Bahia

Bahia

Son dakika bahia haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan bahia ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını bahia haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Bahia

haberleri sayfasında son dakika yaşanan bahia gelişmeleri de dahil olmak üzere 106 bahia haberi bulunmuştur. Tüm bahia haberleri aşağıda listelenmiştir.
Galatasaray, Tete'nin bonservisini belirledi! Sürpriz ayrılık
Galatasaray, Tete'nin bonservisini belirledi! Sürpriz ayrılık Sacha Boey'u rekor bedelle Bayern'e gönderen sonrasında ise Bakambu ile de yollarını ayıran Galatasaray'da transfer hareketliliği devam ediyor. Sarı-kırmızılı ekipte bir ayrılık daha yaşanabilir.
4.02.2024 Şampiy10
Fatih Terim'den bir transfer daha! Vitor Hugo resmen Panathinaikos'ta
Fatih Terim'den bir transfer daha! Vitor Hugo resmen Panathinaikos'ta Fatih Terim'in çalıştırdığı Panathinaikos, Bahia'dan Vitor Hugo'yu sezon sonuna kadar kiraladığını açıkladı.
23.01.2024 Galatasaray
Cezayir Bayrağı Anlamı Nedir? Cezayir Bayrağı Nasıl Oluştu, Renkleri Ne Anlama Geliyor?
Cezayir Bayrağı Anlamı Nedir? Cezayir Bayrağı Nasıl Oluştu, Renkleri Ne Anlama Geliyor? Cezayir, Afrika'nın kuzey bölümünde yer alan bir ülkedir. Ülkenin sınır komşuları arasında Mali, Fas, Nijer, Libya ve Tunus yer almaktadır.
4.09.2023 Eğitim
Talisca'dan Şenol Güneş'e yanıt: Önümüzdeki sezon...
Talisca'dan Şenol Güneş'e yanıt: Önümüzdeki sezon... Al Nassr forması giyen Anderson Talisca, kendisi hakkında 'transfer görüşmesi' açıklaması yapan Şenol Güneş'e yanıt verdi.
8.08.2023 Beşiktaş
Fenerbahçe'nin yeni transferi Rodrigo Becao İstanbul'da
Fenerbahçe'nin yeni transferi Rodrigo Becao İstanbul'da Fenerbahçe'nin transfer görüşmelerine başlandığını Kamuoyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) bildirdiği Rodrigo Becao, sağlık kontrolleri ve sözleşmeye resmi imza atmak için İstanbul'a geldi.
19.07.2023 Fenerbahçe
Misli.com’da Günün Şifresiz Maç Yayınları
Misli.com’da Günün Şifresiz Maç Yayınları Seçili etkinliklerde Süper Oranları kaçırma ! Misli.com’un özel olarak belirlediği etkinliklerin oranlarını arttırarak üyelerine daha yüksek oranlarla ekstra kazanç sağladığı bu kampanyaya sen de dahil ol!
28.05.2023 İddaa
Ryan Kent'ten sonra ikinci transfer! 5 milyon euro'ya...
Ryan Kent'ten sonra ikinci transfer! 5 milyon euro'ya... Ryan Kent ile prensip anlaşmasına vardığı belirtilen Fenerbahçe'nin, Brezilyalı stoper Becao'nun işini bitirmeye çok yakın olduğu ortaya çıktı.
28.05.2023 Fenerbahçe
Trabzonspor Kayseri maçı canlı izle! Trabzonspor - Kayserispor maçı saat kaçta? TS maçı hangi kanalda?
Trabzonspor Kayseri maçı canlı izle! Trabzonspor - Kayserispor maçı saat kaçta? TS maçı hangi kanalda? Trabzonspor - Kayserispor maçı Spor Toto Süper Lig'in 27. haftasında Şenol Güneş Spor Kompleksi'nde oynanacak. Mücadelede Erkan Özdamar düdük çalarken, Trabzonspor'da 5 isim maçta süre alamayacak. Peki, Trabzonspor - Kayserispor maçı saat kaçta? TS maçı hangi kanalda?
1.04.2023 Şampiy10
Vitor Hugo Bahia'da!
Vitor Hugo Bahia'da! Trabzonspor'un başarılı stoperi Vitor Hugo, ülkesinin takımlarından Bahia ile anlaşmaya vardı.
30.03.2023 Trabzonspor
Ünlü muhabir açıkladı! Galatasaray ile Anderson Talisca arasında...
Ünlü muhabir açıkladı! Galatasaray ile Anderson Talisca arasında... İtalyan gazeteci Fabrizio Romano 'Talisca - Galatasaray' iddialarına "İki taraf arasında herhangi bir görüşme gerçekleşmedi' ifadelerini kullandı.
3.03.2023 Galatasaray
Gal Costa hayatını kaybetti!
Gal Costa hayatını kaybetti! Brezilya'nın efsane şarkıcısı Gal Costa, 77 yaşında hayatını kaybetti. Costa, Tropicalia hareketiyle ülkesindeki diktatörlük rejimine karşı isyanın sesi olmuştu.
10.11.2022 Magazin
2023 Pirelli Takvimi ne zaman yayınlanacak? 2023 Pirelli Takvimi’nin konusu ne?
2023 Pirelli Takvimi ne zaman yayınlanacak? 2023 Pirelli Takvimi’nin konusu ne? 2023 Pirelli Takvimi çekimleri tamamlandı. 2023 yılı takvimi Fotoğrafçı Emma Summerton tarafından New York ve Londra’da dünyanın en tanınmış modelleriyle çekildi. Pirelli Takvimi 1964'ten beri yayınlanıyor ve çekici fotoğraflarıyla tanınıyor. Peki, 2023 Pirelli Takvimi ne zaman yayınlanacak? 2023 Pirelli Takvimi’nin konusu ne? İşte detaylar…
21.08.2022 Magazin
Anderson Talisca bombası! Menajeri Süper Lig devini takibe aldı
Anderson Talisca bombası! Menajeri Süper Lig devini takibe aldı Arabistan'da mutsuz olduğu ve Al Nassr'dan ayrılacağı iddia edilen Talisca'nın sezon sonunda Süper Lig'e geri döneceği öğrenildi.
7.03.2022 Fenerbahçe
Takım otobüsüne bombalı saldırı! Feci olay! Yaralılar var
Takım otobüsüne bombalı saldırı! Feci olay! Yaralılar var Brezilya'da Bahia Kulübü'nün takım otobüsüne bombalı saldırı düzenlendiği açıklandı.
25.02.2022 Dünya
Brezilya’da toprak kayması! 19 kişi hayatını kaybetti
Brezilya’da toprak kayması! 19 kişi hayatını kaybetti Brezilya’nın Sao Paulo eyaletinde şiddetli yağışların neden olduğu toprak kayması sonucu 19 kişi hayatını kaybetti.
31.01.2022 Dünya
2022 Pirelli takvimi yayında! 2022 Pirelli takviminde kimler var? İşte Bryan Adams'ın 2022 Pirelli takvimi
2022 Pirelli takvimi yayında! 2022 Pirelli takviminde kimler var? İşte Bryan Adams'ın 2022 Pirelli takvimi Pirelli, aralarında Iggy Pop, Cher, Grimes ve Jennifer Hudson'ın da bulunduğu müzik endüstrisinin en büyük isimlerinden bazılarının yer aldığı 2022 takvimi "On the Road"u tanıttı. Şarkıcı Bryan Adams'ın fotoğraflarını çektiği 2022 Pirelli takvimi bu yıl ilginç öğeler taşıyor. Geçen yıl koronavirüs nedeniyle duraklatılan Pirelli Takvimi’nin bu sayısı, Kanadalı şarkıcı-fotoğrafçı Bryan Adams tarafından çekildi ve "müzik dünyasının en büyük yeteneklerine" ithaf edildi. Peki, 2022 Pirelli takviminde kimler var? İşte nefes kesen Pirelli Takvimi’nden kareler…
30.11.2021 Kültür Sanat
Alex Teixeira kimdir? Alex Teixeira hangi takımlarda oynadı, golleri ve kulüp kariyeri?
Alex Teixeira kimdir? Alex Teixeira hangi takımlarda oynadı, golleri ve kulüp kariyeri? Alex Teixeira, Beşiktaş için İstanbul'a doğru yola çıktı. Siyah-beyazlı kulüp, Brezilyalı futbolcunun verdiği Türkçe mesajı sosyal medya hesabından paylaştı. Alex Teixeira kimdir, kaç yaşında? Alex Teixeira hangi takımlarda oynadı, golleri ve kulüp kariyeri?
9.08.2021 Gündem
Trabzonspor, Flavio transferini KAP'a bildirdi
Trabzonspor, Flavio transferini KAP'a bildirdi Trabzonspor, 24 yaşındaki Brezilyalı futbolcu Flavio'nun transferi için görüşmelere başlandığını KAP'a bildirdi...
22.08.2020 Trabzonspor
Trabzonspor, Flavio transferini bitirdi!
Trabzonspor, Flavio transferini bitirdi! Transfer çalışmalarını sürdüren Trabzonspor, Brezilya'nın Bahia takımında forma giyen Flavio Medeiros da Silva'yı kadrosuna kattı.
19.08.2020 Trabzonspor
Erzurumspor, Fernandao transferinde sona yaklaştı
Erzurumspor, Fernandao transferinde sona yaklaştı Süper Lig'e çıkma sevinci yaşayan Erzurumspor, daha önce ülkemizde Bursaspor ve Fenerbahçe formaları giyen Fernandao transferinde sona yaklaştı. Brezilyalı golcüyü her konuda ikna eden Dadaşlar, önümüzdeki günlerde yıldız oyuncuyu renklerine bağlayacak
15.08.2020 Süper Lig
Anderson Talisca'dan geri dönüş sinyali: Kalbimde tek takım var
Anderson Talisca'dan geri dönüş sinyali: Kalbimde tek takım var Beşiktaş'ta kısa sürede ismini unutulmazlar arasına yazdıran ve kariyerini şu sıralar Çin'in Ghuangzhou Evergrande takımında sürdüren Anderson Talisca, ülkesine dönmesi halinde Bahia forması giymek istediğini açıkladı.
16.06.2020 Beşiktaş
Fenerbahçe'de Talisca bombası
Fenerbahçe'de Talisca bombası Fenerbahçe, Süper Lig'i sallayacak bir hamle yapmaya hazırlanıyor.
14.11.2019 Futbol
Vagner Love buldu mu, atıyor
Vagner Love buldu mu, atıyor Vagner Love ayağına gelen her 3.20 toptan birini gole dönüştürürken, Brezilya’da bu açıdan en iyi ikinci futbolcu oldu.
24.10.2019 Futbol
O ülkede şoke eden gelişme! Acil durum ilan edildi
O ülkede şoke eden gelişme! Acil durum ilan edildi Brezilya'nın kuzeydoğu kıyılarında geçen ay başından bu yana süren petrol sızıntısının, Salvador sahillerinde 21 kilometrelik alana yayılmasının ardından Bahia eyaletinde acil durum ilan edildi.
14.10.2019 Dünya
Ayrılığı resmen açıkladı!
Ayrılığı resmen açıkladı! Paris Saint-Germain'in Brezilyalı oyuncusu Dani Alves, takımdan ayrılacağını açıkladı.
23.06.2019 Fransa

Benzer Haber Etiketleri

Bahia ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki bahia haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.