Bekarlığa Veda

Bekarlığa Veda

Son dakika bekarlığa veda haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan bekarlığa veda ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını bekarlığa veda haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Bekarlığa Veda

haberleri sayfasında son dakika yaşanan bekarlığa veda gelişmeleri de dahil olmak üzere 206 bekarlığa veda haberi bulunmuştur. Tüm bekarlığa veda haberleri aşağıda listelenmiştir.
Düğüne iki ay kala ünlü çiftten şok ayrılık! Gelinliği alıp, bekarlığa veda partisi bile yapmışken...
Düğüne iki ay kala ünlü çiftten şok ayrılık! Gelinliği alıp, bekarlığa veda partisi bile yapmışken... Ünlü çift düğün için her türlü hazırlığı yapmış davetiyeler bile dağıtılmıştı. Ancak yaşan son gelişmeler magazin dünyasında gündem oldu. Şok ayrılık geçen hafta sonu gerçekleşti. Gelin adayı genç kadın, gidip büyük gününde giyeceği gelinliği bile alıp üstüne bir de arkadaşlarıyla bekarlığa veda partisi yapmışken damat ani bir kararla düğünü iptal etti.
13.09.2023 Magazin
İrem Derici: Az kalsın sahneye donla çıkacaktım
İrem Derici: Az kalsın sahneye donla çıkacaktım Bursa'da İrem Derici unutulmaz bir konsere imza attı. Performans ve sahne şovuyla büyük ilgi toplayan İrem Derici, “Nazara geldim, hain insanlar nazar etti. En son ayağımı vurdum ama her şeye inat daha çok eğleneceğim. Yarın okursunuz İrem derici ayağını kırdı diye. '' ifadelerini kullandı.
18.06.2023 Magazin
Gelinim Mutfakta 1152. bölüm fragmanı yayında!
Gelinim Mutfakta 1152. bölüm fragmanı yayında! Kader'in bekarlığa veda partisi gelinlerin diline düşüyor.
29.05.2023 Televizyon
Yok böyle bekarlığa veda! 'Parti değil cenaze töreni'
Yok böyle bekarlığa veda! 'Parti değil cenaze töreni' Evlenmeden önce gelin ve damat adaylarının ufak ya da büyük eğlencelerle bekarlık günlerine veda etmesi, dünyanın her yanında bir tür gelenek. Herkes hayata bakışı, imkanları ölçüsünde, eski dönemi kapatıp yeni bir sayfa açarken, aynı anda bir tür 'veda' ve aynı zamanda 'yeni bir merhaba' etkinliği düzenler. Bu tür eğlenceler de genellikle birbirine benzer...
27.05.2023 Magazin
Şeyma Subaşı ve Mohammed Alsaloussi evliliğinde flaş iddia!
Şeyma Subaşı ve Mohammed Alsaloussi evliliğinde flaş iddia! Şeyma Subaşı, Mısırlı milyarder Mohammed Alsaloussi ile evlendi. Günlerdir bekarlığa veda yapan ve nikah kıyan çift hakkında bomba bir iddia gündeme geldi. İddiaya göre Meedo ailesinin isteği üzerine Subaşı'na evlilik sözleşmesi imzalattı.
4.05.2023 Magazin
Şeyma Subaşı bekarlığa böyle veda etti!
Şeyma Subaşı bekarlığa böyle veda etti! Mısırlı iş insanı Mohammed Alsaloussi ile nikah masasına oturmak için gün sayan fenomen Şeyma Subaşı, bekarlığa veda partisi düzenledi. Subaşı,bekarlığa vedada yayınladığı fotoğrafları sosyal medya hesabından paylaştı.
3.04.2023 Magazin
Şeyma Subaşı'nın düğün tarihi netleşti!
Şeyma Subaşı'nın düğün tarihi netleşti! Mısırlı iş insanı sevgilisi Mohammed Alsaloussi ile nikah masasına oturmak için gün sayan Şeyma Subaşı'nın düğün detayları belli oldu. Sosyal medyada yaklaşık üç milyon takipçisi bulunan Şeyma Subaşı, ücretli abonelik sistemine geçti. Özel hayatıyla magazin gündeminden düşmeyen 32 yaşındaki fenomen, ayda 66 lira 99 kuruş ödeyen abonelerine özel paylaşımlar yapacak. Subaşı, bekarlığa veda, düğün ve balayı ile ilgili paylaşımlarını abonelerine yapacak.
24.03.2023 Vatan TV
14.14 Saat Anlamı Nedir? 14.14 Çift Saatlerin Yorumu Ve Anlamı...
14.14 Saat Anlamı Nedir? 14.14 Çift Saatlerin Yorumu Ve Anlamı... 14.14 saati genellikle evliliğe hazır olunduğunu işaret eder. Kişiler bu saat dilimi ile sık sık karşı karşıya geliyor, ancak henüz kendini evliliğe ait hissetmiyor ise bu fikri bilinçaltına yerleştirmesi gerekebilir. Çünkü çok da uzak olmayan bir tarihte sevdiği kişiden evlilik teklifi alması muhtemeldir. 14.14 zaman dilimi bu nedenle çok özel bir zaman dilimidir.
25.08.2022 Yaşam
Oğuzhan Koç'tan bekarlığa veda partisi! Herkes maske taktı...
Oğuzhan Koç'tan bekarlığa veda partisi! Herkes maske taktı... Oyuncu Demet Özdemir ile evlenmek için gün sayan Oğuzhan Koç yakın arkadaşlarıyla bekarlığa veda partisi yaptı. Zeynep Bastık'ın geçtiğimiz günlerde boşandığı Tolga Akış partiden bazı kareler paylaştı. Oğuzhan Koç ve arkadaşlarının Demet Özdemir maskesi takması gelini güldürdü. Demet Özdemir o poza kayıtsız kalamadı.
25.08.2022 Magazin
Düğüne günler kala, başka kadınla yatakta skandal fotoğraf! Ünlü futbolcu Andy Carroll'ın adının yazdığı bornozu da giydi...
Düğüne günler kala, başka kadınla yatakta skandal fotoğraf! Ünlü futbolcu Andy Carroll'ın adının yazdığı bornozu da giydi... İngiliz futbolcu Andy Carroll, televizyon yıldızı Billi Mucklow ile evlenmek için gün sayarken skandal bir fotoğraf ortaya çıktı. Nişanlısının bekarlığa veda partisine katılmak için Dubai'ye giden Carroll'ın sosyal medyaya düşen fotoğrafı çok konuşuldu. Taylor Jane Wilkey, Carroll’ın yanında uyurken fotoğrafını paylaşmakla kalmayıp, İngiliz futbolcunun adının yazdığı bornozla da fotoğraf çekildi.
28.05.2022 Magazin
Engin Altan Düzyatan diziden neden ayrıldı, Barbaroslar’da Oruç reis öldü mü? Gerçekte Oruç Reis nasıl ve neden öldü?
Engin Altan Düzyatan diziden neden ayrıldı, Barbaroslar’da Oruç reis öldü mü? Gerçekte Oruç Reis nasıl ve neden öldü? Engin Altan Düzyatan Barbaroslar dizisinden ayrıldı mı, Oruç Reis Engin Altan Düzyatan neden ayrıldı? TRT 1 ekranlarında yayınlanan Barbaroslar Oruç Reis ile ilgili aramalar arttı. Oruç Reis karakterine hayat veren Engin Altan Düzyatan'ın akıbeti merak ediliyor. Isabel'i canlandıran Pelin Akil ve Meryem'i canlandıran Cemre Gümeli'nin diziye geçen hafta veda etmişti. Peki, Barbaroslar’da Oruç reis öldü mü? Gerçekte Oruç Reis nasıl ve neden öldü?
20.05.2022 Televizyon
Üniversiteli kızın 77 bin TL’lik ekipmanlarını kiralayıp kayıplara karıştı! 'Tek geçim kaynağımdı'
Üniversiteli kızın 77 bin TL’lik ekipmanlarını kiralayıp kayıplara karıştı! 'Tek geçim kaynağımdı' Antalya’da 22 yaşındaki üniversite öğrencisi genç kızın gelecek hayalleri 1 günde elinden alındı. Paraya ihtiyacı olduğu için 77 bin TL değerindeki kamera ekipmanlarını internet üzerinden sözleşme ile kiralayan genç kız, kiraya verdiği ekipmanlarından bir daha haber alamadı. Tek maddi kaynağının bu ekipmanlar olduğunu söyleyen üniversiteli Hazel Güçlü, “Hayallerim vardı. Bütün hedeflerim 1 günde yok oldu. Kendisiyle biran önce yüzleşmek istiyorum tek geçim kaynağımı elimden aldı. Başka kimsenin emeklerini çalmasın” dedi.
2.03.2022 Yaşam
Çok Güzel Hareketler 2'de sürpriz konuklar
Çok Güzel Hareketler 2'de sürpriz konuklar Azra Akın ve 2021 Miss Turkey Güzelleri, 'Çok Güzel Hareketler 2' ye konuk oluyor.
25.09.2021 Televizyon
Mina Başaran'ın nişanlısı Murat Gezer'den 2.5 yıl sonra flaş karar!
Mina Başaran'ın nişanlısı Murat Gezer'den 2.5 yıl sonra flaş karar! 2018’deki düğünlerinden 34 gün önce nişanlısı Mina Başaran’ı uçak kazasında kaybeden Murat Gezer, sonunda kalbini yeni bir aşka açtmıştı. 2,5 yıldır yas tutan Gezer, ünlü koleksiyoner Hakan-Banu Çarmıklı’nın kızları Nazlı Çarmıklı ile evleniyor
20.05.2021 Magazin
Survivor Cemal Hünal kimdir ve kaç yaşında?
Survivor Cemal Hünal kimdir ve kaç yaşında? Survivor Cemal'in hayatı diskalifiye edilmesinin ardından gündeme geldi. Survivor 2021'in ünlüler takımında yer alan ve sağlık durumu nedeniyle Survivor'dan diskalifiye olan Cemal Hünal, Issız Adam filmi ile hafızalara kazınmıştı. Los Angeles'ta oyunculuk eğitimi alan ve 2007 yılında ekranlara gelen Asi diziyle oyunculuk kariyerinde çıkış yakalayan Hünal, en son Tozkoparan dizisinde Celal Hoca karakterine hayat vermişti. İşte, Survivor Cemal'in hayatı ve biyografisiyle ilgili ayrıntılı bilgiler.
22.01.2021 Gündem
Survivor Cemal Hünal kimdir? Survivor Cemal Hünal kaç yaşında ve nereli? (Survivor 2021)
Survivor Cemal Hünal kimdir? Survivor Cemal Hünal kaç yaşında ve nereli? (Survivor 2021) Issız Adam filmiyle tanınan oyuncu Cemal Hünal, Survivor 2021'in en çok merak edilen isimleri arasında yer alıyor. Survivor 2021 Ünlüler Takımı'nda yer alan başarılı oyuncu, şampiyonluk için yarışacak. Peki, Survivor Cemal kimdir? Survivor Cemal Hünal kaç yaşında ve nereli? Survivor Cemal'in eşi kim? Survivor Cemal'in oynadığı diziler...
9.01.2021 Gündem
Survivor Öykü Çelik kimdir? Survivor Öykü Çelik kaç yaşında ve nereli?
Survivor Öykü Çelik kimdir? Survivor Öykü Çelik kaç yaşında ve nereli? Survivor 2021 macerası başlıyor. Survivor 2021'e damga vuracak Ünlüler Takımı oldukça dikkat çeken isimlerden oluşuyor. Yayınlanan ilk bölümle ekranlara merhaba diyecek Survivor 2021'de Ünlüler Takımı izleyiciler tarafından araştırılıyor. Ünlüler Takımı'nın dikkat çeken isimleri arasında yer alan oyuncu Öykü Çelik de pek çok kişi tarafından merak ediliyor. Peki, Survivor Öykü Çelik kimdir, kaç yaşında ve nereli? İşte Survivor Öykü Çelik'in hayatı hakkında merak edilenler...
9.01.2021 Gündem
Cemal Hünal kimdir? Survivor 2021’nin açıklanan ilk ünlüsü Cemal Hünal kaç yaşında, evli mi?
Cemal Hünal kimdir? Survivor 2021’nin açıklanan ilk ünlüsü Cemal Hünal kaç yaşında, evli mi? Acun Ilıcalı Survivor 2021'de yarışacak ilk ismi açıkladı. Ünlü televizyoncu, Cemal Hünal'ın Survivor'a gideceğini duyurdu. Cemal Hünal kimdir? Survivor 2021’nin açıklanan ilk ünlüsü Cemal Hünal kaç yaşında, evli mi?
4.12.2020 Gündem
Kerem ve Ayşe arasında liste savaşı başlıyor!
Kerem ve Ayşe arasında liste savaşı başlıyor! Afili Aşk'ta arkadaşının bekarlığa veda partisi yüzünden Ayşe'yle arası bozulan Kerem için işler karışıyor.
12.12.2019 Televizyon
Kerem ve Volkan’ın katıldığı veda partisine Ayşe engeli!
Kerem ve Volkan’ın katıldığı veda partisine Ayşe engeli! Afili Aşk yeni bölüm fragmanında Volkan ve Kerem eski bir arkadaşlarının bekarlığa veda partisine katılıyor.
9.12.2019 Televizyon
Bekarlığa böyle veda etti
Bekarlığa böyle veda etti Evliliğe hazırlanan genç oyuncu dillere destan bir bekarlığa veda partisi düzenledi.
30.06.2019 Magazin
Amine Gülşe bekarlığa böyle veda etti!
Amine Gülşe bekarlığa böyle veda etti! Mesut Özil ile nikah masasına oturmaya hazırlanan Amine Gülşe bekarlığa veda partisi yaptı
3.06.2019 Magazin
Murat Gezer meleği Mina Başaran'ı unutmadı
Murat Gezer meleği Mina Başaran'ı unutmadı İş insanı Murat Gezer, Mina Başaran’ın anısını sanatla yaşatıyor. Genç adam, aşkıyla anılarından yola çıkıp Fırat Engin’e ‘Bellek Frekansları’ adlı bir tablo yaptırdı
3.04.2019 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Bekarlığa Veda ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki bekarlığa veda haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.