31 Mart seçiminde adayların sandığından kim birinci çıktı?
31 Mart seçiminde adayların sandığından kim birinci çıktı?CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in Manisa'da oy kullandığı 1174 No'lu sandıktan CHP Manisa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ferdi Zeyrek açık ara farkla ilk sırada çıktı. Turgut Altınok'un oy kullandığı sandıktan Mansur Yavaş 1'inci çıktı. Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ın sandığından kendi ismi çıkarken, Hamza Dağ'ın sandığında da birinci çıkan isim yine kendi oldu. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’na oy kullandığı sandıkta 114, AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum’a ise 126 oy çıktı.
31.03.2024Gündem
Adayların sandığından kimler birinci çıktı?
Adayların sandığından kimler birinci çıktı?CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in Manisa'da oy kullandığı 1174 No'lu sandıktan CHP Manisa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ferdi Zeyrek açık ara farkla ilk sırada çıktı. Turgut Altınok'un oy kullandığı sandıktan Mansur Yavaş 1'inci çıktı. Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ın sandığından kendi ismi çıkarken, Hamza Dağ'ın sandığında da birinci çıkan isim yine kendi oldu. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’na oy kullandığı sandıkta 114, AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum’a ise 126 oy çıktı.
31.03.2024Gündem
Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Turgut Altınok: Seçmenin iradesine sahip çıkacağız ve saygı duyacağız
Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Turgut Altınok: Seçmenin iradesine sahip çıkacağız ve saygı duyacağızCumhur İttifakı Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Turgut Altınok, Ankara'da oyunu kullandı. Gazetecilere açıklamarda bulunan Altınok, "Seçmenin iradesine sahip çıkacağız ve saygı duyacağız" dedi.
31.03.2024Gündem
Türkiye seçim için sandığa gidiyor! Liderler oylarını nerede kullanacak?
Türkiye seçim için sandığa gidiyor! Liderler oylarını nerede kullanacak?Yerel yöneticilerini belirlemek üzere yarın sandık başına gitmeye hazırlanan Türkiye'de, Başkan Erdoğan İstanbul'da, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli Ankara'da, CHP Genel Başkanı Özgür Özel Manisa'da oy kullanacak. İşte detaylar...
30.03.2024Gündem
Yerel seçimlerde liderlerin ve adayların oy kullanacağı yerler belli oldu
Yerel seçimlerde liderlerin ve adayların oy kullanacağı yerler belli oldu31 Mart Pazar günü gerçekleştirilecek 2024 Mahalli İdareler Seçimlerinde siyasi parti liderleri ve adayların oy kullanacağı yerler belli oldu.
27.03.2024Gündem
Liderlerin yerel seçimde nerede oy kullanacakları belli oldu
Liderlerin yerel seçimde nerede oy kullanacakları belli olduTürkiye 31 Mart Pazar günü sandık başına gitmeye hazırlanırken siyasi liderlerin ve adayların nerede oy kullanacakları belli oldu.
26.03.2024Gündem
Karkamış'a hain saldırı: 5 yaşındaki Hasan'a veda
Karkamış'a hain saldırı: 5 yaşındaki Hasan'a vedaSuriye’nin Ayn El Arab bölgesindeki PKK/YPG’li teröristlerin Gaziantep’in Karkamış ilçesine yönelik düzenlediği roket saldırısında şehit olan Hasan Karataş (5), düzenlenen törenle gözyaşları arasında toprağa verildi. Saldırılarda Karkamış ilçe merkezindeki 5 okuldan 3’ünün hasar gördüğü belirlendi. İlçede hasar tespit çalışması başlatıldı.
22.11.2022Gündem
Şehit öğretmen Ayşenur Alkan kimdir, kaç yaşındaydı? Ayşenur öğretmen Gaziantep’te okula düzenlenen roketli saldırıda şehit oldu!
Şehit öğretmen Ayşenur Alkan kimdir, kaç yaşındaydı? Ayşenur öğretmen Gaziantep’te okula düzenlenen roketli saldırıda şehit oldu!Gaziantep’in Karkamış ilçe merkezine düzenlenen havan ve roketli saldırıda şehit olan sınıf öğretmeni Ayşenur Alkan için bugün cenaze töreni düzenlenecek. Türkiye’yi yasa boğan saldırının ardından Şehit öğretmen Ayşenur Alkan’ın hayatı araştırılıyor. Peki, Şehit öğretmen Ayşenur Alkan kimdir, kaç yaşındaydı? Ayşenur Alkan nereli, hangi okulda görev yapıyordu? İşte Şehit öğretmen Ayşenur Alkan ile ilgili bilgiler…
22.11.2022Gündem
Karkamış’a roketli saldırı sonrası kahreden detay
Karkamış’a roketli saldırı sonrası kahreden detayTerör örgütü PKK/YPG, dün Gaziantep’in Karkamış ilçesine roketler ve havan toplarıyla saldırı düzenledi. Saldırılarda anaokulu öğrencisi Hasan Karataş ve öğretmen Ayşenur Alkan şehit olurken, 19 kişi de yaralandı. Roketlerin ateşlendiği bölgeler ise TSK tarafından bombalanırken Bakan Akar, Pençe Kılıç Harekatı'nın başlangıcından bugüne kadar 184 terörist etkisiz hale getirildiğini açıkladı.
22.11.2022Gündem
Bakan Soylu açıkladı: Karkamış'a 10 roket saldırısı yapıldı
Bakan Soylu açıkladı: Karkamış'a 10 roket saldırısı yapıldıGaziantep'in Karkamış ilçesine terör örgütü YPG/PKK mensuplarınca Suriye'nin kuzeyinden 5 roket atıldı, saldırıda 5 yaşında çocuk ile bir öğretmen hayatını kaybetti.Milli Eğitim Bakanı Özer, ilçede tüm okulların bir hafta süreyle tatil edildiğini açıkladı.
21.11.2022Gündem
YPG'den Karkamış'a roketli saldırı! 3 ölü 10 yaralı
YPG'den Karkamış'a roketli saldırı! 3 ölü 10 yaralıPKK/YPG terör örgütü kontrolündeki Suriye'nin Kobani bölgesinden ateşlenen 7 roket, Gaziantep'in Karkamış ilçesine düştü. Roketlerden birinin bir ilkokula isabet ettiği belirtildi. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Gaziantep'in Karkamış ilçesine gerçekleştirilen havan saldırısına ilişkin, "6 yaralımız vardı, onlar hastaneye intikal ettirildi. Maalesef ilk aldığımız bilgiler çerçevesinde 3 vatandaşımız hayatını kaybetti" dedi.
21.11.2022Gündem
Ağızlar yanınca süt böyle dağıtıldı!
Ağızlar yanınca süt böyle dağıtıldı!Okul sütü dağıtım programına katılan Bakan Mehdi Eker, 2012’de süt şekerine karşı alerjisi olan bazı çocuklarda sorunlar yaşandığını belirterek öğretmen ve velilerin bu konuda dikkatli olmalarını istedi...
10.02.2014Yaşam
Canavar baba herşeyi itiraf etti!
Canavar baba herşeyi itiraf etti!Bu canavara bozuk fare zehiri satan tutuklansın!
29.09.2021Gündem
Kan donduran ifade!
Kan donduran ifade!Katliamı gerçekleştiren baba bir tek bebeğe acımış ama o da...
16.01.2013Yaşam
Tüm şüpheler onun üzerinde!
Tüm şüpheler onun üzerinde!Kamuoyunu şok eden katliamda yeni ayrıntılar
15.01.2013Yaşam
Şahinbey’de kurban satış ve kesim yerleri belirlendi
Şahinbey’de kurban satış ve kesim yerleri belirlendiGaziantep'te Kurban Bayramı’nda vatandaşların sağlıklı ve hijyenik bir ortamda kurbanlarını kesmeleri için kurban kesim ve satış noktaları belirledi.
13.06.2024Gaziantep
Türkiye ikinci kez sandık başında! Liderler oylarını kullandı
Türkiye ikinci kez sandık başında! Liderler oylarını kullandıTürkiye bugün ilk kez Cumhurbaşkanlığı seçiminde ikinci tura gidiyor. Siyasiler de vatandaşlık görevini yapıp sandık başına giderek oylarını kullandı.
28.05.2023Gündem
İkinci tur heyecanı! Oy verme işlemi 08.00 itibarıyla başladı
İkinci tur heyecanı! Oy verme işlemi 08.00 itibarıyla başladıTürkiye'de bugün yaklaşık 61 milyon seçmen sandık başına gidiyor. Seçimlerin 2'nci turunda sandık başında bulunacak görevliler, sandık yemini ederek göreve başladı. Oy verme işlemi de saat 08.00 itibarıyla başladı.
28.05.2023Gündem
Liderler oylarını kullandı! Türkiye seçim için sandık başında
Liderler oylarını kullandı! Türkiye seçim için sandık başındaCumhurbaşkanı ve 28'inci Dönem Milletvekili Genel Seçimi'nde liderler oylarını kullandı.
14.05.2023Gündem
653 öğrenci, Atatürk'ün Kocatepe'de çekilen fotoğrafının koreografisini yaptı
653 öğrenci, Atatürk'ün Kocatepe'de çekilen fotoğrafının koreografisini yaptıErzincan'da ilkokul öğrencileri, Mustafa Kemal Atatürk'ün Kocatepe'de çekilen fotoğrafının koreografisini yaptı. Çalışma, dron ile havadan görüntülendi.
23.04.2022Yaşam
Müge Anlı canlı yayında gözyaşlarına boğulmuştu! Flaş gelişme
Müge Anlı canlı yayında gözyaşlarına boğulmuştu! Flaş gelişmeMüge Anlı'da flaş gelişme! Evlerinde katledilen anne ve babasının katilinin bulunması isteyen Dr. Osman Büyükşen, Müge Anlı'nın programına başvurmuş ve yaşananları anlatırken sinir krizi geçirmişti. Osman Büyükşen'in anne ve babasının katilinin bulunması için bugün yeni bir gelişme yaşandı. Müge Anlı, programın açılışında iyi haberi verdi ve Büyükşen çiftinin katillerinin bulunması için özel ekip kurulduğunu açıkladı.
25.06.2021Gündem
İlkokul bahçesindeki servisçi dehşetinde flaş gelişme!
İlkokul bahçesindeki servisçi dehşetinde flaş gelişme!Ümraniye'deki Fatih İlkokulu'nda 1 kişinin öldüğü 2 kişinin yaralandığı servisçilerin çatışmasına ilişkin 8 kişi gözaltına alındı. Öte yandan çocukların emanet edildiği şüphelilerden çoğunun suç kaydı olduğu ortaya çıktı. Öldürülen Cüneyt Elik’in 2 yaralama, Ramazan Sarı’nın tehdit, Kerem Beyazıt’ın uyuşturucu, Necmettin Altın’ın tehdit, hakaret, yaralamadan kaydı olduğu anlaşıldı. Olaya karışan Feyyaz E.’nin ise "çocuğun cinsel istismarından" kaydı olduğu ortaya çıktı.
29.09.2021Gündem
Üniversiteli kız kardeşler tatilde tarlada
Üniversiteli kız kardeşler tatilde tarladaKonya'da üniversite öğrencisi iki kız kardeş, tatilde aile bütçesine katkı sağlamak için kendilerine ait tarlada çalışıyor.
4.09.2017Yaşam
Sevgilisi camdan attı iddiası
Sevgilisi camdan attı iddiasıİstanbul’da bir ilkokulda sınıf öğretmenliği yapan Şengül Karaca, dördüncü kattaki evinin penceresinden düşerek hayatını kaybetti.
29.09.2021Gündem
Tayfun Talipoğlu'nun kalp krizinden öldüğü kesinleşti
Tayfun Talipoğlu'nun kalp krizinden öldüğü kesinleştiİzmir'in Konak İlçesi'ndeki evinde fenalaşıp hayatını kaybeden gazeteci 55 yaşındaki Talip Talipoğlu'nun, kesin ölüm nedeninin belirlenmesi amacıyla yapılan detaylı otopsinin sonucu belli oldu. Buna göre kanında herhangi yabancı bir maddeye rastlanmayan Tayfun Talipoğlu'nun, kalp krizinden hayatını kaybettiği kesinleşti.
20.04.2017Magazin