Barmen

Barmen

Son dakika barmen haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan barmen ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını barmen haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Barmen

haberleri sayfasında son dakika yaşanan barmen gelişmeleri de dahil olmak üzere 169 barmen haberi bulunmuştur. Tüm barmen haberleri aşağıda listelenmiştir.
Gece kulübünde dehşet anları: Genç kız bir anda alev topuna döndü
Gece kulübünde dehşet anları: Genç kız bir anda alev topuna döndü Beyoğlu’nda barda görsellik amacıyla oluşturulan alevlerin sıçramasıyla vücudunda ciddi yanıklar meydana gelen genç kızın hayatı kabusa döndü. Defalarca ameliyat geçirdiği 12 günlük zorlu yoğun bakım sürecinin ardından dehşet anlarını anlatan genç kız, “Kolum, sırtım, saçım alev topuna dönmüştüm. İnsanlara doğru gittim, benden korkmuşlardı” dedi.
8.06.2023 Yaşam
Giorgia Meloni kimdir, Türkiye yorumu ne? Giorgia Meloni’nin partisi Kardeşleri Partisi (Fratelli d’Itallia) nedir?
Giorgia Meloni kimdir, Türkiye yorumu ne? Giorgia Meloni’nin partisi Kardeşleri Partisi (Fratelli d’Itallia) nedir? İtalya’da düzenlenen genel seçimleri sandık çıkış anketine göre aşırı sağcı lider Giorgia Meloni’nin liderliğindeki İtalya’nın Kardeşleri Partisi (Fratelli d’Itallia) kazandı. Peki, Giorgia Meloni kimdir, kaç yaşında, nereli? Giorgia Meloni’nin Türkiye yorumu ne? Giorgia Meloni’nin partisi Kardeşleri Partisi (Fratelli d’Itallia) nedir?
26.09.2022 Dünya
Pınar Gültekin davasında kan donduran sözler! 'Varildeki ateş harıl harıl yanıyordu'
Pınar Gültekin davasında kan donduran sözler! 'Varildeki ateş harıl harıl yanıyordu' Muğla'da üniversite öğrencisi Pınar Gültekin'i (27) boğduktan sonra varile koyup yakan Cemal Metin Avcı’nın (32), suç delillerini gizleyip yok ettiği iddiasıyla tutuksuz yargılanırken dün itiraz üzerine tutuklanan kardeşi Mertcan Avcı’nın (26) yeni ifadesi ortaya çıktı. 'Canavarca hisle ve eziyet çektirerek öldürmeye iştirak' suçundan tutuklanan Avcı ifadesinde, Pınar Gültekin’i tanımadığını, olayla ilgisinin bulunmadığını, bağ evine gittiğinde ağabeyinin kendisine varilde kokoreçleri yaktığını söylediğini belirterek, “Ağabeyime ne yaktığını sordum. Bana Cüce Bar'da bozulduğu için getirdiği kokoreçleri ve çöpleri yaktığını söyledi. Bu sırada varildeki ateş harıl harıl yanmaya devam ediyordu” dedi.
22.02.2022 Gündem
Zihinsel engelli genç kıza cinsel istismar!
Zihinsel engelli genç kıza cinsel istismar! Muğla’nın Fethiye ilçesinde gerçekleştirilen operasyonda zihinsel engeli P.A.'ya (23) 5 gün boyunca tecavüz eden aralarında barmen ve kuaföründe bulunduğu 6 kişi polisin düzenlediği operasyonla gözaltına alındı. Sanıklar ‘Nitelikli cinsel saldırı’ suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi.
1.10.2021 Yaşam
İŞKUR personel alımı: İŞKUR üzerinde 51 bin 131 personel alımı yapılacak! (Başvuru şartları ve meslekler neler?)
İŞKUR personel alımı: İŞKUR üzerinde 51 bin 131 personel alımı yapılacak! (Başvuru şartları ve meslekler neler?) Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) üzerinden 51 bin 131 personel alımı yapılacak. İŞKUR üzerinden yayımlanan personel alım ilanlarında adaylarda aranan başvuru şartları da belirtildi. İŞKUR resmi internet adresi üzerinden yayımlanan duyurularda başvuru yapacak adaylarda aranan başvuru şartları dışında hangi mesleklerde aday alınacağı da bildirildi.
19.02.2020 Personel Alımı
Kamu ve özel kurumlar İŞKUR üzerinden toplam 50 bin personel alımı yapacak! (Başvuru şartları)
Kamu ve özel kurumlar İŞKUR üzerinden toplam 50 bin personel alımı yapacak! (Başvuru şartları) Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) üzerinden bugün 50 bin personel alımı ilanı verildi. Kamu ve özel kurumların verdiği personel ilanları iş arayan birçok kişi için umut oldu. Kamu ve özel kurumlar tarafından yayımlanan 50 bin personel alım ilanında başvuru şartları da belirtildi.
14.02.2020 Personel Alımı
İŞKUR üzerinden en az ilköğretim mezunu 39 bin 224 personel alınacak! İşte açık ilanların listesi
İŞKUR üzerinden en az ilköğretim mezunu 39 bin 224 personel alınacak! İşte açık ilanların listesi Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) üzerinden 93 bin 224 personel alımı yapılacak. Yayınlanan personel alım ilanlarında en az ilköğretim mezunu işçi alınacak. Peki, personel alımı başvuru şartları nelerdir?
15.01.2020 Personel Alımı
Çağla Şıkel'den aşk iddialarına yanıt
Çağla Şıkel'den aşk iddialarına yanıt Geçen günlerde gönlünü barmen Aydın Gürhan'a kaptırdığı iddia edilen Çağla Şıkel, sessizliğini bozdu.
13.01.2020 Magazin
Fatma Şengül'ün katilinden hakimi çileden çıkartan savunma!
Fatma Şengül'ün katilinden hakimi çileden çıkartan savunma! Fatma Şengül'ün öldürülmesine ilişkin davada sanık hakimi çileden çıkardı. Hakim Adem Kahriman, "Kadının sana sataşma derdi neydi, sen kadını taciz mi ettin? diye sorduğu sanık Akbaş, Fatma Şengül'ü taciz etmediğini, maktulün kendisinin üzerine çok geldiğini ileri sürdü. Fatma Şengül'ün kendisini küçümsediği için rahatsızlık duyduğunu söylemesi üzerine araya giren Mahkeme Başkanı Kahriman, "Rahatsızlığı olan insan işverene şikayet eder. Ama sen tabancanda 11 fişekle gitmişsin. Bu kadar seni heyheylendiren neydi? Rahatsızlık değil senin ki, sende başka bir şey var" ifadesini kullandı.
28.10.2019 Yaşam
Tartıştığı kişi tarafından ısırılınca kuduz aşısı yapıldı
Tartıştığı kişi tarafından ısırılınca kuduz aşısı yapıldı Antalya'da tartıştığı kişi tarafından ısırılan Sinan Baş'a (24) götürüldüğü hastanede 4 doz kuduz aşısı reçete edildi. İlk dozu yaptırılan aşı, başka bir hekimin muayenesinin ardından iptal edildi.
17.06.2019 Gündem
İngiliz turist Muğla’da dehşeti yaşadı
İngiliz turist Muğla’da dehşeti yaşadı İngiliz turist Melanie Lightowler, Muğla'nın Hisarönü bölgesinde Türk nişanlısı tarafından alıkonulduğunu ve tecavüze uğradığını iddia etti.
28.05.2018 Yaşam
Beyaz Show bu haftaki konukları kimler? 19 Ocak Cuma Beyaz Show konukları...
Beyaz Show bu haftaki konukları kimler? 19 Ocak Cuma Beyaz Show konukları... Beyaz Show bu haftaki konukları kimler? 19 Ocak akşamı ekrana gelecek olan fenomen program Beyaz Show'a kimlerin konuk olacağı belli oldu. Henüz fragmanı yayınlanmamış olan Beyaz Show yarın akşam da herkese eğlenceli anlar yaşatacak.
18.01.2018 Gündem
Lüks yolcu gemisinde 200 yolcu zehirlendi
Lüks yolcu gemisinde 200 yolcu zehirlendi Dünyanın en lüks yolcu gemi şirketlerinden Royal Carribbean'ın Ovation of the Seas isimli gemisinde seyahat eden 195 kişi iki hafta sürecek olan Singapur-Avustralya yolculuğu esnasında zehirlendi.
6.12.2017 Dünya
Ünlü isimle ilgili iğrenç iddia! Cinsel organını...
Ünlü isimle ilgili iğrenç iddia! Cinsel organını... Oscar ödüllü aktör Kevin Spacey, meslektaşı Anthony Rapp'i 14 yaşındayken taciz etmiş olabileceğini belirtip özür dilemişti. 58 yaşındaki oyuncu hakkında 3 yeni taciz iddiası daha ortaya atıldı.
3.11.2017 Magazin
Silikon Vadisi’nin  dikkatini çeken startup
Silikon Vadisi’nin dikkatini çeken startup Yeni dünyada çocuklarımızı yetiştirirken ‘bankacı ol’ demek yerine fikirlerinin değer verildiği işleri seçmesini tercih etmesini öğütlüyoruz. Artık cool adam ve kadınlar startup projeleri ile Silikon Vadisi’nde varlığını gösterenler. Bira musluğu gibi basit bir şeyi akıllı hale getiren bir markadan bahsediyoruz; Pubinno. Silikon Vadisi’nde var olabilen, BBC Global’e konu alan bir marka yarattılar. Pubinno musluk yazılımı sayesinde bardağa konulacak biranın en iyi şekilde kalitesini ayarlıyor, barların en çok yaşadığı sıkıntılardan biri olan içecek zararını azaltıyor. Hem Türkiye’de hem de Silikon Vadisi’nde adını duyuran Pubinno’nun alametini CEO Can Algül ile konuştuk.
8.09.2017 Magazin
Serinleten yaz kokteylleri
Serinleten yaz kokteylleri Dünyanın en iyi barmeninin belirlendiği World Class yarışmasında 2009 yılında birinci olan Aristotelis Papadopoulos, bu hafta bir etkinlik için İstanbul’daydı. Usta barmenden pratik ve serinletici kokteyl tarifleri aldık.
8.07.2017 Arşiv
Bill Cosby'nin 'cinsel saldırı' davası bugün başlıyor
Bill Cosby'nin 'cinsel saldırı' davası bugün başlıyor 50'den fazla kadına cinsel saldırı suçlamasıyla suçlanan bir zamanların ünlü ABD'li komedyeni Bill Cosby'nin iki hafta sürecek cinsel saldırı davası Pennsylvania'da bugün başlıyor. Bill Cosby, 10 yıllık hapis cezasıyla karşı karşıya...
5.06.2017 Magazin
Kamuya 90 bin eleman alınacak
Kamuya 90 bin eleman alınacak Türkiye’de istihdam seferberliği sürerken buna kamu da katıldı. 4 ayda 1 milyondan fazla vatandaş iş bulurken kamu da 90 bin yeni eleman almak için düğmeye bastı
7.05.2017 Ekonomi
Yedikçe zayıflatan diyet
Yedikçe zayıflatan diyet Fransız barmen Jennifer Le Nechet, 2016 World Class Dünya Şampiyonası‘nda 10 bin kişiyi geride bıraktı ve tek kadın şampiyon olma unvanını kazandı. Geçtiğimiz hafta etkinlik için İstanbul’a gelen Nechet’den pratik kokteyl tarifleri
18.03.2017 Arşiv
Dünyanın en iyi barmeninden pratik kokteyl tarifleri
Dünyanın en iyi barmeninden pratik kokteyl tarifleri Fransız barmen Jennifer Le Nechet, 2016 World Class Dünya Şampiyonası‘nda 10 bin kişiyi geride bıraktı ve tek kadın şampiyon olma unvanını kazandı. Geçtiğimiz hafta etkinlik için İstanbul’a gelen Nechet’den pratik kokteyl tarifleri aldık.
11.03.2017 Arşiv
Nişantaşı’nın son durağı: Must
Nişantaşı’nın son durağı: Must Yeme-içme konusunda Nişantaşı’nda her gün yeni bir mekan açılıyor. Dünya mutfağından tatlarla yerli lezzetleri harmanlayan her bir mekan, farklı mönüler sunuyor. Bölgenin son gözdesi ise MUST. Mekan iddialı yemekleri ve iç açıcı mimarisi ile şimdiden müdavimlerini yarattı. MUST’ı işletmeci ve ortaklarından Ercan Gümüşkaya ile konuştuk.
20.01.2017 Magazin
10 gün önce barmen görmüş
10 gün önce barmen görmüş Yılbaşı gecesi 39 kişinin katledildiği Reina'nın sahibi Mehmet Koçarslan yeni açıklamalarda bulundu.
29.09.2021 Gündem
Amerikan rüyası Star’ını arıyor!
Amerikan rüyası Star’ını arıyor! Cannes’da “Jüri Ödülü“nü kazanan American Honey, hayata tutunma mücadelesi veren Star adlı genç kızın bir grup gence katılması ile değişen hayatını konu ediniyor...
13.01.2017 Arşiv
Reina saldırganının ailesi gözaltına alındı!
Reina saldırganının ailesi gözaltına alındı! Yılbaşı gecesi Reina'yı kana bulayan ve Uygur Türkü olduğu iddia edilen teröristin, 2 ay önce ailesi ile birlikte Konya'ya geldiği öğrenildi. Öte yandan kimliği henüz açıklanmayan teröristin ailesi gözaltına alındı.
29.09.2021 Gündem
"Kızıma çikolata alamadım" diye intihara kalkıştı
"Kızıma çikolata alamadım" diye intihara kalkıştı ANTALYA'da işsiz kaldığını ve dolandırıldığını öne süren 27 yaşındaki Turgut Ateş, "Kızıma 50 kuruşluk çikolata bile alamıyorum" diyerek, falezlerde intihara kalkıştı.
22.11.2016 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Barmen ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki barmen haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.