Bbg

Bbg

Son dakika bbg haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan bbg ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını bbg haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Bbg

haberleri sayfasında son dakika yaşanan bbg gelişmeleri de dahil olmak üzere 167 bbg haberi bulunmuştur. Tüm bbg haberleri aşağıda listelenmiştir.
Love Island birincisi oldu! Ekin Su Cülcüloğlu'na milyonluk teklif...
Love Island birincisi oldu! Ekin Su Cülcüloğlu'na milyonluk teklif... Geçtiğimiz günlerde yarışmayı kazanmak için her şeyi yapacağını söylediği mesajları ifşa olan Türk oyuncu Ekin-Su Cülcüloğlu, İngiltere'nin BBG Evi olarak adlandırılan Love Island'ı kazanan ismi oldu. Cülcüloğlu, yarışmadan sonra moda markalarıyla yaptığı anlaşmalar ve sponsorlu iş birlikler ile milyon dolarlar kazanmaya hazırlanıyor.
3.08.2022 Magazin
Ahmet Mümtaz Taylan'ın gururlu günü! Kızı Florida'daki okulundan mezun oldu
Ahmet Mümtaz Taylan'ın gururlu günü! Kızı Florida'daki okulundan mezun oldu Oyuncu Ahmet Mümtaz Taylan Florida'daki 'Ringling College of Art and Design'ı bitiren kızının kepli fotoğrafını Instagram'da paylaştı. Usta oyuncu "Mutluluğu tarif etmek çok zor bazen. Misal şu an perişan mutluyum" notunu düştü.
13.05.2022 Magazin
BBG yarışmasının yıldızı Melih'in son hali şok etti! Şimdi onu gören tanıyamıyor...
BBG yarışmasının yıldızı Melih'in son hali şok etti! Şimdi onu gören tanıyamıyor... 2000'li yılların en popüler yarışma programları arasında yer alan Biri Bizi Gözetliyor'da büyük şöhret yakalayan Melih Değirmenci son haliyle herkesi şaşkına çevirdi. Resmen bambaşka bir insana bürünen Melih Değirmenci değişimiyle herkesi şaşkına çevirdi. İşte yıllar sonrası değişimiyle Biri Bizi Gözetliyor'un Melih'inin son hali...
13.05.2022 Magazin
Memurlarla ilgili flaş kamera kararı! Çay içme, konuşma...
Memurlarla ilgili flaş kamera kararı! Çay içme, konuşma... Memur milyonları kapsıyor! Danıştay'dan flaş karar geldi. Bir kamu kurumunda müdür talimatıyla çalışanların masalarına kamera konuldu. Vatandaşlarla münasebetlerinden, çay içmelerine her hareketleri kayıt altına alınan memurlar, konuyu yargıya taşıdı. Davada son sözü söyleyen Danıştay, iş yerinin güvenliğini sağlama amacını aşan, çalışanın yaptığı her türlü haberleşmenin, çalışma alanı ve masasının gözlemlendiği kamera takip sistemini hukuka aykırı buldu.
25.12.2021 Memur
Alper Demir koronavirüsten hayatını kaybetti
Alper Demir koronavirüsten hayatını kaybetti 2003 senesinde yayınlanan ve o dönem ilgi gören "Biri Bizi Gözetliyor" isimli programda yarışan 44 yaşındaki müzisyen Alper Demir koronavirüse yenik düştü.
3.05.2021 Magazin
BBG yarışmacısı kaçırılmıştı! Avukat açıkladı
BBG yarışmacısı kaçırılmıştı! Avukat açıkladı Adını Big Brother yarışması ile duyuran 21 yaşındaki Chloe Ayling'in kaçırılma davasında yeni gelişmeler yaşandı.
26.03.2019 Magazin
BBG şampiyonu Melih kazandığı parayı ne yaptı?
BBG şampiyonu Melih kazandığı parayı ne yaptı? 90'lı yıllara damga vuran 'BBG' yarışmasıyla adını duyuran Melih Değirmenci, nam-ı diğer 02 BBG Melih, Kanal D'de yayınlanan '2. Sayfa' programına konuk oldu.
21.02.2019 Magazin
Ankara’dan uçacak Kandil’i vuracak!
Ankara’dan uçacak Kandil’i vuracak! TUSAŞ tarafından üretilen ve uydudan yönetilen ANKA-S silahlandırıldı. Atış testini başarıyla tamamlayan ANKA-S SİHA, Ankara’dan uydu ile uçurularak yaklaşık 1000 km. uzaklıktaki Kandil’i rahatlıkla vurabilecek
17.08.2018 Gündem
Biri bizi sahiden gözetliyor
Biri bizi sahiden gözetliyor Wikileaks'in sızdırdığı belgeler, internet korsanlarının yanı sıra istihbarat servislerinin de akıllı cihazlarımız vasıtasıyla bizleri izlediğini kanıtladı. Peki evlerimizin salonlarına, yatak odalarına kadar izlendiğimizin farkında mıyız?
13.11.2017 Bilim ve Teknoloji
BBG Melih geri döndü!
BBG Melih geri döndü! Bir dönemin efsane yarışması BBG'nin birincisi Melih Değirmenci, oyunculuğa geri döndü. 'BÜYÜ 2' filminde rol alan Melih Değirmenci, rol gereği kendini yaktı.
6.06.2017 Magazin
Erdoğan Suriye’deki yüzbaşı ile nasıl görüştü?
Erdoğan Suriye’deki yüzbaşı ile nasıl görüştü? TGRT Haber Ankara Temsilcisi Batuhan Yaşar, Türkiye Gazetesi'ndeki köşesinde, "Terörle mücadelede değişen konseptin ayrıntılarında neler var?", "Noktasal değil, geniş alan gözetlemesine neden geçiliyor", "Artık şampiyonlar ligine geçiyoruz ne demek? ", "O Sarı renkli pikabın hikayesindeki dikkat çeken ayrıntı ne","Cumhurbaşkanı Erdoğan Suriye’deki yüzbaşı ile nasıl görüştü?","İHA’lar için seri füze üretimine başlandı mı", "HÜRKÜŞ ne zaman silahlanıyor" sorularına cevap aradı.
29.09.2021 Gündem
Sevgilisini böyle destekledi
Sevgilisini böyle destekledi Chloe Mafia'nın BBG evindeki sevgilisi Stephan Bear, şovun yaz dönemi için kamera karşısına geçti. Chloe ise sevgilisini desteklediğini dışarda bekleyerek gösterdi.
17.08.2016 Magazin
Eski yarışmacının çıplak fotoğrafını paylaşınca tepki topladı
Eski yarışmacının çıplak fotoğrafını paylaşınca tepki topladı BBG yarışmacısı Chloe Khan, Samantha Fox'un çıplak fotoğrafını Twitter'dan paylaştı.
15.08.2016 Televizyon
Ahu Yağtu kimdir?
Ahu Yağtu kimdir? Adını en çok BBG ile duyurmuş olan Ahu Yağtu birçok alanda kendini göstermiş,kariyer merdivenleri sırası ile çıkmaya devam ediyor. Ekranların sevilen güzeli Ahu Yağtuğ kimdir? İşte Ahu Yağtu ile ilgili bilinmeyenler...
29.09.2021 Gündem
Rusya, ABD yayın kurulu patronunu sınır dışı etti!
Rusya, ABD yayın kurulu patronunu sınır dışı etti! ABD Devlet Yayıncılık Yüksek Kurulu (BBG) Başkanı Jeff Shell'in Rusya'ya girişine izin verilmedi.
14.07.2016 Dünya
Murat Karayılan ve Cemil Bayık için çember daralıyor! Emir verildi
Murat Karayılan ve Cemil Bayık için çember daralıyor! Emir verildi PKK'nın şehir yapılanmasını bitiren TSK, şimdi de örgütün tepedeki 4 ismi için 32 yıl sonra ilk defa yazılı yakalama emri verdi...
29.09.2021 Gündem
Aşıklar sus pus
Aşıklar sus pus Nikah tarihlerini 14 Mayıs’a çeken Kenan İmirzalıoğlu ile nişanlısı Sinem Kobal önceki akşam arkadaşlarıyla Levent’te bir mekanda eğlendi...
11.03.2016 Magazin
Canlı yayında izdivaç bitiyor artık aşkınızı kendiniz bulun!
Canlı yayında izdivaç bitiyor artık aşkınızı kendiniz bulun! RTÜK izdivaç programlarını yasaklama niyetinde. İlk fire TV8’de yayınlanan Songül Karlı ile Evlilik Yolunda’dan geldi. “RTÜK’e saygımızdan yayınımızı sonlandırıyoruz” açıklamasıyla programı bitirdi. Kanal D, Star, Show TV, Fox, aTV ve Flash TV gibi önemli kanallar haftada 101 saati evlilik programlarına ayırıyor. Türkler evlenmek için stüdyolara doluşup bir umut uygun talipleri bekliyor.
27.02.2016 Arşiv
BBG Tarık geri dönüyor!
BBG Tarık geri dönüyor! 2000’li yılların ekran fenomeni “Biri Bizi Gözetliyor” programının ilk yarışmacılarından Tarık, müzik dünyasına geri dönüyor...
6.08.2015 Magazin
Lise ve üniversite tercih dönemi bugün başlıyor!
Lise ve üniversite tercih dönemi bugün başlıyor! TEOG’da devlet okullarına ve üniversitelerde tercih dönemi bugün başladı. TEOG’da 25 okula kadar tercih yapılabilecek, tercihler elektronik ortamda.
29.09.2021 Gündem
Kameralar karşısında iç çamaşırını değiştirdi
Kameralar karşısında iç çamaşırını değiştirdi Brezilya'da yayınlanan BBG evinde, yarışan 28 yaşındaki Claudia Colucci, soyunma odaları ve kabinlerin dolu olması nedeniyle kameralara karşısında soyunarak üstünü değiştirmek zorunda kaldı. İç çamaşırını giyerken herhangi bir frikik vermemek için büyük çaba sarf eden genç yönetici, kazasız belasız üstünü değiştirebilmeyi başardı.
17.05.2015 Dünya
Beş beden küçük pantolonu giydi
Beş beden küçük pantolonu giydi Brezilya'nın BBG evinde yarışmacı kendisine beş beden küçük gelen pantolonu böyle girdi.
14.05.2015 Yaşam
Benim tarzım seninkini DÖVER!
Benim tarzım seninkini DÖVER! Öykü Serter, TV8’de “İşte Benim Stilim”i sunarken, Ebru Akel Show TV’de “Bu Tarz Benim”i sunuyordu ama program bu hafta veda ediyor...
28.02.2015 Arşiv
Programda aşkını haykırdı!
Programda aşkını haykırdı! Instagram hesabından yayınladığı fotoğrafla Öykü Serter ile yaşadığı aşkı itiraf eden Kemal Doğulu, aşkını programda da haykırdı...
30.01.2015 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Bbg ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki bbg haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.