Belediye Binası

Belediye Binası

Son dakika belediye binası haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan belediye binası ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını belediye binası haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Belediye Binası

haberleri sayfasında son dakika yaşanan belediye binası gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.888 belediye binası haberi bulunmuştur. Tüm belediye binası haberleri aşağıda listelenmiştir.
Sancaktepe Belediye binası önünde jakuzi açıklaması
Sancaktepe Belediye binası önünde jakuzi açıklaması İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun kampanya direktörü Necati Özkan'ın, Eski Sancaktepe Belediye Başkanı Şeyma Döğücü'nün başkanlık katında jakuzi olduğunu iddia etmesi üzerine Sancaktepe AK Parti İlçe Başkanı Turgay Akpınar ve beraberindeki partililer, belediye binası önünde açıklama yaptı. Akpınar, "Ne öyle bir oda var, ne öyle bir jakuzi var" dedi.
7.04.2024 Gündem
17 yıl sonra Bartın'da yeniden başkan seçilen Muhammet Rıza Yalçınkaya, mazbatasını aldı
17 yıl sonra Bartın'da yeniden başkan seçilen Muhammet Rıza Yalçınkaya, mazbatasını aldı Bartın Belediyesi’nde 1999-2007 yılları arasında CHP’den belediye başkanlığı yapan Muhammet Rıza Yalçınkaya, '31 Mart 2024 Mahalli İdareler Seçimleri'nde 17 yıl aradan sonra yeniden başkan seçilerek, İlçe Seçim Kurulu'ndan mazbatasını aldı. Yalçınkaya, "Belediye hizmetleri olarak kamu ve halk yararına çalışan bir yönetim olarak adil ve eşit belediyeci anlayışını kentimize getirmek istiyoruz. Bartın halkının sevgisini ve güvenini azaltmadan, meclis üyelerim ve belediye personelimle Bartın’ın beklediği hak ettiği hizmetleri yerine getireceğiz" ifadelerini kullandı.
3.04.2024 Gündem
Rusya 15 yaşındaki İslam'ı konuşuyor! 100'lerce kişinin hayatını kurtarmıştı
Rusya 15 yaşındaki İslam'ı konuşuyor! 100'lerce kişinin hayatını kurtarmıştı Moskova'daki kanlı saldırıda yüzden fazla insanın hayatını kurtaran İslam Halilov'a övgü yağıyor. 15 yaşındaki genç saldırı anında yaşadıklarını Rus medyasına anlatırken, Rusya Müslümanları Merkezi Dini İdaresi ve Rusya Müftüler Konseyi Başkanı Ravil Gaynutdin ise Halilov'a 29 Mart'ta "Liyakat Madalyası" verileceğini açıkladı.
25.03.2024 Dünya
Rusya'da terör saldırı şoku! Yakalanan 4 şüpheli tutuklandı
Rusya'da terör saldırı şoku! Yakalanan 4 şüpheli tutuklandı Rusya'nın başkenti Moskova'daki Crocus Konser Salonu’na yönelik terör saldırısını gerçekleştirdiği gerekçesiyle yakalanan 4 şüpheli tutuklandı. Şüphelilerin 1 ay 28 gün süreyle tutuklu kalacağı ifade edildi.
25.03.2024 Dünya
Rusya'da katliam! Onlarca ölü ve yaralı var, teröristlerin kimlikleri belli oldu, Putin'den ilk mesaj
Rusya'da katliam! Onlarca ölü ve yaralı var, teröristlerin kimlikleri belli oldu, Putin'den ilk mesaj Rusya'nın başkenti Moskova'da Crocus Belediye Binası'nda yer alan konser salonuna silahlı saldırganlar tarafından gerçekleştirilen saldırıda 90'dan fazla kişi hayatını kaybetti, 100’den fazla kişi yaralandı. Rusya Devlet Başkanı Putin'den ilk açıklama gelirken, Rusya Güvenlik Konseyi Başkan Medvedev 'ölüme ölüm' mesajı verdi. Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Moskova'daki terör saldırısı nedeniyle 1 günlük ulusal yas (24 Mart) ilan edildiğini duyurdu. Putin, saldırıyı gerçekleştiren 4 kişi dahil toplam 11 kişinin gözaltında olduğunu söyledi. Öte yandan saldırı yapan teröristlerin kimliği belli oldu
23.03.2024 Dünya
Rusya Moskova'da konsere kanlı saldırı! Ölü sayısı giderek artıyor, saldırıyı üstlendiler
Rusya Moskova'da konsere kanlı saldırı! Ölü sayısı giderek artıyor, saldırıyı üstlendiler Rusya’nın başkenti Moskova’da konser salonunu basan yüzü maskeli 5 saldırgan, uzun namlulu silahlarla dehşet saçtı. Terör saldırısında en az 70 kişi öldü, 150'den fazla kişinin de yaralandı. Saldırının görüntüleri dünyayı şoke etti. Saldırıyı üstlenen terör örgütü açıklandı. Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'den ilk açıklama geldi. Öte yandan Putin ile görüşen FSB Direktörü Aleksandr Bortnikov, Moskova'daki terör saldırısına doğrudan karışan 4 terörist dahil 11 kişinin yakalandığını bildirdi
23.03.2024 Dünya
Rusya'daki saldırıya Türkiye'den peş peşe kınama mesajları
Rusya'daki saldırıya Türkiye'den peş peşe kınama mesajları Rusya'nın başkenti Moskova'da Crocus Belediye Binası'nda yer alan konser salonuna maskeli en az 3 kişi tarafından silahlı saldırı gerçekleştirildi. Saldırıda çok sayıda kişi hayatını kaybetti ve yaralandı. Hakan Fidan, Ömer Çelik ve Dışişleri Bakanlığı saldırıyı kınadı.
23.03.2024 Gündem
Rusya'nın başkenti Moskova’da konserde silahlı saldırı
Rusya'nın başkenti Moskova’da konserde silahlı saldırı Rusya'nın başkenti Moskova'da Crocus Belediye Binası'nda yer alan konser salonuna maskeli en az 3 kişi tarafından silahlı saldırı gerçekleştirildi. Saldırıda 40 kişi hayatını kaybetti, 100’den fazla kişi yaralandı. Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov ile telefon görüşmesi gerçekleştirdi ve Türkiye'nin terör saldırısını kınadığını belirterek başsağlığı diledi.
22.03.2024 Dünya
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Depremin tüm izleri bölgeden silinecek
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Depremin tüm izleri bölgeden silinecek Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Bizim siyasetimiz eser ve hizmet siyasetidir. Ülkeye hiçbir faydanız dokunmayacak, millete hiçbir faydanız olmayacak, insanın hayatına olumlu yönde katkı yapamayacaksınız, sonra sadece yalan yanlış konuşarak, haksızca eleştirerek, siyaseti domine etmeye çalışacaksınız. Bunun adı siyasi şantajcılıktır. Türkiye bugüne kadar ne çektiyse programı ve projesi olmayan zübük siyasi tiplerinden çekmiştir. Son dönemde bu habis siyaset tarzının yeniden hortlamaya başladığını görüyoruz. Milletimizin sandıkta ne siyasi şantajcılara ne zübük siyasetçilere itibar etmeyeceğine inanıyorum" dedi. Cumhurbaşkanı Erdoğan Elazığ Mitingi'nde yaptığı açıklamada "Bütçe imkanlarımızı zorlayarak, emeklilerimizin yükünü hafifletecek çeşitli adımları attık, atıyoruz." ifadelerini kullandı.
6.03.2024 Gündem
Adana'daki rüşvet operasyonunda yeni detaylar ortaya çıktı! Estetik ameliyat parasını bile ödetti
Adana'daki rüşvet operasyonunda yeni detaylar ortaya çıktı! Estetik ameliyat parasını bile ödetti Adana Büyükşehir Belediyesi'ne yönelik 'İhaleye fesat karıştırma' ve 'Rüşvet' operasyonuna gözaltına alınan Başkan Zeydan Karalar'ın danışmanı Mürüvet S.'nin, yaptırdığı estetik ameliyat masraflarını, birlikte hareket ettiği reklam firmasına ödettiği ortaya çıktı.
19.12.2023 Gündem
Mudanya’da deprem nedeniyle okullar tatil mi (5 Aralık)? Mudanya Belediye binası deprem nedeniyle tedbir amaçlı tahliye edildi
Mudanya’da deprem nedeniyle okullar tatil mi (5 Aralık)? Mudanya Belediye binası deprem nedeniyle tedbir amaçlı tahliye edildi Bursa'nın Mudanya Belediye binası, merkez üssü Marmara Denizi Gemlik Körfezi olan 5,1 büyüklüğündeki depremin ardından tedbir amaçlı boşaltıldı. Gözler ise depremin hissedildiği Mudanya’da okulların tatil olup olmadığına çevrildi. Peki, 5 Aralık okullar tatil mi 2023? Deprem nedeniyle yarın okullar var mı, deprem nedeniyle okullar tatil oldu mu? Okullar 5 Aralık kapalı mı?
4.12.2023 Gündem
Marmara'da 3 dakika arayla 2 deprem! İstanbul dahil birçok ilde hissedildi
Marmara'da 3 dakika arayla 2 deprem! İstanbul dahil birçok ilde hissedildi Marmara Denizi, Gemlik Körfezi'nde 5.1 ve 4.5 büyüklüğünde iki deprem gerçekleşti. Depremler, İstanbul, Kocaeli, Bursa, Sakarya, Yalova, Çanakkale ve birçok şehirde hissedildi. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, "Başta AFAD olmak üzere ilgili kurumlarımızın tüm ekipleri saha tarama çalışmaları için bölgeye sevk edilmiştir" dedi. CNN TÜRK'e konuşan Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, "Şu anda özellikle 99 depremi öncesi yapılan binalarda durulmamasını tavsiye ediyorum, dikkatli olmaları gerekiyor. Zorunluluk olmadıkça da evde kalmasınlar." çağrısında bulundu.
4.12.2023 Gündem
Trabzon'da Atatürk heykeline çirkin saldırı! Görüntüler ortaya çıktı
Trabzon'da Atatürk heykeline çirkin saldırı! Görüntüler ortaya çıktı Trabzon'un Akçaabat ilçesinde 11 suç kaydı olduğu belirlenen S.V.'nin (36) Atatürk heykeline balyozla saldırdığı anlara dair cep telefonu kamerası görüntüleri ortaya çıktı.
22.07.2023 Yaşam
Balyozla Atatürk heykeline saldıran şüpheli yakalandı
Balyozla Atatürk heykeline saldıran şüpheli yakalandı Trabzon'da skandal olay. Trabzon'un Akçaabat ilçesinde balyozla Atatürk heykeline saldıran S.V. (36), gözaltına alındı.
18.07.2023 Gündem
Erenler Belediye Başkanı Fevzi Kılıç kimdir, nereli, kaç yaşında? Fevzi Kılıç cenaze töreni ne zaman?
Erenler Belediye Başkanı Fevzi Kılıç kimdir, nereli, kaç yaşında? Fevzi Kılıç cenaze töreni ne zaman? Makamında kalp krizi geçiren Erenler Belediye Başkanı Fevzi Kılıç, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Peki, Erenler Belediye Başkanı Fevzi Kılıç kimdir, nereli, kaç yaşında? Fevzi Kılıç cenaze töreni ne zaman?
21.06.2023 Gündem
Balıkesir Erdek belediye başkanına bıçaklı saldırı
Balıkesir Erdek belediye başkanına bıçaklı saldırı Balıkesir'in Erdek İlçe Belediye Başkanı Burhan Karışık, uğradığı bıçaklı saldırıda bacağından yaralandı.
22.03.2023 Gündem
Türkiye-İsveç-Finlandiya'nın NATO görüşmeleri iptal edildi
Türkiye-İsveç-Finlandiya'nın NATO görüşmeleri iptal edildi Türkiye, İsveç ve Finlandiya arasındaki üçlü mekanizma toplantısı süresiz bir şekilde iptal edildi.
24.01.2023 Gündem
Türk Büyükelçiliği önünde Kur'an-ı Kerim yakan provokatör Rasmus Paludan'dan skandal açıklama!
Türk Büyükelçiliği önünde Kur'an-ı Kerim yakan provokatör Rasmus Paludan'dan skandal açıklama! İsveç'teki Türk Büyükelçiliği önünde provokatör Rasmus Paludan'ın Kur'an-ı Kerim yakması ABD'den İngiltere'ye, Fransa'dan Yunanistan'a, Lübnan'dan Birleşik Arap Emirlikleri'ne, İran'dan Kanada'ya her yerde yankı buldu. Yeni bir krizin ateşlendiğini yazan gazete ve televizyonlar, NATO başvurusunun ölümle yüzleştiği yorumunu yapıyor. Türk elçiliğinin önünde Kur’an-ı Kerim yakan Rasmus Paludan'dan skandal bir açıklama geldi.
23.01.2023 Dünya
İsveç'ten skandal üstüne skandal! Savcı teröristlere sahip çıktı
İsveç'ten skandal üstüne skandal! Savcı teröristlere sahip çıktı İsveç'te bir grup terör örgütü PKK/YPG destekçisi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı hedef aldı. Skandal görüntülere Türkiye'den tepki yağarken İsveç'ten skandal bir karar geldi.
16.01.2023 Dünya
İsveç Dışişleri Bakanı: Amaç, İsveç'in NATO'ya üyelik başvurusunu sabote etmek
İsveç Dışişleri Bakanı: Amaç, İsveç'in NATO'ya üyelik başvurusunu sabote etmek İsveç Dışişleri Bakanı Tobias Billström, terör örgütü PKK/YPG destekçilerinin başkent Stockholm'de belediye binası önündeki provokasyonuyla ilgili yaptığı açıklamada olayı ‘utanç verici hareket’ olarak nitelendirdi. Bakan Billström “Sorumlu kuruluş, amacının İsveç'in NATO'ya üyelik başvurusunu sabote etmek olduğunu açıkça ifade etmiştir” ifadelerini kullandı.
13.01.2023 Dünya
Skandal dünyada ses getirdi: 'Türkiye çılgına döndü' İsveç'e sınırsız bloke!
Skandal dünyada ses getirdi: 'Türkiye çılgına döndü' İsveç'e sınırsız bloke! Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın maketinin Stockholm belediye binası önünde terör yandaşları tarafından asılması, Türkiye-İsveç hattında gerilimi alevlendirdi. Dünya medyası 'Türkiye İsveç'i azarladı' başlıkları attı, yerel basında ise çalkantıya yol açan skandal videonun İsveç'te fark edilmeden önce Türkiye'de gündem olduğu yazıldı.
13.01.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan PKK skandalına suç duyurusu
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan PKK skandalına suç duyurusu Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın avukatının şikayeti üzerine terör örgütü PKK/YPG destekçilerinin İsveç'teki provokasyonuna ilişkin soruşturma başlattı.
13.01.2023 Gündem
PKK’dan İsveç’te küstah eylem! Her kesimden tepkiler peş peşe geldi
PKK’dan İsveç’te küstah eylem! Her kesimden tepkiler peş peşe geldi İsveç’te terör örgütü PKK/YPG yandaşları Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’a benzetilen bir cansız mankeni başkent Stockholm’deki belediye binasının önünde ayaklarından astı. Dışişleri Bakanlığı, İsveç’in Ankara Büyükelçisi’ni bakanlığa çağırarak sert dille uyardı. Olay her kesimden büyük tepki çekti. Kınama mesajları yayınlandı.
13.01.2023 Gündem
İsveç'te skandal gösteri! Türkiye'den peş peşe sert tepki: Bu yapılan alçaklık asla kabul edilemez
İsveç'te skandal gösteri! Türkiye'den peş peşe sert tepki: Bu yapılan alçaklık asla kabul edilemez İsveç'te, terör örgütü PKK sempatizanları Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı hedef aldı. İsveç'teki skandal görüntülere AK Parti'den peş peşe sert tepkiler geldi. Öte yandan İsveç büyükelçisi Dışişleri Bakanlığı’na çağrıldı, nota verildi. Geçtiğimiz Kasım ayında ise terör örgütü PKK sempatizanları tarafından Türkiye’nin Stockholm Büyükelçiliği binasına yansıtılan görüntü ve ifadelerin ardından İsveç’in Ankara Büyükelçisi Staffan Herrström, Dışişleri Bakanlığı’na çağrılmıştı.
12.01.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Samsun Büyükşehir Belediyesi’ni ziyaret etti
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Samsun Büyükşehir Belediyesi’ni ziyaret etti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Samsun Büyükşehir Belediyesi’ni ziyaret ederek Başkan Mustafa Demir ile görüştü.
3.09.2022 Siyaset

Benzer Haber Etiketleri

Belediye Binası ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki belediye binası haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.