neden oldu. Bazı senatörler, Trump'ın artık başkan olmadığını, bu nedenle azledilemeyeceğini savundu.
28.01.2021 Dünya
Clinton ailesinden skandal proje! Ana-kız terör örgütü PKK'yı övecek...
Clinton ailesinden skandal proje! Ana-kız terör örgütü PKK'yı övecek... Clinton ailesinden skandal hamle. Amerika ile Türkiye’yi Suriye’de karşı karşıya getiren terör örgütü PKK ve uzantısı YPG, bu kez de eski ABD Dışişleri Bakanı Hillary Clinton ile kızının dizi projesi ile gündemde. Clintonlar, Kobani çatışmalarındaki kadın YPG’lilerin anlatıldığı bir kitabın program yayın haklarını aldı.
27.01.2021 Dünya
Obama'nın 'A Promised Land' kitabı bir ayda 3 milyondan fazla sattı
Obama'nın 'A Promised Land' kitabı bir ayda 3 milyondan fazla sattı Eski ABD Başkanı Barack Obama'nın anılarını kaleme aldığı "A Promised Land" kitabı, piyasaya çıkmasının üzerinden sadece bir ay geçmesine rağmen 3 milyonun üzerinde sattı.
17.12.2020 Dünya
FETÖ elebaşı Fethullah Gülen koronavirüse mi yakalandı?
FETÖ elebaşı Fethullah Gülen koronavirüse mi yakalandı? FETÖ elebaşı Fethullah Gülen'in koronavirüse yakalandığı iddia edildi. Bir süredir internet üzerinden propagandaya ara veren Gülen, “Yer değiştirdi”, “Koronavirüse yakalandı” hatta “Öldü” iddialarının arttığı bir dönemde yeniden örgüt üyelerine seslendi. Son konuşmasında değindiği konulardan birisi de son zamanlarda yayılan “Öldü” iddialarını yanıtlamak oldu.
9.12.2020 Gündem
Antony Blinken kimdir? ABD Dışişleri Bakanlığına getirilecek Antony Blinken'in kariyeri!
Antony Blinken kimdir? ABD Dışişleri Bakanlığına getirilecek Antony Blinken'in kariyeri! ABD Başkanı seçilen Joe Biden'ın A Takımı şekillenmeye başladı. Joe Biden, Antony Blinken'ın Dışişleri Bakanı olarak görevlendireceğini açıkladı. ABD'nin küresel imajını düzeltmesi beklenen 58 yaşındaki Blinken, Obama döneminde hem Beyaz Saray, hem Dışişleri Bakanlığı hem de ABD Senatosu Dış İlişkiler Komitesinde önemli görevlerde bulundu. Peki, Antony Blinken kimdir? İşte ABD Dışişleri Bakanlığına getirilecek Antony Blinken hakkındaki detaylar...
24.11.2020 Dünya
Biden, Trump’ın kovduğu ismi başkan yaptı
Biden, Trump’ın kovduğu ismi başkan yaptı ABD'de, Trump karşısında üstünlüğü elde eden Demokratlar'ın adayı Joe Biden kolları sıvadı. Biden, Trump'ın görevden aldığı ABD Kamu Sağlığı Dairesi Başkanı Vivek Murthy'i Covid-19'la mücadele ekibinin başına getirdi.
9.11.2020 Dünya
ABD başkanlık seçimi! ABD Başkanı Trump mı, Biden mı olacak? Sürpriz sonuçlar peş peşe geliyor...
ABD başkanlık seçimi! ABD Başkanı Trump mı, Biden mı olacak? Sürpriz sonuçlar peş peşe geliyor... ABD'de milyonlarca kişi yeni başkanı belirlemek için sandık başına gitti. Koronavirüs salgınının gölgesinde yapılan seçimlerde 102 milyon kişi posta yoluyla oy kullanırken, seçimlerde katılım rekoru kırılması bekleniyor. Cumhuriyetçilerin adayı mevcut başkan Donald Trump ile Demokratların adayı Joe Biden arasında başkanlık yarışında sürpriz sonuçlar var. Henüz resmi olmayan sonuçlara göre, Cumhuriyetçi aday Donald Trump 213, Demokrat aday Joe Biden 238 delegeye ulaştı. Ama kazanan daha belli olmadı... Seçim sonuçlarını belirleyen salıncak eyaletlerde Trump önde gidiyor. Anketlerde Biden'in seçimi açık ara kazanacağı tahmin ediliyordu. Çıkan sonuçlarla resmen patladılar. ABD Başkanı Trump yaptığı açıklamada, "Bu gece aldığımız oylar muazzam. Biz bu gece kazandık. Bizi yakalamaları imkansız, ama oy sayımı bir anda durdu. Mahkemeye taşıyacağız" dedi... Her iki taraf da kazandığını ilan etti. İşte saat saat ABD seçimi...
4.11.2020 Dünya
Trump kararını verdi! Amy Coney Barrett'i aday gösterdi
Trump kararını verdi! Amy Coney Barrett'i aday gösterdi ABD Başkanı Donald Trump, ABD Yüksek Mahkemesi yargıcı adaylığına 7. Bölge Temyiz Mahkemesi Yargıcı Amy Coney Barrett'i gösterdi.
26.09.2020 Dünya
Pizzagate olayı nedir? Jeffrey Epstein kimdir? Adrenochrome ve Wayfair sonrası yeniden gündeme geldi!
Pizzagate olayı nedir? Jeffrey Epstein kimdir? Adrenochrome ve Wayfair sonrası yeniden gündeme geldi! Twitter ve Reddit platformlarında Wayfair'ın kaçırılan çocukların ticaretini yaptığı iddiası, tüm dünyanın en çok konuştuğu konular arasına girince Pizzagate olayı ve bu skandalda adı geçen Jeffrey Epstein tekrar konuşulmaya başlandı. Skandal sonrası, Amerika Birleşik Devletleri'nde kız çocuklarını istismar eden ve fuhuş ağı oluşturduğu belirtilen ünlü milyarder Jeffrey Epstein tutuklanmış ve 10 Ağustos 2019 tarihinde Manhattan Metropolitan Merkez Hapishanesi'ndeki hücresinde intihar etmişti. Peki, Pizzagate olayı nedir?
13.07.2020 Gündem
Hillary Clinton'dan 2020 seçimleri için Joe Biden'a destek
Hillary Clinton'dan 2020 seçimleri için Joe Biden'a destek ABD'nin eski Dışişleri Bakanı ve 2016'daki seçimlerde Demokrat Başkan Adayı olan Hillary Clinton, bu yılki başkanlık seçimlerinde tek Demokrat Aday Adayı Joe Biden'ı destekleyeceğini duyurdu.
28.04.2020 Dünya
Ünlü sunucu corona virüse yakalandı
Ünlü sunucu corona virüse yakalandı Amerikan ABC kanalı sunucusu George Stephanopoulos'a yeni tip koronavirüs (Kovid-19) teşhisi konuldu.
13.04.2020 Corona Virüsü
Ünlü şarkıcı Bill Withers hayatını kaybetti
Ünlü şarkıcı Bill Withers hayatını kaybetti ABD'li soul müzik efsanesi Bill Withers, kalbe bağlı komplikasyonlar sebebiyle 81 yaşında Los Angeles'ta yaşamını yitirdi.
4.04.2020 Dünya
Ve Trump için karar verildi!
Ve Trump için karar verildi! ABD Başkanı Donald Trump, Senato'daki azil oylamasında "görevini kötüye kullanmak" suçlamasından aklandı. Trump, Senato'daki azil oylamasında "Kongre'nin işleyişini engellemek" suçlamasından da aklandı.
5.02.2020 Dünya
Trump'a destek, azil sürecinin ardından yüzde 6 arttı
Trump'a destek, azil sürecinin ardından yüzde 6 arttı ABD Başkanı Donald Trump'a kamuoyu desteği, hakkında azil soruşturması başlatılmasının ardından yüzde 6 artış gösterdi.
19.12.2019 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Bill Clinton ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki bill clinton haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.