Başbakan Yardımcılığı

Başbakan Yardımcılığı

Son dakika başbakan yardımcılığı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan başbakan yardımcılığı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını başbakan yardımcılığı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Başbakan Yardımcılığı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan başbakan yardımcılığı gelişmeleri de dahil olmak üzere 824 başbakan yardımcılığı haberi bulunmuştur. Tüm başbakan yardımcılığı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Kalyon Holding Yönetim Kurulu Başkan Vekilli Lütfi Elvan oldu
Kalyon Holding Yönetim Kurulu Başkan Vekilli Lütfi Elvan oldu Kalyon Holding’in Yönetim Kurulu Başkan Vekilliğini, kamuda ve ekonomi yönetiminde önemli görevlerde bulunmuş Lütfi Elvan üstlendi. 2019 yılından bu yana holding bünyesinde bulunan Mustafa Koçar da CEO’luk görevine atandı.
27.09.2023 Ekonomi
Eski bakanlardan Cevheri, vefat etti
Eski bakanlardan Cevheri, vefat etti Eeki bakanlardan Necmettin Cevheri (93), Ankara'da hayatını kaybetti.
6.09.2023 Gündem
Ekonomide ikinci Mehmet Şimşek dönemi!
Ekonomide ikinci Mehmet Şimşek dönemi! Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan, Çankaya Köşkü'nde yeni Cumhurbaşkanlığı Kabinesi'ni açıkladı. Kabine'nin en dikkat çeken ismi Mehmet Şimşek oldu. 2007’de Hazine’den Sorumlu Devlet Bakanlığı göreviyle kabine macerasına başlayan, 2009-2015 yılları arasında Maliye Bakanlığı, 2015-2018 yılları arasında Ekonomiden Sorumlu Başbakan Yardımcılığı görevlerini üstlenen Mehmet Şimşek, Hazine ve Maliye Bakanı olarak kabineye döndü.
3.06.2023 Gündem
Çin'de kritik seçim! Yeni devlet başkanı belli oldu
Çin'de kritik seçim! Yeni devlet başkanı belli oldu Çin’de Ulusal Halk Kongresinde düzenlenen seçime tek aday olarak giren Xi Jinping, yeniden devlet başkanı seçilerek üçüncü dönemine başladı.
10.03.2023 Dünya
Deniz Baykal son yolculuğuna uğurlandı... TBMM'de ve CHP Genel Merkezi'nde tören
Deniz Baykal son yolculuğuna uğurlandı... TBMM'de ve CHP Genel Merkezi'nde tören Eski CHP Genel Başkanı Deniz Baykal bugün son yolculuğuna uğurlandı. Deniz Baykal için önce CHP Genel Merkezi önünde ardından TBMM'de tören düzenlendi. CHP Genel Merkezi önündeki törende konuşan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "Sayın Genel Başkanım, huzurunuzda söz veriyorum; ülkemizde mutlak anlamda hürriyeti tesis edeceğiz. Ömrünüzü verdiğiniz demokrasi ve özgürlük mücadelesini tamamlayacağız" dedi. Baykal, Devlet Mezarlığı'nda toprağa verilecek. Öte yandan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Deniz Baykal için Ankara'da Ahmet Hamdi Akseki Camisi'nde düzenlenen cenaze törenine katıldı.
14.02.2023 Gündem
Deniz Baykal hayatını kaybetti
Deniz Baykal hayatını kaybetti CHP Genel Başkanı ve Antalya Milletvekili Deniz Baykal, Ankara’da 84 yaşında hayatını kaybetti. CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, "Kıymetli büyüğümüz Sayın Deniz Baykal’ın vefatını büyük bir üzüntü ile öğrendim. Bize mücadelelerle dolu bir hayat öyküsünü miras bıraktı. Milletimizin başı sağ olsun" mesajını paylaştı.
11.02.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Türkiye'nin ayağına tekrar prangalar vuramayacaksınız
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Türkiye'nin ayağına tekrar prangalar vuramayacaksınız Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Aydın'dan bir kez daha meydan okuyorum. Türkiye'nin ayağına tekrar prangalar vurmaya başaramayacaksınız. Milletimizin kazanımlarını elinden almayı başaramayacaksınız. 2023 hedeflerine engel olamadığınız gibi Türkiye Yüzyılı'nın inşasının önüne geçmeyi de başaramayacaksınız" dedi.
4.02.2023 Gündem
AK Parti'li Canikli'den, Kılıçdaroğlu hakkında suç duyurusu
AK Parti'li Canikli'den, Kılıçdaroğlu hakkında suç duyurusu AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Nurettin Canikli, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu hakkında, 'basın yolu ile hakaret ve iftira' suçlamasıyla suç duyurusunda bulundu, 750 bin liralık manevi tazminat davası açtı.
19.07.2022 Siyaset
Prens Selman kimdir, kaç yaşında, serveti ne, eşi kim? Suudi Arabistan veliaht prensi Muhammed Bin Selman’ın Türkiye ziyareti!
Prens Selman kimdir, kaç yaşında, serveti ne, eşi kim? Suudi Arabistan veliaht prensi Muhammed Bin Selman’ın Türkiye ziyareti! Suudi Arabistan Veliaht Prensi Muhammed bin Selman resmi ziyaret kapsamında Ankara'ya geldi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye'ye resmi ziyarette bulunan Suudi Arabistan Veliaht Prensi Muhammed bin Selman'ı resmi törenle karşıladı. Baş başa görüşmeye geçen Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Veliaht Prens Muhammed bin Selman'ın Beştepe'deki görüşmesi yaklaşık 2 saat sürdü. Görüşmenin ardından ortak bildiri yayımlandı. Söz konusu görüşmenin ardından Prens Selman kimdir, kaç yaşında, serveti ne, eşi kim? sorularına yanıt aranmaya başlandı.
23.06.2022 Gündem
Taciz iddiası dünyayı sallamıştı... Yıldız tenisçi Peng Shuai'den yeni karar!
Taciz iddiası dünyayı sallamıştı... Yıldız tenisçi Peng Shuai'den yeni karar! Çinli siyasetçi hakkında taciz iddiasında bulunan ve bu paylaşımı dakikalar içinde sansürlenen ünlü tenisçi Peng Shuai'den bir süre haber alınamamıştı. Uzun bir sürenin arından akıbeti belli olan tenisçi taciz iddiasını geri çekmişti. Peng tüm bunların ardından yeni kararını duyurdu.
7.02.2022 Dünya
Adalet Bakanı kim oldu, Bekir Bozdağ mı? Adalet Bakanı istifa mı etti, neden değişti?
Adalet Bakanı kim oldu, Bekir Bozdağ mı? Adalet Bakanı istifa mı etti, neden değişti? Adalet Bakanı neden istifa etti? sorusu ile Adalet Bakanı’nın kim olduğu Adalet Bakanı’nın değişmesi sonrası en çok merak edilen konu oldu. Adalet Bakanı Abdülhamit Gül görevinden istifa etti. Resmi Gazete'de yayımlanan ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından imzalanan karara göre Gül'ün yerine Bekir Bozdağ atandı.
29.01.2022 Gündem
Dünyayı sarsan taciz skandalında yeni gelişme! Ünlü tenisçi Peng ilk kez konuştu
Dünyayı sarsan taciz skandalında yeni gelişme! Ünlü tenisçi Peng ilk kez konuştu Çinli siyasetçi hakkında taciz iddiasında bulunan, bu paylaşımı dakikalar içinde sansürlenen ve kayıplara karışan tenis yıldızı Peng Shuai, ilk medya röportajında cinsel saldırı suçlamasında bulunmayı reddetti.
20.12.2021 Dünya
Taciz açıklamasından sonra sırra kadem bastı! E-mail yolladı ama...
Taciz açıklamasından sonra sırra kadem bastı! E-mail yolladı ama... Çin devlet kanalı CGTN, ülkenin eski başbakan yardımcısı Zhang Gaoli tarafından cinsel tacize uğradığını öne sürdüğü sosyal medya paylaşımından beri kendisinden haber alınamayan Çinli tenisçi Peng Shuai'nin kaleminden olduğu iddiasıyla mektup yayımladı. Ancak buna kimse inanmadı...
18.11.2021 Dünya
Almanya'da seçimleri kazanan belli oldu! Angela Merkel'in partisine büyük şok: Gelmiş geçmiş en kötü sonuç...
Almanya'da seçimleri kazanan belli oldu! Angela Merkel'in partisine büyük şok: Gelmiş geçmiş en kötü sonuç... Son dakika haberine göre; Federal Seçim Kurulu, 20. Dönem Federal Meclisin oluşması için yapılan genel seçimlerin geçici resmi sonuçlarını açıkladı. Almanya'da yapılan genel seçimlerde Sosyal Demokrat Parti (SPD) oyların yüzde 25,7'sini alarak birinci oldu.
27.09.2021 Dünya
Olaf Scholz kimdir? Almanya'nın yeni başbakanı Olay Scholz'in siyasi hayatı…
Olaf Scholz kimdir? Almanya'nın yeni başbakanı Olay Scholz'in siyasi hayatı… 'Scholzomat' diye anılan SPD'li siyasetçi Olaf Scholz, Almanya'da yapılaan federal seçimleri kazanarak Almanya’nın yeni başbakanı oldu. Peki, Olaf Scholz kimdir? İşte Almanya'nın yeni başbakanı...
27.09.2021 Gündem
Semih Tümen kimdir? Yeni Merkez Bankası Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Semih Tümen’in biyografisi!
Semih Tümen kimdir? Yeni Merkez Bankası Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Semih Tümen’in biyografisi! Cumhurbaşkanı kararıyla Merkez Bankası Başkan Yardımcısı Oğuzhan Özbaş görevinden alındı ve yerine Prof. Dr. Semih Tümen atandı. Peki, Semih Tümen kimdir? İşte Yeni Merkez Bankası Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Semih Tümen’in biyografisi!
25.05.2021 Gündem
Prof. Aygün Attar: Haydar Aliyev'in vasiyeti gerçekleşti
Prof. Aygün Attar: Haydar Aliyev'in vasiyeti gerçekleşti Cumhurbaşkanlığı Güvenlik ve Dış Politikalar Kurul Üyesi ve Türkiye Azerbaycan Dostluk, İşbirliği ve Dayanışma Vakfı başkanı Prof. Dr. Aygün Attar, Azerbaycan'ın mimarı Haydar Aliyev doğumunun 98. yılında andı. Attar, “Bugün Azerbaycan’ın dünya siyasetinde söz sahibi olabilmesinin mimarı Haydar Aliyev takdirle anılıyor. Türk halkının önemli liderleri arasına adını yazdıran Aliyev’in politikalarının sadece Azerbaycan’ın değil aynı zaman da Türkiye’nin de önceliklerinin dünya gündeminde tutulmasındaki katkısı unutulamaz. Şuşa’sız Karabağ, Karabağ’sız ise umumiyetle Azerbaycan yoktur’ demişti vasiyeti gerçekleşti” ifadelerini kullandı.
10.05.2021 Siyaset
Değişen Bakanlar 2021! Hangi bakanlar değişti 2021?
Değişen Bakanlar 2021! Hangi bakanlar değişti 2021? Bakanlar değişti mi 2021? Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı 2'ye ayrıldı, Ticaret Bakanı değişti. Resmi Gazete'de yayımlanan karara göre Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı ikiye ayrıldı, yerine Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı ile Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı kuruldu.
21.04.2021 Gündem
KKTC'nin enerji sorununu ASELSAN çözecek
KKTC'nin enerji sorununu ASELSAN çözecek KKTC Başbakan Yardımcılığı, Ekonomi ve Enerji Bakanlığı ile ASELSAN arasında KKTC’de enerji alanındaki sorunlara çözüm için AR-GE çalışmalarını başlatacak işbirliği protokolü imzalandı.
17.03.2021 Bilim ve Teknoloji
Amerikan’ın istemediği adam: Prens Selman!
Amerikan’ın istemediği adam: Prens Selman! Suudi Arabistan Prensi Selman'ın makamı tehlikede mi? Amerika'dan gelen son haber, bu olasılığı artırdı. İddiaya göre, Amerikan Başkanı Biden, Suudi veliaht prensi muhatab almayacak. Prensin Cemal Kaşıkçı cinayetinden sorumlu tutulması gündemde... Peki veliaht prens nasıl biri? onun döneminde ne oldu? CNN Türk, Vizör'de Selman'ı yakın plana aldı.
21.02.2021 Dünya
Meral Akşener gazetecilerin sorularını yanıtladı
Meral Akşener gazetecilerin sorularını yanıtladı İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Avcılar ve Beylikdüzü'nde esnaf ziyaretleri yaptı, gazetecilerin sorularını yanıtladı.
12.01.2021 Siyaset
Büyük skandal! Putin canlı yayına bu halde çıkınca yayını kestiler
Büyük skandal! Putin canlı yayına bu halde çıkınca yayını kestiler Rusya'nın kara bağlantısı bulunmayan ve Litvanya ile Polonya arasındaki toprağı olan Kaliningrad merkezli bir televizyon kanalı, Devlet Başkanı Vladimir Putin'in 'kafasını kesince' ortalık karıştı. Bu yayıncılık hatası akıllara 1999 yılını getirdi. 31 Aralık gecesi dönemin Rusya lideri Boris Yeltsin istifa kararını açıklamış ve yerine vekaleten Putin geçmişti. O süreçte başbakan yardımcılığı görevinde bulunan Vladimir Putin, ilk seçimleri yüzde 50'nin üzerinde oyla kazanmıştı.
3.01.2021 Dünya
Hükümet krizi sona erdi! İşte KKTC'nin yeni başbakanı
Hükümet krizi sona erdi! İşte KKTC'nin yeni başbakanı Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyetinde (KKTC) yaklaşık iki ay süren hükümet krizi bugün akşam saatlerinde imzalanan protokol ile son buldu.Ulusal Birlik Partisi (UBP) Genel Başkanı Vekili Hamza Ersan Saner'in yeni bakanlar kurulunu yarın KKTC Cumhurbaşkanı Ersin Tatar'a sunması bekleniyor.
8.12.2020 Gündem
Bülent Arınç istifa etti!
Bülent Arınç istifa etti! Bülent Arınç, Cumhurbaşkanlığı Yüksek İstişare Kurulu üyeliği görevinden istifa etti. Arınç istifası sonrası "Cumhurbaşkanlığı Yüksek İstişare Kurulu üyeliği görevimden ayrılma talebimi Sayın Cumhurbaşkanımıza illetim ve kendileri de bunu uygun gördüler." ifadelerini kullandı.
24.11.2020 Gündem
Kapalı Maraş neden kapandı? Kapalı Maraş neresi? Kıbrıs Kapalı Maraş haritası!
Kapalı Maraş neden kapandı? Kapalı Maraş neresi? Kıbrıs Kapalı Maraş haritası! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan 37. kuruluş yıl dönümü törenlerine katılmak ve Kapalı Maraş'ı ziyaret etmek için Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'ne (KKTC) gitti. Temaslarda bulunacak olan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kapalı Maraş'ta incelemelerde bulunacak. Peki, Kapalı Maraş neresi? Kapalı Maraş neden kapatılmıştı? Kapalı Maraş ne zaman kapatıldı? Kapalı Maraş açıldı mı? İşte Kapalı Maraş ile ilgili merak edilenler...
15.11.2020 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Başbakan Yardımcılığı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki başbakan yardımcılığı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.