Ayşenur Bahçekapılı

Ayşenur Bahçekapılı

Son dakika Ayşenur Bahçekapılı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Ayşenur Bahçekapılı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Ayşenur Bahçekapılı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Ayşenur Bahçekapılı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ayşenur bahçekapılı gelişmeleri de dahil olmak üzere 152 ayşenur bahçekapılı haberi bulunmuştur. Tüm ayşenur bahçekapılı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Yeni kabineye sürpriz adaylar
Yeni kabineye sürpriz adaylar Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın pazartesi günü açıklaması beklenen yeni hükümet, kamuoyuyla yeni yol haritasını paylaşacak.
7.07.2018 Siyaset
Emine Erdoğan'dan, kadınlara 'Sıfır Atık' temasıyla davet
Emine Erdoğan'dan, kadınlara 'Sıfır Atık' temasıyla davet Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, kadınlara seslenerek, "Ben merkezli' anlayıştan, 'insan merkezli' anlayışa geçmezsek her şey için çok geç olacak. İşte bu nedenle sizleri çevre sorunlarının çözümünde rol almaya davet ediyorum." dedi.
15.03.2018 Gündem
Tarih bugünü yazacak! Erdoğan imzayı attı
Tarih bugünü yazacak! Erdoğan imzayı attı Referandumla kabul edilen anayasa değişikliği sonrası Cumhurbaşkanı Erdoğan bugün AK Parti'ye resmen üye oldu. Kürsüye çıkan Cumhurbaşkanı'nın ilk sözü 'aşkıma döndüm' oldu. Erdoğan, 21 Mayıs’taki olağanüstü büyük kongrede AK Parti’nin genel başkanlık görevine dönecek.
29.09.2021 Gündem
Saffet Sancaklı: Bir mucize bekliyoruz
Saffet Sancaklı: Bir mucize bekliyoruz MHP Kocaeli Milletvekili Saffet Sancaklı, Meclis kürsüsünde yaptığı konuşmada intihar girişiminde bulunan eşi Hülya Sancaklı için dua istedi. Sancaklı, "Bu olay çok ağır geldi bana. Allah kimseye vermesin. 6 günü geçtik, 7'nci güne girdik. Allah'ın dualarıyla bugüne kadar geldi, bir mucize bekliyoruz Allah'tan" dedi.
29.09.2021 Gündem
İstanbul'da saldırı! Ak Parti il başkanlığına lav silahı ile saldırı
İstanbul'da saldırı! Ak Parti il başkanlığına lav silahı ile saldırı AK Parti İstanbul İl Başkanlığı'na lav silahıyla ateş açıldı.
29.09.2021 Gündem
Bağımsız vekil Aylin Nazlıaka kendini kürsüye kelepçeledi
Bağımsız vekil Aylin Nazlıaka kendini kürsüye kelepçeledi TBMM Genel Kurulunda, Bağımsız Ankara Milletvekili Aylin Nazlıaka, teklifi protesto amacıyla kendini kürsüye kelepçeledi
29.09.2021 Gündem
Avrupa Birliği yıkılacak Türkiye kazanacak
Avrupa Birliği yıkılacak Türkiye kazanacak Donald Trump’ın başkan seçilmesinin ardında yeni bir dünya düzeni kurulduğunu anlatan Alman diplomat Dr. Günthel Meinel, “Yeni sistemde Türkiye’nin yeri çok büyük” diye konuştu.
19.12.2016 Dünya
Almanya'ya misliyle karşılık verildi
Almanya'ya misliyle karşılık verildi TBMM Başkanvekili Ayşenur Bahçekapılı'nın Almanya'da havalimanında alıkonmasının ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 'misliyle karşılık vereceğiz' açıklamasıyla birlikte Atatürk Havalimanı'nda Alman diplomatlara yönelik uygulama başladı. Uygulamanın başladığı dün akşamdan dört Alman diplomatın uçağı kaçırdığı öğrenildi.
29.09.2021 Gündem
Almanya'dan Bahçekapılı'ya skandal muamele
Almanya'dan Bahçekapılı'ya skandal muamele TBMM Başkanvekili Ayşenur Bahçekapılı saatlerde karakolda tutuldu. Teröristlere kucak açmasıyla tanınan Almanya, millettin temsilcisine 'kaçak yolcu' muamelesi yaptı.
29.09.2021 Gündem
Meclis'te büyük gerginlik! Kürsüde Bayık'ın açıklamasını okumaya başlayınca...
Meclis'te büyük gerginlik! Kürsüde Bayık'ın açıklamasını okumaya başlayınca... TBMM Genel Kurulu’nda HDP’nin Ceylanpınar’da iki polisin şehit edilmesine ilişkin verdiği grup önerisinin görüşmeleri sırasında gerginlik yaşandı.
29.09.2021 Gündem
Genel Kurul’da ‘terörist ziyareti’ tartışması
Genel Kurul’da ‘terörist ziyareti’ tartışması AK Parti milletvekilleri ile CHP milletvekilleri arasında ‘terörist ziyareti’ tartışması yaşandı
29.09.2021 Gündem
AK Parti MKYK'da yer almayan isimler
AK Parti MKYK'da yer almayan isimler AK Parti MKYK listesinde Cemil Çiçek, Yalçın Akdoğan, Numan Kurtulmuş, Süleyman Soylu, Recep Akdağ gibi önemli isimlerin yer almaması dikkat çekti.
29.09.2021 Gündem
Meclis'te 02.30 krizi
Meclis'te 02.30 krizi Görüşmeler sürerken 02.30’da MHP’nin bir önergesinin oylanması sırasında salonda muhalefet vekillerinin fazla olduğunu gören Turan, karar yeter sayısı istedi ve muhalefeti anlaşmayı bozmakla suçladı
29.09.2021 Gündem
Erdoğan: Adam bazukayla Meclis'e geliyor
Erdoğan: Adam bazukayla Meclis'e geliyor Erdoğan, "Türkiye artık bu darbe anayasası ile yönetilemez...
29.09.2021 Gündem
TBMM Genel Kurulu toplanamadı!
TBMM Genel Kurulu toplanamadı! Meclis Başkanvekili Ayşe Nur Bahçekapılı, birleşimi açtıktan sonra Başkanlık Divanı oluşmadığından çalışmalara başlayamayacaklarını belirtti
29.09.2021 Gündem
TBMM'de Elçi için komisyona ret
TBMM'de Elçi için komisyona ret TBMM Genel Kurulu’nda HDP’nin “terör saldırısında hayatını kaybeden Diyarbakır Baro Başkanı Tahir Elçi’nin katledilmesine zemin sunanların ve bu süreçte yer alanların araştırılması için komisyon kurulması” önerisi reddedildi.
29.09.2021 Gündem
AK Parti'de o isimler belli oldu
AK Parti'de o isimler belli oldu Ahmet Aydın, Ayşenur Bahçekapılı 26...
29.09.2021 Gündem
25 koltuk 44 aday
25 koltuk 44 aday Seçimlerden tek başına iktidar olarak çıkan AK Parti'de hem bakanlık hem de parti ve meclis yönetimi için heyecan başladı.
29.09.2021 Gündem
AK Parti bir ilki gerçekleştirebilir!
AK Parti bir ilki gerçekleştirebilir! AK Parti’de, Meclis Başkanlığı’na deneyimli bir isim seçilmesi fikri ağırlık kazanıyor
29.09.2021 Gündem
4 partide seçim sürprizleri!
4 partide seçim sürprizleri! Başbakan Davutoğlu, partisinin aday listelerini tamamladı, partideki kurmaylarını ve bakanları üst sıralara yerleştirdi. 3 dönemlik 20 isim listelerde yer aldı. AK Parti, HDP’nin milletvekili çıkardığı büyükşehirlerde Mehdi Eker, Orhan Miroğlu ve Galip Ensarioğlu gibi bazı isimleri aday gösterecek
29.09.2021 Gündem
Merkez Karar’da  31 isim değişti
Merkez Karar’da 31 isim değişti AK Parti’nin en yetkili organı Merkez Karar ve Yürütme Kurulu’nda 19 kişi yerini korudu...
29.09.2021 Gündem
Ağabeylere erken seçim fırsatı
Ağabeylere erken seçim fırsatı AK Parti’de üst üste üç dönemden fazla milletvekili seçilememe kuralı nedeniyle 7 Haziran’da aday olamayan 70 isim ile, 7 Haziran’da hakkı dolan 26 milletvekili erken seçimde aday olabilecek...
29.09.2021 Gündem
Başbakan talimat verdi!
Başbakan talimat verdi! Genel Başkan Davutoğlu üç dönem kuralını esnetecek şekilde tüzük değişikliği talimatı verdi.
29.09.2021 Gündem
‘Olumlu geçti görüşmeye devam’
‘Olumlu geçti görüşmeye devam’ Davutoğlu koalisyon için ilk tura çıktı
29.09.2021 Gündem
Başbakan, Kılıçdaroğlu ile görüştü!
Başbakan, Kılıçdaroğlu ile görüştü! Başbakan Ahmet Davutoğlu koalisyon görüşmeleri için CHP Genel Merkezi'ne geldi. Görüşme 1 saat 40 dakika sonra sona erdi.
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Ayşenur Bahçekapılı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ayşenur bahçekapılı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.