Ben Onu Çok Sevdim

Ben Onu Çok Sevdim

Son dakika ben onu çok sevdim haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan ben onu çok sevdim ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını ben onu çok sevdim haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Ben Onu Çok Sevdim

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ben onu çok sevdim gelişmeleri de dahil olmak üzere 372 ben onu çok sevdim haberi bulunmuştur. Tüm ben onu çok sevdim haberleri aşağıda listelenmiştir.
Taş Kağıt Makas Fecir kimdir? Burak Yörük kaç yaşında, nereli, sevgilisi var mı? Burak Yörük’ün biyografisi
Taş Kağıt Makas Fecir kimdir? Burak Yörük kaç yaşında, nereli, sevgilisi var mı? Burak Yörük’ün biyografisi Taş Kağıt Makas dizisinde Fecir Emirkıran rolüne hayat veren yakışıklı oyuncu Burak Yörük’ün kim olduğu merak ediliyor. Çarşamba günleri dizileri arasındaki yerini alan Taş Kağıt Makas dizisinde Fecir Emirkıran’ı Burak Yörük kimdir, kaç yaşında, nereli?
28.02.2024 Yaşam
Seversin dizisi ne zaman başlayacak? Seversin dizisi konusu ne? İşte Seversin dizisi oyuncuları!
Seversin dizisi ne zaman başlayacak? Seversin dizisi konusu ne? İşte Seversin dizisi oyuncuları! Kanal D yaz ekranına aşk dizisiyle merhaba diyor! Seversin dizisinden ilk fragman geldi. Başrollerini İlayda Alişan ve Burak Yörük’ün paylaştığı Seversin dizisinde birbirinden ünlü oyuncular eşlik ediyor. Peki, Seversin dizisi ne zaman başlayacak? Seversin dizisi konusu ne? İlayda Alişan kimdir? Burak Yörük kimdir? İşte Seversin dizisi oyuncuları!
4.05.2022 Televizyon
Kırmızı Oda’dan ayrılan Burak Sevinç'in yeni dizisi belli oldu!
Kırmızı Oda’dan ayrılan Burak Sevinç'in yeni dizisi belli oldu! Kırmızı Oda dizisinde art arda vedalar yaşanıyor. Meriç Aral’ın diziye vedasından haftalar sonra, bu sefer de Tülin Özen ve Burak Sevinç, geçtiğimiz hafta yapıma veda etmişlerdi. Burak Sevinç'in yeni dizisi belli oldu.
1.04.2021 Magazin
Kan donduran cinayette canlı yayın detayı
Kan donduran cinayette canlı yayın detayı Konya'da 9 yıldır kayıp olan Zehra Özkan'ın teyzesinin oğlu tarafından öldürüldüğü tespit edildi. Katil zanlısının daha önce canlı yayına çıkarak Zehra Özkan için "Ben onu çok sevdim." dediği ortaya çıktı.
14.11.2019 Yaşam
Ümit Benan'ın yeni aşkı Cemre Ebüzziya
Ümit Benan'ın yeni aşkı Cemre Ebüzziya Ece Sükan ile Ümit Benan’ın evliliği 3 yıl sürmüştü. 2017'de boşanan çiftten Ümit Benan yeni bir aşka yelken açtı.
19.12.2018 Magazin
3 yıl geçti hala aşığız
3 yıl geçti hala aşığız Kendisi gibi oyuncu olan Serhat Teoman (35) ile 3 yıldır güzel bir birliktelik yaşayan Leyla Feray (25) aşkı hakkında konuştu: “Birbirimize hala aşığız. Şu an kafamda evlilik yok. Bu şekilde mutluyum”
1.09.2018 Magazin
14 yaşındaki çocuğa istismardan yargılanan sanık şefkat istedi
14 yaşındaki çocuğa istismardan yargılanan sanık şefkat istedi Antalya’da iki yıl önce evlenme vaadiyle 14 yaşındaki S.Ö.’yü kaçırarak cinsel istismarda bulunduğu iddiasıyla tutuksuz yargılanan Etem Öztürk (38), karar duruşmasına çıktı.
31.03.2018 Gündem
Egom yok garsonluk da yaparım
Egom yok garsonluk da yaparım Son dönemde yıldızı parlayan genç ve güzel oyuncu Leyla Feray, bu hafta vizyona giren “Kardeşim Benim 2”de nişanlısından kaçan Leyla karakterini canlandırıyor. “Egom yok garsonluk da yaparım” diyen Feray, Natalie Portman’a benzetildiğini söylüyor.
25.11.2017 Arşiv
Birce Akalay kocasını sildi!
Birce Akalay kocasını sildi! 2014 yılında evlenen Birce Akalay ve Sarp Levendoğlu’nun evliliğinde yine bir kriz olduğu iddiası ortaya atıldı.
3.01.2017 Magazin
Kertenkele dizisinde ayrılık!
Kertenkele dizisinde ayrılık! Atv ekranında yayınlanan sevilen dizi Kertenkele ekrana gelen 71. bölüm ile sezon finali yaptı! Cumartesi akşamları ekrana gelen Kertenkele dizisinde sezon finali ile beraber şoke eden bir ayrılık yaşandı! Kertenkele dizisi hakkında merak edilen tüm detaylar haberimizde...
27.06.2016 Televizyon
Leyla Feray’ın ‘rock’ hali!
Leyla Feray’ın ‘rock’ hali! Ünlü markanın reklam yüzü oldu...
17.05.2016 Magazin
Birce Akalay kimdir?
Birce Akalay kimdir? Birce Akalay yarın gece yayınlanacak 3 Adam programına konuk olacak. Eser Yenenler, ibrahim büyükak ve Oğuzhan Koç ile 3 Adam yine dolu bir programla TV8 ekranlarına gelecek. İşte Birce Akalay hakkında detaylar...
1.04.2016 Magazin
Sahte damadın karısı sessizliğini bozdu
Sahte damadın karısı sessizliğini bozdu ADANA’da eczacı teknisyeni 24 yaşındaki H.T.’ye sahte kimlikle resmi nikah kıyan 27 yaşındaki Ahmet Çiftçi’nin 5 çocuğunun annesi olan eşi 24 yaşındaki Emine Çiftçi, "Ahmet’in başkasıyla evlendiğini gazetelerden öğrendim. Onu hala çok seviyorum ama artık affedemem" dedi.
22.08.2014 Yaşam
Diziler arası oyuncu takası
Diziler arası oyuncu takası ATV'nin iki sevilen dizisi arasında oyuncu transferi yaşandı
29.09.2021 Gündem
Bir dizi daha reyting kurbanı
Bir dizi daha reyting kurbanı ATV'nin hangi dizisi beklenen ilgiyi göremeyince erken final kararı aldı?
4.11.2013 Magazin
Beklenen dizi neden başlamadı?
Beklenen dizi neden başlamadı? Dizisiyle ilgili yeni bir gelişme yaşandı
28.02.2013 Televizyon
Nereye transfer oldu?
Nereye transfer oldu? Kısa sürede izleyicilerin dikkatini üzerine çekti
27.02.2013 Televizyon
'Ben Onu Çok Sevdim'
'Ben Onu Çok Sevdim' Mehmet Aslantuğ'un yeni dizisiyle ekranlara dönüyor
17.02.2013 Televizyon
İddialı dizide bir ayrılık daha!
İddialı dizide bir ayrılık daha! Dizi başlamadan oyuncular bir bir gidiyor...
31.01.2013 Televizyon
'Hiçbir şey anlamadım'
'Hiçbir şey anlamadım' 10 ay önce evlendiği Ali Taran'dan boşanan Özyılmazel, yaşadıklarını Sabah'taki köşesinde anlattı
29.04.2012 Magazin
‘09 Şebnem’ eşi Memati’yi anlattı
‘09 Şebnem’ eşi Memati’yi anlattı Kurtlar Vadisi Pusu dizisinde Memati karakterini canlandıran Gürkan Uygun ile geçtiğimiz hafta dünya evine giren Şebnem Ceylan (Uygun) evliliğini anlattı...
6.05.2008 Magazin
Hamza Dağ CNN TÜRK'te açıkladı: Çok farklı bir belediyecilik yapacağız
Hamza Dağ CNN TÜRK'te açıkladı: Çok farklı bir belediyecilik yapacağız AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hamza Dağ CNN Türk'te Ahmet Hakan ile Tarafsız Bölge programında projelerini anlattı. Dağ, "İzmir'de çok farklı bir belediyecilik yapacağız. İzmir'in sorunları 5 yıl daha erteleyemeyiz. Logo kullanmadığım için İzmirliler bana teşekkür etti. Gençliğimi AK Parti'de bereketlendirdim. Partiye aidiyetim konusunda bir sorun yok. Bundan rahatsız olan yok bir tek CHP'li yöneticiler rahatsız oluyor. Bu bir yerel seçim kampanyası. Herkesin başkanı olacağız. Hemşerilerimiz de bunu bu şekilde yaklaşıyor." dedi.
14.02.2024 Gündem
Kazada ölen Tolga Güleryüz'ün adı yaşatılacak!
Kazada ölen Tolga Güleryüz'ün adı yaşatılacak! Çiğli Belediyesinin, geçtiğimiz aylarda “Baş Belası” oyununun turne dönüşü meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybeden Çiğlili tiyatro oyuncusu Tolga Güleryüz anısına düzenlediği tiyatro festivalinin açılışı duayen oyuncu Tamer Levent’in katılımıyla gerçekleştirildi.
19.01.2023 Magazin
Anta Toros, Gülriz Sururi'nin vasiyetini açıkladı!
Anta Toros, Gülriz Sururi'nin vasiyetini açıkladı! Anta Toros, meslektaşı Hülya Koçyiğit'in sunumuyla TRT 2'de ekranlara gelen 'Film Gibi Hayatlar' programına konuk oldu. 31 Aralık 2018 tarihinde hayata gözlerini yuman Gülriz Sururi ile birlikte en uzun çalışan kadın oyuncu olan 74 yaşındaki sanatçı, "Bana bir vasiyeti olmuştu" diyerek, usta ismin kendisiyle paylaştığı sözleri açıkladı.
5.11.2022 Magazin
Hulusi Kentmen kimdir? Google Hulusi Kentmen’i unutmadı!
Hulusi Kentmen kimdir? Google Hulusi Kentmen’i unutmadı! Yeşilçam’ın ‘Baba’ karakterlerinden Hulusi Kentmen, Google’da Doodle oldu. Google’ın anasayfasında anılan Hulusi Kentmen, Doodle açıklamasında, Türk sinemasının Yeşilçam döneminin en sevilen ve en üretken oyuncularından biriydi. Yeşilçam filmlerinin 'babası' olarak anılmaya başlandı. Bugün Türkiye’de sert ama babacan bir kişiliği belirtmek için hala “Hulusi Kentmen gibi” ifadesi yaygın olarak kullanıyor.” ifadelerine yer verildi. Peki, Hulusi Kentmen kimdir, ne zaman öldü? Hulusi Kentmen filmleri!
1.11.2022 Kültür Sanat

Benzer Haber Etiketleri

Ben Onu Çok Sevdim ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ben onu çok sevdim haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.