Bağdadi

Bağdadi

Son dakika bağdadi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan bağdadi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını bağdadi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Bağdadi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan bağdadi gelişmeleri de dahil olmak üzere 654 bağdadi haberi bulunmuştur. Tüm bağdadi haberleri aşağıda listelenmiştir.
Tasavvufi Kavramlar Nelerdir? Tasavvuftaki Kavramlar Ve Anlamları...
Tasavvufi Kavramlar Nelerdir? Tasavvuftaki Kavramlar Ve Anlamları... Tasavvuf 12. yüzyıldan günümüze değin etkisini sürdürmüş olan dini bir ekoldür. Tasavvufun ortaya çıktığı ve Anadolu'da yayılmaya başladığı ilk yıllardan itibaren, birçok kelime ve kavram terim anlamında kullanılmıştır. Bazı terimler ise doğrudan doğruya birer sembol ya da mazmun olarak şiirlerde ve metinlerde yer almıştır. 
4.02.2024 Gündem
Terör örgütü DEAŞ’ın lideri el-Hüseyni öldürüldü
Terör örgütü DEAŞ’ın lideri el-Hüseyni öldürüldü Terör örgütü DEAŞ tarafından yapılan açıklamada, terör örgütünün lideri Ebu el-Hüseyin el-Hüseyni’nin Suriye’nin İdlib kentinde öldürüldüğü duyuruldu.
3.08.2023 Dünya
Terör örgütü DEAŞ’ın lideri Ebu el-Hassan el-Haşimi öldürüldü
Terör örgütü DEAŞ’ın lideri Ebu el-Hassan el-Haşimi öldürüldü Terör örgütü DEAŞ’ın bir sözcüsü tarafından yayınlanan ses kaydında terör örgütünün lideri Ebu el-Hassan el-Haşimi’nin öldüğü açıklanarak, DEAŞ’ın yeni liderinin Ebu el-Hüseyin el-Hüseyni olduğu duyuruldu. CENTCOM Sözcüsü Albay Joe Buccino, terör örgütü DEAŞ lideri Ebu el-Hassan el-Haşimi’nin Özgür Suriye Ordusu tarafından öldürüldüğünü açıkladı.
30.11.2022 Dünya
DEAŞ'ın sözde üst düzey yöneticisi İstanbul'da yakalanmıştı! Görüntüler ortaya çıktı
DEAŞ'ın sözde üst düzey yöneticisi İstanbul'da yakalanmıştı! Görüntüler ortaya çıktı "Abu Zeyd/Üstad Zeyd" kod adlı DEAŞ'ın sözde üst düzey yöneticilerinden Bashar Hattab Ghazal Al Sumaidai'nin İstanbul'da yakalandığı operasyon öncesi takip edildiği anlara ait güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı.
13.09.2022 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Putin'le görüşme öncesi açıkladı: Özellikle isteyeceğiz
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Putin'le görüşme öncesi açıkladı: Özellikle isteyeceğiz Balkanlar turunu tamamlayan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Hırvatistan dönüşü uçakta gazetecilerle sohbet ederek açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Merkez Bankası rezervlerinin yükselmeye başladığının altını çizdi. Avrupa'da yaşanan doğal gaz kriziyle ilgili Erdoğan 'Avrupa için bu kış öyle kolay geçmeyecek, çok sorunlu bir kış olacak, mali noktadan faturası çok ağır bir kış olacak' dedi. Yunanistan'ın Ege Denizi'ndeki tacizlerine sert tepki gösteren Erdoğan, 'Ege’de ve Doğu Akdeniz’de bize dayatmaya çalıştıkları maksimalist tezler var. Bunun da yenilir yutulur bir yanı yok. Türkiye ile doğrudan konuşmak yerine Birleşmiş Milletler’de, Amerika Birleşik Devletleri’nde, Avrupa Birliği’nde ve hatta en güçlü üyelerinden olduğumuz NATO’da bizi sürekli şikayet suretiyle adeta tehdit mekanizmaları çalıştırıyorlar. Bunu tabii kabullenmek mümkün değil. Onların anlayacağı dil neyse biz parantez açarak o dille konuşuyoruz' ifadelerini kullandı. Sosyal konut projesi ve yüksek kira sorununa da değinen Erdoğan, 'Gençler, emekliler, engelliler, şehit yakınları ve gazilere yönelik özel kontenjanlar olacak. Vatandaşlarımıza böylece ev sahibi olabilme kolaylığı sunuyoruz. Bunlarla birlikte inanıyoruz ki yüksek kira bedeli almak suretiyle korsanlık yapanlar da burada en büyük darbeyi yiyecekler" açıklamasında bulundu.
9.09.2022 Siyaset
DEAŞ'ın 'hayalet' liderine operasyon! ABD Türkiye'ye bilgi verdi... Helikopterden anons yapıldı: Kalanlar ölecek...
DEAŞ'ın 'hayalet' liderine operasyon! ABD Türkiye'ye bilgi verdi... Helikopterden anons yapıldı: Kalanlar ölecek... Türkiye sınırında ABD'den DEAŞ liderine kanlı operasyon. Televizyonların yayınlarını kesmesine yol açan saldırı haberi beklendiği gibi dünyada ilk haber. Washington Post terör örgütü DEAŞ'ın 'hayalet' liderinin bir geri dönüş planlarken köşeye sıkıştırıldığını yazdı, CNN International Türkiye sınırının sıfır noktasındaki operasyonu canlı izleyen ABD liderinin gerildiği anları sayfasına taşıdı. The Telegraph ise 'cüretkar' operasyon sırasında Black Hawk helikopterlerinden anons yapıldığını bildiriyor.
4.02.2022 Dünya
ABD'den Türkiye sınırında operasyon! İşte DEAŞ liderinin öldürüldüğü ev, ilk kez görüntülendi...
ABD'den Türkiye sınırında operasyon! İşte DEAŞ liderinin öldürüldüğü ev, ilk kez görüntülendi... ABD Türkiye sınırında operasyon düzenledi. Gece yarısı havalanan helikopterler Suriye-Türkiye sınırındaki Atme'ye indi. Çıkan çatışmada en az 13 kişinin öldüğü bildiriliyor. ABD lideri Biden, operasyonda DEAŞ'ın yeni lideri Ebu İbrahim el Haşimi El Kureyşi'nin öldürüldüğünü açıkladı. El Kureyşi, 2019'da yine İdlib'de öldürülen Ebu Bekir El Bağdadi'nin yerine yalnızca beş gün sonra geçmişti. ABD, operasyon sırasında düşen helikopterini parçalara ayırdı. Biden, El-Kureyşi'nin yakalanmamak için intihar yeleğini patlatarak kendisini havaya uçurduğunu söyledi. İşte son dakika haberinin detayları...
3.02.2022 Dünya
DEAŞ lideri Ebu İbrahim el-Haşimi el-Kureyşi öldürüldü! ABD Başkanı Biden açıkladı
DEAŞ lideri Ebu İbrahim el-Haşimi el-Kureyşi öldürüldü! ABD Başkanı Biden açıkladı ABD'nin Suriye'de düzenlediği operasyonda DEAŞ lideri Ebu İbrahim el-Haşimi el-Kureyşi öldürüldü. Açıklama ABD Başkanı Biden'dan geldi.
3.02.2022 Dünya
DEAŞ'ın öldürülen elebaşının sağ koluna hapis cezası
DEAŞ'ın öldürülen elebaşının sağ koluna hapis cezası DEAŞ terör örgütünün öldürülen elebaşı Ebu Bekir el-Bağdadi’nin sağ kolu olduğu öne sürülen sanık Ahmed Süleyman İbni Muhammed yargılandığı davada, örgüt yöneticiliği suçundan kısmen etkin pişmanlık hükümleri uygulanarak 8 yıl 4 ay hapis cezasına çarptırıldı ve tutukluluk halinin devamına hükmedildi.
22.12.2021 Vatan TV
İstanbul'da yakalanan DEAŞ'ın kilit isminin cezası belli oldu
İstanbul'da yakalanan DEAŞ'ın kilit isminin cezası belli oldu DEAŞ terör örgütünün öldürülen elebaşı Ebu Bekir el-Bağdadi’nin sağ kolu olduğu öne sürülen Süleyman İbni Muhammed, "Silahlı terör örgütü kurma ve yönetme" suçundan 8 yıl 4 ay hapis cezasına çarptırıldı.
22.12.2021 Gündem
MİT ve Emniyet harekete geçti! 'Basim' kod adlı terörist yakalandı
MİT ve Emniyet harekete geçti! 'Basim' kod adlı terörist yakalandı MİT ve Emniyet, kritik bir operasyona daha imza attı. DEAŞ terör örgütünün sözde askeri yapılanmasının başında bulunduğu belirlenen 'Basim' kod adlı şüpheli ortak operasyonla yakalandı. Mahkemeye sevk edilen şüpheli tutuklandı.
2.05.2021 Gündem
MİT ve Emniyet'ten ortak operasyon! DEAŞ'ın üst düzey sorumlusu yakalandı
MİT ve Emniyet'ten ortak operasyon! DEAŞ'ın üst düzey sorumlusu yakalandı Suriye’de 2 yıl önce öldürülen terör örgütü DEAŞ'ın elebaşı Ebu Bekir El-Bağdadi'nin sağ kolu olarak bilinen ve örgütün sözde “askeri kanat sorumlusu” ‘Basim' kod adlı Afganistan uyruklu terörist, Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT) ve polisin düzenlediği ortak operasyonla İstanbul'da yakalandı.
2.05.2021 Gündem
Bomba gibi düştü! DEAŞ'ın elebaşıyla ilgili gerçek ortaya çıktı
Bomba gibi düştü! DEAŞ'ın elebaşıyla ilgili gerçek ortaya çıktı Terör örgütü DEAŞ'ın yeni elebaşı Emir Muhammed Said Abdurrahman el-Mevla'nın, önceden Irak'ta bir hapishanede ABD'ye muhbirlik yaptığına dair detaylar ortaya çıktı.
8.04.2021 Dünya
Sultanahmet ve Suruç saldırılarının faili Azzo Halaf Süleyman EL Aggal yakalandı
Sultanahmet ve Suruç saldırılarının faili Azzo Halaf Süleyman EL Aggal yakalandı Sultanahmet ve Suruç saldırılarında kullanılan patlayıcıları temin eden DEAŞ'lı terörist, emniyet ve MİT'in operasyonuyla Şanlıurfa'da yakalandı.
12.01.2021 Gündem
Lojman kiraları 2021 bedelleri belli oldu! Metrekare başına ne kadar kira bedeli tahsil edilecek? Isınma ve fatura giderleri…
Lojman kiraları 2021 bedelleri belli oldu! Metrekare başına ne kadar kira bedeli tahsil edilecek? Isınma ve fatura giderleri… Lojman kira bedelleri 2021 belli oldu. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı kamu konutlarında kalan memurlara yönelik olarak yeni kira bedellerini belirledi. Buna göre kaloriferli kamu konutlarında metrekare başına kira bedeli 6.3 lira oldu. İşte 2021 lojman kira bedelleri detayları…
Memurları ilgilendiren flaş karar! 15 Ocak'tan itibaren...
Memurları ilgilendiren flaş karar! 15 Ocak'tan itibaren... Kamuda çalışan binlerce kişi ilgilendiriyor. Belli oldu. 15 Ocak'tan itibaren yürürlüğe giriyor. Bakanlıktan açıklama geldi. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı kamu konutlarında kalan memurlara yönelik olarak yeni kira bedellerini belirledi. Buna göre kaloriferli kamu konutlarında metrekare başına kira bedeli 6.3 lira oldu.
6.01.2021 Ekonomi
Norveç basınından şok iddia! Suudi Arabistan infazı için 10 kişilik özel tim gönderdi!
Norveç basınından şok iddia! Suudi Arabistan infazı için 10 kişilik özel tim gönderdi! Dünyayı şoke eden iddia Norveç'ten geldi. Norveç basını, Suudi Arabistan'ın ülkeye rejim muhalifi el-Bağdadi için infaz timi gönderdiğini iddia etti.
15.12.2020 Dünya
Vaniköy Camii'ndeki yangınla ilgili flaş gelişme! Rapor açıklandı
Vaniköy Camii'ndeki yangınla ilgili flaş gelişme! Rapor açıklandı Tarihi Vaniköy Camii yangınına ilişkin yürütülen soruşturma kapsamında hazırlanan bilirkişi raporu, yangının eskimiş elektrik sisteminden çıktığını belirledi. Yangında kasıt olmadığı belirtilen raporda, eskimiş elektrik sistemini denetlemeyen vakıf yönetimi, gerekli tedbirleri almakta yeterli dikkati göstermediği için kusurlu bulundu. Caminin duvarlarının Bağdadi tarzı yapı sınıfına girdiği, sıvanın altındaki ağaç boşluklarında gezen alevin fark edilmesinin imkansıza yakın olduğu savunulan raporda, "Alevler sinsice bu yolları kullanarak yangının büyümesini sağlamıştır" denildi.
8.12.2020 Gündem
Pence ve Harris karşı karşıya geldi, tartışmaya 'sinek' damga vurdu
Pence ve Harris karşı karşıya geldi, tartışmaya 'sinek' damga vurdu ABD'de başkan yardımcısı adayları Cumhuriyetçi Mike Pence ile Demokrat Kamala Harris'i karşı karşıya getiren canlı yayın münazarası büyük oranda sakin geçti. Canlı yayında Pence'in kafasına konan sinek ise geceye damga vurdu.
8.10.2020 Gündem
Trump'tan Pentagon'a: Onlar savaştan başka bir şey istemiyor
Trump'tan Pentagon'a: Onlar savaştan başka bir şey istemiyor ABD Başkanı Donald Trump, "Askerler beni seviyor ama muhtemelen Pentagon'un başındakiler sevmiyordur. Onlar savaştan başka bir şey istemiyor." açıklamasında bulundu.
7.09.2020 Dünya
Bakan Soylu duyurdu!'DEAŞ Ayasofya’ya eylem planlıyordu'
Bakan Soylu duyurdu!'DEAŞ Ayasofya’ya eylem planlıyordu' DEAŞ'ın sözde Türkiye emiri Mahmut Özden dün yakalandı. Teröristin Ayasofya’ya yönelik eylem hazırlığı içinde olduğu açıklandı.
2.09.2020 Gündem
Charlie Hebdo'dan Hz. Muhammed'e hakaret içeren karikatür
Charlie Hebdo'dan Hz. Muhammed'e hakaret içeren karikatür Fransız mizah dergisi Charlie Hebdo, Ocak 2015'te başkent Paris'te düzenlenen terör saldırılarına ilişkin yarın başlayacak yargılama öncesinde yine Hz. Muhammed'i konu ederek hakaret içeren karikatürler yayımladı. Peki, Charlie Hebdo'dan saldırısı ne zaman oldu? İşte Charlie Hebdo Hz. Muhammed'e hakaret karikatürü ile ilgili detaylar...
1.09.2020 Gündem
ABD, DEAŞ'ın yeni liderinin başına koyduğu ödülü ikiye katladı
ABD, DEAŞ'ın yeni liderinin başına koyduğu ödülü ikiye katladı ABD Dışişleri Bakanlığı, terör örgütü DEAŞ'ın öldürülen lideri Ebubekir el-Bağdadi'nin yerine gelen Muhammed Said Abdurrahman el-Mevla hakkında bilgi verene için tahsis ettiği ödülü 2 kat yükseltti.
24.06.2020 Dünya
Terör örgütü DEAŞ'a yılın ilk 5 ayında büyük darbe
Terör örgütü DEAŞ'a yılın ilk 5 ayında büyük darbe Barış ve huzuru bozmaya çalışan, insanların en mutlu günlerini kana bulayan, yaşlı ve çocukları dahi hedef almaktan çekinmeyen terör örgütü DEAŞ'a yönelik yılın ilk beş ayında düzenlenen operasyonlarda, aralarında örgütün sözde sorumlularının da bulunduğu 442 şüpheli yakalandı.
6.06.2020 Gündem
DEAŞ liderinin yardımcısı Moataz al-Jubouri öldürüldü!
DEAŞ liderinin yardımcısı Moataz al-Jubouri öldürüldü! DEAŞ liderinin yardımcısı olarak bilinen Moataz al-Jubouri’nin, Irak’ta terörle mücadele ekipleri tarafından öldürüldüğü duyuruldu.
26.05.2020 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Bağdadi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki bağdadi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.