Gazete Vatan Logo

Doğduğun Ev Kaderindir bu akşam yayınlanacak mı? Doğduğun Ev Kaderindir yeni bölüm ne zaman? İşte 4. Bölüm fragmanları…

TV8’in sevilen dizisi Doğduğun Ev Kaderindir dizisinin yeni bölümü izleyiciler tarafından araştırılıyor. Bugün yayınlanması beklenen Doğduğun Ev Kaderindir dizisinin yeni bölümünde neler olacak? Doğduğun Ev Kaderindir bu akşam yayınlanacak mı? Doğduğun Ev Kaderindir yeni bölüm ne zaman? İşte 4. Bölüm fragmanları…

Doğduğun Ev Kaderindir bu akşam yayınlanacak mı? Doğduğun Ev Kaderindir yeni bölüm ne zaman? İşte 4. Bölüm fragmanları…

Demet Özdemir ve İbrahim Çelikkol'u buluşturan Doğduğun Ev Kaderindir 4. yeni bölüm 29 Ocak akşamı Tv8'de ekrana gelecek. Gerçek bir hayat hikayesinden esinlenerek hazırlanan Doğduğun Ev Kaderindir, Doğduğun Ev Kaderindir bu akşam yayınlanacak mı? Doğduğun Ev Kaderindir yeni bölüm ne zaman? İşte 4. Bölüm fragmanları…

DOĞDUĞUN EV KADERİNDİR 3. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Mehdi’nin karanlık tarafıyla karşılaşmak, Zeynep’i hayal kırıklığına uğratır. Yıllarca kaçmaya çalıştığı kaderi, etrafını sarmaya devam etmektedir. Mehdi olanları anlamaya çalışırken, Sakine’nin sonunu düşünmeden söylediği bir yalan, Zeynep’in evliliğinde başka bir kapıyı aralar. Mehdi’yle birbirlerini hiç tanımadıkları gerçeğiyle yeniden yüzleşirler. Faruk, aldatılmış hissettiği için fevri adımlar atmaya başlar. Zeynep’ten kolayca vazgeçmeye niyeti yoktur. Mehdi, Zeynep’e olan güvensizliğini çözmenin bir yolunu bulur. Ancak aralarına düşen fotoğraf karesi, aşmaları gereken yeni bir zorluğun habercisi olacaktır.

DOĞDUĞUN EV KADERİNDİR 4. BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Haberin Devamı

Mehdi, önce ailesinin sonra mahallesindekilerin sorumluluğunu üstlenmiş, herkesin güvenle sırtını yasladığı, cesur, fedakâr ama bir o kadar da yalnız bir adamdır. Herkesin sevgisini böylesine kazanmışken, bir annesininkine layık olamaz. Mehdi’nin içinde öyle bir boşluk oluşur ki, orayı da babasının intikamıyla doldurmaya çalışır. Annesi; oğlunu içine düştüğü karanlıktan kurtarmak için, bir an önce mahalleden biriyle evlendirmeye karar verir.

Zeynep’in doğum gününde, erkek arkadaşı Faruk’tan aldığı evlenme teklifi; aslında onu adım adım Mehdi’ye yaklaştırmaktadır. Artık öz annesinin fedakarlıklarının karşılığını ödeme vakti gelmiştir. Zeynep bir kez daha hayatın planlardan değil, başa gelenlerden ibaret olduğunu anlayacak, kaderi onu yeniden doğduğu eve sürükleyecektir. Mehdi ve Zeynep yaralarını beraber iyileştirmeye çalışırlarken, birbirlerinin evi olma yolunda da mücadele edeceklerdir.

DOĞDUĞUN EV KADERİNDİR 4. BÖLÜM FRAGMANINI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ…

DOĞDUĞUN EV KADERİNDİR 4. BÖLÜM 2. FRAGMANINI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ…

Haberin Devamı

DOĞDUĞUN EV KADERİNDİR DİZİSİ KONUSU NE?

İbrahim Çelikkol’un 'Mehdi', Demet Özdemir’in ise 'Zeynep' karakterine hayat vereceği dizide, hayatın baştan kötü davrandığı bu iki yaralı ruh aidiyet hissini birbirinde bulacak ve zorlu bir aşkın efsanesini yazacak. İkilinin bu yolculuğunu artık yalnızca sözlüklerde bulunan aşka dair tüm kelimeleri izleyicisine yeniden anlatacaktır.

DOĞDUĞUN EV KADERİNDİR DİZİSİ NEREDE ÇEKİLİYOR?

Bize gelen bilgilere göre Evim dizisi genel olarak İstanbul’da çekilecek. Evim dizisi için birkaç ile set kurulsa da genel çekimler İstanbul’da yapılacaktır.

DOĞDUĞUN EV KADERİNDİR DİZİSİ OYUNCULARI KİMLER?

Demet Özdemir

İbrahim Çelikkol

Engin Hepileri

Fatih Koyunoğlu

Ayça Erturan

Zuhal Gencer

Nurşim Demir