Kurtlar Vadisi Vatan

Kurtlar Vadisi Vatan

Son dakika Kurtlar Vadisi Vatan haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Kurtlar Vadisi Vatan ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Kurtlar Vadisi Vatan haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kurtlar Vadisi Vatan

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kurtlar vadisi vatan gelişmeleri de dahil olmak üzere 79 kurtlar vadisi vatan haberi bulunmuştur. Tüm kurtlar vadisi vatan haberleri aşağıda listelenmiştir.
'Kurtlar Vadisi' ekrana geri mi dönüyor? Yıllar sonra ilk kez görüntülenen Cahit Kayaoğlu açıkladı
'Kurtlar Vadisi' ekrana geri mi dönüyor? Yıllar sonra ilk kez görüntülenen Cahit Kayaoğlu açıkladı Hayranlarının ekrana dönüşü için müjdeli haber beklediği 'Kurtlar Vadisi'nde 258 bölüm boyunca rol alan Cahit Kayaoğlu, 'Kurtlar Vadisi: Filistin' ve 'Kurtlar Vadisi: Vatan' filmlerinde de kamera karşısına geçti. Uzun süredir ortalarda görünmeyen ünlü oyuncu, önceki gün Metropol İstanbul'da objektiflere yansıdı.
27.09.2023 Magazin
Necati Şaşmaz'dan yeni proje!
Necati Şaşmaz'dan yeni proje! 'Kurtlar Vadisi' dizisinin Polat Alemdar'ı Necati Şaşmaz ile şarkıcı Muazzez Ersoy, önceki gece Etiler'deydi. 2017 yapımı 'Kurtlar Vadisi: Vatan' filminden sonra ortalarda görünmeyen 50 yaşındaki oyuncu, 'sürpriz' olarak yorumlanan yeni projesini açıkladı.
10.03.2022 Magazin
Usta oyuncu hayatını kaybetti!
Usta oyuncu hayatını kaybetti! 'Kurtlar Vadisi Vatan', 'Sakarya Fırat', 'Kalp Gözü' ve 'Bir Sepet Elma' gibi dizilerde rol alan oyuncu Hacı Kamil Adıgüzel, 78 yaşında hayata veda etti.
14.06.2018 Magazin
Mahkemeden Nihat Doğan'a şok! Zorla getirme kararı...
Mahkemeden Nihat Doğan'a şok! Zorla getirme kararı... Bir televizyon kanalında yayınlanan programda "Kurtlar Vadisi" dizisi hakkında yapılan yorumlarda "iftira" ve "hakaret" suçunu işledikleri iddiasıyla programın sunucuları Nihat Doğan ve Ömür Varol'un da aralarında bulunduğu 5 sanığın 8 yıl 4'er aya kadar hapis cezası istemiyle yargılanmalarına başlandı.
8.12.2017 Magazin
Antalya’nın önce altını sonra portakalı gitti
Antalya’nın önce altını sonra portakalı gitti Hepimizin Antalya Altın Portakal Film Festivali olarak bildiği 54 yıllık yarışma can çekişiyor. İsim değişikliğinin ardından Ulusal Yarışma Kategorisi’nin kaldırılmasıyla Türk sinemasının dinamosu ağır yara aldı...
27.10.2017 Arşiv
ABD'li aktör Walken'den Türkiye çıkışı: Teklif gelirse...
ABD'li aktör Walken'den Türkiye çıkışı: Teklif gelirse... 54. Uluslararası Antalya Film Festivali'ne katılan ABD'li aktör Walken, "Teklif gelirse Türkiye'de çalışmak isterim" dedi.
22.10.2017 Magazin
Benzer rollerden tatmin olmam
Benzer rollerden tatmin olmam Sinem Uslu, ‘Kurtlar Vadisi Vatan’ filminde, kamera karşına işgalcilere karşı savaşan bir üsteğmen olarak geçti. Uslu böylesine farklı bir karaktere hayat verdiği için gurur duyduğunu söyledi.
20.10.2017 Arşiv
Kurtlar Vadisi'nin yıldızı ameliyat oldu!
Kurtlar Vadisi'nin yıldızı ameliyat oldu! 'Kurtlar Vadisi Pusu' dizisinde 'Güllü Erhan' karakterini canlandıran Erhan Ufak, Antalya'da tüp mide ameliyatı oldu. Ünlü oyuncunun 9 ayda 45 kilo vermesi hedefleniyor.
20.10.2017 Magazin
'Kurtlar Vadisi Vatan' fırtına gibi başladı!
'Kurtlar Vadisi Vatan' fırtına gibi başladı! 29 Eylül Cuma günü vizyona giren 'Kurtlar Vadisi Vatan' filmi 'ilk 3 gün' gişe sonuçları ortaya çıktı.
3.10.2017 Kültür Sanat
Polat bebek arabasıyla
Polat bebek arabasıyla Cuma günü vizyona giren, ‘Kurtlar Vadisi Vatan’ filminin Avrupa galalarını gerçekleştiren Necati Şaşmaz, yoğun temposunun arasında, ailesine de vakit ayırıyor.
1.10.2017 Magazin
Kurtlar Vadisi için flaş karar! Açıklandı...
Kurtlar Vadisi için flaş karar! Açıklandı... 'Kurtlar Vadisi Vatan' filmi, Avrupa’da vizyona girmesinden bir gün önce (27 Eylül Perşembe) Almanya'nın başkenti Berlin’de gala yaptı. Başrol oyuncusu Necati Şaşmaz, "Dizimiz 'Kurtlar Vadisi Kaos' ocak ayı gibi başlayacak" dedi.
29.09.2017 Televizyon
'Polat Alemdar’la gurur duyuyorum'
'Polat Alemdar’la gurur duyuyorum' ‘Polat Alemdar’ karakteriyle ünlenen Necati Şaşmaz, yıllarca hayat verdiği karakter ve yeni filmi hakkında konuştu.
28.09.2017 Magazin
Her türlü eleştiriye açığız
Her türlü eleştiriye açığız Merakla beklenen ‘Kurtlar Vadisi Vatan’ filminin galası önceki akşam Kanyon AVM’de gerçekleşti.
27.09.2017 Magazin
Kurtlar Vadisi'ni kimse istemiyor!
Kurtlar Vadisi'ni kimse istemiyor! Habertürk gazetesi yazarı Mustafa Doğan, bugünkü yazısında "Kurtlar Vadisi" dizisinin ekrana dönüp dönmeyeceği sorusuyla ilgili önemli bir bilgi aktardı.
14.09.2017 Televizyon
İtiraf etti: En zor rolüm...
İtiraf etti: En zor rolüm... 'Kurtlar Vadisi Vatan' filminde FETÖ'nün elebaşı Fetullah Gülen'i canlandıran tiyatrocu Yücel Erten "En zor rolüm. Duruma profesyonel yaklaştım" dedi.
11.09.2017 Televizyon
Yeni film için kurban kesti!
Yeni film için kurban kesti! Pana Film yapımı 'Kurtlar Vadisi: Vatan' vizyona girmek için gün sayarken, başrol oyuncusu Necati Şaşmaz'ın filmin çekimlerine kurban keserek başladığı ortaya çıktı.
31.08.2017 Magazin
'Kurtlar Vadisi'nde bomba isim!
'Kurtlar Vadisi'nde bomba isim! Bugüne kadar hep salon kadını rolleriyle kamera karşısına geçen Sinem Uslu, 'Kurtlar Vadisi Vatan' filminde bambaşka bir karakterle izleyici karşısına çıkacak.
29.08.2017 Televizyon
'Kurtlar Vadisi Vatan'dan çok konuşulacak sahneler!
'Kurtlar Vadisi Vatan'dan çok konuşulacak sahneler! Kurtlar Vadisi Vatan fragmanı düzenlenen gala gecesinde yayınlandı. Kurtlar Vadisi Vatan filminde FETÖ elebaşı Fethullah Gülen'in darbe girişimi sahnelerinin yer aldığı görüldü.
4.08.2017 Televizyon
Kurtlar Vadisi Vatan - Fragman
Kurtlar Vadisi Vatan - Fragman Kurtlar Vadisi Vatan fragmanı düzenlenen gala gecesinde yayınlandı. Filmde FETÖ elebaşı Fethullah Gülen'in darbe girişimi sahnelerinin yer aldığı görüldü.
4.08.2017 Sinema-Dizi
Oynamak yürek ister!
Oynamak yürek ister! 29 Eylül’de vizyona girecek ‘Kurtlar Vadisi Vatan’ın fragmanı özel bir davetle tanıtıldı. Necati Şaşmaz, 15 Temmuz darbe girişimini anlatan film için “Bu hikayeyi canlandırmak, o karakterleri oynamak yürek isterdi” dedi
3.08.2017 Magazin
'Kurtlar Vadisi Vatan' sonbaharda vizyonda!
'Kurtlar Vadisi Vatan' sonbaharda vizyonda! Antalya'nın Korkuteli ilçesine bağlı Dat köyünde çekimleri süren 'Kurtlar Vadisi Vatan' filminin vizyon tarihi belli oldu.
24.04.2017 Televizyon
Kurtlar Vadisi Vatan filminden ilk fotoğraflar!
Kurtlar Vadisi Vatan filminden ilk fotoğraflar! Kurtlar Vadisi Vatan filminin çekimlerinin Antalya'da başladığını ilk kez açıklamıştı. Filmden ilk fotoğraflar da ortaya çıktı.
20.04.2017 Televizyon
'Kurtlar Vadisi Vatan' filmi geliyor!
'Kurtlar Vadisi Vatan' filmi geliyor! Pana Film, 'Kurtlar Vadisi Vatan' filminin çekimlerine başladı...
17.04.2017 Televizyon
Ekranda yıldız savaşları
Ekranda yıldız savaşları Bütçelerin giderek arttığı yeni sezonun yıldız oyuncuları tek tek sahneye çıkmaya başladı. Bu iddialı isimlerden hangilerinin dizileri ayakta kalacak? Hangileri ekrana veda edecek? Herkesin merak ettiği konu bu
9.10.2016 Arşiv

Benzer Haber Etiketleri

Kurtlar Vadisi Vatan ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kurtlar vadisi vatan haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.