Bilgisayar Korsanı

Bilgisayar Korsanı

Son dakika BİLGİSAYAR KORSANI haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan BİLGİSAYAR KORSANI ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını BİLGİSAYAR KORSANI haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Bilgisayar Korsanı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan bilgisayar korsanı gelişmeleri de dahil olmak üzere 102 bilgisayar korsanı haberi bulunmuştur. Tüm bilgisayar korsanı haberleri aşağıda listelenmiştir.
MİT, Mossad'ı nasıl durdurdu? İsrail istihbaratına 8 ilde yapılan operasyonun şifreleri
MİT, Mossad'ı nasıl durdurdu? İsrail istihbaratına 8 ilde yapılan operasyonun şifreleri İsrail İstihbarat Servisi için Türkiye'de yabancı uyruklulara yönelik casusluk faaliyetleri içinde olabilecekleri değerlendirilen kişilere yönelik İstanbul merkezli 8 ilde operasyon düzenlendi. Operasyonun ayrıntıları da belli oldu.
2.01.2024 Gündem
Klavye sesinizi dinleyerek verilerinizi çalabilirler! İşte yapılması gerekenler
Klavye sesinizi dinleyerek verilerinizi çalabilirler! İşte yapılması gerekenler Bir grup İngiliz araştırmacı tarafından yayınlanan yeni bir çalışma, çağımızın teknolojik gelişmelerinin yol açtığı potansiyel bir tehlikeyi ortaya koyuyor.
9.08.2023 Bilim ve Teknoloji
ABD, Rus bilgisayar korsanının başına 10 milyon dolar ödül koydu
ABD, Rus bilgisayar korsanının başına 10 milyon dolar ödül koydu ABD, Rus bilgisayar korsanı Mikhail Pavlovich Matveev hakkında tutuklanmasını sağlayacak herhangi bir bilgi paylaşımında bulunana 10 milyon dolar ödül vereceğini duyurdu.
17.05.2023 Dünya
Ed Sheeran'ın yayımlanmamış şarkılarını çalmıştı! Hacker hakkında flaş karar
Ed Sheeran'ın yayımlanmamış şarkılarını çalmıştı! Hacker hakkında flaş karar İngiliz müzisyen Ed Sheeran’ın yayımlanmamış iki şarkısını çalıp satan bilgisayar korsanı hakkında karar verildi.
22.10.2022 Magazin
Twitch üzerinden büyük vurgun! 'Kara para' skandalının detayları ortaya çıktı
Twitch üzerinden büyük vurgun! 'Kara para' skandalının detayları ortaya çıktı Twitch operasyonunun ikinci dalgası ile ilgili son dakika gelişmeleri yaşandı. Zanlıların gizli bir grup kurduğu ve burada çalıntı kredi kart bilgilerini paylaşıp, sahte sitelerin nasıl oluşturulduğu hakkında eğitimler verdikleri ortaya çıktı. İşte Twitch vurgununun detayları...
24.06.2022 Gündem
50 milyon liralık vurgun! Nasıl dolandırıldığını anlattı
50 milyon liralık vurgun! Nasıl dolandırıldığını anlattı Nevra K.’nin 50 milyon lirasını, Ceren A.’nın ise 1 milyon dolarını alan Alo Çetesi’nin iki kadına ait bilgileri bilgisayar korsanlarından aldığı ortaya çıktı. Çete için tüketici kredisi de çeken ve kiraya çıkmak zorunda kalan Nevra K., yaşadıklarını “Ölüm gibi bir şey” diyerek anlattı.
16.06.2022 Yaşam
Sosyal medyada büyük tuzak! Birçok fenomen reklamını yapıyor
Sosyal medyada büyük tuzak! Birçok fenomen reklamını yapıyor Alışveriş festivalleriyle beraber sosyal medya fenomenlerinin alışveriş sitelerinden verdiği linklerin artmaya başlaması bir dolandırıcılığa dönüşebilir. Sosyal medyada çoğu zaman fiyatların arttırıldığı sonra da düşerek indirim havası katılması gündem olmuşken bu durum mağduriyetler yaşanmasına sebebiyet veriyor.
15.11.2021 Gündem
Twitch hacklendi! En fazla kazanan yayıncılar ifşa oldu
Twitch hacklendi! En fazla kazanan yayıncılar ifşa oldu Facebook, Instagram ve WhatsApp’ın çökmesinin ardından sosyal medya meraklılarını üzen bir haber de Amazon'un çevrimiçi canlı yayın uygulaması Twitch’ten geldi. Platform, siber saldırıya maruz kaldığını doğrularken, 2019 yılından bu yana en fazla kazananların listesi de ifşa oldu.
7.10.2021 Bilim ve Teknoloji
Soruşturma başlatıldı! Güney Koreli gemi üreticisi...
Soruşturma başlatıldı! Güney Koreli gemi üreticisi... Güney Koreli gemi üreticisi, Deawoo Shipbuilding and Marine Engineering Co. şirketinin veri tabanına yönelik bilgisayar korsanı saldırılarına karşı soruşturma başlatıldığı bildirildi.
21.06.2021 Bilim ve Teknoloji
Ku Klux Klan örgütüyle  bağlantılı internet sitesi hacklendi
Ku Klux Klan örgütüyle bağlantılı internet sitesi hacklendi İsrail'de bilgisayar korsanları, ABD'deki ırkçı Ku Klux Klan (KKK) örgütüyle bağlantılı gruba ait internet sitesini ele geçirerek grup üyelerinin bilgilerini paylaştı.
4.02.2021 Dünya
O ülke Zoom'un eğitimde kullanımını durdurdu
O ülke Zoom'un eğitimde kullanımını durdurdu Singapur'da, çevrimiçi eğitimde faydalanılan video konferans uygulaması Zoom'un kullanımı, bilgisayar korsanlarının bir derse siber saldırı düzenlemesi sonrası durduruldu.
10.04.2020 Bilim ve Teknoloji
Eurovision'un İsrail'deki internet yayını hacklendi
Eurovision'un İsrail'deki internet yayını hacklendi Eurovision şarkı yarışmasının İsrail'deki internet yayını, kısa süreliğine bilgisayar korsanları tarafından hacklendi.
15.05.2019 Dünya
İnternetten bilgileri çalıp 10 milyon TL çaldılar
İnternetten bilgileri çalıp 10 milyon TL çaldılar “Aradaki Adam” yöntemiyle dolandırıcılık yapan Nijeryalı hacker çete ve Türk işbirlikçileri hakkında 13 yıla kadar hapis istemiyle dava açıldı. Türk şirketlerine 10 milyon TL aktarıldı.
16.01.2019 Yaşam
Rus bilgisayar korsanı ABD'ye iade edildi
Rus bilgisayar korsanı ABD'ye iade edildi Gürcistan'da yakalanan Rus bilgisayar korsanı Andrei Turin ABD makamlarına teslim edildi.
8.09.2018 Dünya
Çıplak fotoğraf skandalında flaş gelişme!
Çıplak fotoğraf skandalında flaş gelişme! 2014 yılında ABD'de ünlü isimlerin iCloud hesaplarını ele geçirerek çıplak fotoğraflarını paylaşan George Garofano, 8 ay hapis cezası aldı.
30.08.2018 Magazin
Özel fotoğrafları çalındı
Özel fotoğrafları çalındı ABD’li model Paris Hilton, bilgisayar korsanı bir kadının kurbanı oldu.
7.05.2018 Magazin
Paris Hilton’un müstehcen fotoğrafları çalındı
Paris Hilton’un müstehcen fotoğrafları çalındı ABD'li model, oyuncu ve şarkıcı Paris Hilton, bilgisayar korsanı bir kadının kurbanı oldu. Saldırganın, Hilton’un hesaplarını kırarak 100 bini aşkın dolarını ve müstehcen fotoğraflarını ele geçirdiği bildirildi.
6.05.2018 Magazin
Dolandırıcılardan akılalmaz yöntem!
Dolandırıcılardan akılalmaz yöntem! Siber dolandırıcıların yöntemleri, dijital gelişmeleri nasıl kötüye kullandıklarını çarpıcı bir şekilde ortaya koyuyor. Uluslararası nitelikli bir dolandırıcılık yöntemi olan "Man In The Middle/Aradaki Adam" tekniği birçok ülkede bilgisayar korsanı ve siber dolandırıcılar tarafından kullanılıyor.
1.04.2018 Gündem
ABD, Rus vatandaşına 100.000 dolar ödedi!
ABD, Rus vatandaşına 100.000 dolar ödedi! Amerikan istihbaratının, bilgisayar korsanlarının Ulusal Güvenlik Kurumu’ndan (NSA) çaldığı siber silahı teslim etme sözü veren bir Rus vatandaşına geçtiğimiz eylül ayında 100.000 dolar ödediği belirtildi.
10.02.2018 Dünya
HBO’ya yeni darbe: Bölümler sızdı!
HBO’ya yeni darbe: Bölümler sızdı! Bir grup bilgisayar korsanı, ‘Game of Thrones’ dizisinin henüz yayınlanmamış bir bölümünün senaryosunu ele geçirdiklerini öne sürdü.
1.08.2017 Dünya
FETÖ'cü bilgisayar korsanlarına operasyon
FETÖ'cü bilgisayar korsanlarına operasyon Yedi ilde eş zamanlı düzenlenen operasyonda gözaltına alınan 7 zanlı tutuklandı
29.09.2021 Gündem
Galaxy S8 iris tarayıcıyı kandırdılar!
Galaxy S8 iris tarayıcıyı kandırdılar! Galaxy S8'in yüz tanıma mekanizmasından sonra iris tarayıcısını da kandırdılar. Chaos Bilgisayar Kulübü'nden bir kaç bilgisayar korsanı Galaxy S8'in iris tarayıcısını geçmeyi başardı.
24.05.2017 Bilim ve Teknoloji
'Saldırıyı Kuzey Kore yaptı' iddiası
'Saldırıyı Kuzey Kore yaptı' iddiası Yaklaşık 200 bin insanın bilgisayarını fidye programıyla ele geçiren WannaCry yazılımının Kuzey Kore bağlantılı olduğu öne sürüldü. Yazılım 150 farklı ülkede bilgisayarları ele geçirdi.
16.05.2017 Dünya
150 ülkede 200 bin kişi etkilendi! Rakamlar artabilir!
150 ülkede 200 bin kişi etkilendi! Rakamlar artabilir! Bilgisayarları fidye karşılığında ele geçiren virüs programı hakkında Europol açıklama yaptı. Europol 150 ülkede 200 bin kişinin etkilendiği ve pazartesi günü rakamların artabileceğini kaydetti.
15.05.2017 Dünya
Facebook’un açığını buldu 40 bin dolar kazandı
Facebook’un açığını buldu 40 bin dolar kazandı Rus hacker Facebook tarihinin en büyük ödülünü aldı
27.07.2021 Bilim ve Teknoloji

Benzer Haber Etiketleri

Bilgisayar Korsanı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki bilgisayar korsanı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.