Beyin Ameliyatı

Beyin Ameliyatı

Son dakika beyin ameliyatı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan beyin ameliyatı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını beyin ameliyatı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Beyin Ameliyatı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan beyin ameliyatı gelişmeleri de dahil olmak üzere 629 beyin ameliyatı haberi bulunmuştur. Tüm beyin ameliyatı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Türkan Şoray'dan Kadir İnanır paylaşımı: İyi haberlerin bizi sevindirdi
Türkan Şoray'dan Kadir İnanır paylaşımı: İyi haberlerin bizi sevindirdi Geçtiğimiz pazar günü evinde rahatsızlanarak hastaneye kaldırılan Yeşilçam'ın usta oyuncusu Kadir İnanır'a, birlikte birçok projede yer aldığı 'Sultan' lakaplı Türkan Şoray'dan "geçmiş olsun" mesajı geldi.
28.03.2024 Magazin
Felçliler için geliştirdikleri yatak Teknofest'te birinci oldu
Felçliler için geliştirdikleri yatak Teknofest'te birinci oldu Sivas'ta, biyosistem mühendisi İsmail Çirci (31), beyincik sarkması nedeniyle geçici felç yaşayan annesi Dürdane Çirci'yi (63) gözlemleyip, endüstri mühendisi ağabeyi Ahmet Turan Çirci (35) ve arkadaşı makine mühendisi Mustafa Berkan Yöş (30) ile birlikte; felçli, yatalak ve engelli hastaların yataklarında tuvalet ihtiyaçlarını karşılamasını sağlayan, 'Otonom tuvaletli engelli hasta yatağı' tasarladı. Proje, Teknofest'te, 'Engelsiz Yaşam Teknolojileri' kategorisinde 1'inci oldu.
4.05.2023 Bilim ve Teknoloji
'Dön Ne Olur'u söyleyen Melike Şahin'e Ebru Gündeş'ten yorum!
'Dön Ne Olur'u söyleyen Melike Şahin'e Ebru Gündeş'ten yorum! Ebru Gündeş, 1999'da albüm tanıtımı esnasında beyin kanaması geçirmişti. Bu anlar kameralar tarafından kayda da alınmıştı. Melike Şahin, konserinde Gündeş'in ölümün eşiğinden döndüğü 'Dön Ne Olur' şarkısını seslendirdi. Sosyal medya hesabından meslektaşının videosunu paylaşan Gündeş'ten duygu yüklü bir yorum geldi.
7.01.2023 Magazin
Serkan'ı döverek komaya sokan sanığa tahliye
Serkan'ı döverek komaya sokan sanığa tahliye Adana'da, çocukluk arkadaşı Serkan Mutlu'yu (18) öldüresiye dövüp, komalık ettiği iddiasıyla 'kasten yaralama' suçundan 3 yıla kadar hapis istemiyle tutuklu yargılanan Yusuf Can Azgın (18), adli kontrol şartıyla tahliye edildi. Kendi ihtiyaçlarını karşılayamayacak duruma gelen Mutlu'nun ailesi, tahliye kararına itiraz etti.
4.01.2023 Yaşam
Ev sahiplerine gece yarısı tahliye! Onlarca aile kapı önüne konuldu
Ev sahiplerine gece yarısı tahliye! Onlarca aile kapı önüne konuldu Ev sahibi olmak isteyen onlarca aileyi mağdur eden olay İzmir Buca’da yaşandı. Müteahhit ile mal sahibi arasında kalan vatandaşlar evlerinden oldu. 79 aile dört yıldır ikamet ettikleri evlerini boşaltmak zorunda kaldı. Site sakinleri evlerinden polis nezaretinde çıkarılırken, arsa sahibinden şaşırtan bir açıklama geldi.
13.12.2022 Yaşam
Uyanık hastaya beyin tümörü ameliyatı gerçekleştirildi
Uyanık hastaya beyin tümörü ameliyatı gerçekleştirildi 27 yaşındaki Danyel Yousuf, beynindeki tümörden, KKTC’de ilk kez, Yakın Doğu Üniversitesi Hastanesi’nde beyin cerrahisi ekibi tarafından yapılan uyanık beyin tümörü ameliyatı ile kurtuldu.
11.07.2022 Sağlık
Jada Smith kimdir? Will Smith’in eşi Jada Smith’in hastalığı ne, kanser mi?
Jada Smith kimdir? Will Smith’in eşi Jada Smith’in hastalığı ne, kanser mi? Amerikan Sinema Sanatları ve Bilimleri Akademisi tarafından 1929'dan bu yana verilen Oscar Ödülleri, bu yıl 94. kez sahiplerini buldu. Ödül töreni pandemi öncesinde olduğu bu yıl geniş bir katılımla düzenlendi. Törene, ünlü oyuncu Will Smith'in sunucu Chris Rock'a tokat atması damga vurdu. Will Smith'in eşi Jada Pinkett Smith kimdir, Jada Smith’in hastalığı ne? Jada Pinkett Smith kanser mi?
29.03.2022 Televizyon
Türkiye'ye beyin göçü ile ilgili Bakan Varank'tan açıklama! '63 yeni araştırmacı geliyor'
Türkiye'ye beyin göçü ile ilgili Bakan Varank'tan açıklama! '63 yeni araştırmacı geliyor' Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Türkiye'ye beyin göçü ile ilgili "TÜBİTAK’ın tersine beyin göçü programları ile 47’si Türk 63 yeni araştırmacı daha Türkiye’ye geliyor." dedi.
21.03.2022 Bilim ve Teknoloji
Bilim dünyasını şaşırtan keşif! Beyin ameliyatı ile ilgili şok gerçek ortaya çıktı
Bilim dünyasını şaşırtan keşif! Beyin ameliyatı ile ilgili şok gerçek ortaya çıktı Dünyanın ilk beyin ameliyatı 10 bin 500 yıl önce Aksaray’da yapıldı. 10 bin 500 yıllık yerleşim yeri olan Aşıklı Höyük'te genç bir kadına yönelik gerçekleştirilen ameliyatın ardından kadının 10 gün daha yaşadığı bilimsel olarak tespit edilirken, müzede sergilenen kafatası görenleri şaşırtıyor.
20.03.2022 Bilim ve Teknoloji
İbrahim Tatlıses'e eski eşi Adalet Sara ve oğlu Ahmet Tatlıses'ten tepki!
İbrahim Tatlıses'e eski eşi Adalet Sara ve oğlu Ahmet Tatlıses'ten tepki! İbrahim Tatlıses’in ‘hastayım, kimse yanımda yok’ sözlerine eski eşi Adalet Sara ve oğlu Ahmet Tatlıses’ten cevap geldi: Biz elimizden geleni yaptık, kişi kendi kötü olmayı seçti!
23.02.2022 Magazin
Ahmet Tatlıses'in sağlık durumu! Annesi Adalet Sara açıkladı
Ahmet Tatlıses'in sağlık durumu! Annesi Adalet Sara açıkladı İbrahim Tatlıses’in ilk eşi Adalet Tatlı’dan olan büyük oğlu Ahmet Tatlıses, önceki gün beyin ameliyatı geçirdi. Ahmet Tatlıses'in annesi Adalet Sara, oğlunun sağlık durumu hakkında sosyal medya hesabından paylaşımda bulundu.
17.01.2022 Magazin
İbrahim Tatlıses'in oğlu ameliyata alındı!
İbrahim Tatlıses'in oğlu ameliyata alındı! Ünlü sanatçı İbrahim Tatlıses'in büyük oğlu Ahmet Tatlıses'ten korkutan bir haber geldi. İbrahim Tatlıses'in ilk eşi Adalet Tatlı'dan olan büyük oğlu Ahmet Tatlıses, kısa süre önce özel bir hastanede beyin ameliyatına alındı.
15.01.2022 Magazin
Hastanede skandal! Kafatasının içinde malzeme unuttu
Hastanede skandal! Kafatasının içinde malzeme unuttu Gaziantep’te beyin ameliyatı esnasında hastanın kafasının içinde tıbbi malzeme unutarak hastanın ölümüne neden olan doktor hakkında iddianame hazırlandı. Adli Tıp Kurumu doktorun hatalı olduğu yönünde rapor hazırlarken avukat Mehmet Alıcı, bu dosyadan emsal bir karar çıkabileceğini söyledi.
10.12.2021 Yaşam
Beyninde tümör oluşan 2 çocuklu kadın yardım bekliyor
Beyninde tümör oluşan 2 çocuklu kadın yardım bekliyor Sivas'ta yaşayan 2 çocuk annesi Halime Duman 3 yıl önce beyninde oluşan tümör nedeniyle duyma ve denge kaybı yaşadı, görme yetisini kaybetti, yürüyemedi. Geçirdiği bir dizi ameliyatın ardından İstanbul'a gelen Duman'ın eski sağlığına kavuşabilmesi için doktorlar tekrar beyin sapı implant ameliyatı olması gerektiğini söyledi. Görme ve işitme yetisi kaybolduğu için eşi Halime Duman'ın bedeni üzerine dokunarak yazdığı harfler sayesinde iletişim kuran Emrah Duman ise 110 bin lira tutan ameliyat masrafları için hayırseverlerden yardım beklediğini belirtti.
2.08.2021 Sağlık
Fatma Girik: Rüyalarımda koşuyorum
Fatma Girik: Rüyalarımda koşuyorum Geçirdiği kalça protezi ve beyin ameliyatları sonrası zor günler yaşayan Yeşilçam'ın usta ismi Fatma Girik, en büyük hayalinin koşmak olduğunu belirtti. Girik, “Rüyalarımda hep koşuyorum. O eski günlerimi çok özledim" dedi.
14.06.2021 Magazin
Oğuz Satıcı'nın sağlık durumuyla ilgili yeni gelişme
Oğuz Satıcı'nın sağlık durumuyla ilgili yeni gelişme Muğla'nın Bodrum ilçesinde, golf aracından düşerek ağır yaralanan ve hastanede beyin ameliyatı geçiren eski Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) Başkanı ve iş insanı Oğuz Satıcı, taburcu edildi.
28.03.2021 Ekonomi
Üniversite öğrencisi yatağında ölü bulundu!
Üniversite öğrencisi yatağında ölü bulundu! Antalya'da elektrik ve elektronik mühendisliği son sınıf öğrencisi Galip Güneş (22), evinde ölü bulundu.
8.03.2021 Gündem
Ünlü kebapçıda 7 milyonluk vurgun! Görüntüler ortaya çıktı
Ünlü kebapçıda 7 milyonluk vurgun! Görüntüler ortaya çıktı Bursa'da, yaklaşık 150 yıllık tarihi İskender kebapçısının 4'üncü kuşak temsilcisi Oğuzhan ve Kayhan İskender İskenderoğlu, işletmede çalışan bazı personelin yolsuzluk yaptığı iddiasıyla savcılığa suç duyurusunda bulundu. Kayhan İskenderoğlu, çalışanların, çeşitli yöntemlerle 12 yıl da yaklaşık 7 milyon liralık vurgun yaptığını iddia etti. Çalışanlardan birisinin kasadan para aldığı anlar ise güvenlik kameralarına yansıdı.
28.02.2021 Gündem
Mustafa Cengiz'den Ali Koç'a olay yaratacak sözler! 'Bunu sen yazdırdın'
Mustafa Cengiz'den Ali Koç'a olay yaratacak sözler! 'Bunu sen yazdırdın' Galatasaray Kulübü Başkanı Mustafa Cengiz, derbinin ardından Fenerbahçe camiası ve Ali Koç'u hedef alan sert eleştirilerine devam etti.
12.02.2021 Galatasaray
Fatma Girik: Kendimi eskisi kadar iyi hissetmiyorum
Fatma Girik: Kendimi eskisi kadar iyi hissetmiyorum Muğla'nın Bodrum ilçesinde yaşamını sürdüren 78 yaşındaki sanatçı Fatma Girik, geçirdiği kalça protezi ve beyin ameliyatları sonrası sağlık durumu hakkında açıklama yaptı.
2.01.2021 Magazin
15 yaşındaki çırağını darp eden şüpheli serbest bırakıldı
15 yaşındaki çırağını darp eden şüpheli serbest bırakıldı Kağıthane'de, fabrikada çalışan 15 yaşındaki çocuğun, aynı işyerinde çalışan 30 yaşındaki kişi tarafından darp edildiği iddia edildi. Görüntülerin ortaya çıkması üzerine polis, çocuğu darp eden ile olayı görüntüleyen kişi olmak üzere 2 kişiyi gözaltına aldı. Adliyeye sevk edilen şüpheliler çıkartıldıkları mahkemece serbest bırakıldı.
15.11.2020 Gündem
Görüntüler büyük tepki çekmişti! Gözaltına alındı
Görüntüler büyük tepki çekmişti! Gözaltına alındı Kağıthane'de bir fabrikada çalışan ve 7 yıl önce beyin ameliyatı olan 15 yaşındaki çocuğun aynı işyerinde çalışan 30 yaşındaki kişi tarafından darp edildiği iddia edildi. Y.B. isimli şahsın gözaltına alındığı açıklandı.
14.11.2020 Gündem
Çocuk işçiye dayak! Şok anlar kamerada
Çocuk işçiye dayak! Şok anlar kamerada İstanbul Kağıthane'de bir fabrikada çalışan ve 7 yıl önce beyin ameliyatı olan 15 yaşındaki çocuğun aynı işyerinde çalışan 30 yaşındaki kişi tarafından darp edildiği iddia edildi.
14.11.2020 Yaşam
Kekemelik bir hastalık değildir
Kekemelik bir hastalık değildir Kekemeliğin bir hastalık değil, semptom olarak değerlendirildiğini belirten uzmanlar, kekemelikte erken müdahalenin önemine işaret ediyor. Kekemelik alanında çalışan yetkin terapistlerin, bireye ve özellikle erken dönem söz konusu olduğunda çocuğun ailesine yol gösterici olduğuna dikkat çeken uzmanlar, kekemeliğin doğru bir iletişimle yönetilebileceğini vurguluyor.
20.10.2020 Sağlık
Nefes alamayan hastaya yeni soluk borusu
Nefes alamayan hastaya yeni soluk borusu Beyin ameliyatı sonrası soluk borusunda darlık meydana gelen 72 yaşındaki İbrahim Altınok’un nefes almasını engelleyen darlaşan 3,5 cm.’lik bölge, ameliyatla çıkarılarak, soluk borusu birbirine yeniden dikildi. Ameliyat sonrası yeni bir soluk borusuna kavuşan İbrahim Altınok, rahat bir nefes aldı.
12.10.2020 Sağlık

Benzer Haber Etiketleri

Beyin Ameliyatı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki beyin ameliyatı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.