Berna Yılmaz

Berna Yılmaz

Son dakika berna yılmaz haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan berna yılmaz ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını berna yılmaz haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Berna Yılmaz

haberleri sayfasında son dakika yaşanan berna yılmaz gelişmeleri de dahil olmak üzere 211 berna yılmaz haberi bulunmuştur. Tüm berna yılmaz haberleri aşağıda listelenmiştir.
Şevket Sabancı son yolculuğuna uğurlandı!
Şevket Sabancı son yolculuğuna uğurlandı! Sabancı Holding'in önde gelen isimlerinden Şevket Sabancı (85) dün tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi. Bugün Sabancı için ikindi vakti Marmara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Camii'nde cenaze töreni düzenlendi.
23.07.2021 Gündem
Mesut Yılmaz kimdir, kaç yaşındaydı? Mesut Yılmaz ne zaman başbakan oldu?
Mesut Yılmaz kimdir, kaç yaşındaydı? Mesut Yılmaz ne zaman başbakan oldu? Tedavi gördüğü hastanede 73 yaşında vefat eden eski başbakanlardan Mesut Yılmaz, son yolculuğuna uğurlandı. Eski başbakanlardan Mesut Yılmaz, akciğer ve beyninde tespit edilen tümör nedeniyle tedavi görüyordu. 72 yaşında vefat eden Mesut Yılmaz bir dönem Türk siyasetine damga vuran isimlerden biriydi. 36 yaşında siyasete girmiş bakanlık, başbakanlık yapmıştı. Peki, Mesut Yılmaz kimdir, kaç yaşındaydı? Mesut Yılmaz nereli? Mesut Yılmaz'ın hayatı hakkında merak edilenler...
1.11.2020 Gündem
Mesut Yılmaz son yolculuğuna uğurlandı
Mesut Yılmaz son yolculuğuna uğurlandı Eski Başbakanlardan Mesut Yılmaz, son yolculuğuna uğurlandı. Cenaze törenine Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da katıldı.
1.11.2020 Gündem
Mesut Yılmaz’ın oğlu neden öldü? Mesut Yılmaz’ın oğlu Yavuz Yılmaz ne zaman öldü, hasta mıydı?
Mesut Yılmaz’ın oğlu neden öldü? Mesut Yılmaz’ın oğlu Yavuz Yılmaz ne zaman öldü, hasta mıydı? Bir süredir kanser tedavisi gören eski başbakanlardan Mesut Yılmaz vefat etti. Mesut Yılmaz’ın ölüm haberinin ardından Mesut Yılmaz’ın oğlu Yavuz Yılmaz’ın ölümü üzerine yapılan araştırmalar arttı. Yavuz Yılmaz’ın ölüm haberi yaşandığı dönem gündemin en çok konuların olayları arasına girmişti. Peki, Mesut Yılmaz’ın oğlu neden öldü?
30.10.2020 Gündem
Mesut Yılmaz vefat etti
Mesut Yılmaz vefat etti Eski Başbakanlardan ve Anavatan Partisi eski Genel Başkanı Mesut Yılmaz hayatını kaybetti. Mesut Yılmaz'ın cenazesi, pazar günü öğle vakti Marmara İlahiyat Camisi'nde kılınacak namazın ardından toprağa verilecek.
1.11.2020 Gündem
Mesut Yılmaz'ın sağlık durumu ile ilgili yeni açıklama!
Mesut Yılmaz'ın sağlık durumu ile ilgili yeni açıklama! CNN Türk muhabiri Ceylan Sever, Mesut Yılmaz'ın hastane odasında kendisine refakat eden eşi Berna Yılmaz ile telefon ile görüştü. 'Mesut Yılmaz öldü' iddiaları üzerine eşi Berna Yılmaz ve aileye yakın isimler bu haberleri yalanladı. CNN Türk muhabiri Ceylan Sever de Mesut Yılmaz'ın eşi Berna Yılmaz ile telefon görüşmesini canlı yayında anlattı.
20.09.2020 Gündem
Üniversite öğrencileri kaza yaptı: Ölüler ve yaralılar var
Üniversite öğrencileri kaza yaptı: Ölüler ve yaralılar var Denizli'nin Çivril ilçesinde üniversite öğrencilerinin bulunduğu otomobil ile tırın çarpışması sonucu 2 üniversite öğrencisi hayatını kaybetti, 5 kişi yaralandı.
24.05.2019 Yaşam
Şehit Savcı Kiraz davasında 9 sanık için kırmızı bülten
Şehit Savcı Kiraz davasında 9 sanık için kırmızı bülten İstanbul Adliyesi'nde görev yapan Cumhuriyet Savcısı Mehmet Selim Kiraz'ın, makam odasında terör örgütü DHKP/C üyelerince rehin alınarak şehit edilmesine ilişkin 4'ü tutuklu, 9'u firari 14 sanığın yargılandığı davada, firari sanıklar hakkında kırmızı bülten çıkarılmasına karar verildi.
22.11.2018 Gündem
Daha büyük işler yapacağız!
Daha büyük işler yapacağız! Başkan Erdoğan, Beştepe’de ‘Cumhurbaşkanlığı Göreve Başlama Töreni’nde konuştu: Bugün yeni bir başlangıç yapıyoruz. Her alanda çok büyük hamleler yapacağız. Cumhuriyetimizi yeni bir yönetim anlayışıyla şahlandırmanın sözünü veriyoruz
9.07.2018 Siyaset
Külliye'de tarihi gün! Başkan Erdoğan'dan önemli mesajlar
Külliye'de tarihi gün! Başkan Erdoğan'dan önemli mesajlar Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi'nin ilk Başkanı Erdoğan TBMM Genel Kurulunda yemin etti. Erdoğan'ın yeminiyle birlikte, Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi resmen başladı. Başkan Erdoğan yeminin ardından Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde yabancı devlet başkanlarının da katıldığı törende konuştu. Konuşmasında önemli mesajlar veren Erdoğan, cuma günü ilk kabine toplantısını yapacaklarını da duyurdu.
9.07.2018 Siyaset
Şehit Savcı Kiraz'ın iddianamesi kabul edildi!
Şehit Savcı Kiraz'ın iddianamesi kabul edildi! Cumhuriyet Savcısı Mehmet Selim Kiraz'ın, terör örgütü DHKP/C üyelerince rehin alınarak şehit edilmesine ilişkin hazırlanan iddianame kabul edildi.
29.06.2018 Gündem
Savcı Selim Kiraz soruşturmasında 1 tutuklama
Savcı Selim Kiraz soruşturmasında 1 tutuklama Savcı Mehmet Selim Kiraz’ın makam odasında şehit edilmesine ilişkin soruşturma kapsamında mahkemeye sevk edilen M.Ö. tutuklanarak cezaevine gönderildi.
13.02.2018 Gündem
Savcı Kiraz'ın şehit edilmesi soruşturmasında yeni gelişme
Savcı Kiraz'ın şehit edilmesi soruşturmasında yeni gelişme Savcı Mehmet Selim Kiraz'ın şehit edilmesi soruşturması kapsamında gözaltına alınan M.Ö, tutuklama istemiyle mahkemeye sevk edildi.
12.02.2018 Gündem
Aziz Yıldırım'dan Kocaman ve Aydınlar açıklaması
Aziz Yıldırım'dan Kocaman ve Aydınlar açıklaması Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, Aykut Kocaman ve ekibine şampiyonluk yolunda güvenlerinin tam olduğunu belirterek, "Futbolcu grubumuza, Aykut Hocamız ve ekibine güvenimizi bir kez daha belirtiyoruz. Hepsinin yolu açık, şansı bol olsun. İnanıyorum ki 20. şampiyonluğumuzu, özverili ve meşakkatli çalışmalarımızın ardından hep birlikte kutlayacağız" dedi. Yıldırım, Aydınlar hakkında da ifadeler kullandı.
30.01.2018 Fenerbahçe
THY'den Mesut Yılmaz için 47 yolcuya özür mili
THY'den Mesut Yılmaz için 47 yolcuya özür mili Geçtiğimiz haftalarda İstanbul'da evinde hayatını kaybeden Mesut Yılmaz'ın oğlu Yavuz Yılmaz'ın acı haberini uçakta öğrenmemesi için yolcuların internet bağlantısı kesilmişti. THY bu olaydan dolayı yolculardan özür dileyerek kartlarına uçuş mili yükledi.
3.01.2018 Ekonomi
Yılmaz ailesi gazeteye bu ilanı verdi! Yolcuları da unutmadılar...
Yılmaz ailesi gazeteye bu ilanı verdi! Yolcuları da unutmadılar... Eski başbakanlardan Mesut Yılmaz ve eşi Berna Yılmaz’ın oğulları Yavuz Yılmaz’ın ölümüyle ilgili teşekkür ilanı verdi.
29.09.2021 Gündem
Yavuz Yılmaz son yolculuğuna uğurlandı
Yavuz Yılmaz son yolculuğuna uğurlandı Eski Başbakan Mesut Yılmaz, hayatını kaybeden oğlu Yavuz Yılmaz son yolculuğuna uğurlandı. Yılmaz'ın cenazesini hastaneden babası Mesut Yılmaz aldı. Oğlunun naaşına omuz vererek cenaze aracına taşıyan Mesut Yılmaz'ın üzgün olduğu görüldü. Yakınları gözyaşlarını tutamadı. Cenaze törenine Cumhurbaşkanı Erdoğan da katıldı.
29.09.2021 Gündem
Yavuz Yılmaz, en son babası Mesut Yılmaz'la konuşmuş!
Yavuz Yılmaz, en son babası Mesut Yılmaz'la konuşmuş! Yavuz Yılmaz tabancayla hayatına son vermeden dakikalar önce Amerika'daki babasını arayıp 'Annemin sağlığı nasıl?' diye sorduğu ortaya çıktı.
29.09.2021 Gündem
Başbakan Yıldırım'dan Mesut Yılmaz'a taziye ziyareti
Başbakan Yıldırım'dan Mesut Yılmaz'a taziye ziyareti Başbakan Binali Yıldırım, eski Başbakanlardan Mesut Yılmaz'a taziye ziyaretinde bulundu.
29.09.2021 Gündem
Mesut Yılmaz’ın evlat acısı
Mesut Yılmaz’ın evlat acısı Eski başbakanlardan Mesut Yılmaz’ın oğlu Mehmet Yavuz Yılmaz, Beykoz Konakları’ndaki villada babasının odasında şakağından tek kurşunla vurulmuş bulundu... 38 yaşında intihar eden oğul Yılmaz’ın iş hayatında umduğunu bulamadığı için bunalımda olduğu ve bir yıldır epilepsi (sara) ilaçlarını almadığı öğrenildi...
29.09.2021 Gündem
Son dakika... Ölüm haberi Mesut Yılmaz ve eşine verildi
Son dakika... Ölüm haberi Mesut Yılmaz ve eşine verildi Eski Başbakan Yılmaz'ı taşıyan tarifeli uçak, İstanbul'a indi. Yılmaz ve eşini iş adamı Abdurrahim Albayrak ve bazı yakın dostları karşıladı. Albayrak Yılmaz çifti araca bindikten sonra 'Başınız sağolsun' diyerek oğullarının ölüm haberini verdi. Havaalanından ayrılan Yılmaz çiftine ambulanslar da takip etti.
29.09.2021 Gündem
Eski vekil Şadan Tuzcu'nun acı günü
Eski vekil Şadan Tuzcu'nun acı günü Bodrum'da ölen, eski Milletvekili Şadan Tuzcu'nun eşi 76 yaşındaki Atanur Tuzcu, toprağa verildi.
29.09.2021 Gündem
Sağlık için buluştular
Sağlık için buluştular Academıc Hospıtal’ın ek bina açılışı iş, sanat ve cemiyet hayatının ünlü isimlerini bir araya getirdi
7.11.2016 Magazin
'Öldü' deyip canlı bomba yapıyorlar!
'Öldü' deyip canlı bomba yapıyorlar! PKK, IŞİD ve DHKP-C 'öldü' dedikleri terör örgütü mensuplarını 'canlı bomba' yapıyor. Bu sayede canlı bombanın polis ve istihbaratın takibinden kurtulması amaçlanıyor.
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Berna Yılmaz ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki berna yılmaz haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.