Pana Film

Pana Film

Son dakika PANA FİLM haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan PANA FİLM ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını PANA FİLM haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Pana Film

haberleri sayfasında son dakika yaşanan pana film gelişmeleri de dahil olmak üzere 287 pana film haberi bulunmuştur. Tüm pana film haberleri aşağıda listelenmiştir.
'Kurtlar Vadisi' geri mi dönüyor?
'Kurtlar Vadisi' geri mi dönüyor? İki sezondur ekrandan uzak kalan 'Kurtlar Vadisi'nin tekrar başlayacağı haberi, fenomen dizinin hayranlarını heyecanlandırdı.
9.09.2019 Magazin
Nihat Doğan’a hapis ve para cezası
Nihat Doğan’a hapis ve para cezası Bir televizyon kanalında yayımlanan programda "Kurtlar Vadisi" dizisi hakkında yapılan yorumlarda "iftira" ve "hakaret" suçunu işledikleri iddiasıyla yargılanan programın sunucuları Nihat Doğan ve Ömür Varol ile yayın sorumlusu Cihat Zembat'ın çarptırıldığı birer yıl sekizer ay hapis cezası ertelendi.
30.04.2019 Magazin
Pelin Akil kimdir?
Pelin Akil kimdir? Güzel ve başarılı oyuncu Pelin Akil'in ikiz kız bebek beklediği haberi gündemde büyük etki yarattı. Bu gelişme üzerine pek çok kişi Pelin Akil'in hayatı hakkında bilgileri araştırmaya başladı. İşte Pelin Akil kimdir? Sorusunun merak edilen yanıtı...
26.11.2018 Gündem
Pelin Akil kimdir?
Pelin Akil kimdir? Pelin Akil hayatı gündemde sıkça konuşulan konular arasında yer alıyor. 2016 yılında Anıl Altan ile hayatını birleştiren Pelin Akil'den müjdeli haber geldi. Hamile olduğunu açıklayan Pelin Akil hakkındaki bilgiler haberimizde yer alıyor.
6.11.2018 Gündem
Pelin Akil kimdir?
Pelin Akil kimdir? Pelin Akil'in hayatı gündemde merak ediliyor sıkça araştırılıyor. Pelin Akil'in eşi Anıl Altan ile kavga ettiği iddiaları ortalığı karıştırdı. Yaşanan bu gelişme üzerine Pelin Akil hakkındaki ayrıntılar merak edildi.
18.09.2018 Gündem
Mahkemeden Nihat Doğan'a şok! Zorla getirme kararı...
Mahkemeden Nihat Doğan'a şok! Zorla getirme kararı... Bir televizyon kanalında yayınlanan programda "Kurtlar Vadisi" dizisi hakkında yapılan yorumlarda "iftira" ve "hakaret" suçunu işledikleri iddiasıyla programın sunucuları Nihat Doğan ve Ömür Varol'un da aralarında bulunduğu 5 sanığın 8 yıl 4'er aya kadar hapis cezası istemiyle yargılanmalarına başlandı.
8.12.2017 Magazin
Dengeyi şaşırttı!
Dengeyi şaşırttı! Ünlü senarist ve yapımcı Raci Şaşmaz, Denge Yatırım Holding’in yüzde 48.5 hissesini satın aldı. Hisseler dün borsada yüzde 17.02 yükselişle günü 3.85 liradan kapattı
17.10.2017 Ekonomi
'Kurtlar Vadisi Vatan' fırtına gibi başladı!
'Kurtlar Vadisi Vatan' fırtına gibi başladı! 29 Eylül Cuma günü vizyona giren 'Kurtlar Vadisi Vatan' filmi 'ilk 3 gün' gişe sonuçları ortaya çıktı.
3.10.2017 Kültür Sanat
Kurtlar Vadisi'ni kimse istemiyor!
Kurtlar Vadisi'ni kimse istemiyor! Habertürk gazetesi yazarı Mustafa Doğan, bugünkü yazısında "Kurtlar Vadisi" dizisinin ekrana dönüp dönmeyeceği sorusuyla ilgili önemli bir bilgi aktardı.
14.09.2017 Televizyon
Yeni film için kurban kesti!
Yeni film için kurban kesti! Pana Film yapımı 'Kurtlar Vadisi: Vatan' vizyona girmek için gün sayarken, başrol oyuncusu Necati Şaşmaz'ın filmin çekimlerine kurban keserek başladığı ortaya çıktı.
31.08.2017 Magazin
Kurtlar Vadisi Vatan filminden ilk fotoğraflar!
Kurtlar Vadisi Vatan filminden ilk fotoğraflar! Kurtlar Vadisi Vatan filminin çekimlerinin Antalya'da başladığını ilk kez açıklamıştı. Filmden ilk fotoğraflar da ortaya çıktı.
20.04.2017 Televizyon
'Kurtlar Vadisi Vatan' filmi geliyor!
'Kurtlar Vadisi Vatan' filmi geliyor! Pana Film, 'Kurtlar Vadisi Vatan' filminin çekimlerine başladı...
17.04.2017 Televizyon
TRT'den "Vadi" açıklaması!
TRT'den "Vadi" açıklaması! “Kurtlar Vadisi Pusu dizisi seneye TRT’de” iddiası haberi bir hayli yankı uyandırdı. Yazarımız Ali Eyüboğlu cevabı birinci ağızdan aldı. TRT Genel Müdür Yardımcısı İbrahim Eren’e sordum. Eren’in yanıtı kısa ve netti:“Haber doğru değil. Görüşmemiz bile olmadı.”
6.03.2017 Televizyon
Kurtlar Vadisi Pusu yeni sezonda TRT 1'de!
Kurtlar Vadisi Pusu yeni sezonda TRT 1'de! Ekranların efsane dizisi Kurtlar Vadisi Pusu yeni sezonda TRT 1'de mi olacak? Türk televizyonlarının fenomen dizisi Kurtlar Vadisi Pusu hakkında işte çok konuşulan o iddia.
28.02.2017 Televizyon
Nihat Doğan'a şok! 8 yıl hapis...
Nihat Doğan'a şok! 8 yıl hapis... Nihat Doğan ve Ömür Varol'un da aralarında bulunduğu 5 kişi hakkında 8 yıl 4'er aya kadar hapis cezası istemiyle iddianame düzenlendi. İşte Nihat Doğan ve Ömür Varol gibi isimler için düzenlenen iddianame'nin detayları...
28.02.2017 Magazin
Savcıdan 'Kurtlar Vadisi Darbe' kararı
Savcıdan 'Kurtlar Vadisi Darbe' kararı 15 Temmuz darbe girişiminden kısa bir süre önce Türk Patent Enstitüsü’ne 'Kurtlar Vadisi Darbe' adıyla marka başvurusunda bulunulmasına ilişkin Pana Film ortakları oyuncu Necati Şaşmaz ve Mehmet Canpolat hakkında yürütülen soruşturmada takipsizlik kararı verildi.
7.02.2017 Magazin
Bomba iddia! Kurtlar Vadisi Pusu'nun yayın hayatı bitti
Bomba iddia! Kurtlar Vadisi Pusu'nun yayın hayatı bitti Türk televizyon tarihinin en uzun soluklu dizilerinden olan Kurtlar Vadisi Pusu'nun yayın hayatının bittiği iddiası medya kulislerine bomba gibi düştü.
18.11.2016 Magazin
Kurtlar Vadisi Pusu yeni sezon bölümleri ne zaman başlayacak?
Kurtlar Vadisi Pusu yeni sezon bölümleri ne zaman başlayacak? Kurtlar Vadisi Pusu yeni sezona hangi tarihte start verecek? Türk televizyonlarının fenomeni haline gelen Kurtlar Vadisi Pusu büyük bir merakla bekleniyor. İşte izleyicilerin geri sayıma başladığı Kurtlar Vadisi Pusu dizisine dair merak edilen soruların ayrıntıları...
29.09.2021 Gündem
Pana Film'den Necati Şaşmaz açıklaması
Pana Film'den Necati Şaşmaz açıklaması 'Kurtlar Vadisi Pusu' dizisinin başrol oyuncusu Necati Şaşmaz hakkında "Cumhurbaşkanı Recep tayyip Erdoğan'ın düzenlediği 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı resepsiyonuna davet edilmediği" yönündeki haberlere Pana Film'den açıklama geldi...
1.11.2016 Magazin
Necati Şaşmaz'a darbe filmi sorgusu
Necati Şaşmaz'a darbe filmi sorgusu ETÖ'nün 15 Temmuz'daki darbe girişimi öncesinde "Kurtlar Vadisi Darbe" ismi için patent başvurusu yapan Pana Film hakkında TPE'nin başvurusu üzerine başlatılan soruşturma kapsamında, oyuncu Necati Şaşmaz'ın ifadesi alındı
29.09.2021 Gündem
Kurtlar Vadisi Pusu'ya darbe soruşturması
Kurtlar Vadisi Pusu'ya darbe soruşturması Türk Patent Enstitüsü, 15 Temmuz öncesinde “Kurtlar Vadisi Darbe” markası için başvuruda bulunan Pana Film hakkında savcılığa başvurdu. Konu ile ilgili soruşturma başlatıldı
14.10.2016 Magazin
Kurtlar Vadisi'nde mezardan sonra RTE plakalı araç
Kurtlar Vadisi'nde mezardan sonra RTE plakalı araç "Erdoğan" yazılı mezar taşıyla gündeme gelen Kurtlar Vadisi'nde şimdi de İskender Büyük'ün "RTE 321" plakalı aracı olay olay oldu.
13.10.2016 Televizyon
Kurtlar Vadisi Pusu dizisi bitti mi? Yeni bölüm fragmanı var mı?
Kurtlar Vadisi Pusu dizisi bitti mi? Yeni bölüm fragmanı var mı? Kurtlar Vadisi Pusu dizisi bitti iddiaları ortalığı karıştırdı. Diğer yandan da Kurtlar Vadisi Darbe dizisi çıkacak iddiaları ortalığı kasıp kavurmakta. Peki Kurtlar Vadisi Pusu'nun yapımcısı bakım ne açıklama yapmış...
29.09.2021 Gündem
Kurtlar Vadisi Pusu yeni sezon ne zaman başlayacak? Hangi kanalda yayınlanacak?
Kurtlar Vadisi Pusu yeni sezon ne zaman başlayacak? Hangi kanalda yayınlanacak? Kurtlar Vadisi Pusu büyük bir merakla bekleniyor. Türk televizyonlarının fenomen dizisi Kurtlar Vadisi Pusu yeni sezonda hangi kanalda yayınlanacak? Kurtlar Vadisi Pusu hakkında merak edilen soruların yanıtları haberimizde yer alıyor...
29.09.2021 Gündem
Kurtlar Vadisi Pusu yeni sezonda hangi kanaldan yayınlanacak?
Kurtlar Vadisi Pusu yeni sezonda hangi kanaldan yayınlanacak? Kurtlar Vadisi Pusu’nun yeni sezonu hayranları tarafından heyecanla bekleniyor. 3. sezonda Kurtlar Vadisi Pusu hangi kanaldan yayınlanacak? Kurtlar Vadisi Pusu hakkında merak edilen soruların cevapları bu haberimizde...
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Pana Film ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki pana film haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.