Gazete Vatan Logo
Magazin Evli Ve Öfkeli 14. bölüm fragmanı yayınlandı mı-izle

Evli Ve Öfkeli 14. bölüm fragmanı yayınlandı mı-izle

Atv ekranlarının eğlenceli dizisi Evli Ve Öfkeli dün akşam eğlenceli bir bölüm ile ekrana geldi. Yayınlanan Evli Ve Öfkeli son bölümde izleyenler ekrana kilitlendi. Evli Ve Öfkeli yayınlanan son bölüm ardından 14. bölüm fragmanı beklenmeye başlandı. Peki Evli Ve Öfkeli 14. bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte detaylar...

Evli Ve Öfkeli 14. bölüm fragmanı yayınlandı mı-izle

Başrollerinde Birce Akalay, Ebru Cündübeyoğlu, Yıldız Çağrı Atiksoy ve Ayça Erturan'ın yer aldığı Evli ve Öfkeli'nin 13. son bölümü bu dün akşam yayınlandı. Yapımını Süreç Film'in, yapımcılığını Ali Gündoğdu'nun üstlendiği dizi, aldatılan dört kadının kocalarından intikam alma çabasını konu alıyor. Farklı hayatlara sahip dört kadın, intikam alma yolunda yeni aşklara da yelken açıyorlar. Dün akşam yayınlanan nefes kesen son bölüm ardından Evli Ve Öfkeli 14. bölüm fragmanı beklenilmeye başlandı. Evli Ve Öfkeli 14. bölüm fragmanı yayınlanmadı. Yayınlandığı andan itibaren haberimizde yer alacak.

EVLİ VE ÖFKELİ SON BÖLÜMDE YAŞANANLAR

Seray, geçirdiği kaza sonrasında hayatındaki en değerli şeyin kızı ve dostları olduğunu anlar. Hepsini geri kazanmak istemektedir. Kızlar Seray'a hemen kucak açarlar. Deniz'in, Seray'ı affetmesi için de Ahmet yardım edeceğini söyler ve yeni yıla Seray'ın evindeki yılbaşı partisiyle bir arada girerler.

Seray için en güzel yeni yıl hediyesi Deniz'in de oraya gelmesidir. Murat, Esra'nın annesini bulur. Kadının kendisine ait bir hayatı vardır. Gerçek ne kadar Esra'yı üzecek olursa olsun, Murat, Esra'ya gerçeği söylemeli midir? Dilek daha fazla dayanamaz. Kızlara Tarık'la olan ilişkisini anlatır. Tarık, Dilek ile ilişkisinin herkes tarafından öğrenilmesinden rahatsızlık duyar. Ahmet'in gelmesiyle Mine'nin aklı karışır. Cenk ise, Mine'yi bu kadar beklemişken yeniden kaybetmekle karşı karşıya gelir.

Haberin Devamı

AB SOSYAL STATÜ'DE EN ÇOK İZLENEN YAPIM OLDU

Pazar akşamlarının yeni dizisi “Evli ve Öfkeli”, AB Sosyal Statü’de 5.09 izlenme oranı ve 13.58 izlenme payına ulaşarak en çok izlenen 100 program arasında birinci oldu.

EVLİ VE ÖFKELİ SON BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN