Gazete Vatan Logo

Şehit öğretmen Ayşenur Alkan kimdir, kaç yaşındaydı? Ayşenur öğretmen Gaziantep’te okula düzenlenen roketli saldırıda şehit oldu!

Gaziantep’in Karkamış ilçe merkezine düzenlenen havan ve roketli saldırıda şehit olan sınıf öğretmeni Ayşenur Alkan için bugün cenaze töreni düzenlenecek. Türkiye’yi yasa boğan saldırının ardından Şehit öğretmen Ayşenur Alkan’ın hayatı araştırılıyor. Peki, Şehit öğretmen Ayşenur Alkan kimdir, kaç yaşındaydı? Ayşenur Alkan nereli, hangi okulda görev yapıyordu? İşte Şehit öğretmen Ayşenur Alkan ile ilgili bilgiler…

Şehit öğretmen Ayşenur Alkan kimdir, kaç yaşındaydı? Ayşenur öğretmen Gaziantep’te okula düzenlenen roketli saldırıda şehit oldu!

Terör örgütü PKK/YPG, dün Gaziantep’in Karkamış ilçesine roketler ve havan toplarıyla saldırı düzenledi. Saldırılarda anaokulu öğrencisi Hasan Karataş ve öğretmen Ayşenur Alkan şehit olurken, 19 kişi de yaralandı.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ve Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, roketli saldırıların yaşandığı Gaziantep Karkamış’ta incelemelerde bulundu. Soylu “Bugün 11:15 sıralarından bu yana kadar yaklaşık 10 adet atım gerçekleşti. Hem Karkamış içerisinde sivil yerleşim yerlerine hem de aynı zamanda gördüğünüz gibi okullarımıza bir saldırı söz konusu. 5 yaşındaki çocukların masum sivil vatandaşların üzerine bomba yağdıranlar, havan atanlar elbette bedel ödeyeceklerdir. Ödüyorlar da ödemeye de devam edeceklerdir” dedi.

ŞEHİT ÖĞRETMEN AYŞENUR ALKAN KİMDİR, KAÇ YAŞINDAYDI?

Şehit olan Ayşenur Alkan Kocatepe İlkokulu’nda görev yapıyordu. Şehit öğretmen Ayşenur Alkan 22 yaşındaydı.