Baskı

Baskı

Son dakika baskı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan baskı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını baskı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Baskı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan baskı gelişmeleri de dahil olmak üzere 19.208 baskı haberi bulunmuştur. Tüm baskı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Dursun Özbek’in Mecidiyeköy projesiyle ilgili açıklamalarına yanıt: Tamamen asılsızdır
Dursun Özbek’in Mecidiyeköy projesiyle ilgili açıklamalarına yanıt: Tamamen asılsızdırDoğru Holding Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Doğru, Galatasaray Başkanı Dursun Özbek’in Mecidiyeköy projesiyle ilgili açıklamalarına yanıt verdi.
20.09.2024Galatasaray
ABD'den İsrail'in Lübnan saldırılarına destek
ABD'den İsrail'in Lübnan saldırılarına destekABD Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Matthew Miller, Hizbullah ile İsrail arasında tırmanan gerilime ilişkin yaptığı açıklamada, “Hizbullah sınır ötesinde saldırılar düzenlediği sürece, elbette İsrail de her ülkenin yapacağı gibi kendini savunmak için askeri harekat başlatacaktır” dedi.
19.09.2024Dünya
Meta’yı bekleyen dev ceza: 10 milyar doları aşabilir
Meta’yı bekleyen dev ceza: 10 milyar doları aşabilirRakiplerine karşı pazar gücünü kötüye kullanarak ücretsiz hizmetlerle veri toplamak ve bu verilerden kâr elde etmekle suçlanan sosyal medya devi Meta, AB'den gelecek büyük ceza riskiyle karşı karşıya. Davayı kaybederse alacağı ceza 10 milyar $'ı aşabilir.
19.09.2024Gündem
Lübnan'daki çağrı cihazı patlamalarında ölü sayısı 14'e çıktı
Lübnan'daki çağrı cihazı patlamalarında ölü sayısı 14'e çıktıLübnan'da telsizlerin patlatılması sonucu hayatını kaybedenlerin sayısı 14'e yükseldi, yaralıların sayısı 450'yi aştı. Telsizlerin İsrail istihbaratı tarafından önceden tuzaklandığı iddia edildi. BM Güvenlik Konseyi'nin Lübnan'daki gelişmeleri ele almak üzere cuma günü acil oturumla toplanacağı açıklandı.
18.09.2024Dünya
Başkan Çetinkaya'dan "kireçli su" açıklaması
Başkan Çetinkaya'dan "kireçli su" açıklamasıKarabük Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya, il merkezinde şebekelerden akan içme sularının kireçli olmasıyla ilgili açıklama yaptı.
18.09.2024Gündem
Güneydoğu’nun 8 aylık hububat ihracatı 2,2 milyar dolar! Gelirler arttı
Güneydoğu’nun 8 aylık hububat ihracatı 2,2 milyar dolar! Gelirler arttıGüneydoğu Anadolu’nun en fazla ihracat gerçekleştiren sektörü hububat, bakliyat, yağlı tohumlar ve mamulleri alanında bölgenin 8 aylık ihracatı 2,2 milyar dolar oldu.
17.09.2024Gaziantep
Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı 16 belediyeye 25.7 milyon lira ceza adımını attı
Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı 16 belediyeye 25.7 milyon lira ceza adımını attıÇalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan "Terörle, destekçiliğiyle, sosyal medya ve algı belediyeciliğiyle günü kurtarmaya çalışanlar karşısında devlet olarak bu şehri, kan dökmeyi, kaosu ve halk düşmanlığını kendine siyasi ilke edinmiş terör odaklarının merhametine terk etmeyeceğiz" dedi.
13.09.2024Ekonomi
İsrail, sivillerin sığındığı BM'ye ait okulu vurdu: 14 ölü
İsrail, sivillerin sığındığı BM'ye ait okulu vurdu: 14 ölüİsrail ordusunun Nuseyrat Mülteci Kampı'nda Birleşmiş Milletler Yakın Doğu'daki Filistinli Mültecilere Yardım ve Bayındırlık Ajansı'na (UNRWA) ait El Jaouni Okulu'na gerçekleştirdiği saldırıda 14 kişi hayatını kaybetti.
11.09.2024Dünya
Mourinho'dan Galatasaray ve Okan Buruk tepkisi
Mourinho'dan Galatasaray ve Okan Buruk tepkisiFenerbahçe Teknik Direktörü Jose Mourinho açıklamalarda bulundu. Sarı-lacivertli takıma imza sürecini anlatan Portekizli teknik direktör, transfer çalışmalarına değindi.
10.09.2024Futbol
Devlet Bahçeli'den teğmenlerin kılıçlı yeminiyle ilgili açıklama
Devlet Bahçeli'den teğmenlerin kılıçlı yeminiyle ilgili açıklamaMilliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli’den MSÜ Kara Harp Okulu Diploma Alma ve Sancak Devir Teslim Töreni'nden sonraki görüntülerle ilgili olarak son dakika açıklaması geldi.
3.09.2024Gündem
İsrail Kara Kuvvetleri Komutanı Tümgeneral Tamir Yadai istifa etti
İsrail Kara Kuvvetleri Komutanı Tümgeneral Tamir Yadai istifa ettiİsrail'de Başbakan Binyamin Netanyahu hükümetinin Gazze'de ateşkes ve esir takası anlaşması konusundaki isteksizliğine tepki olarak düzenlenen protestolar on binlerce kişinin katılımıyla ikinci gününde de devam ederken, ülkesindeki anlaşma çağrılarına rağmen Philadelphia Koridoru’ndaki varlıklarını sürdüreceklerini belirten Başbakan'a yönelik eleştiriler sertleşiyor. Öte yandan İsrail ordusu, Kara Kuvvetleri Komutanı Tümgeneral Tamir Yadai istifa ettiğini açıkladı.
3.09.2024Gündem
İlyas Salman'dan 'öldü' iddiaisına tepki
İlyas Salman'dan 'öldü' iddiaisına tepkiOyuncu İlyas Salman, kendisi hakkında çıkan 'öldü' iddialarına, 13 gündür kayıp olan Narin Güran'ı hatırlatarak tepki gösterdi.
2.09.2024Künye
350 milyon kişinin sorunu! Astım hastaları için kritik uyarı geldi
350 milyon kişinin sorunu! Astım hastaları için kritik uyarı geldiTekirdağ İl Sağlık Müdürlüğü, astım hastalığı ile ilgili yazılı bir açıklama yaparak, astımın kronik bir akciğer hastalığı olduğunu ve dünya genelinde 350 milyon kişinin astım hastası olduğunu belirtti. Müdürlük, astımın belirtileri, tedavi yöntemleri ve hastaların dikkat etmesi gereken hususlar konusunda önemli bilgiler paylaştı.
30.08.2024Yaşam
Beylikdüzü Sahaf Festivali devam ediyor
Beylikdüzü Sahaf Festivali devam ediyorBeylikdüzü’nde sahaf festivali düzenleniyor. Festivalde yer alan Sahaflar Birliği Derneği Başkanı Emin Nedret İşli, “Festivalde mevcut depolarımızda ya da çeşitli kaynaklardan aldığımız güzel kitapları, edebiyat kitaplarını, baskısı tükenmiş kitapları burada meraklıya, gençlere, öğrencilere, araştırmacılara, okuyucuya sunuyoruz. Böylelikle sahaf festivalleri hem sahafların güçlenmesi, çoğalması adına iyi bir etkinlik oluyor. Hem de yeni ve genç müşteriler, dostlar edinmemizi sağlayan önemli bir etkinlik” diye konuştu.
29.08.2024Gündem
Misli'den günün şampiyon tercihleri
Misli'den günün şampiyon tercihleriMisli’de yer alan günün “Şampiyon Oranlı” maçlarını Misli yazarları sizler için yorumladı. Siz de “Şampiyon Oran” farkıyla Misli’de maçların heyecanını daha yüksek oranlarla yaşayabilirsiniz. İşte günün şampiyon tercihleri…
28.08.2024İddaa
İstanbul'da 145 işçiyi işten çıkardı! İşverene 2 milyonu aşkın ceza kesildi
İstanbul'da 145 işçiyi işten çıkardı! İşverene 2 milyonu aşkın ceza kesildiİstanbul'da faaliyet gösteren Polonez fabrikasında sendikal örgütlenme çalışmalarına katıldıkları gerekçesiyle 145 işçiyi işten çıkaran işveren hakkında 2 milyon 9 bin 560 lira ceza kesildi.
27.08.2024Ekonomi
Telegram'ın CEO’su Durov, çocuk istismarı ve uyuşturucu kaçakçılığı soruşturması nedeniyle gözaltında
Telegram'ın CEO’su Durov, çocuk istismarı ve uyuşturucu kaçakçılığı soruşturması nedeniyle gözaltındaParis Savcısı Laure Beccuau, Telegram'ın kurucusu ve sahibi olan Rus asıllı milyarder Pavel Durov’un 8 Temmuz'da siber suçlar birimi tarafından başlatılan çocuk istismarı, uyuşturucu kaçakçılığı ve dolandırıcılık ile ilgili soruşturma kapsamında gözaltına alındığını açıkladı.
26.08.2024Dünya
Macron'dan Telegram CEO’su hakkında açıklama: Siyasi bir karar değildir
Macron'dan Telegram CEO’su hakkında açıklama: Siyasi bir karar değildirFransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron, mesajlaşma uygulaması Telegram'ın kurucusu ve sahibi olan Rus asıllı milyarder Pavel Durov’un Fransa’da gözaltına alınmasına ilişkin yaptığı açıklamada, “Telegram CEO’sunun Fransız topraklarında gözaltına alınması, devam eden bir adli soruşturmanın parçası olarak gerçekleşmiştir. Bu hiçbir şekilde siyasi bir karar değildir” dedi.
26.08.2024Dünya
Okan Buruk'tan eleştirilere sitem: Real Madrid'i, City'i tutun o zaman
Okan Buruk'tan eleştirilere sitem: Real Madrid'i, City'i tutun o zamanGalatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk ve futbolcu Kaan Ayhan , UEFA Şampiyonlar Ligi play-off turunda Young Boys ile yapacakları rövanş maçı öncesi Florya Metin Oktay Tesisleri'nde düzenlenen basın toplantısında konuştu.
26.08.2024Futbol
Okan Buruk, Young Boys maçı öncesi Muslera'nın son durumunu açıkladı
Okan Buruk, Young Boys maçı öncesi Muslera'nın son durumunu açıkladıGalatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, Young Boys maçı öncesi basın mensuplarının sorularına yanıt verdi.
26.08.2024Galatasaray
Eşinin ailesi ile görüşmesini istemeyen eş ağır kusurlu sayılıyor! Yargıtay onadı, tazminat ödenecek
Eşinin ailesi ile görüşmesini istemeyen eş ağır kusurlu sayılıyor! Yargıtay onadı, tazminat ödenecekEşinin sözlü ve fiziksel şiddetine maruz kaldığını iddia eden bir kadın, boşanma davası açtı. Şikâyetçi kadın dilekçesinde ise eşinin ailesiyle görüşmesine izin vermediğini de belirtti. Mahkeme tarafların boşanmasına karar verdi. Karar Yargıtay tarafından da onandı. Yargıtay kararında, eşinin ailesiyle görüşmesini engelleyen erkeğin ağır kusurlu olduğu ve kadının kişilik haklarına saldırı niteliği taşıdığı ifade edildi.
21.08.2024Gündem
Naci El Ali kimdir, Hanzala karikatürü nedir? Naci El Ali’nin Hanzala karikatürünün anlamı ve hikayesi
Naci El Ali kimdir, Hanzala karikatürü nedir? Naci El Ali’nin Hanzala karikatürünün anlamı ve hikayesiFilistin direnişinin simgesi haline gelen karikatürist Naci el-Ali’nin “Hanzala” karakteri İstanbul Cihangir’deki Salı Pazarı Yokuşu’ndaki merdivenlerine resmedildi. Peki, Naci el-Ali'nin Hanzala karakteri nedir? Naci El Ali kimdir? Naci El Ali’nin Hanzala karikatürünün anlamı ve hikayesi…
20.08.2024Gündem
Volkan Demirel, Beşiktaş'ta Rafa Silva'ya hayran kaldı!
Volkan Demirel, Beşiktaş'ta Rafa Silva'ya hayran kaldı!Volkan Demirel, Beşiktaş'ın Antalyaspor'u 4-2 mağlup ettiği maçın ardından değerlendirmelerde bulundu.
19.08.2024Şampiy10
İsrail ve Hamas müzakere süreci! Bakan Fidan, ABD'li mevkidaşı Blinken ile görüştü
İsrail ve Hamas müzakere süreci! Bakan Fidan, ABD'li mevkidaşı Blinken ile görüştüDışişleri Bakanı Hakan Fidan, ABD Dışişleri Bakanı Antony Blinken ile telefonda görüştü. Görüşmede, İsrail ve Hamas arasındaki müzakere süreci ve bölgede artan gerilim ele alındı.
12.08.2024Gündem
Bakan Fidan, ABD'li mevkidaşı Blinken ile görüştü
Bakan Fidan, ABD'li mevkidaşı Blinken ile görüştüDışişleri Bakanı Hakan Fidan, ABD Dışişleri Bakanı Antony Blinken ile telefonda görüşme gerçekleştirdi.
12.08.2024Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Baskı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki baskı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.