Başbuğ

Başbuğ

Son dakika başbuğ haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan başbuğ ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını başbuğ haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Başbuğ

haberleri sayfasında son dakika yaşanan başbuğ gelişmeleri de dahil olmak üzere 2.501 başbuğ haberi bulunmuştur. Tüm başbuğ haberleri aşağıda listelenmiştir.
AK Parti'nin İBB Başkan adayı Kurum: Bu millet, kaybolan yıllarının hesabını sandıkta soracak
AK Parti'nin İBB Başkan adayı Kurum: Bu millet, kaybolan yıllarının hesabını sandıkta soracak AK Parti'nin İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkan Adayı Murat Kurum, partisinin Sultanbeyli mitinginde yaptığı açıklamada, "Biz onların savurduğu paraları, İstanbul’un projelerinde kullanacağız. Onların siyasi kariyeri için ayırdıkları kaynakları biz İstanbul’a harcayacağız. İstanbul’un hakkını, İstanbul’a teslim edeceğiz. Bu millet kendini unutanlara, kaybolan yıllarının hesabını sandıkta soracak. Sandık milletin mahkemesidir. Sandık günü hesap günüdür. İşte o gün, 31 Mart’ta sandık gelecek, hesap kesilecek" ifadelerini kullandı.
29.03.2024 Gündem
AK Parti büyük İstanbul mitingi... Murat Kurum: Bu şehri depreme hazırlayacağız dediler, tek bir çivi çakmadılar
AK Parti büyük İstanbul mitingi... Murat Kurum: Bu şehri depreme hazırlayacağız dediler, tek bir çivi çakmadılar Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla Atatürk Havalimanı'nda düzenlenen 'Büyük İstanbul Mitinginde konuşan AK Parti İBB Başkan Adayı Murat Kurum, “İstanbul bizim sevdamız. İstanbul bizim ortak geleceğimiz. Ve bu geleceği hep birlikte inşa edeceğiz. Barışın şehri İstanbul'da, barış içinde yaşayacağız. Buradan İstanbul'umuzun güzel insanlarına sesleniyorum. 31 Mart'ta gelin, gerçek belediyecilikten yana olun. 31 Mart'ta gelin, İstanbul'un geleceğinden yana olun. 31 Mart'ta gelin, sağlam İstanbul'dan yana olun. Her oy bir tohumdur. Hizmet görürse yeşerir, emek verilirse fidan olur, karşılık bulursa orman olur. Haydi İstanbul şehrine oy ver. Şehrine oy ver ki, İstanbul; hizmet bulsun. Huzur bulsun. Mutluluk bulsun. Sen yaparsın, sen cesursun. Çünkü sen İstanbul'sun. Çünkü sen İstanbullusun" dedi.
24.03.2024 Gündem
AK Parti İBB başkan adayı Kurum 'maske düştü' diyerek açıkladı: Ben olsam istifa ederim
AK Parti İBB başkan adayı Kurum 'maske düştü' diyerek açıkladı: Ben olsam istifa ederim İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, Pendik'te Ülkü Ocakları Buluşması’na katıldı.
9.03.2024 Gündem
Dr. Öğr. Başbuğ, “Travmatik olaylar hayatı tersyüz eder”
Dr. Öğr. Başbuğ, “Travmatik olaylar hayatı tersyüz eder” Çukurova Üniversitesi Öğretim Üyesi Klinik Psikolog, Çocuk ve Ergen Psikoterapisti Dr. Sezin Andiç Başbuğ, “Psikolojik Dayanıklılık Penceresinden Afet ve Travmalarla Başa Çıkma” konulu verdiği konferansta, travmalarla başa çıkmanın yolunun yalnız olunmadığının hissedilmesi ile mümkün olabileceğini söyledi.
13.02.2024 Adana
Acun Ilıcalı: İnanın kızlarımı bile göremiyorum
Acun Ilıcalı: İnanın kızlarımı bile göremiyorum Yapımcı, televizyon kanalı ve futbol kulübü sahibi Acun Ilıcalı, Üsküdar'da down sendromlu gençlerle bir araya geldi. İşlerinden dolayı çok sık yurt dışı seyahati yapan ünlü isim, yoğun temposundan bahsetti. Ilıcalı'nın; Seda Başbuğ, Zeynep Ilıcalı ve Şeyma Subaşı ile biten evliliklerinden Banu, Leyla, Yasemin ve Melisa adından dört kızı bulunuyor.
3.12.2023 Magazin
Moskova'da uçak düştü! Wagner lideri de içindeydi
Moskova'da uçak düştü! Wagner lideri de içindeydi Rus paralı asker grubu Wagner’in lideri Evgeny Prigojin’in de yolcu listesinde olduğu özel jet Rusya’nın başkenti Moskova yakınlarında düştü. Kazada 10 kişi hayatını kaybetti. Rus Sivil Havacılık dairesi Prigojin'in cansız bedeninin bulunduğunu açıkladı.
23.08.2023 Dünya
Ünlü oyuncu Açelya Akkoyun evlilik yıl dönümünü nostaljik pozla kutladı!
Ünlü oyuncu Açelya Akkoyun evlilik yıl dönümünü nostaljik pozla kutladı! 2006 yılında Enis Cergel ile nikah masasına oturan oyuncu Açelya Akkoyun, evlilik yıl dönümünü Instagram hesabından paylaştığı fotoğraflarla kutladı.
5.07.2023 Magazin
Wagner Kurucusu Yevgeny Prigojin'den Rusya’ya misilleme: Cezalandırılacaklar
Wagner Kurucusu Yevgeny Prigojin'den Rusya’ya misilleme: Cezalandırılacaklar Rus paralı asker grubu Wagner Kurucusu Yevgeny Prigojin, Rusya Savunma Bakanı Sergey Şoygu ve Rusya Genelkurmay Başkanı Valery Gerasimov'a suçlamalarda bulunarak, "Binlerce Rus askerinin hayatını mahveden ve adamlarımızı yok edenler cezalandırılacak" dedi. Rusya Savunma Bakanlığı, Yevgeny Prigojin’in Rusya’nın füze saldırısı düzenlediği iddialarını reddetti. Rostov şehri sokaklarında Wagner birliklerinin askeri araçları ilerlerken, Kremlin Sözcüsü Dmitriy Peskov, darbe iddiaları hakkında "Devlet Başkanı Vladimir Putin, Prigojin ile ilgili meydana gelen tüm olaylar hakkında bilgilendirilmiştir. Gerekli tedbirler alınıyor" açıklamasını yaparken Rusya Federal Güvenlik Servisi (FSB), “Prigojin’in açıklamaları ve eylemleri Rusya topraklarında bir iç savaş başlatma çağrısıdır” yorumunda bulundu.
23.06.2023 Dünya
AK Parti Çukurova ilçe binasına silahlı saldırı! Kurtulmuş: Zanlı gözaltında
AK Parti Çukurova ilçe binasına silahlı saldırı! Kurtulmuş: Zanlı gözaltında Adana'nın Çukurova ilçesinde AK Parti ilçe binasına silahlı saldırı düzenlendi. Saldırıya ilişkin açıklamalar peş peşe geldi.
20.04.2023 Gündem
Alparslan Türkeş ne zaman öldü? Başbuğ Alparslan Türkeş'in ölüm tarihi ve unutulmaz sözleri
Alparslan Türkeş ne zaman öldü? Başbuğ Alparslan Türkeş'in ölüm tarihi ve unutulmaz sözleri Alparslan Türkeş ne zaman öldü sorusunun yanıtı merak ediliyor. Başbuğ olarak bilinen ve Milliyetçi Hareket Partisi kurucusu ve ilk genel başkanı Alparslan Türkeş 25 Kasım 1917 yılında Kıbrıs'ta doğdu. Türk askerken 27 Mayıs darbesinde aktif rol aldı. Ölümünün 26'ıncı yıldönümünde anılan Başbuğ Alparslan Türkeş'in ölüm tarihi ve unutulmaz sözleri...
3.04.2023 Gündem
Acun Ilıcalı'nın ilk eşi Seda Başbuğ güzelliği ile dikkat çekti!
Acun Ilıcalı'nın ilk eşi Seda Başbuğ güzelliği ile dikkat çekti! TV8 kanalının sahibi Acun Ilıcalı, sevgilisi Ayça Çağla Altunkaya'nın hamilelik iddialarıyla gündeme gelmişti. Ilıcalı, bu haberleri kesin bir dille yalanlamıştı. 3 kez evlenen Acun Ilıcalı'nın ilk eşi Seda Başbuğ, güzelliğiyle sosyal medyanın gündemine oturdu. En büyük kızı Banu Ilıcalı'nın annesi olan Seda Başbuğ, güzelliğiyle görenleri şaşırttı.
15.03.2023 Magazin
Bakan Kurum: Tek hedefimiz konutları en doğru yerde hızlı şekilde yapmak
Bakan Kurum: Tek hedefimiz konutları en doğru yerde hızlı şekilde yapmak Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, “Bölgenin kültürüne, sanatına, geleneklerine, tarihi dokusuna göre planladık, bu plan çerçevesinde yapacağız. Ovalardan dağlara doğru bir yerleşim modelini hayata geçireceğiz’’ dedi.
19.02.2023 Gündem
Mahkemeden İlker Başbuğ hakkında karar!
Mahkemeden İlker Başbuğ hakkında karar! Eski Genelkurmay Başkanı İlker Başbuğ’un, yaptığı bir söyleşi nedeniyle ‘halkı kin ve düşmanlığa tahrik veya aşağılama’ suçundan yargılandığı dava karara bağlandı. Mahkeme, Başbuğ'u beraatına karar verdi.
14.02.2023 Gündem
Bakan Kurum: Tarihin en büyük afet konut projesini 1 yılda tamamlayacağız
Bakan Kurum: Tarihin en büyük afet konut projesini 1 yılda tamamlayacağız Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, "Depremden dolayı yıkım yaşayan tüm illerimizde eş zamanlı olarak; adeta bir seferberlik ruhuyla harekete geçecek; Cumhuriyet tarihimizin en büyük afet konutu seferberliğini başlatıp, 1 yıl içerisinde tamamlayacağız” dedi.
13.02.2023 Ekonomi
İsveç polisinden skandal karar! Türk Büyükelçiliği önünde Kur'an-ı Kerim yakılmasına onay verildi
İsveç polisinden skandal karar! Türk Büyükelçiliği önünde Kur'an-ı Kerim yakılmasına onay verildi   İsveç'te terör örgütü PKK/YPG yandaşlarının rezil protesto eylemlerinden sonra İsveç polisinden de bir skandal karar geldi. İsveç polisi, Türk Büyükelçiliği önünde Kur'an-ı Kerim yakılacağı iddia edilen eyleme onay verdi.
20.01.2023 Dünya
Ekonomist'ten skandal kapak! Seçim analizinde haddini aşan ifadeler
Ekonomist'ten skandal kapak! Seçim analizinde haddini aşan ifadeler İngiltere merkezli The Ekonomist dergisi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve AK Parti iktidarına dair hazırladığı dosyada, Türkiye’nin ‘diktatörlüğün eşiğinde’ olduğunu vurgulayan skandal ifadelere yer verdi.
20.01.2023 Dünya
Hasan Kundakçı kimdir, kaç yaşında neden vefat etti? Emekli Korgeneral Hasan Kundakçı
Hasan Kundakçı kimdir, kaç yaşında neden vefat etti? Emekli Korgeneral Hasan Kundakçı Emekli Korgeneral Hasan Kundakçı'nın hastanede hayatını kaybettiği bildirildi. Peki, Hasan Kundakçı kimdir, kaç yaşında neden vefat etti?
17.01.2023 Gündem
Karkamış'a yapılan saldırı sonrası terör hedefleri vuruluyor! Diyarbakır'dan savaş uçakları havalandı
Karkamış'a yapılan saldırı sonrası terör hedefleri vuruluyor! Diyarbakır'dan savaş uçakları havalandı Gaziantep’in Karkamış ilçesine, Suriye'nin Ayn El Arap bölgesindeki PKK/YPG’li teröristler tarafından düzenlenen roketli saldırının ardından Karkamış’ın karşısındaki Zor Mağar bölgesi savaş uçakları tarafından vurulmaya başlandı.
21.11.2022 Gündem
YPG'den Karkamış'a roketli saldırı! 3 ölü 10 yaralı
YPG'den Karkamış'a roketli saldırı! 3 ölü 10 yaralı PKK/YPG terör örgütü kontrolündeki Suriye'nin Kobani bölgesinden ateşlenen 7 roket, Gaziantep'in Karkamış ilçesine düştü. Roketlerden birinin bir ilkokula isabet ettiği belirtildi. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Gaziantep'in Karkamış ilçesine gerçekleştirilen havan saldırısına ilişkin, "6 yaralımız vardı, onlar hastaneye intikal ettirildi. Maalesef ilk aldığımız bilgiler çerçevesinde 3 vatandaşımız hayatını kaybetti" dedi.
21.11.2022 Gündem
Pençe Kılıç Harekatı ile ilgili kritik açıklama: TSK sınırın 160 km içerisinde
Pençe Kılıç Harekatı ile ilgili kritik açıklama: TSK sınırın 160 km içerisinde Milli Savunma Bakanlığı, Suriye ve Irak'ın kuzeyine hava harekatı başlattı. CNN Türk yanına katılan uzmanlar kritik operayona ilişkin önemli değerlendirmelerde bulundu.
20.11.2022 Gündem
Pençe-Kılıç Hava Harekatı başladı! MSB: Alçaklardan hain saldırıların hesabı soruluyor
Pençe-Kılıç Hava Harekatı başladı! MSB: Alçaklardan hain saldırıların hesabı soruluyor Milli Savunma Bakanlığı, Irak'ın ve Suriye'nin kuzeyinde PKK/KCK/YPG'li teröristler tarafından Türkiye'ye saldırılarda üs olarak kullanılan bölgelere Pençe-Kılıç Hava Harekatı icra edildiğini açıkladı. Türk Silahları Kuvvetleri'nin Suriye'de; "Tel Rıfat, Maranez, Derbesiye, Malikiye, Ayn el Arap, Karaçok , Ayn Dagne," bölgelerine, Irak'ta ise; "Sincar, Süleymaniye, Kandil" bölgelerine hava harekatı düzenlediği bilgisi verildi.
20.11.2022 Gündem
Adnan Oktar'ın avukatı mahkeme salonundan çıkartıldı
Adnan Oktar'ın avukatı mahkeme salonundan çıkartıldı Adnan Oktar Suç Örgütüne yönelik hükmün İstinaf Mahkemesi tarafından usulen bozulmasının ardından yeniden görülen davanın altıncı gününde Oktar'ın avukatı Serhat Sinan Kocaoğlu mahkeme başkanı tarafından salondan çıkartıldı.
13.09.2022 Gündem
Şehit Uzman Çavuş Şimşek, son yolculuğuna uğurlandı
Şehit Uzman Çavuş Şimşek, son yolculuğuna uğurlandı Irak'ın kuzeyinde yürütülen Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde, PKK'lı teröristlerce açılan taciz ateşinde şehit olan Piyade Uzman Çavuş Mahsun Şimşek'in (25) cenazesi, memleketi Gaziantep'te toprağa verildi.
11.08.2022 Gündem
MİT'ten Suriye'de nokta operasyonu! Güngören bombacısı Nüsret Tebiş öldürüldü
MİT'ten Suriye'de nokta operasyonu! Güngören bombacısı Nüsret Tebiş öldürüldü Milli İstihbarat Teşkilatı, 2008 yılındaki Güngören saldırısının faillerinden PKK terör örgütü mensubu Nüsret Tebiş'i Suriye’de gerçekleştirdiği operasyonla etkisiz hale getirdi.
30.07.2022 Gündem
Doğukan Manço'dan 'Ben Adam Olmam' açıklaması: 20 senelik oyuncu gibi
Doğukan Manço'dan 'Ben Adam Olmam' açıklaması: 20 senelik oyuncu gibi DJ ve prodüktör Doğukan Manço, kısa süre önce yayınladığı 'Ben Adam Olmam' şarkısının klip çekiminin kamera arkası görüntülerini YouTube kanalından yayınladı. 1 Şubat 1999 tarihinde yaşamını yitiren usta sanatçı Barış Manço'nun büyük oğlu, klibin çekim sürecini de anlattı. 
27.07.2022 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Başbuğ ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki başbuğ haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.