Batu

Batu

Son dakika batu haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan batu ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını batu haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Batu

haberleri sayfasında son dakika yaşanan batu gelişmeleri de dahil olmak üzere 470 batu haberi bulunmuştur. Tüm batu haberleri aşağıda listelenmiştir.
Yazar Mario Levi son yolculuğuna uğurlandı
Yazar Mario Levi son yolculuğuna uğurlandı İstanbul sevgisiyle tanınan ve sayısız eser kaleme alan yazar ve iletişim eğitmeni Mario Levi son yolculuğuna uğurlandı.
1.02.2024 Gündem
Yeni Altay tankı TSK'ya teslim edildi! Cumhurbaşkanı Erdoğan: Hedefimizi tam bağımsız savunma sanayii olarak belirledik
Yeni Altay tankı TSK'ya teslim edildi! Cumhurbaşkanı Erdoğan: Hedefimizi tam bağımsız savunma sanayii olarak belirledik Cumhurbaşkanı Erdoğan, Sakarya'nın Arifiye ilçesinde, Yeni Altay Tankının testleri için TSK'ya Teslimi Töreni'nde açıklamalarda bulundu. "Hedefimizi tam bağımsız savunma sanayii olarak belirledik" diyen Erdoğan, konuşmasında "Diğer savunma projeleri gibi pek çok zorlukla karşılaştık. Projemiz engellenmeye çalışıldı. Maruz kaldığımız onca saldırıya rağmen pes etmedik. Daha iyisini için canla başla çalıştık. Yerli ve milli alt sistemler tasarladılar. Birçok yeni sistemi tankımıza entegre ettiler. Ortaya yeni Altay çıktı. Ordumuz tarafında testleri tamamlandıktan hemen sonra seri üretime başlayacağız." ifadelerini kullandı.
23.04.2023 Gündem
İstanbul'da çeyrek altın fiyatına 1 kilo erik
İstanbul'da çeyrek altın fiyatına 1 kilo erik Baharın gelmesi ile hasadı yapılan can eriği, İstanbul'daki manav tezgahlarında yerini alırken, fiyatı şaşkına çevirdi. Şişli'deki bazı manavlarda eriğin kilosu bin 990 liradan satışa çıktı.
27.03.2023 Ekonomi
Kadınlar tazminat ödeyecek! Yargıtay kararına ünlü isimlerden tepki yağdı
Kadınlar tazminat ödeyecek! Yargıtay kararına ünlü isimlerden tepki yağdı Yargıtay Genel Kurulu, bir boşanma davasında "Aldatan kadının kusuru, kendisine hakaret edip fiziksel şiddet uygulayan erkekten daha ağırdır" şeklinde bir karar verdi. Diğer davalar için de emsal teşkil edecek olan bu kararı hukukçular ve ünlü isimler değerlendirdi.
26.03.2023 Gündem
Türkiye başardı! Altay tankı ilk kez görücüye çıktı, işte teslim tarihi
Türkiye başardı! Altay tankı ilk kez görücüye çıktı, işte teslim tarihi Yeni Altay tankı, ilk kez görücüye çıktı. Yerli mühendis grubu ve işçileri ile geliştirilen, Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) envanterine girmesi için üretilen ALTAY Tankı, basın mensuplarına tanıtıldı. Altay Ana Muharebe Tankı’nın TSK’ya teslim edileceğini tarih açıklandı. İşte detaylar...
23.03.2023 Ekonomi
Kuyu faciasında flaş gelişme! İzin skandalı ortaya çıktı, herkes birbirini suçladı
Kuyu faciasında flaş gelişme! İzin skandalı ortaya çıktı, herkes birbirini suçladı Manisa’nın Salihli ilçesinde, Aytuğ Demir ile 2 yaşındaki oğlu Batu Demir'in düştükleri 60 metrelik sondaj kuyusunun 15 metresinde sıkışıp, hayatlarını kaybetti. Faciaya ilişkin yürütülen soruşturma kapsamında tutuklanan site yöneticisi Hamza Akiş ile sondaj firması sorumlusu Vasfi Çakır'ın ifadeleri ortaya çıktı. Savcılık tarafından yapılan incelemede ise olayla ilgili bilinmeyen bir ayrıntı gün yüzüne çıktı.
14.01.2023 Yaşam
Kuyuya düşen baba ve oğula acı veda!
Kuyuya düşen baba ve oğula acı veda! Manisa’nın Salihli ilçesinde sondaj kuyusuna düşen ve cansız bedenlerine 10 saat süren çalışmalar sonrasında ulaşılan baba ve 2 yaşındaki oğlu gözyaşlarıyla son yolculuklarına uğurlandı. Cenazeye tekerlekli sandalyeyle katılan anne Yağmur Demir, oğlu Batu Demir ve eşi Aytuğ Demir'in fotoğrafını öperek uğurladı.
7.01.2023 Yaşam
Kahreden haber! Su kuyusuna düşen baba- oğul yaşamını yitirdi
Kahreden haber! Su kuyusuna düşen baba- oğul yaşamını yitirdi Manisa’nın Salihli ilçesinde su kuyusuna düşen baba ve oğlunun cansız bedenine yaklaşık 10 saat süren çalışma sonrası ulaşıldı.
6.01.2023 Yaşam
Fuat Oktay'dan, '6 yaşındaki çocuğa istismar' davasıyla ilgili muhalefet ve kamuoyuna uyarı
Fuat Oktay'dan, '6 yaşındaki çocuğa istismar' davasıyla ilgili muhalefet ve kamuoyuna uyarı Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, 6 yaşındaki kız çocuğunun cinsel istismara maruz bırakılmasına ilişkin "Kardeşimizin bundan sonra da bir hayatı olduğu gerçeği unutulmamalıdır. Özellikle resimlerinin kamuoyu nezdinde paylaşılmaması içinde bulunduğu durumun yaralarını sarması açısından son derece önemlidir. Çocuğun ikincil örselenmesinin önüne geçmek için, yaşadığı travmanın atlatılabilmesi için; öncelikli olarak muhalefete bu mağduriyetlerin bir siyasi şov malzemesi olmadığını hatırlatırım" dedi.
13.12.2022 Siyaset
Kim Milyoner Olmak İster'de 1 milyonluk soru açıldı!
Kim Milyoner Olmak İster'de 1 milyonluk soru açıldı! Kim Milyoner Olmak İster, bu hafta izleyicilere büyük bir heyecan yaşattı. Başarılı sunucu Kenan İmirzalıoğlu'nun sunumuyla ekranlara gelen Kim Milyoner Olmak İster'e katılan 20 yaşındaki Batu Alıcı isimli yarışmacının performansı bugüne kadar gerçekleştirilen en başarılı performanslar arasında yer aldı. Yarışmacı, 1 milyonluk soruya kadar ulaşarak izleyicilere heyecan dolu dakikalar yaşattı. İşte o tarihi soru...
11.12.2022 Magazin
6 Aralık ne günü, tarihte bugün ne oldu? 6 Aralık dünya ne günü, bugün doğanlar ve ölenler kim, tarihte bugün neler olmuş?
6 Aralık ne günü, tarihte bugün ne oldu? 6 Aralık dünya ne günü, bugün doğanlar ve ölenler kim, tarihte bugün neler olmuş? 6 Aralık ne günü diye araştırmalar başladı. Tarihte hangi önemli olayların yaşandığı, kimlerin öldüğü ve doğduğu merak ediliyor. Peki, 6 Aralık dünya ne günü, bugün doğanlar ve ölenler kim, tarihte bugün neler olmuş?
6.12.2022 Gündem
Kim Milyoner Olmak İster 1 milyonluk sorunun cevabı ne? 4 Aralık 2022 Kim Milyoner Olmak İster Atatürk sorusu ne, Batu Alıcı kazandı mı?
Kim Milyoner Olmak İster 1 milyonluk sorunun cevabı ne? 4 Aralık 2022 Kim Milyoner Olmak İster Atatürk sorusu ne, Batu Alıcı kazandı mı? ATV ekranlarının uzun soluklu yarışma programı “Kim Milyoner Olmak İster?” yarışması Kenan İmirzalıoğlu sunuculuğunda 4 Aralık 2022 Pazar günü yeni bölümle izleyicisiyle buluştu. 1 milyonluk soru Atatürk’ün özlük bilgileri oldu. Peki, Kim Milyoner Olmak İster 1 milyonluk soru ne, 4 Aralık 2022 Kim Milyoner Olmak İster Atatürk sorusu ne?
5.12.2022 Televizyon
Kim Milyoner Olmak İster Batu Alıcı kimdir, kazandı mı? Kim Milyoner Olmak İster Batu Alıcı kaç TL kazandı?
Kim Milyoner Olmak İster Batu Alıcı kimdir, kazandı mı? Kim Milyoner Olmak İster Batu Alıcı kaç TL kazandı? Batu Alıcı kimdir, kaç yaşında, nereli? Batu Alıcı Kim Milyoner Olmak İster yarışmasında yıllar sonra ilki gerçekleştirerek 1 milyoncu soruyu gördü. Söz konusu yayının ardından Kim Milyoner Olmak İster 1 milyonuncu sorusu gören Batu Alıcı hayatı merak konusu oldu. Peki, Batu Alıcı 1 milyon kazandı mı, Kim Milyoner Olmak İster Batu Alıcı kaç TL kazandı, hangi üniversitede ne okuyor?
5.12.2022 Televizyon
Kim Milyoner Olmak İster yarışmasına damga vurdu! Genç yarışmacı 1 milyona kadar ulaştı
Kim Milyoner Olmak İster yarışmasına damga vurdu! Genç yarışmacı 1 milyona kadar ulaştı Kim Milyoner Olmak İster, bu hafta izleyicilere büyük bir heyecan yaşattı. Başarılı sunucu Kenan İmirzalıoğlu'nun sunumuyla ekranlara gelen Kim Milyoner Olmak İster'e katılan 20 yaşındaki Batu Alıcı isimli yarışmacının performansı bugüne kadar gerçekleştirilen en başarılı performanslar arasında yer aldı. Yarışmacı, 1 milyonluk soruya kadar ulaşarak izleyicilere heyecan dolu dakikalar yaşattı. İşte o tarihi soru...
5.12.2022 Magazin
Enner Valencia'nın cezası açıklandı
Enner Valencia'nın cezası açıklandı Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK) Kararları açıklandı. Kurul, Fenerbahçeli futbolcu Enner Valencia'ya 1 resmi müsabakadan men cezası ile 8 bin 700 TL, ayrıca Konyaspor maçında merdiven boşluklarının boş bırakılmamasından dolayı ve bu eylemin aynı sezon içinde 2'nci kez gerçekleştirilmesi nedeniyle sarı-lacivertli kulübe 87 bin 500 TL para cezası verdi. PFDK, Trabzonspor'a 56 bin TL, Galatasaray'a 40 bin TL, Beşiktaş'a 250 bin TL, Kayserispor'a 400 bin TL, Konyaspor'a 456 bin TL para cezası verdi.
1.09.2022 Süper Lig
MHRS siteminden randevu alınacak! Sağlık Bakanlığı'ndan yeni model!
MHRS siteminden randevu alınacak! Sağlık Bakanlığı'ndan yeni model! Sağlık Bakanlığı’nın ağız ve diş sağlığı hizmetlerini genişletmesi amacıyla hazırladığı ‘Aile Diş Hekimliği’ projesi ilgili kesimler tarafından olumlu karşılanırken, Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Batu Can Yaman, konuyla ilgili olarak “Ağız ve diş sağlığında yeni bir modele geçiyoruz” dedi.
19.08.2022 Gündem
Pelin Batu Kayserilileri kızdıracak! Tartışma başladı
Pelin Batu Kayserilileri kızdıracak! Tartışma başladı Pelin Batu, Kayserilileri kızdıracak bir paylaşımda bulunarak Sinop mantısının Kayseri mantısından daha güzel olduğunu söyledi. Pelin Batu’nun bu paylaşımı sonrası sosyal medya kullanıcıları arasında tartışma başladı.
1.08.2022 Magazin
Ünlü oyuncu Pelin Batu tek celsede boşandı
Ünlü oyuncu Pelin Batu tek celsede boşandı Ünlü oyuncu Pelin Batu ve doktor eşi Macit Bitargil anlaşmalı olarak boşandı. Bir çocukları olan çift, birbirlerinden tazminat talebinde bulunmadı.
6.07.2022 Magazin
Kırkpınar'da sürpriz! Ali Gürbüz elendi
Kırkpınar'da sürpriz! Ali Gürbüz elendi 661'inci Kırkpınar Yağlı Güreşleri başpehlivanlık 2'nci tur müsabakalarında 2 kez arka arkaya altın kemeri alarak ebedi kemer sahibi olmak için mücadele eden favori güreşçi Ali Gürbüz, rakibi Mehmet Yeşil Yeşil'e altın puanlamada yenilerek elendi. Şaban Yılmaz'ın hakem kararıyla elenmesi sonrası ise olaylar çıktı. Hakem odasını basan Yılmaz'ı polis güçlükle odadan çıkardı.
2.07.2022 Diğer Sporlar
Topkapı Kaleiçi Meydanı’nın topluma kazandırılmasının ilk adım atıldı
Topkapı Kaleiçi Meydanı’nın topluma kazandırılmasının ilk adım atıldı Fatih Belediyesi’nin Topkapı Kaleiçi Meydanı’nın tarihi ve kültürel değerini ortaya çıkartmak için düzenlediği ‘İstanbul Kara Surları Topkapı Kaleiçi Meydanı Kentsel Tasarım Yarışması'nın sonuçları açıklandı. Mimar Batu Kepekçioğlu ve ekibi İETT otobüslerinin kaldırılmasıyla meydana etkinlik alanı inşa edilmesini planlandıkları projeyle birinci oldu.125 bin liralık ödülün de sahibi olan ekip, çay bahçesi, seyir terası gibi yerlerin de bulunduğu projeyle doğa ile tarihin iç içe olmasını ve meydanın halkın kullanabileceği bir hale getirilmesini amaçladı.
25.06.2022 Kültür Sanat
Pelin Batu'dan doktor eşi Macit Bitargil'e uzaklaştırma kararı!
Pelin Batu'dan doktor eşi Macit Bitargil'e uzaklaştırma kararı! Oyuncu Pelin Batu, dört yıl önce Roma'da evlendiği kalp damar cerrahı eşi Macit Bitargil hakkında kendisine yoğun psikolojik baskı uyguladığı ve fiziksel şiddet eğilimli davranışlar sergilediği iddiasıyla iki ay uzaklaştırma kararı aldırdı.
23.03.2022 Magazin
Kılıçdaroğlu'nun eski başdanışmanına 15 yıla kadar hapis talebi
Kılıçdaroğlu'nun eski başdanışmanına 15 yıla kadar hapis talebi FETÖ'nün İstanbul Üniversitesi'ndeki yapılanmasına ilişkin davada 10,5 yıl hapis cezasına çarptırılan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun eski başdanışmanı Fatih Gürsul'un yeniden yargılandığı davada, savcı mütalaasını açıkladı. Savcı, Fatih Gürsul'un "örgüt üyeliği" suçundan 15 yıla kadar hapsini talep etti. 
16.03.2022 Gündem
Pelin Batu isyan etti! "Amerika’da ‘Paranız yoksa ölün’ gibi bir durum var"
Pelin Batu isyan etti! "Amerika’da ‘Paranız yoksa ölün’ gibi bir durum var" Doktor eşinin görevi nedeniyle gittiği Amerika’dan dönen Pelin Batu, ülkenin sağlık sistemini eleştirdi: “Amerika’da ‘Paranız yoksa ölün’ gibi bir durum var. Paran olduğu kadar yaşıyorsun orada.”
17.02.2022 Magazin
Savunma Sanayii Başkanı Demir 2022 hedeflerini açıkladı! Türk SİHA'ları dünyanın radarında! 170 ülke peşinde...
Savunma Sanayii Başkanı Demir 2022 hedeflerini açıkladı! Türk SİHA'ları dünyanın radarında! 170 ülke peşinde... Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayii Başkanı İsmail Demir, 2021 yılındaki çalışmalardan ve 2022 yılında hayata geçirilecek kritik projeler hakkında açıklamalarda bulundu. Türk SİHA’ları ile ilgili de önemli açıklamalarda bulunan Demir, “Dost ve müttefik ülkelerimizin envanterlerinde yerlerini alan ürünler, dünyanın dört bir yanına ihraç edilirken, özellikle Türk SİHA’larının oyun değiştiren konsepti dünyanın da gündemine girdi. Savunma sanayii ürünlerimizi ihraç ettiğimiz ülke sayısı 170’e; İHA ve SİHA’lar, kara araçları, deniz platformları başta olmak üzere ihraç edilen ürün çeşidi 228’e çıktı.” diye konuştu. Demir HÜRJET'in hangardan çıkacağını ve yer testlerinin başlayacağını, aynı zamanda yeni insansız deniz araçlarının geleceğini de belirtti. İşte 2022 hedefleri...
31.01.2022 Gündem
Fuat Oktay: Savunma sanayisinde devrim gerçekleştirildi
Fuat Oktay: Savunma sanayisinde devrim gerçekleştirildi Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, "Savunma sanayisinde adeta bir devrim gerçekleştirildi. 2022'de HİSAR O+ kızılötesi güdümlü füze teslimatları tamamlanacak, Sungur portatif alçak irtifa hava savunma füzesi, AKYA harp torpidosu, MAM-T ve Atmaca teslimatlarına başlanacak, dikey atım sisteminin karadan atışlı testleri gerçekleştirilecek" dedi.
26.11.2021 Siyaset

Benzer Haber Etiketleri

Batu ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki batu haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.