Bien

Bien

Son dakika bien haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan bien ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını bien haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Bien

haberleri sayfasında son dakika yaşanan bien gelişmeleri de dahil olmak üzere 38 bien haberi bulunmuştur. Tüm bien haberleri aşağıda listelenmiştir.
Bien Seramik kaç lot verdi, Bien hisse ne zaman işlem görecek? Bien Yapı halka arz sonuçları...
Bien Seramik kaç lot verdi, Bien hisse ne zaman işlem görecek? Bien Yapı halka arz sonuçları... BİEN halka arz ne zaman işlem görecek? 11-12 Mayıs 2023 tarihlerinde bireysel yatırımcılara eşit dağıtım yöntemi ile talep toplayan Bien Yapı Ürünleri Sanayi Turizm ve Ticaret A.Ş. (BIENY) halka arzına ilişkin sonuçların belli olmasıyla gözler işlem tarihine çevrildi. Yatırımcılar şirket paylarının borsada ne zaman işlem göreceğini merak ediliyor. Bien Yapı Seramik halka arzının işleme başlayacağı tarih belli oldu. Peki, Bien halka arz sonuçları kaç lot verdi, Bien halka arz sonuçları ne zaman borsada işlem görmeye başlayacak?
17.05.2023 Ekonomi
Bien halka arz kaç lot verir, hangi bankalar? Bien Seramik halka arz fiyatı ve hisse kodu nedir, eşit mi oransal mı, ne zaman? Bien halka arz kaç verir?
Bien halka arz kaç lot verir, hangi bankalar? Bien Seramik halka arz fiyatı ve hisse kodu nedir, eşit mi oransal mı, ne zaman? Bien halka arz kaç verir? Bien Seramik halka arz oluyor. Bien Yapı BIENY ismiyle borsa İstanbul'a girmeye hazırlanıyor. Sermaye Piyasası Kurulu (SPK), firmanın halka arz başvurusunun onaylandığını açıkladı. Bien Yapı Ürünleri San. Turizm ve Tic. A.Ş. (BIENY) halka arz şeklini sermaye artırımı ve ortak satış yöntemleriyle gerçekleştirilecek. Peki, Bien Seramik halka arz kaç lot verir, hangi bankalarda var, katılım endeksine uygun mu? Bien Yapı halka arz eşit mi oransal mı, ne zaman? Bien Yapı halka arz hisse kodu ve fiyatı…
12.05.2023 Ekonomi
Türkiye seçimleri dünyada manşet: Tarihi bir dönüm noktası!
Türkiye seçimleri dünyada manşet: Tarihi bir dönüm noktası! Seçimlere dört gün kala BBC, Al Jazeera ve Rus Kommersant gazetesindeki analizler gözden kaçacak gibi değil. Sandıktan çıkacak sonucun yalnızca Türkiye'yi değil dünyayı etkileyeceğini belirten Kommersant, "Belki de, Erdoğan ile Putin kadar kolayca ortak dil bulabilecek başka siyasetçi yok" yorumunu yaptı.
10.05.2023 Dünya
BDDK duyurdu! Yeni yatırım bankası kuruldu! Q Yatırım Bankası kimin? Q Yatırım Bankası kurucu ortağı Ali Ercan kimdir?
BDDK duyurdu! Yeni yatırım bankası kuruldu! Q Yatırım Bankası kimin? Q Yatırım Bankası kurucu ortağı Ali Ercan kimdir? BDDK duyurdu! Yeni yatırım bankası kuruldu. Resmi Gazete’nin bugünkü sayısında Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurulu’nun Q Yatırım Bankası’nın kuruluş izni ile kararı duyuruldu. Kararın duyurulmasının ardından Q Yatırım Bankası'nın kurucu ortağı Ali Ercan’ın özgemişi merak konusu oldu. Peki, Q Yatırım Bankası kimin? Q Yatırım Bankası kurucu ortağı Ali Ercan kimdir? İşte Ali Ercan hakkına merak edilenler…
14.10.2022 Ekonomi
Jean Luc Godard öldü mü? Fransız yönetmen Godard kimdir, nereli, kaç yaşındaydı? Filmleri ve hayat hikayesi
Jean Luc Godard öldü mü? Fransız yönetmen Godard kimdir, nereli, kaç yaşındaydı? Filmleri ve hayat hikayesi Dünyaca ünlü Fransız yönetmen Jean-Luc Godard 91 yaşında hayatını kaybetti. 3 Aralık 1930 tarihinde Paris'te doğan Godard, sinemada yeni dalga akımının temellerini atan yönetmenlerden biri olarak kabul ediliyordu. Peki, Godard kimdir, nereli, kaç yaşındaydı? İşte Godard’ın filmleri ve hakkında merak edilen diğer detaylar…
13.09.2022 Kültür Sanat
Toprak Seramik Fabrikası satıldı
Toprak Seramik Fabrikası satıldı Bir dönem Türkiye’nin ve Bozüyük’ün önde gelen sanayi kuruluşları arasında yer alan ve ilçede uzun yıllar binlerce insana ekmek kapısı olan Toprak Seramik Fabrikası'nın satışı gerçekleş
30.03.2018 Ekonomi
Luis Bien’de hedef dünya markası olmak
Luis Bien’de hedef dünya markası olmak 2014 yılında Barış Güneş tarafından kurulan ve dermokozmetik ürünleriyle tanınan Luis Bien, dünya markası olma hedefiyle yoluna devam ediyor.
12.03.2017 Ekonomi
Doğrudan pazarlamada ‘star’larla marka olacak
Doğrudan pazarlamada ‘star’larla marka olacak Luis Bien markasını yaratan Barış Güneş, bitkisel buz tedavisi, kaş-kirpik serumu ve houte korseyi tüketicilerin beğenisine sundu. Güneş, “Sırada 30 saniyede saçı gürleştiren sprey ve refleksoloji tabanlığı var. Hedefim dünya markası olmak ve starların yer aldığı projelerle büyümek” dedi.
6.11.2016 Ekonomi
Unicera'dan ekonomiye olumlu katkı
Unicera'dan ekonomiye olumlu katkı UNICERA Uluslararası Seramik Banyo Mutfak Fuarı ekonomi adında olumlu gelişmelere sahne oldu.
1.03.2016 Arşiv
Banyo koleksiyonuna iki yeni seri
Banyo koleksiyonuna iki yeni seri Osmanlı dönemine ait banyo kültürünü kendisine hareket noktası olarak alan Bien, Sultan ve Portoro Serisi adında iki koleksiyon oluşturdu.
8.09.2015 Arşiv
Bien'den 'Picasso serisi'
Bien'den 'Picasso serisi' Bien Seramik Picasso serisini tüketicilerin beğenisine sundu.
10.07.2015 Arşiv
Ülker, United ile ikinci sırayı aldı, Hollande ile buluştu!
Ülker, United ile ikinci sırayı aldı, Hollande ile buluştu! Fransa Ticaret Müşavirliği (Business France) tarafından düzenlenen ve Fransa’da yatırımları bulunan uluslararası şirketlerin yöneticilerini Fransa Cumhurbaşkanı François Hollande ve Fransa Başbakanı Manuel Valls ile bir araya getiren Stratejik Cazibe Konseyi Paris’te toplandı.
17.06.2015 Ekonomi
Türkiye'den sadece o şirket davet edildi!
Türkiye'den sadece o şirket davet edildi! Türkiye’den davet edilen tek şirket olan Yıldız Holding, Fransa Cumhurbaşkanı François Hollande’ın da katılımı ile Paris’te gerçekleşen toplantıda global sektör oyuncuları ile ülkeler arası işbirliğinin önemini konuştu
17.06.2015 Ekonomi
Türkiye'de bir ilk
Türkiye'de bir ilk Bien ürettiği karoyla Türkiye'de bir ilki gerçekleştirdi.
11.05.2015 Arşiv
Bien'den 20 mmlik mucize
Bien'den 20 mmlik mucize Bien, 20 mm kalınlığındaki karolarıyla hayatınızı kolaylaştırıyor.
15.04.2015 Arşiv
BİEN'den yeni koleksiyon
BİEN'den yeni koleksiyon BİEN mermerin yıllanmış dokusunu taşıyan bu koleksiyonlarıyla adından çok söz ettirecek.
23.06.2015 Arşiv
Bien, Rusya Yapı Fuarı'nda
Bien, Rusya Yapı Fuarı'nda Batimat Russia da Türk seramiklerini tanıtacak
23.06.2015 Arşiv
Bien'den iki özel seri
Bien'den iki özel seri BİEN, ürünlerine iki özel seri daha ekledi.
10.03.2015 Arşiv
6 kişiye idam cezası!
6 kişiye idam cezası! Vietnam'da uyuşturucu kaçakçılığı yapan altı kişiye idam cezası verildi...
15.08.2014 Dünya
Bien'den Yenilikçi Ürünler
Bien'den Yenilikçi Ürünler Bien, UNICERA’daki farkını bu yıl da yenilikçi ürünleriyle ortaya koyuyor
27.02.2014 Arşiv
TİM’den sertifika ve iftar yemeği!
TİM’den sertifika ve iftar yemeği! Haliç’te iftarlı sertifika töreni...
18.07.2013 Ekonomi
Taraftarlardan olay Gezi Parkı tezahüratı!
Taraftarlardan olay Gezi Parkı tezahüratı! Olmaz denilen oldu. Dört büyükler Gezi Parkı için bir araya geldi.Fenerbahçe bayrağı taşıyan Galatasaraylılar ‘Beşiktaş seninle ölmeye geldik’ diye tezahürat yaptı
9.06.2013 Futbol
Taksim çıkarması!
Taksim çıkarması! Gezi Parkı'na taraftarlardan destek artıyor.
8.06.2013 Futbol
‘Kuru Hasan’la simite rakip'
‘Kuru Hasan’la simite rakip' Simite rakip olan ürün yok satıyor
2.03.2013 Ekonomi
‘Evlilik’ 8 milyar $’lık pazar oldu!
‘Evlilik’ 8 milyar $’lık pazar oldu! Türkiye’de her yıl yaklaşık 600 bin çift evleniyor
4.01.2013 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Bien ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki bien haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.