Murat Gezer

Murat Gezer

Son dakika Murat Gezer haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Murat Gezer ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Murat Gezer haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Murat Gezer

haberleri sayfasında son dakika yaşanan murat gezer gelişmeleri de dahil olmak üzere 123 murat gezer haberi bulunmuştur. Tüm murat gezer haberleri aşağıda listelenmiştir.
Murat Gezer ve Nazlı Çarmıklı Gezer çiftinden müjdeli haber!
Murat Gezer ve Nazlı Çarmıklı Gezer çiftinden müjdeli haber! Geçtiğimiz haziran ayında genç işadamı Murat Gezer’le nikâh masasına oturan Nazlı Çarmıklı Gezer bebek bekliyor.
15.11.2021 Magazin
Mina Başaran'ın nişanlısı Murat Gezer'den 2.5 yıl sonra flaş karar!
Mina Başaran'ın nişanlısı Murat Gezer'den 2.5 yıl sonra flaş karar! 2018’deki düğünlerinden 34 gün önce nişanlısı Mina Başaran’ı uçak kazasında kaybeden Murat Gezer, sonunda kalbini yeni bir aşka açtmıştı. 2,5 yıldır yas tutan Gezer, ünlü koleksiyoner Hakan-Banu Çarmıklı’nın kızları Nazlı Çarmıklı ile evleniyor
20.05.2021 Magazin
Murat Gezer gece turlarına hız verdi
Murat Gezer gece turlarına hız verdi 11 Mart 2018 tarihinde jet kazasında hayatını kaybeden nişanlısı Mina Başaran'ın acısını yaşayan iş insanı Murat Gezer, gece turlarına başladı.
2.11.2019 Magazin
Murat Gezer meleği Mina Başaran'ı unutmadı
Murat Gezer meleği Mina Başaran'ı unutmadı İş insanı Murat Gezer, Mina Başaran’ın anısını sanatla yaşatıyor. Genç adam, aşkıyla anılarından yola çıkıp Fırat Engin’e ‘Bellek Frekansları’ adlı bir tablo yaptırdı
3.04.2019 Magazin
Mina Başaran'ın nişanlısı Murat Gezer: Meleğimin emaneti...
Mina Başaran'ın nişanlısı Murat Gezer: Meleğimin emaneti... Geçen yıl Dubai'de düzenlediği bekarlığa veda partisinden dönerken yaşanan uçak kazasında hayatını kaybeden Mina Başaran'ın kardeşi Can Başaran'ın önceki gün doğum günüydü.
13.02.2019 Magazin
Unutmadı! Mina Başaran'a duygusal mesaj...
Unutmadı! Mina Başaran'a duygusal mesaj... İş adamı Hüseyin Başaran'ın kızı Mina Başaran ve arkadaşlarını Dubai'den İstanbul'a getiren uçak 11 Mart akşamı İran'da düşmüştü.
5.09.2018 Magazin
6 ay sonra ortaya çıktı
6 ay sonra ortaya çıktı Murat Gezer arkadaşlarının daveti üzerine tekneyle Türkbükü’ne geldi.
7.08.2018 Magazin
Kaza sonrası ilk paylaşım!
Kaza sonrası ilk paylaşım! Türkiye'yi yasa boğan jet kazasında hayatını kaybeden Mina Başaranın nişanlısı Murat Gezer kazadan sonra ilk paylaşımlarını Anneler Günü'nde yaptı
14.05.2018 Magazin
Kahreden ziyaret: Bugün evlenecekti...
Kahreden ziyaret: Bugün evlenecekti... İran’da düşen jette yaşamını yitiren Mina Başaran, hayatını kaybetmeseydi bugün nişanlısı Murat Gezer ile evlenecekti. Başaran’ın annesi kızının evlilik tarihinde mezarını ziyaret ederek dua etti.
14.04.2018 Magazin
Kenan Doğulu son noktayı koydu!
Kenan Doğulu son noktayı koydu! Kenan Doğulu uçak kazasında hayatını kaybeden Mina Başaran'ın düğün parasını geri ödedi mi ödemedi mi? Kenan Doğulu'nun menajeri açıkladı
10.04.2018 Magazin
Mina Başaran feci kazada hayatını kaybetmişti! Kenan Doğulu parayı geri ödemedi mi?
Mina Başaran feci kazada hayatını kaybetmişti! Kenan Doğulu parayı geri ödemedi mi? Başaran Holding'e ait Bombardier Challanger 604 tipi özel iş jeti 11 Mart'ta İran'da düştü. Uçakta Hüseyin Başaran'ın tatil için Dubai'de olan bekarlığa veda partisinden dönen kızı Mina Başaran ve 7 arkadaşı ile 3 mürettabat hayatını kaybetti. Uçak düşmese Mina Başaran, 14 Nisan'da Murat Gezer'le Çırağan Sarayı'nda 500 kişinin katılacağı ve Kenan Doğulu'nun sahne alacağı düğünle evlenecekti.
9.04.2018 Magazin
Uçak kazasında hayatını kaybedenler uğurlanıyor
Uçak kazasında hayatını kaybedenler uğurlanıyor Geçtiğimiz Pazar günü İran'da düşen jette hayatını kaybedenler Mina Başaran, Burcu Urfalı, Sinem Akay, Ayşe And, Aslı İzmirli, Jasmin Buruh, Liana Hananel ve Melike Kuvvet için bugün cenaze töreni düzenlenecek.Lianna Hananel, Ayşe And, Alı İzmirli ve Eda Uslu'nun cenaze törenleri başladı.
15.03.2018 Gündem
Mesajı Türkçe okudu! İran'dan anlamlı hareket!
Mesajı Türkçe okudu! İran'dan anlamlı hareket! İran devlet televizyonu sunucusu Birleşik Arap Emirlikleri’nden İstanbul’a dönüş yolunda İran’da düşen Türk uçağında hayatını kaybeden kişiler için Türk halkına başsağlığı dileğinde bulundu.
15.03.2018 Dünya
Mina Başaran ve arkadaşları son yolculuğuna uğurlanıyor
Mina Başaran ve arkadaşları son yolculuğuna uğurlanıyor Geçtiğimiz Pazar günü İran'da düşen jette hayatını kaybedenler Mina Başaran, Burcu Urfalı, Sinem Akay, Ayşe And, Aslı İzmirli, Jasmin Buruh, Liana Hanenah ve Melike Kuvvet için bugün cenaze töreni düzenlenecek.
15.03.2018 Gündem
Mina Başaran'ın nişanlısı da havalimanındaydı
Mina Başaran'ın nişanlısı da havalimanındaydı İran'da uçağın düşmesi sonucu hayatını kaybeden 10 kişinin cenazesi İstanbul'a getirildi. Aileler, Atatürk Havalimanı'nda cenazeleri teslim aldı. Cenazeler daha sonra Adli Tıp Kurumu morguna götürüldü.
14.03.2018 Gündem
‘Heyecanlı bir şekilde  alçalmak istedi’
‘Heyecanlı bir şekilde alçalmak istedi’ Düşen jetin ait olduğu MC Havacılık’ın Genel Müdürü, “Pilotumuz son olarak Rezai isimli kontrolörle irtibat kuruyor. 37 bin 900 feet yükseklikte heyecanlı bir ses tonuyla 34 bin feet’e alçalmak istediğini bildiriyor. Ardından da büyük bir hızla düşüyor” dedi
13.03.2018 Gündem
Murat Gezer ilaçlarla ayakta duruyor!
Murat Gezer ilaçlarla ayakta duruyor! Mina Başaran (28), 2 yıldır iş insanı Murat Gezer ile birlikteydi. Geçen 20 Ekim’de Soho House’da nişanlanan çiftin düğünü 14 Nisan’da Çırağan Sarayı’nda yapılacaktı.
13.03.2018 Magazin
Hüseyin Başaran kazanın ardından bunları söyledi
Hüseyin Başaran kazanın ardından bunları söyledi İran'da özel Türk jetinin düşmesi sonucu 11 kişinin yaşamını yitirmesinin ardından kahreden detaylar ortaya çıkıyor...
13.03.2018 Gündem
Havada kâbus dolu 5 dakika!
Havada kâbus dolu 5 dakika! Mina Başaran ve arkadaşlarını taşıyan özel uçağın, 80 dakika sorunsuz uçtuktan sonra bir anda yükselmeye başladığı anlaşıldı. Radar kayıtlarına göre uçak, 14.31’de irtifa yükseltti, 5 dakika sonra da kaya gibi düşerek çakıldı
13.03.2018 Gündem
Mina Başaran'ın Instagram hesabı ailesi tarafından kapatıldı
Mina Başaran'ın Instagram hesabı ailesi tarafından kapatıldı 3'ü mürettebat 11 kadın öldüğü facianın ardından Mine Başaran'ın fotoğraflarının kullanılmaması için Instagram hesabı ailesi tarafından kapatıldı.
12.03.2018 Magazin
Mina Başaran kimdir?
Mina Başaran kimdir? Mina Başaran kimdir? sorusunun yanıtı gündemde sıkça araştırılıyor. Birleşik Arap Emirlikleri’nden İstanbul’a gelirken düşen özel jette Mina Başaran'ın da olduğu açıklandı. Gündeme bomba gibi düşen bu haber sonrası Mina Başaran'ı hayatı merak konusu oldu.
12.03.2018 Gündem
İşte düşen özel jetteki Mina’nın yedi arkadaşı
İşte düşen özel jetteki Mina’nın yedi arkadaşı Mina Başaran, geçen yıl nişanlandığı Murat Gezer (yanda) ile 14 Nisan’da Çırağan Sarayı’nda evlenecekti. Genç çiftin düğün davetiyeleri bile hazırdı.
11.03.2018 Gündem
Dubai’deki masal gibi parti faciayla bitti
Dubai’deki masal gibi parti faciayla bitti Koç Üniversitesi’ni bitiren Mina Başaran, Londra’da master yaptı. Dubai’de yedi kız arkadaşıyla kutladığı bekarlığa veda partisinden dönerken düşen özel jette hayatını kaybettiği açıklanan genç kız, 14 Nisan’da Murat Gezer ile evlenecekti.
12.03.2018 Gündem
Mina Başaran ile Murat Gezer 1 ay sonra evlenecekti
Mina Başaran ile Murat Gezer 1 ay sonra evlenecekti Dubai'ye bekarlığa veda partisine giden ve İstanbul'a döndüğü sırada özel jetin düşmesiyle hayatını kaybeden Mina Başaran'ın nişanlısı Murat Gezer ile bir ay sonra Çırağan Sarayı'nda evleneceği öğrenildi. Geçen yılın ekim ayında nişanlanmışlardı.
12.03.2018 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Murat Gezer ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki murat gezer haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.