Pelin Batu

Pelin Batu

Son dakika Pelin Batu haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Pelin Batu ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Pelin Batu haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Pelin Batu

haberleri sayfasında son dakika yaşanan pelin batu gelişmeleri de dahil olmak üzere 186 pelin batu haberi bulunmuştur. Tüm pelin batu haberleri aşağıda listelenmiştir.
Yazar Mario Levi son yolculuğuna uğurlandı
Yazar Mario Levi son yolculuğuna uğurlandı İstanbul sevgisiyle tanınan ve sayısız eser kaleme alan yazar ve iletişim eğitmeni Mario Levi son yolculuğuna uğurlandı.
1.02.2024 Gündem
Kadınlar tazminat ödeyecek! Yargıtay kararına ünlü isimlerden tepki yağdı
Kadınlar tazminat ödeyecek! Yargıtay kararına ünlü isimlerden tepki yağdı Yargıtay Genel Kurulu, bir boşanma davasında "Aldatan kadının kusuru, kendisine hakaret edip fiziksel şiddet uygulayan erkekten daha ağırdır" şeklinde bir karar verdi. Diğer davalar için de emsal teşkil edecek olan bu kararı hukukçular ve ünlü isimler değerlendirdi.
26.03.2023 Gündem
Pelin Batu Kayserilileri kızdıracak! Tartışma başladı
Pelin Batu Kayserilileri kızdıracak! Tartışma başladı Pelin Batu, Kayserilileri kızdıracak bir paylaşımda bulunarak Sinop mantısının Kayseri mantısından daha güzel olduğunu söyledi. Pelin Batu’nun bu paylaşımı sonrası sosyal medya kullanıcıları arasında tartışma başladı.
1.08.2022 Magazin
Ünlü oyuncu Pelin Batu tek celsede boşandı
Ünlü oyuncu Pelin Batu tek celsede boşandı Ünlü oyuncu Pelin Batu ve doktor eşi Macit Bitargil anlaşmalı olarak boşandı. Bir çocukları olan çift, birbirlerinden tazminat talebinde bulunmadı.
6.07.2022 Magazin
Pelin Batu'dan doktor eşi Macit Bitargil'e uzaklaştırma kararı!
Pelin Batu'dan doktor eşi Macit Bitargil'e uzaklaştırma kararı! Oyuncu Pelin Batu, dört yıl önce Roma'da evlendiği kalp damar cerrahı eşi Macit Bitargil hakkında kendisine yoğun psikolojik baskı uyguladığı ve fiziksel şiddet eğilimli davranışlar sergilediği iddiasıyla iki ay uzaklaştırma kararı aldırdı.
23.03.2022 Magazin
Pelin Batu isyan etti! "Amerika’da ‘Paranız yoksa ölün’ gibi bir durum var"
Pelin Batu isyan etti! "Amerika’da ‘Paranız yoksa ölün’ gibi bir durum var" Doktor eşinin görevi nedeniyle gittiği Amerika’dan dönen Pelin Batu, ülkenin sağlık sistemini eleştirdi: “Amerika’da ‘Paranız yoksa ölün’ gibi bir durum var. Paran olduğu kadar yaşıyorsun orada.”
17.02.2022 Magazin
Pelin Batu'nun annesi vefat etti! 'Hoşçakal güçlü, cesur annem...'
Pelin Batu'nun annesi vefat etti! 'Hoşçakal güçlü, cesur annem...' Oyuncu, yazar, televizyon programcısı ve tarihçi Pelin Batu, annesi Nevra Batu'yu kaybetti. Batu, annesinin ölüm haberini Twitter hesabından duyurdu.
9.06.2020 Magazin
Mehmet Günsür'den şaşırtan itiraf
Mehmet Günsür'den şaşırtan itiraf Son olarak Netflix'in 'Atiye' dizisinde oynayan Mehmet Günsür, Youtube'da yayınlanan 'İbrahim Selim ile Bu Gece' programına konuk oldu. İbrahim Selim'in sorularına samimiyetle cevap veren Günsür, çarpıcı bir açıklama yaptı.
20.12.2019 Magazin
Küçük İskender son yolculuğuna uğurlandı
Küçük İskender son yolculuğuna uğurlandı Kanser tedavisi gördüğü hastanede dün 55 yaşında hayatını kaybeden, "Küçük İskender" adıyla bilinen şair Derman İskender Över için Akatlar Kültür Merkezi'nde tören düzenlendi. Törene Küçük İskender'in ailesi, dostları, arkadaşları, sanat camiasında birçok isim ve sevenleri katıldı.
4.07.2019 Magazin
Pelin Batu Datça'ya yerleşiyor
Pelin Batu Datça'ya yerleşiyor Pelin Batu da bir çok ünlü isim gibi şehir hayatından sıkıldı.
14.04.2019 Magazin
Üç yeni kitap raflardaki yerini aldı!
Üç yeni kitap raflardaki yerini aldı! Fatih Türkmenoğlu’nun birbirinin içinden geçen dört ayrı hikayeden oluşan son kitabı 'Her Perşembe Saat 4’te', İletişim Tasarımcısı Murat Dağıtmaç ve Nöropsikolog Şehadet Ekmen'in dijital dünyayı irdeledikleri 'Dijital Psikolojik Devrim' ve Kızılay'ın Hilal-i Ahmer Cemiyeti’nin 1912-1918 yılları arasında dönemin Osmanlı Gazetelerinde çıkan yardım haberlerinin yer aldığı Osmanlı Gazetelerinde Hilal-i Ahmer Cemiyeti” kitabı raflardaki yerini aldı.
2.02.2019 Gündem
Ünlü oyuncudan gizli doğum! Anne oldu...
Ünlü oyuncudan gizli doğum! Anne oldu... Ocak ayında kalp cerrahı Macit Bitargil ile evlenen oyuncu ve sunucu Pelin Batu, anne oldu.
30.08.2018 Magazin
Tarkan’da iki dosya şarkı var
Tarkan’da iki dosya şarkı var Aysel Gürel, vefatının 10’uncu yılında şiir, söz, mektup ve çalışma notlarından derlenen ‘Ne Kavgam Bitti Ne Sevdam’ kitabı ile anıldı. Gürel’in kızı Müjde Ar, “10 kitap daha gelecek. Tarkan, annemden iki dosya şarkı aldı” dedi
4.03.2018 Magazin
Balayı da İtalya’da!
Balayı da İtalya’da! Geride bıraktığımız hafta sonu kalp ve damar cerrahı Dr. Macit Bitargil'le İtalya'nın başkenti Roma'da evlenen oyuncu, Pelin Batu'nun balayı tercihi de İtalya oldu.
31.01.2018 Magazin
Pelin Batu ile Macit Bitargil Roma'da evlendi
Pelin Batu ile Macit Bitargil Roma'da evlendi Oyuncu, şair ve tarihçi Pelin Batu ile kalp ve damar cerrahı Dr. Macit Bitargil, İtalyanın başkenti Romada evlendi.
29.01.2018 Magazin
Müjde Ar yıllar sonra sinemaya geri dönüyor!
Müjde Ar yıllar sonra sinemaya geri dönüyor! Ünlü oyuncu Müjde Ar, sekiz yıl aradan sonra sinemaya dönüyor.
24.01.2017 Kültür Sanat
Yeni aşıklar
Yeni aşıklar Hataylı doktor Macit Bitargil, bir dönem aşk yaşadığı Tüzünataç’tan ayrıldıktan soran Pelin Batu’yla birlikte olmaya başladı...
16.10.2016 Magazin
Agrasif Pelin
Agrasif Pelin Eski büyükelçi İnal Batu’nun kızı Pelin Batu, önceki gün yanındaki ismi bilinmeyen erkek arkadaşıyla geldiği Bebek’te görüntülenince agrasifleşti...
27.06.2016 Magazin
Muhabirleri görünce elini bıraktı
Muhabirleri görünce elini bıraktı Oyuncu Pelin Batu önceki akşam Soho Bar’dan çıkarken görüntülendi...
9.04.2016 Magazin
Pelin tarzı
Pelin tarzı Oyuncu ve şair Pelin Batu, önceki gün Nişantaşı City’s çıkışı görüntülendi...
11.03.2016 Magazin
80’lerin Pelin’i
80’lerin Pelin’i Pelin Batu geçtiğimiz gün Nişantaşı City’s AVM çıkışı görüntülendi...
5.03.2016 Magazin
‘Yana Yana’ kliplendi
‘Yana Yana’ kliplendi Mehtap Meral, Ada Müzik’ten yakında çıkacak olan albümünün ilk klibinin çekimlerini tamamladı...
3.03.2016 Magazin
Kadınları anlatacaklar
Kadınları anlatacaklar Yorumcu ve besteci Mehtap Meral ile yazar Pelin Batu kadın hikayeleri anlatmak için bir araya geldi...
26.02.2016 Magazin
Ekran tepkisi
Ekran tepkisi Uzun zamandır ortalarda görünmeyen Pelin Batu, önceki gün bir erkek arkadaşıyla Bebek’teydi...
8.02.2016 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Pelin Batu ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki pelin batu haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.