Ayça Erturan

Ayça Erturan

Son dakika ayça erturan haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan ayça erturan ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını ayça erturan haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Ayça Erturan

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ayça erturan gelişmeleri de dahil olmak üzere 42 ayça erturan haberi bulunmuştur. Tüm ayça erturan haberleri aşağıda listelenmiştir.
Kelime Oyunu’nda bu kez, ünlüler yarıştı…
Kelime Oyunu’nda bu kez, ünlüler yarıştı… Teve 2’nin, beğeni ile izlenen fenomen yarışma programı Kelime Oyunu yeni bölümü ile ekrana geldi.
11.11.2022 Televizyon
Nova ne demek? Nova ismimin anlamı nedir, kökeni? Ayça Erturan’ın kızına Nova ismini verdi!
Nova ne demek? Nova ismimin anlamı nedir, kökeni? Ayça Erturan’ın kızına Nova ismini verdi! Çok Güzel Hareketler Bunlar programıyla tanınan ünlü oyuncu Ayça Erturan, anne oldu. Erturan, kızına Nova adını verdi. Peki, Nova ne demek? Nova ismimin anlamı nedir, kökeni?
1.11.2021 Gündem
Ayça Erturan aşının önemini anlattı!
Ayça Erturan aşının önemini anlattı! 5 aylık hamile olan oyuncu Ayça Erturan, eşi Oğulcan Kırca ile YouTube’da yayınladıkları videolara bir yenisini daha ekledi.
31.08.2021 Magazin
Ayça Erturan'dan kötü haber! Delta varyantına yakalandı...
Ayça Erturan'dan kötü haber! Delta varyantına yakalandı... Anne olmaya hazırlanan Ayça Erturan, delta varyantına yakalandığını duyurdu. Ünlü oyuncu, "İlk doz aşımı yaptırmış, ikinci doz zamanını bekliyordum. Fakat virüs hızlı davrandı." açıklamasını yaptı
25.08.2021 Magazin
Ayça Erturan hamile olduğunu video çekerek duyurdu!
Ayça Erturan hamile olduğunu video çekerek duyurdu! Yönetmen Oğulcan Kırca ile 7 yıldır evli olan Ayça Erturan, eşine hamile olduğunu nasıl söylediğini anlattı.
17.06.2021 Magazin
Çetin Ceviz 2 fragmanı yayınlandı!
Çetin Ceviz 2 fragmanı yayınlandı! Başrollerinde Ayça Erturan, Fırat Tanış, Beyti Engin, Ayhan Taş ve Deniz Özerman'ın yer aldığı "Çetin Ceviz 2" filmi Kanal D'de!
3.01.2021 Televizyon
Doğduğun Ev Kaderindir bu akşam yayınlanacak mı? Doğduğun Ev Kaderindir yeni bölüm ne zaman? İşte 4. Bölüm fragmanları…
Doğduğun Ev Kaderindir bu akşam yayınlanacak mı? Doğduğun Ev Kaderindir yeni bölüm ne zaman? İşte 4. Bölüm fragmanları… TV8’in sevilen dizisi Doğduğun Ev Kaderindir dizisinin yeni bölümü izleyiciler tarafından araştırılıyor. Bugün yayınlanması beklenen Doğduğun Ev Kaderindir dizisinin yeni bölümünde neler olacak? Doğduğun Ev Kaderindir bu akşam yayınlanacak mı? Doğduğun Ev Kaderindir yeni bölüm ne zaman? İşte 4. Bölüm fragmanları…
29.01.2020 Gündem
Ebru Şancı kimdir?
Ebru Şancı kimdir? Eski manken Ebru Şancı'nın 3. çocuğu istemesi ve eşini ilgisizlikle suçlaması gündemde büyük etki yarattı. Bu gelişme üzerine güzel manken Ebru Şancı'nın hayatı hakkındaki bilgiler merak konusu oldu. İşte Ebru Şancı kimdir? Sorusunun yanıtı...
15.11.2018 Gündem
Ahlaksız teklif! Gecesi 1 milyon dolar...
Ahlaksız teklif! Gecesi 1 milyon dolar... Özge Borak'a Azeri bir iş adamı olduğunu iddia eden kişinin ahlaksız teklifinin ardından şimdi de ünlü oyuncu Ayça Erturan'a benzer bir teklif geldi...
29.08.2018 Magazin
Oyuncu Ayça Erturan'a ahlaksız teklif!
Oyuncu Ayça Erturan'a ahlaksız teklif! BKM Mutfak oyuncusu Ayça Erturan, kendisine ahlaksız teklifte bulunan sosyal medya kullanıcısını ifşa etti.
24.08.2018 Magazin
Erken yeni yıl coşkusu
Erken yeni yıl coşkusu Yetişkinlerden çocuklara kadar tüm yaş gruplarına hitap eden Türkiye’nin en büyük sportif yaşam kulübü Coliseum; Ozan Doğulu ve Orkestrası’nın sahne aldığı AcarBlu sponsorluğunda düzenlenen muhteşem bir yeni yıl partisine imza attı.
16.12.2017 Magazin
'Dört Köşe' görücüye çıktı!
'Dört Köşe' görücüye çıktı! Başrollerde Şinasi Yurtsever, Murat Akkoyunlu, Ayhan Taş, Burak Satıbol ve Ayça Erturan'ın yer aldığı, Ömer Faruk Yardımcı'nın yazıp yönettiği 'Dört Köşe' filmi görücüye çıktı. Birçok ünlü simanın katıldığı gala gösterimi Kanyon'da yapıldı.
5.10.2017 Kültür Sanat
'Dört Köşe'de geri sayım!
'Dört Köşe'de geri sayım! Başrollerini Şinasi Yurtsever, Murat Akkoyunlu, Ayhan Taş, Burak Satıbol ve Ayça Erturan'ın paylaştığı 'Dört Köşe' filmi için geri sayım başladı.
26.09.2017 Kültür Sanat
KANAL D yayın akışında bugün neler var? - 11 Ağustos Cuma
KANAL D yayın akışında bugün neler var? - 11 Ağustos Cuma Kanal D 11 Ağustos Cuma günü yayın akışı Sabah Haberleri ile başlıyor. Haberlerin ardından ekrana Evim Lokanta programı yeni bölümüyle geliyor. Yayın akışının ilerleyen saatlerinde ise Gel Barışalım ve Nursel’le Evin Tadı programlarının yeni bölümleri Kanal D’de yayınlanacak. Akşam kuşağına gelindiğinde TV’de ilk kez yayınlanacak olan Çetin Ceviz yerli sinema filmi Kanal D ekranlarına geliyor. Gece kuşağında ise Meryem, İki Yalancı ve Gel Barışalım’ın tekrar bölümleri yayın akışında yer alacak. Kanal D 11 Ağustos Cuma günü yayın akışının tüm detayları haberimizde…
29.09.2021 Gündem
Ayça Erturan tam 12 kilo verdi!
Ayça Erturan tam 12 kilo verdi! Ayça Erturan, kendisine 'at gibisin' diyenlere inat zayıfladı. Ayça Erturan, tam 12 kilo verdi.
11.04.2017 Magazin
Trafikte bıyıklarım çıkıyor
Trafikte bıyıklarım çıkıyor Oyuncu Ayça Erturan, “Hadi Be” programında itirafıyla güldürdü.
10.04.2017 Magazin
Yakalandık mı?
Yakalandık mı? BKM Mutfak oyuncusu Ayça Erturan önceki gece kız arkadaşları ile Asmalımescit’te görüntülendi.
23.02.2017 Magazin
Dizi aşkı gerçek oldu!
Dizi aşkı gerçek oldu! 'Evli ve Öfkeli' dizisinde iki sevgili karakterini canlandıran Serkan Antunorak ile Ayça Erturan önceki gece Asmalı'da görüntülendi.
20.06.2016 Magazin
Evli ve Öfkeli'ye sürpriz oyuncu
Evli ve Öfkeli'ye sürpriz oyuncu Genç oyuncu Ahmet Kaynak; atv'de yayınlanan 'Evli ve Öfkeli' dizisine konuk oyuncu olarak katıldı...
12.04.2016 Televizyon
Evli Ve Öfkeli 14. bölüm fragmanı yayınlandı mı-izle
Evli Ve Öfkeli 14. bölüm fragmanı yayınlandı mı-izle Atv ekranlarının eğlenceli dizisi Evli Ve Öfkeli dün akşam eğlenceli bir bölüm ile ekrana geldi. Yayınlanan Evli Ve Öfkeli son bölümde izleyenler ekrana kilitlendi. Evli Ve Öfkeli yayınlanan son bölüm ardından 14. bölüm fragmanı beklenmeye başlandı. Peki Evli Ve Öfkeli 14. bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte detaylar...
4.01.2016 Magazin
Evli Ve Öfkeli 12. bölüm fragmanı yayınlandı-izle
Evli Ve Öfkeli 12. bölüm fragmanı yayınlandı-izle Atv ekranlarının sevilen dizisi Evli Ve Öfkeli 12. bölüm fragmanı yayınlandı. Evli Ve Öfkeli yayınlanan 12. bölüm fragmanında heyecan yine dorukta Evli Ve Öfkeli 12. bölüm fragmanında Dilek'in evinin elden gitmemesi için bütün ekip devreye girecek. Evli Ve Öfkeli 12. bölüm fragmanı ve tüm detayları haberimizde..
21.12.2015 Magazin
Ünlü isimler 'Düşler gerçek olsun diye' kamera karşısına geçti!
Ünlü isimler 'Düşler gerçek olsun diye' kamera karşısına geçti! Beyazıt Öztürk, Arzu Kaprol, Ümit Erdim ve Ayça Erturan gibi sanat dünyasının ünlü isimleri, Türkiye Vodafone Vakfı’nın engelli bireylere yönelik farkındalığın artırılması hedefiyle 3 Aralık Dünya Engelliler Günü’nde Twitter üzerinde başlayan “Düşler Gerçek Olsun” kampanyası için kamera karşısına geçti...
4.12.2015 Magazin
Evli Ve Öfkeli 8. bölüm fragmanı yayınlandı-izle
Evli Ve Öfkeli 8. bölüm fragmanı yayınlandı-izle Atv'nin Pazar akşamlarına damga vuran dizisi Evli Ve Öfkeli dün akşam yepyeni bir bölüm ile ekrana geldi. Evli Ve Öfkeli dün akşam yayınlanan son bölümünün ardından 8. bölüm fragmanı da yayınlandı. Dilek kocasından intikam almak için kolları sıvadı. En yakın destekçileri ve kader ortağı arkadaşlarıyla birlikte tabi Peki Dilek istediğini alabilecek mi? İşte ayrıntılar...
23.11.2015 Magazin
Evli Ve Öfkeli 2. bölümde heyecan doruktaydı!-izle
Evli Ve Öfkeli 2. bölümde heyecan doruktaydı!-izle Evli ve Öfkeli dizisi merakla beklenen son bölüm izleyenleri ekrana kilitledi. Heyecanlı dakikaların yaşandığı Evli ve Öfkeli dizisinde bu hafta neler oldu? Evli ve Öfkeli 2. bölüm ve tüm detaylar haberimizde...
8.10.2015 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Ayça Erturan ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ayça erturan haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.