Ben Wallace

Ben Wallace

Son dakika Ben Wallace haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Ben Wallace ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Ben Wallace haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Ben Wallace

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ben wallace gelişmeleri de dahil olmak üzere 117 ben wallace haberi bulunmuştur. Tüm ben wallace haberleri aşağıda listelenmiştir.
NATO Genel Sekreteri Stoltenberg’in görev süresi 1 yıl daha uzatıldı
NATO Genel Sekreteri Stoltenberg’in görev süresi 1 yıl daha uzatıldı NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg’in 30 Eylül'de dolacak görev süresi, 1 Ekim 2024'e kadar uzatıldı.
4.07.2023 Dünya
Karadeniz'de süper güçler ilk kez çarpıştı! Pentagon'un gizli belgeleri ortaya çıktı: Adım adım dünya savaşına...
Karadeniz'de süper güçler ilk kez çarpıştı! Pentagon'un gizli belgeleri ortaya çıktı: Adım adım dünya savaşına... Karadeniz'deki tehlikeli çarpışma dünyanın iki süper gücünü karşı karşıya getirmiş dünyaya korku salmıştı. Rusya ve ABD'nin ilk kez doğrudan çarpıştığı MQ-9 Reaper vakasından aylar önce yaşananlar, sızan Pentagon belgelerinde 'neredeyse' kelimesiyle tanımlandı. İki Rus Su-27'si Karadeniz semalarında bir İngiliz RC-135'nin peşine düştü, ateşlenen füze ise her şeyi değiştirdi.
10.04.2023 Dünya
İsveç'teki skandal onaya Türkiye'den sert tepki: İptal ettik
İsveç'teki skandal onaya Türkiye'den sert tepki: İptal ettik Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, İsveç’in, başkent Stockholm’de terör örgütü PKK/YPG yandaşlarının Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Türkiye aleyhine gerçekleştirdikleri eylemlerle, Kur’an-ı Kerim’e yönelik provokasyona karşı tedbir alınmamasını eleştirerek, “Bu geldiğimiz noktada İsveç Savunma Bakanı Pal Jonson’un Türkiye’ye 27 Ocak’ta yapacağı ziyaretin önemi de anlamı da kalmadı. Bu nedenle ziyareti iptal ettik” dedi.
21.01.2023 Gündem
Bakan Akar’dan TSK aleyhindeki söylemlere ‘sert’ tepki
Bakan Akar’dan TSK aleyhindeki söylemlere ‘sert’ tepki Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, “Yurt içinden bazılarının ülkemizin savunma sanayii alanında ulaştığı seviyeden rahatsız olmaları ve bunu açıkça dile getirmeleri kabul edilemez, büyük bir talihsizlik, yerli ve milli emek ve başarıya saygısızlıktır” dedi.
17.01.2023 Gündem
Bakanı Akar, İngiltere Savunma Bakanı Wallace ile görüştü
Bakanı Akar, İngiltere Savunma Bakanı Wallace ile görüştü Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, İngiltere Savunma Bakanı Ben Wallace ile görüştü.
16.01.2023 Ekonomi
Milli Savunma Bakanı Akar, İngiltere’de
Milli Savunma Bakanı Akar, İngiltere’de Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, İngiltere Savunma Bakanı Ben Wallace’ın resmi davetlisi olarak İngiltere’nin başkenti Londra’ya geldi.
15.01.2023 Gündem
İngiltere, Türk SİHA'sı satın alacak mı? İngiliz Savunma Bakanı, CNN TÜRK'te bizzat yanıtladı
İngiltere, Türk SİHA'sı satın alacak mı? İngiliz Savunma Bakanı, CNN TÜRK'te bizzat yanıtladı İngiltere Savunma Bakanı Ben Wallace, Savunma, Havacılık ve Uzay Sanayii Fuarı'na katılmak üzere geldiği İstanbul'da CNN Türk özel açıklamalarda bulundu. Türk İHA ve SİHA'larına övgü dolu sözlerde bulunan Wallace, "Cephede oyun değiştirici olacak" dedi. Ayrıca Wallace, İngiltere'nin İHA veya SİHA alıp almayacağına ilişkin soruya da yanıt verdi.
26.10.2022 Ekonomi
Dünya diken üstünde! Putin emri verdi, Rusya'dan nükleer hamlesi
Dünya diken üstünde! Putin emri verdi, Rusya'dan nükleer hamlesi Geçtiğimiz günlerde Ukrayna'nın kirli bomba kullanacağı iddiası dünya gündemini sarsmıştı. Rusya, iddiayı uluslararası görüşmelerde dillendirerek dünyaya duyurmuştu. Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, konuyla ilgili çok çarpıcı bir açıklamada bulunarak "Ukrayna'nın planlarından haberdarız" derken açıklamasındaki 'dünya savaşı' göndermesi dikkat çekti.
26.10.2022 Dünya
İngiltere’de yeni kabine belli oldu
İngiltere’de yeni kabine belli oldu İngiltere'nin yeni Başbakanı Rishi Sunak, hükümetin yeni kabinesini belirledi.
25.10.2022 Dünya
Biden: Rusya taktik nükleer silah kullanırsa inanılmaz ciddi bir hata yapar
Biden: Rusya taktik nükleer silah kullanırsa inanılmaz ciddi bir hata yapar ABD Başkanı Joe Biden, Rusya’yı Ukrayna’ya karşı taktik nükleer silah kullanmaması konusunda uyararak, “Rusya taktik nükleer silah kullanırsa inanılmaz ciddi bir hata yapar" dedi.
25.10.2022 Dünya
NATO, Rusya’nın “kirli bomba” iddiasını reddetti
NATO, Rusya’nın “kirli bomba” iddiasını reddetti NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg, Rusya’nın Ukrayna'nın kendi topraklarında "kirli bomba" kullanarak kendilerine karşı provokasyon düzenleyeceği iddiasını reddettiklerini açıkladı.
24.10.2022 Dünya
İngiltere Başbakanı Sunak’tan ilk açıklama: Derin bir ekonomik zorlukla karşı karşıya olduğumuza şüphe yok
İngiltere Başbakanı Sunak’tan ilk açıklama: Derin bir ekonomik zorlukla karşı karşıya olduğumuza şüphe yok İngiltere'nin yeni Başbakanı Rishi Sunak yaptığı ilk açıklamada, "Derin bir ekonomik zorlukla karşı karşıya olduğumuza şüphe yok” ifadelerini kullanarak, “Partimizi ve ülkemizi bir araya getirmeyi en büyük önceliğim yapacağım” dedi.
24.10.2022 Dünya
Bakan Akar, Ukrayna ve İngiltereli mevkidaşları ile görüştü
Bakan Akar, Ukrayna ve İngiltereli mevkidaşları ile görüştü Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Ukrayna ve İngiltere Savunma Bakanları ile ayrı ayrı telefonda görüştü.
24.10.2022 Gündem
Zelenskiy’den kirli bomba iddialarına tepki: Bunun anlamı Rusların zaten bunları hazırladığıdır
Zelenskiy’den kirli bomba iddialarına tepki: Bunun anlamı Rusların zaten bunları hazırladığıdır Ukrayna Devlet Başkanı Vladimir Zelenskiy, Rusya’nın Ukrayna’nın provokasyon için “kirli bomba” kullanacağı yönündeki iddiasına sert tepki göstererek, “Rusya eğer arayıp iddiaya göre Ukrayna'nın hazırlıklar yaptığını söylüyorsa bunun anlamı Rusların zaten bunları hazırladığıdır” dedi.
23.10.2022 Dünya
Rusya Savunma Bakanı Şoygu'dan, İngiliz ve Fransız mevkidaşlarına “kirli bomba” uyarısı
Rusya Savunma Bakanı Şoygu'dan, İngiliz ve Fransız mevkidaşlarına “kirli bomba” uyarısı Rusya Savunma Bakanı Sergey Şoygu, İngiltere Savunma Bakanı Ben Wallace ve Fransa Savunma Bakanı Sebastian Lecornu ile yaptığı telefon görüşmelerinde, Ukrayna’nın “kirli bomba” kullanarak Rusya'ya karşı provokasyon düzenleme planı olduğunu öne sürerek, mevkidaşlarını bu konu hakkındaki endişelerini dile getirdi.
23.10.2022 Dünya
Brüksel'de, Türkiye ile Yunanistan arasında kritik görüşme!
Brüksel'de, Türkiye ile Yunanistan arasında kritik görüşme! Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Yunanistan Savunma Bakanı Nikolaos Panagiotopoulos ile bir araya geldi.
13.10.2022 Gündem
Bakan Akar'dan NATO'da diplomasi trafiği
Bakan Akar'dan NATO'da diplomasi trafiği Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, ABD Savunma Bakanı Lloyd James Austin, Almanya Savunma Bakanı Christine Lambrecht, Fransa Savunma Bakanı Sebastien Lecornu ve İngiltere Savunma Bakanı Ben Wallace ile görüştü. Bakanlar, Türkiye'ye tahıl koridoru ve esir değişimindeki gayretleri için teşekkür etti.
13.10.2022 Siyaset
Bakan Akar’dan “kritik” ziyaret
Bakan Akar’dan “kritik” ziyaret Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, beraberindeki savunma ve güvenlik konularında uzman teknik heyetle İngiltere’ye gitti.
5.10.2022 Gündem
İngiltere hükümetinin yeni kabinesi belli oldu
İngiltere hükümetinin yeni kabinesi belli oldu İngiltere'nin yeni Başbakanı Liz Truss, hükümetteki yeni kabine atamalarını yaptı. Devlet bakanlarının yeni görevleri belirlendi.
7.09.2022 Dünya
Bakan Akar, İngiliz mevkidaşı Wallace ile görüştü
Bakan Akar, İngiliz mevkidaşı Wallace ile görüştü Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, İngiltere Savunma Bakanı Ben Wallace ile telefonda görüştü.
16.08.2022 Gündem
Ukrayna’ya 26 ülkeden 1,55 milyar dolarlık askeri yardım sözü
Ukrayna’ya 26 ülkeden 1,55 milyar dolarlık askeri yardım sözü Danimarka’nın başkenti Kopenhag’ta Danimarka, İngiltere ve Ukrayna'nın ortak ev sahipliğinde düzenlenen bağış konferansında 26 ülkeden Ukrayna'ya 1,55 milyar dolarlık askeri yardım sözü verildi.
11.08.2022 Dünya
İngiltere'den Rus lider Putin'i çıldırtacak sözler! Ortalık fena karışacak
İngiltere'den Rus lider Putin'i çıldırtacak sözler! Ortalık fena karışacak İngiltere Savunma Bakanı Ben Wallace, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'i "kısa boy sendromlu bir deli" olarak nitelendirdi.
29.06.2022 Dünya
İngiltere Savunma Bakanı Wallace, Türkiye'ye geliyor
İngiltere Savunma Bakanı Wallace, Türkiye'ye geliyor İngiltere Savunma Bakanı Ben Wallace, resmi ziyaretlerde bulunmak üzere yarın Türkiye'ye gelecek.
22.06.2022 Dünya
Bakan Akar'dan İsveç ve Finlandiya açıklaması: Terör yuvasına dönüşmeleri NATO için tehdit
Bakan Akar'dan İsveç ve Finlandiya açıklaması: Terör yuvasına dönüşmeleri NATO için tehdit Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, İsveç ve Finlandiya'nın NATO üyelikleriyle ilgili net mesajlar verdi. Bakan Akar, İsveç ve Finlandiya'nın NATO'ya başvurusuyla ilgili, "İttifak üyesi bir ülkeye saldıran, güvenlik güçlerini şehit eden, masum insanlarını katleden teröristleri görmezden gelen bir anlayış dostluk ve ittifak ruhu ile bağdaşmaz. İsveç ve Finlandiya’nın terör örgütlerine siyasi ve finansal destek sağlaması, silah yardımı yapması, oraların terör yuvasına dönüşmesi NATO için de bir tehdit" ifadelerini kullandı. Yunanistan ile yükselen tansiyonu da değerlendiren Bakan Akar, sorunların suhuletle çözülmesi gerektiğini vurguladı.
17.06.2022 Siyaset
Ukrayna askeri istihbaratından acı itiraf: Cephede Rusya'ya karşı kaybettik ve...
Ukrayna askeri istihbaratından acı itiraf: Cephede Rusya'ya karşı kaybettik ve... Ukrayna ile Rusya arasındaki savaşta kritik gelişmeler yaşanıyor. Ukrayna tarafı cephedeki son durumu anlatan korkutucu bir açıklama yaptı. Ukrayna’nın yüksek rütbeli bir askeri yetkilisinin İngiliz basınına verdiği özel demece göre ülke savaşta çok kritik bir dönüm noktasında…
11.06.2022 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Ben Wallace ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ben wallace haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.