Ayşenur

Ayşenur

Son dakika Ayşenur haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Ayşenur ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Ayşenur haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Ayşenur

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ayşenur gelişmeleri de dahil olmak üzere 873 ayşenur haberi bulunmuştur. Tüm ayşenur haberleri aşağıda listelenmiştir.
Kuma teklifini reddeden sevgilisini öldürdü
Kuma teklifini reddeden sevgilisini öldürdü Konya'da evinin bahçesinde tabancayla vurulmuş cesedi bulunan Ayşenur Bedel'in (26) ölümüne ilişkin tutuklu yargılanan sevgilisi Ali Erensoy (51), ''Ben Ayşenur'u eğlence hayatından tanırım. Uyuşturucu kullanıyordu. Onu bu hayattan çektiğimde intihar etmeye çalıştı. Elif'in üzerine kuma olarak gelmeyi reddettiği için intihar etti. Ben, onun iyi ve kötü gününde hep yanındaydım. Onu neden öldürmek isteyeyim" dedi.
3.04.2024 Gündem
Depremzede Ayşenur, depremde kaybolan bebeğiyle 27 gün sonra buluştu
Depremzede Ayşenur, depremde kaybolan bebeğiyle 27 gün sonra buluştu Depremde eşini kaybeden ve yeni doğan evladına 27 gün sonra DNA testi sonucu kavuşabilen Ayşenur Turan, yaşadıklarını gözyaşları içinde anlattı. Tekerlekli sandalyeye mahkum kalan ve Hatay'a geri dönmek isteyen genç kadın, "Ben bütün umudumu kaybetmiştim. Sadece evlatlarımla yaşayabileceğim bir ev istiyorum" dedi.
2.02.2024 Adana
MHP 2 il, 53 ilçede 55 adayını daha açıkladı
MHP 2 il, 53 ilçede 55 adayını daha açıkladı Milliyetçi Hareket Partisi (MHP), 2'si il 53'ü ilçe olmak üzere 55 adayını daha açıkladı. Kilis Belediye Başkan adayı Hasan Kara ve Uşak Belediye Başkan adayı Sezer Ateş oldu. İşte MHP'nin açıkladığı isimler...
17.01.2024 Gündem
Ayşenur Parlak'ın yazdığı son mesaj yürek yaktı: Sen benim bu dünyadaki cennetimsin
Ayşenur Parlak'ın yazdığı son mesaj yürek yaktı: Sen benim bu dünyadaki cennetimsin Dördüncü evre kolon kanseriyle mücadele eden sosyal medya fenomeni Ayşenur Parlak, yaşama veda etti. Evli ve bir çocuk annesi olan Parlak'ın eşi Savaş Parlak'a yazdığı son mesaj ortaya çıktı. Ayşenur Parlak'ın 'Sen benim bu dünyadaki cennetimsin' sözleri yürekleri sızlattı.
14.11.2023 Magazin
Yıllardır kanserle mücadele eden fenomen Ayşenur Parlak hayatını kaybetti
Yıllardır kanserle mücadele eden fenomen Ayşenur Parlak hayatını kaybetti Dördüncü evre kolon kanseriyle mücadele eden sosyal medya fenomeni Ayşenur Parlak, yaşama veda etti. Ünlü ismin eşi ve kızının babası Savaş Parlak, acı haberi sosyal medya hesabından duyurdu.
13.11.2023 Magazin
Gözaltına alınan gazeteci Ayşenur Arslan serbest bırakıldı
Gözaltına alınan gazeteci Ayşenur Arslan serbest bırakıldı İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından başlatılan soruşturma kapsamında gazeteci Ayşenur Arslan gözaltına alındı. Öte yandan Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK) Başkanı Ebubekir Şahin, Halk TV ve Ayşenur Arslan hakkında inceleme başlatıldığını açıkladı. Başlatılan soruşturma kapsamında gözaltına alınan gazeteci Ayşenur Arslan savcılık ifadesinin ardından serbest bırakıldı.
3.10.2023 Gündem
Otomobil bariyerlere çarptı: 1 çocuk öldü, 2'si çocuk, 4 kişi yaralandı
Otomobil bariyerlere çarptı: 1 çocuk öldü, 2'si çocuk, 4 kişi yaralandı Amasya’nın Gümüşhacıköy ilçesinde çelik bariyerlere çarpan otomobildeki Zeynep Nur Gülsu (10) hayatını kaybetti. 2'si çocuk, 4 kişi de yaralandı.
5.08.2023 Gündem
Markette 2 milyon TL unuttu! Kasiyer fark etti
Markette 2 milyon TL unuttu! Kasiyer fark etti Erzincan’da özel bir markette kasiyer olarak çalışan kadın bulduğu 2 milyon TL’yi sahibine teslim etti.
27.06.2023 Yaşam
Ayşenur'u başına 4 kez ateş ederek öldüren sevgilisinden dalga geçer gibi ifade!
Ayşenur'u başına 4 kez ateş ederek öldüren sevgilisinden dalga geçer gibi ifade! Eskişehir'de, sevgilisi Ayşenur Çolakoğlu'nu (21) tabancayla başına 4 kez ateş ederek öldürdüğü iddiasıyla tutuklanan Hasan Fakıoğlu (22) hakkında iddianame hazırlanarak ‘kadına karşı tasarlayarak kasten öldürme’ suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası istemiyle dava açıldı. İddianamede savcılık ifadesine de yer verilen Hasan Fakıoğlu, Ayşenur’un elinden almak istediği silahın kazaya ateş aldığını öne sürüp, arkadaşlarının tanık ifadelerinde yer alan ‘Onu kimseye yar etmeyeceğim, kendimi de onu da öldüreceğim, bu kez beni niye aramıyor, öldüreceğim’ dediği sözlerin ise ‘espri’ olduğunu savundu.
13.06.2023 Yaşam
Ayşenur'u başına 4 kez ateş ederek öldürdü! 'Onu kimseye yar etmeyeceğim'
Ayşenur'u başına 4 kez ateş ederek öldürdü! 'Onu kimseye yar etmeyeceğim' Eskişehir'de, sevgilisi Ayşenur Çolakoğlu'nu (21) tabancayla başına 4 kez ateş ederek öldürdüğü iddiasıyla tutuklanan Hasan Fakıoğlu (22) hakkında iddianame hazırlanarak ‘kadına karşı tasarlayarak kasten öldürme’ suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası istemiyle dava açıldı. İddianamede savcılık ifadesine de yer verilen Hasan Fakıoğlu, Ayşenur’un elinden almak istediği silahın kazaya ateş aldığını öne sürüp, arkadaşlarının tanık ifadelerinde yer alan ‘Onu kimseye yar etmeyeceğim, kendimi de onu da öldüreceğim, bu kez beni niye aramıyor, öldüreceğim’ dediği sözlerin ise ‘espri’ olduğunu savundu.
13.06.2023 Yaşam
Zonguldak'ta feci kaza: Sürücü hayatını kaybetti, kızı yaralandı
Zonguldak'ta feci kaza: Sürücü hayatını kaybetti, kızı yaralandı Zonguldak'ın Gökçebey ilçesinde iki aracın karıştığı trafik kazasında sürücü hayatını kaybederken, kızı yaralandı.
29.05.2023 Yaşam
Esenler’de evde bırakılan iki çocuk yangında ağır yaralandı
Esenler’de evde bırakılan iki çocuk yangında ağır yaralandı  İstanbul Esenler'de 5 katlı binanın giriş katındaki dairede çıkan yangında, evde yanlız bırakılan biri 1 buçuk diğeri 5 yaşındaki iki çocuk ağır yaralandı. Alışveriş yapmak için gittiği marketten dönen Anne Fatma H.'nin kapıyı açarak dumanların arasından çocukları çıkardığı öğrenildi.
17.05.2023 Yaşam
Ev satışında senet oyunu ile dolandırıcılığa dava
Ev satışında senet oyunu ile dolandırıcılığa dava Ankara'da Çağrı Ş. (38), ilanda gördüğü evi satın almak için 3 bin TL kapora ve 10 bin TL'lik teminat senedi verdiği emlakçı aracılığıyla ev sahibiyle anlaştı. Kredi çekemeyince evi alamayan Çağrı Ş.'nin imzaladığı senet, üzerinde değişiklik yapılarak ciro edildi ve icraya verildi. Çağrı Ş.'nin şikayeti ile 2'si emlak ofisi çalışanı 3 şüpheli hakkında 1'er yıla kadar hapis istemiyle dava açıldı.
16.05.2023 Yaşam
Kendilerini almayan sürücüye yumrukla saldırıp, tutunduğu taksiyle 100 metre sürüklendi
Kendilerini almayan sürücüye yumrukla saldırıp, tutunduğu taksiyle 100 metre sürüklendi Diyarbakır’da kalabalık oldukları için kendilerini almayan taksi şoförüne yumrukla saldıran kişi, hareket eden aracın direksiyona tutunarak 100 metre sürüklendi. O anlar, güvenlik kamerasına yansıdı.
8.05.2023 Gündem
A Milli Kadın Hentbol Takımı, Sırbistan'a 33-24 mağlup oldu
A Milli Kadın Hentbol Takımı, Sırbistan'a 33-24 mağlup oldu A Milli Kadın Hentbol Takımı, 2023 IHF Dünya Şampiyonası Avrupa Elemeleri play-off turu ilk maçında Sırbistan’a 24-33 yenildi.
7.04.2023 Diğer Sporlar
Tuvaller engelli depremzedeler için sergilendi
Tuvaller engelli depremzedeler için sergilendi Sanatta Engel Yok Vakfı, Kahramanmaraş merkezli deprem felaketi sonrası yaralarımızı sarmak ve engelli yaşamlara dokunmak amacıyla “Deprem ve Umut” adlı bir sergi düzenlendi. 52 sanatçının 70 özgün eserle katıldığı sergi, İstanbul Kadıköy’de nisan boyunca açık kalacak. Sergiden elde edilecek gelirin, engelli depremzedelere akülü araç almak için harcanacağı açıklandı.
3.04.2023 Kültür Sanat
Dini nikahla birlikte yaşadığı kadını boğazından bıçaklayıp öldürdü!
Dini nikahla birlikte yaşadığı kadını boğazından bıçaklayıp öldürdü! Tekirdağ'ın Şarköy ilçesinde Rıdvan Kurt (33), dini nikahla birlikte yaşadığı Ayşenur Akkurt'u (30), boğazını bıçakla keserek öldürüp, intihara kalkıştı. Bileklerini kesen Kurt, hastanede tedaviye alındı.
19.01.2023 Yaşam
Ayşenur Çolakoğlu hayallerine kavuşmak için girdiği sınav günü öldürüldü
Ayşenur Çolakoğlu hayallerine kavuşmak için girdiği sınav günü öldürüldü Eskişehir’de 21 yaşındaki Ayşenur Çolakoğlu’nun öldürülmesi olayı sonrasında konuşan gözü yaşlı baba Mesut Çolakoğlu, kızını öldüren Hasan F.’in aynı gün yaşadıkları apartmana geldiğini güvenlik kameralarında gördüklerini ifade ederek, “Kızım kendi dükkânını açmak istiyordu. Öldürüldüğü gün ustalık sınavına girmişti. Akşamına da öldürüldü” dedi.
19.12.2022 Yaşam
Kısmetse Olur Aşkın Gücü hangi kanalda ve günlerde, saat kaçta? Kısmetse Olur Aşkın Gücü yarışmacıları kimler?
Kısmetse Olur Aşkın Gücü hangi kanalda ve günlerde, saat kaçta? Kısmetse Olur Aşkın Gücü yarışmacıları kimler? Kısmetse Olur Aşkın Gücü 5 yılın ardından yeni başladı. İzdivaç programının yayınlanmasıyla en çok konuşulan konu başlıklarından olmayı başardı. Kanal D ekranlarında yayınlanan Kısmetse Olur'un ardından Kısmetse Olur Aşkın Gücü programının hangi kanalda ise izlemek isteyenler tarafından araştırılmaya başlandı. Peki Öykü Serter'in sunduğu Kısmetse Olur Aşkın Gücü hangi kanalda, hangi günlerde, saat kaçta yayınlanıyor? Kısmetse Olur Aşkın Gücü yarışmacıları kimlerdir?
15.12.2022 Televizyon
Müge Anlı’daki Ayşenur olayı ne? 70 yaşındaki adam büyü ile kız mı kaçırdı? Müge Anlı’daki muska olayı detayları!
Müge Anlı’daki Ayşenur olayı ne? 70 yaşındaki adam büyü ile kız mı kaçırdı? Müge Anlı’daki muska olayı detayları! Müge Anlı ile Tatlı Sert programında 18 yaşındaki Ayşenur Ataş'ın 70 yaşındaki bir sahte hocaya kaçması olayı gündemde. Kızını aramak için Müge Anlı’ya başvuran Baba Mehmet Ataş, 70 yaşındaki sahte hocanın kızını büyü ve muska ile tılsım yapıldığını öne sürdü. Müge Anlı’nın, cips paketine sarılan muskayı canlı yayında açması ve sonrasında yaşananlar akıllara durgunluk verdi. Peki, Müge Anlı’daki Ayşenur olayı ne? 70 yaşındaki adam büyü ve muska ile kız mı kaçırdı? Muska nedir? Müge Anlı’daki muska olayı detayları!
6.12.2022 Gündem
Bakan Akar, TSK'da görevli öğretmenlerle bir araya geldi
Bakan Akar, TSK'da görevli öğretmenlerle bir araya geldi Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, '24 Kasım Öğretmenler Günü' dolayısıyla Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) bünyesinde çeşitli birimlerde görev yapan öğretmenleri kabul etti.
24.11.2022 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan öğretmenlerin beklediği sonucu açıkladı
Cumhurbaşkanı Erdoğan öğretmenlerin beklediği sonucu açıkladı Cumhurbaşkanı Erdoğan, Öğretmenler Günü münasebetiyle Cumhurbaşkanlığı Beştepe Sergi Salonu'nda düzenlenen etkinlikte konuştu. Erdoğan, ''Bizim varlık sebebimiz öğretmenlerimizdir. Teröre kurban verdiğimiz tüm öğretmenlerimizi rahmetle yad ediyorum'' açıklamasında bulundu. Okulları her alanda en modern imkanlarla donatıldığını söyleyen Erdoğan, ''Her yıl olduğu gibi bu yıl da bütçede aslan payını eğitime ayırdık'' ifadelerini kullandı.Erdoğan, Uzman ve Başöğretmen unvanını kazanan öğretmen sayısını da açıkladı.
24.11.2022 Siyaset
AK Partili Atabek'ten HDP'ye tepki: Dağa kaldırılan kız çocukları için de önerge verseydiniz keşke
AK Partili Atabek'ten HDP'ye tepki: Dağa kaldırılan kız çocukları için de önerge verseydiniz keşke AK Parti Sakarya Milletvekili Çiğdem Erdoğan Atabek, TBMM Genel Kurulu’nda HDP'nin kadına yönelik şiddetle ilgili önergesi üzerine söz alarak, "Dağa kaldırılan kız çocuklarının, çocuklukları, gençlikleri, hayalleri ellerinden alınırken de önerge verseydiniz keşke. O kızlara tacizler, tecavüzler, şiddetin en alası yapılırken vicdanınız neredeydi" dedi.
23.11.2022 Siyaset
Karkamış'a hain saldırı: 5 yaşındaki Hasan'a veda
Karkamış'a hain saldırı: 5 yaşındaki Hasan'a veda Suriye’nin Ayn El Arab bölgesindeki PKK/YPG’li teröristlerin Gaziantep’in Karkamış ilçesine yönelik düzenlediği roket saldırısında şehit olan Hasan Karataş (5), düzenlenen törenle gözyaşları arasında toprağa verildi. Saldırılarda Karkamış ilçe merkezindeki 5 okuldan 3’ünün hasar gördüğü belirlendi. İlçede hasar tespit çalışması başlatıldı.
22.11.2022 Gündem
Şehit öğretmen Ayşenur Alkan kimdir, kaç yaşındaydı? Ayşenur öğretmen Gaziantep’te okula düzenlenen roketli saldırıda şehit oldu!
Şehit öğretmen Ayşenur Alkan kimdir, kaç yaşındaydı? Ayşenur öğretmen Gaziantep’te okula düzenlenen roketli saldırıda şehit oldu! Gaziantep’in Karkamış ilçe merkezine düzenlenen havan ve roketli saldırıda şehit olan sınıf öğretmeni Ayşenur Alkan için bugün cenaze töreni düzenlenecek. Türkiye’yi yasa boğan saldırının ardından Şehit öğretmen Ayşenur Alkan’ın hayatı araştırılıyor. Peki, Şehit öğretmen Ayşenur Alkan kimdir, kaç yaşındaydı? Ayşenur Alkan nereli, hangi okulda görev yapıyordu? İşte Şehit öğretmen Ayşenur Alkan ile ilgili bilgiler…
22.11.2022 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Ayşenur ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ayşenur haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.