Beyttürk İnşaat

Beyttürk İnşaat

Son dakika Beyttürk İnşaat haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Beyttürk İnşaat ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Beyttürk İnşaat haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Beyttürk İnşaat

haberleri sayfasında son dakika yaşanan beyttürk inşaat gelişmeleri de dahil olmak üzere 14 beyttürk inşaat haberi bulunmuştur. Tüm beyttürk inşaat haberleri aşağıda listelenmiştir.
Dolarını bozan ev sahibi oluyor
Dolarını bozan ev sahibi oluyor Türk Lirası seferberliği büyürken, dolarını bozduranın yöneldiği yatırım aracı altın ya da gayrimenkul oldu. Sektör temsilcileri dolarını bozdurup ev alanların yüzde 35 kazanç sağlayacağını belirtirken, dolar bozdurana indirimler yapılıyor.
10.12.2016 Ekonomi
Yapay denizi olan proje geliyor
Yapay denizi olan proje geliyor Tüm bu projelerini Ortadoğu coğrafyasına yönelik gerçekleştiren Beyttürk İnşaat, Orhangazi’de yapacağı 900 konutluk Lake 360 adlı projede tekne turları yapılabilen ve kumsalı olan yapay deniz yapacak.
26.08.2016 Ekonomi
Otoyol arsa fiyatlarını yüzde 150 artırdı
Otoyol arsa fiyatlarını yüzde 150 artırdı İstanbul-İzmir arasını karayolu ulaşımını 3 buçuk saate indirecek ve kamuoyunda İstanbul-İzmir Otoyolu olarak bilinen Gebze-Orhangazi-İzmir Otoyolu Projesi ve otoyolun en önemli kısmını oluşturan Osmangazi Köprüsü çevresindeki arsaların metrekare fiyatlarını hızla artırdı...
11.07.2016 Ekonomi
Markalı konutlar ‘köprü’den geçecek
Markalı konutlar ‘köprü’den geçecek Konut üreticileri, Osmangazi Köprüsü ve İstanbul-İzmir Otoyolu projesi sayesinde Yalova, Bursa, Balıkesir, Bilecik ve İzmir’i radarına aldı. ‘Yakın İstanbul’ olarak anılacak bölge İstanbul’a alternatif arayan firmaların gözdesi olacak, markalı konut inşası hız kazanacak.
5.07.2016 Ekonomi
25 bin kişilik Suudi köyü
25 bin kişilik Suudi köyü Suudi Arabistanlı Kimma Huizama ile Beyttürk İnşaat, Yalova’da 5 bin konutluk yaşam merkezi kuracak. 2 milyar TL’lik proje ile 25 bin kişilik bir merkez kurulacak
16.04.2016 Ekonomi
Suudilerle milyar dolarlık 10 anlaşma
Suudilerle milyar dolarlık 10 anlaşma Suudi Kralı Selman Bin Abdülaziz’in Türkiye ziyareti iki ülkenin ekonomik ilişkilerini de güçlendirdi. Kral’la birlikte gelen Suudi işadamları Türk ortaklarıyla milyar dolarlık 10 anlaşma imzaladı
15.04.2016 Ekonomi
Konut fiyatlarında artış bekleniyor
Konut fiyatlarında artış bekleniyor Konut sektörünün temsilcileri kısa süre içinde konut fiyatlarının zamlanacağını öngörüyor Gayrimenkul sektörünün temsilcileri, ev almak veya konut yatırımı yapmak isteyen vatandaşların kısa süre içerisinde harekete geçmesi gerektiğini, 2 aylık süreçte kayıplarını telafi etmeyi amaçlayan sektörün 2016'ya zamla gireceğini belirtiyor...
7.11.2015 Ekonomi
İstanbul'a geliyorlar
İstanbul'a geliyorlar Beyttürk İnşaat gözünü Kağıthane, Kartal ve Silivri'ye dikti.
30.10.2015 Arşiv
25 milyon dolarlık yatırım
25 milyon dolarlık yatırım Beyttürk İnşaat Yalova'ya 25 milyon dolarlık bir yatırım yaptı.
22.10.2015 Arşiv
Beyttürk İnşaat yatırımcılarla buluştu
Beyttürk İnşaat yatırımcılarla buluştu Beyttürk İnşaat, Kuveyt Uluslararası Gayrimenkul ve Yatırım Fuarı'nda Körfez yatırımcısı ile buluştu.
13.10.2015 Arşiv
Beyttürk körfez yatırımcılarla buluştu
Beyttürk körfez yatırımcılarla buluştu Beyttürk İnşaat Cityscape Uluslararası Gayrimenkul Fuarı'nda körfez yatırımcılarıyla buluştu.
17.09.2015 Arşiv
500 milyon dolarlık yatırım
500 milyon dolarlık yatırım Beyttürk İnşaat Bursa'ya 500 milyon dolarlık yatırım yapmayı planlıyor
29.05.2015 Arşiv
O anlaşma imzalandı
O anlaşma imzalandı Beyttürk İnşaat ve Al Rajhi Group Türkiye'de yatırım yapmak için mutabakat zaptı imzaladı.
14.05.2015 Arşiv
Yerli ve yabancı yatırımcılar bir araya geldi
Yerli ve yabancı yatırımcılar bir araya geldi 9. Arap-Türk Gayrımenkul Zirvesi'nde yerli ve yabancı yatırımcılar bir araya geldi.
27.04.2015 Arşiv

Benzer Haber Etiketleri

Beyttürk İnşaat ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki beyttürk inşaat haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.