Babylon

Babylon

Son dakika babylon haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan babylon ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını babylon haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Babylon

haberleri sayfasında son dakika yaşanan babylon gelişmeleri de dahil olmak üzere 436 babylon haberi bulunmuştur. Tüm babylon haberleri aşağıda listelenmiştir.
Genç Kadınların Sesi: Çoksesli Koro Atölyesi başladı
Genç Kadınların Sesi: Çoksesli Koro Atölyesi başladı İKSV Alt Kat'ın WOW Dünya Kadınlar Festivali İstanbul kapsamında geliştirdiği “Genç Kadınların Sesi: Çoksesli Koro Atölyesi" bugün başladı. 6-29 Şubat tarihleri arasında gerçekleştirilecek yedi atölye çalışmasının ardından, katılımcılar 3 Mart'ta Beykoz Kundura'da sahne alarak festivale dahil olacak.
6.02.2024 Yaşam
Margot Robbie'nin lakabının perde arkası ortaya çıktı!
Margot Robbie'nin lakabının perde arkası ortaya çıktı! Dünyaca ünlü aktör Leonardo DiCaprio ile rol aldığı 'Wolf of Wall Street' (Para Avcısı) adlı filmle şöhreti yakalayan güzel oyuncu Margot Robbie, Hollywood yıldızı Brad Pitt ile rol aldığı 'Babylon' filmiyle ilgili açıklamalarıyla gündeme gelmişti. Ünlü isim, son olarak 'Babylon'un galasında eski bir okul arkadaşının kendisine Maggot (Kurtçuk) diye seslenmesiyle adından söz ettirdi. Oyuncu, bu lakabın nasıl ortaya çıktığını da anlattı.
18.01.2023 Magazin
Margot Robbie'den öpüşme itirafı!
Margot Robbie'den öpüşme itirafı! Dünyaca ünlü isim Leonardo DiCaprio ile rol aldığı 'Wolf of Wall Street' (Para Avcısı) adlı filmle şöhreti yakalayan güzel oyuncu Margot Robbie, Hollywood yıldızı Brad Pitt ile rol aldığı 'Babylon' fimiyle ilgili açıklamalarıyla adından söz ettirdi. Filmdeki öpüşme sahnesinin senaryoda olmadığını itiraf eden ünlü isim, Pitt'i öpmek için eline geçen fırsatı nasıl değerlendirdiğini anlattı.
6.12.2022 Magazin
Elon Musk: Twitter politikası konuşma özgürlüğüdür, erişim özgürlüğü değil
Elon Musk: Twitter politikası konuşma özgürlüğüdür, erişim özgürlüğü değil ABD'li iş adamı Elon Musk, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımında, "Yeni Twitter politikası konuşma özgürlüğüdür ancak erişim özgürlüğü değildir" dedi.
18.11.2022 Dünya
Plaja ücret ödemeyeni sokmuyorlar! Fahiş fiyat
Plaja ücret ödemeyeni sokmuyorlar! Fahiş fiyat Sahillerde kurulan işletmeler, yasal olmamasına rağmen plajı kullanmak isteyenlerden giriş ücreti talep ediyor. Gözde plajlarda bu ücretler ciddi rakamlara ulaşabiliyor.
18.06.2022 Yaşam
Hıdırellez şenlikleri ne zaman, nerede yapılacak? İşte Hıdırellez etkinlik programı!
Hıdırellez şenlikleri ne zaman, nerede yapılacak? İşte Hıdırellez etkinlik programı! Baharın gelişini müjdeleyen Hıdırellez bu yıl etkinliklerle kutlanacak. İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), İstanbul’da yapılacak Hıdırellez etkinlik programını açıkladı. 4 gün sürecek Hıdırellez Şenlikleri’nde gün boyu süren aktiviteler ve konserler yer alacak. Peki, Hıdırellez şenlikleri ne zaman, nerede yapılacak? İşte Hıdırellez etkinlik programı!
5.05.2022 Kültür Sanat
Marion Ramsey hayatını kaybetti
Marion Ramsey hayatını kaybetti Polis Akademisi filminin yıldızı Marion Ramsey, 73 yaşında hayata veda etti. Akademi öğrencisi Laverne Hooks karakterini canlandırdığı sinema filmi Polis Akademisi serisi ile tanınan yıldız, dün Los Angeles'taki evinde yaşamını yitrdi.
8.01.2021 Dünya
'Jakuzi sahneye çıkıyor! Babylon’da bu hafta...
'Jakuzi sahneye çıkıyor! Babylon’da bu hafta... Babylon’da bu hafta; Synth-pop, new-wave, dark wave ve post-punk türlerindeki üretimleriyle yerli müzik sahnesinin önemli temsilcilerinden Jakuzi, Türkçe pop şarkılar eşiliğinde 90’lı yıllara geri döneceğiniz Hey Gidi Günler partisi ve millenium kuşağını zaman yolculuğuna çıkaran Y2K Millenium Party var.
25.12.2019 Kültür Sanat
Babylon’da bu hafta!
Babylon’da bu hafta! “Şimdi. Burada. Beraber.” mesajıyla sezona kapılarını açan Babylon’da bu hafta; caz, elektronik Türk Halk ve Klasik müziği gibi türlerden ögelerin yer aldığı orijinal bestelerden oluşan “Melting Pot” projesiyle Serhan Erkol, dönüştürerek oluşturdukları enstrümanlarla, Kongo’nun “kintueni” müziğini dans müziğiyle birleştiren KOKOKO!, deep house, house ve pop sound’larının bir araya geldiği parçalarıyla listelerin başında yer edinen Fransız DJ-prodüktör Feder ve Türk müziğini disko ritimleriyle yeniden harmanlayan Hey! Douglas var.
10.12.2019 Kültür Sanat
Alternatif sesler bu festivalde buluşuyor
Alternatif sesler bu festivalde buluşuyor İstanbul merkezli plak şirketi Partapart’ın 2012 yılından bu yana sıra dışı bir programla gerçekleştirdiği, yerli yabancı birçok sanatçıya sahnesinde yer verdiği IndieCity festivalin yedincisi 8-9-10 Kasım tarihlerinde German Legend sunumuyla gerçekleşecek.
30.10.2019 Kültür Sanat
Oldies But Goldies Babylon’da!
Oldies But Goldies Babylon’da! Oldies But Goldies ile nostaljik koreografiler 1 Mart Cuma günü yeniden Babylon’un dans pistine çıkıyor!
28.02.2019 Kültür Sanat
Tony Allen Babylon'da!
Tony Allen Babylon'da! Kendine özgü davul stiliyle 50 senedir birçok jenerasyonu etkilemiş, geleneksel Afrika müziğinin caz ve funk türlerinin bir araya geldiği Afro-beat akımının kurucularından Tony Allen, “Garanti Caz Yeşili” konserleri kapsamında “A Tribute to Art Blakey And The Jazz Messengers” projesi ile 28 Şubat Perşembe Babylon’da müzik severlerle buluşacak...
27.02.2019 Kültür Sanat
Yüzyüzeyken Konuşuruz Babylon'da
Yüzyüzeyken Konuşuruz Babylon'da Indie folk sound’larıyla yerli alternatif müzik sahnesinin sevilen ismi Yüzyüzeyken Konuşuruz, 21 Şubat Perşembe 21.30’da, Babylon sahnesine konuk oluyor!
21.02.2019 Kültür Sanat
En duygusal armağan!
En duygusal armağan! Gece Yolcuları’nın Müslüm Gürses şarkılarını seslendirdiği ‘Baba Şarkılar’ projesi müzikseverlerle buluştu.
25.01.2019 Magazin
‘Baba şarkılar’ geliyor
‘Baba şarkılar’ geliyor Türkiye’nin en sevilen gruplarından Gece Yolcuları, “Baba Şarkılar” adlı sahne projeleriyle sevenleriyle buluşmaya hazırlanıyor. Grup, projenin ilkinde “Müslüm Gürses” şarkıları’nı seslendirecek.
11.01.2019 Magazin
Şeşenler 3 kuşak sahnede!
Şeşenler 3 kuşak sahnede! İlhan Şeşen’in 47. sanat yılına özel albümü ‘Hediyem’, ailenin 3 kuşağını aynı sahnede buluşturdu.
23.10.2018 Magazin
FETÖ firarisi Aydoğan Vatandaş ABD'de görüntülendi
FETÖ firarisi Aydoğan Vatandaş ABD'de görüntülendi FETÖ'nün medya yapılanmasının önde gelen isimlerinden firari Aydoğan Vatandaş, AA tarafından ABD'nin New Jersey eyaletinde görüntülendi.
23.06.2018 Gündem
İstanbul’da gençlere müziği sevdiren mekanlar
İstanbul’da gençlere müziği sevdiren mekanlar Geçmişte Beyoğlu’ndaki 150-200 kişi kapasiteli canlı müzik dinlenen mekanlar yerini binlerce kişiyi aynı anda eğlendiren mekanlara bıraktı.
24.03.2018 Arşiv
Müzik için tembel değilim!
Müzik için tembel değilim! Son dönemde dikkatleri üzerine çeken yeni seslerden biri de hiç kuşkusuz, Cihan Mürtezaoğlu. Mürtezoğlu’nun yeni albümü “Deli Zaman” dinleyici ile buluştu.
17.03.2018 Magazin
Alışverişin adresi yılbaşı pazarları
Alışverişin adresi yılbaşı pazarları Şehrin farklı noktalarında kurulan tasarım ve yılbaşı pazarlarında, modadan takıya, seramikten oyuncağa kadar birbirinden renkli hediye seçenekleri bulmak mümkün.
22.12.2017 Arşiv
İstanbul'da Omar Souleyman rüzgarı!
İstanbul'da Omar Souleyman rüzgarı! Suriye'nin sevilen müzisyenlerinden Omar Souleyman, cumartesi akşamı İstanbul'da sahneye çıktı. Bomonti'deki konser yoğun ilgi gördü.
18.12.2017 Kültür Sanat
Franchise festival
Franchise festival Onlarca festival ve yüzlerce konser organizasyonu düzenleyen Milyon Yapım, Türkiye’nin her yerinde belli bir kalite standardında festival yapılabilmesi için düğmeye bastı. Franchise festival hizmeti veren şirket; güvenlikten tuvalete, cateringe kadar birçok alanda danışmanlığı da üstleniyor
16.12.2017 Ekonomi
Alternatif müzik hepimizi özgürleştiriyor
Alternatif müzik hepimizi özgürleştiriyor Alternatif müziğin temsilcilerinden Nilipek, yeni albümü “Döngü”yle karşımıza çıkacak. Genç isim alternatif müziğin insanı özgürleştirdiğini söylüyor.
24.11.2017 Arşiv
Nilipek'ten yeni albüm: Döngü
Nilipek'ten yeni albüm: Döngü Alnernatif müzik sanatçısı Nilipek'in ikinci solo albümü 'Döngü', 1 Aralık'ta yayınlanacak.
22.11.2017 Kültür Sanat
Kenan’dan caz gecesi
Kenan’dan caz gecesi Bu yıl 27’ncisi düzenlenen, Türkiye’nin en uzun soluklu festivallerinden Akbank Caz Festivali geçtiğimiz akşam Babylon sahnesinde Kenan Doğulu’yu ağırladı.
12.11.2017 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Babylon ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki babylon haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.