Ayşegül Doğan

Ayşegül Doğan

Son dakika ayşegül doğan haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan ayşegül doğan ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını ayşegül doğan haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Ayşegül Doğan

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ayşegül doğan gelişmeleri de dahil olmak üzere 187 ayşegül doğan haberi bulunmuştur. Tüm ayşegül doğan haberleri aşağıda listelenmiştir.
DEM Parti'nin İstanbul adayları belli oldu
DEM Parti'nin İstanbul adayları belli oldu Dem Parti'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayları belli oldu. Parti Sözcüsü Ayşegül Doğan yaptığı açıklamada "Adaylarımız Meral Danış Beştaş ve Murat Çepni'dir." dedi.
9.02.2024 Gündem
DEM Parti, İstanbul'da kendi adayıyla seçime girme kararı aldı
DEM Parti, İstanbul'da kendi adayıyla seçime girme kararı aldı DEM Parti, İstanbul'da kendi adayıyla seçime girme kararı aldı. Partinin İstanbul adayı 9 Şubat'ta açıklanacak.
4.02.2024 Gündem
Meclis’e 114 kadın milletvekili girdi! Tarihe geçtiler
Meclis’e 114 kadın milletvekili girdi! Tarihe geçtiler 14 Mayıs seçimleri sonucunda AK Parti’den 48, CHP’den 26, MHP’den 4, İYİ Parti’den 5, TİP’ten 1 ve Yeşil Sol’dan 30 kadın milletvekili olarak TBMM’ye girdi.
16.05.2023 Gündem
Ayşegül Melisa Doğan estetik yorumunu affetmedi!
Ayşegül Melisa Doğan estetik yorumunu affetmedi! Ayşegül Melisa Doğan estetikli haliyle tanınmaz hale gelmişti. İşte Benim Stilim yarışmasıyla tanınan Ayşegül Doğan estetikli haline yapılan kötü yorum sonrası suç duyurusunda bulundu. Uzlaşmayı kabul etmeyen ünlü yarışmacı yorumu yapan kişiye dava açtı.
9.01.2022 Magazin
Ayşegül Doğan'dan yeni poz! Estetik harikası...
Ayşegül Doğan'dan yeni poz! Estetik harikası... Bir dönem ilgiyle izlenen moda programı İşte Benim Stilim'de kavgalarıyla adından söz ettiren Ayşegül Melisa Doğan yeni pozuyla olay oldu. Doğan estetik sayesinde adeta kendini yeni baştan yarattı.
23.11.2021 Magazin
Cumhurbaşkanı Erdoğan canlı yayında duyurdu: Seferber ettik! Başlamak üzere...
Cumhurbaşkanı Erdoğan canlı yayında duyurdu: Seferber ettik! Başlamak üzere... Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde TÜBİTAK ve TÜBA Bilim Ödülleri Töreni'nde konuştu. Erdoğan, "Şu an 3 yenilikçi aşı adayımız faz aşamalarına başlamak üzere. Yenilikçi aşı adaylarının yerli ve milli üretim konusunda firmalarımızı seferber ettik." dedi.
28.01.2021 Siyaset
Acil olmayan tedavi ertelenebilir
Acil olmayan tedavi ertelenebilir Ağız ve Diş Sağlığı Uzmanı Ayşegül Doğan, diş hekimlerinin yeni koronavirüs enfeksiyonundan etkilenme riskinin diğer sağlık çalışanları kadar yüksek olduğunu vurgulayarak üç aşamalı koruma tedbirini paylaştı. Doğan, “Acil olmayan tedaviler ertelenebilir. Diş hekimleri enfeksiyonlarla birinci derecede karşı karşıya gelen meslek gruplarının başında yer almaktadır” dedi.
28.11.2020 Sağlık
Beren Saat ile Kenan Doğulu çiftinden yeni karar!
Beren Saat ile Kenan Doğulu çiftinden yeni karar! Karantina günlerini birlikte geçiren Beren Saat-Kenan Doğulu çifti, evlerinden taşınma kararı aldı.
27.07.2020 Magazin
"Uykusuz geceler geçirdim"
"Uykusuz geceler geçirdim" Oyuncu Beren Saat, Ayşegül Doğan’ın YouTube kanalındaki ‘Soruyor’ programına konuk oldu.
21.07.2020 Magazin
Evliliği pandemi mi kurtardı?
Evliliği pandemi mi kurtardı? Oyuncu Beren Saat, Kenan Doğulu’yla evliliği hakkında, “Sorunlarımızı pandemi sürecinde aştık. Birbirimizi daha yakından tanıdık” dedi.
16.07.2020 Magazin
Ayşegül Doğan'dan canlı yayında estetik itirafı!
Ayşegül Doğan'dan canlı yayında estetik itirafı! Bir dönem İşte Benim Stilim yarışmasında yer alan Ayşegül Melis Doğan inanılmaz değişimiyle şoke etti.
17.05.2020 Magazin
"Benzemek istesem ona benzerim"
"Benzemek istesem ona benzerim" Oyuncu ve sunucu Hülya Avşar’ın kardeşi Helin Avşar, bir magazin programında kendisinin Aslıhan Doğan Turan ve Ayşegül Doğan’a benzetilmesiyle ilgili olarak tepkisini ortaya koydu.
13.02.2020 Magazin
İşte Benim Stilim Ayşegül Doğan'ın son hali olay oldu
İşte Benim Stilim Ayşegül Doğan'ın son hali olay oldu İşte Benim Stilim yarışmasıyla tanınan Ayşegül Doğan'ın son hali herkesi şoke etti.
23.05.2019 Magazin
Korkunç kaza! Biri bebek 4 kişi yaralandı
Korkunç kaza! Biri bebek 4 kişi yaralandı Bursa'nın İnegöl ilçesinde aşırı yağış nedeniyle kayganlaşan yolda art arda iki ayrı zincirleme kaza meydana geldi. 6 aracın karıştığı kazalarda, 1'i bebek, 4 kişi yaralandı.
18.12.2018 Yaşam
Alışveriş  Melekleri
Alışveriş Melekleri Ivana Sert ve Kemal Doğulu’nun hem sunuculuğunu hem de juri üyeliğini yapacağı, ‘Alışveriş Melekleri’ 13 Kasım’da Kanal D’de başlıyor.
10.11.2017 Magazin
'Alışveriş Melekleri' başlıyor!
'Alışveriş Melekleri' başlıyor! İvana Sert ve Kemal Doğulu'nun hem sunuculuğunu hem de juri üyeliğini yapacakları 'Alışveriş Melekleri' programı 13 Kasım’da Kanal D'de başlıyor.
10.11.2017 Televizyon
İşte Benim Stilim yeni bölümde neler olacak?
İşte Benim Stilim yeni bölümde neler olacak? Ekranların en sevilen moda programı İşte Benim Stilim'de heyecan giderek büyüyor. Heyecanın bir an olsun bitmediği İşte Benim Stilim yeni bölümde neler olacak? Bugün İşte Benim Stilim İşte Benim Stilim 6. Sezon 50. Bölüm fragmanı yayınlandı. İşte tüm detaylar haberimizde.
5.04.2016 Magazin
İşte Benim Stilim'de kim elenecek?
İşte Benim Stilim'de kim elenecek? TV8 ekranlarının moda programı İşte benim Stilim tüm hızıyla devam ediyor. Sunuculuğunu Öykü Serter'in yaptığı programda bugün eleme heyecanı yaşanacak? İşte Benim Stilim kim elendi? sorusu bu akşam yanıt bulacak. İşte detaylar...
1.04.2016 Magazin
Ünlü isimlerden Cizre bildirisi!
Ünlü isimlerden Cizre bildirisi! Cizre'de bir binanın Bodrum katında oldukları iddia edilen yaralılar için aralarında Kadir İnanır, Vedat Türkali, Rakel Dink, Murathan Mungan, Lale Mansur, Ayşegül Doğan, Ümit Kıvanç, Baskın Oran, Osman Kavala, Oya Baydar ve Levent Gültekin gibi gazeteci ve yazarın da bulunduğu 132 kişi bildiri yayımladı...
29.09.2021 Gündem
İşte Benim Stilim All Star'ı kim kazandı?
İşte Benim Stilim All Star'ı kim kazandı? İşte Benim Stilim All Star birincisinin açıklandığı final gecesi saat 22...
26.12.2015 Magazin
Ayşenur Balcı'nın yalanı ortaya çıktı
Ayşenur Balcı'nın yalanı ortaya çıktı İşte Benim Stilim All Star 24 Aralık 2015 Perşembe günü yayınlanan 100...
25.12.2015 Magazin
Öykü Serter sert çıktı
Öykü Serter sert çıktı Yarışmacılar Ezgi Ünal, Nihal Candan ve Çiğdem Çelik, Gülşah Yılmaz'ın kombinini beğenmediler...
16.12.2015 Magazin
Ayşegül Doğan bacakları kalın diye ağladı
Ayşegül Doğan bacakları kalın diye ağladı Ayşegül Doğan bacakları kalın diye ağladı
30.11.2015 Sinema-Dizi
Bacakları kalın diye ağladı!
Bacakları kalın diye ağladı! Ayşegül Doğan su içmediği için bacakları şişince ağladı...
29.11.2015 Televizyon
Yarışmacılar Nurella'yı çıldırttı!
Yarışmacılar Nurella'yı çıldırttı! Çiğdem Çelik, Sinem Umaş'ın önceden katıldığı "Gelinim Olur Musun?" programının adını söylemeyince Sinem'in adını hatırlayamadığını söyledi...
17.11.2015 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Ayşegül Doğan ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ayşegül doğan haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.