Ayaz

Ayaz

Son dakika Ayaz haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Ayaz ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Ayaz haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Ayaz

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ayaz gelişmeleri de dahil olmak üzere 940 ayaz haberi bulunmuştur. Tüm ayaz haberleri aşağıda listelenmiştir.
Bayram namazına 'Örümcek Adam' kostümüyle gitmişti! Neden yaptığını açıkladı
Bayram namazına 'Örümcek Adam' kostümüyle gitmişti! Neden yaptığını açıkladı Hatay’ın İskenderun ilçesinde bayram namazı kılmak için cemaat arasına 'Örümcek Adam' kostümüyle giren ve polis ekipleri tarafından camiden çıkartılan Ayaz Koç, yaşadıklarını anlattı.
11.04.2024 Gündem
İYİ Parti lideri Meral Akşener, kongrede aday olmayacak!  Peş peşe adaylık açıklamaları
İYİ Parti lideri Meral Akşener, kongrede aday olmayacak! Peş peşe adaylık açıklamaları İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener "Seçim sonuçları kapsamında ödediğim bedele razıyım" diyerek kurultayda genel başkanlığa aday olmayacağını duyurdu. Akşener'in kararı sonrası İYİ Parti'de art arda adaylık açıklamaları geldi.
8.04.2024 Gündem
Liderlerin yerel seçimde nerede oy kullanacakları belli oldu
Liderlerin yerel seçimde nerede oy kullanacakları belli oldu Türkiye 31 Mart Pazar günü sandık başına gitmeye hazırlanırken siyasi liderlerin ve adayların nerede oy kullanacakları belli oldu.
26.03.2024 Gündem
Sabri Sarıoğlu'nun son halini görenler inanamadı!
Sabri Sarıoğlu'nun son halini görenler inanamadı! U18 Milli Takımımız, Estonya maçının hazırlıklarını tamamladı. Teknik direktör Sabri Sarıoğlu'nun antrenmandaki görüntüsü görenleri şaşkına uğrattı.
20.03.2024 Galatasaray
Adana Gençlik Merkezi'nden başarı rüzgarı
Adana Gençlik Merkezi'nden başarı rüzgarı Türkiye'nin 7 ilinden 19 kulüp 288 sporcunun katıldığı Adana Kurtuluş Kupası Geleneksel Okçuluk yarışması Adana Gençlik Merkezi’nde gerçekleştirildi.
30.01.2024 Adana
İsveç'in NATO üyeliği TBMM Genel Kurulu'nun gündemine geliyor
İsveç'in NATO üyeliği TBMM Genel Kurulu'nun gündemine geliyor İsveç'in NATO'ya katılım protokolünün yarın Meclis gündemine alınması bekleniyor. Detayları CNN TÜRK muhabiri Duygu Ayaz Bayram aktardı.
22.01.2024 Gündem
'Balık sezonunda sıcaklığa bağlı olarak bir kayma görüyoruz'
'Balık sezonunda sıcaklığa bağlı olarak bir kayma görüyoruz' Çanakkale'de, balık tezgahlarında deniz suyu sıcaklığının yüksek olması nedeniyle beklenen bolluk yaşanmadı. Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) Deniz Bilimleri ve Teknolojisi Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Adnan Ayaz, "Balıklar üremek için su sıcaklığıyla birlikte hareket ediyor. Yaptığımız bir proje ile hamsinin yumurtasının ekim ayının sonunda bitmesi gerekirken, aralık ayı içinde hamsi yumurtalarına rastladık. Bu da yaklaşık 1,5 ay kadar bir kayma olduğunu, gösteriyor. Göçleri ne düzeyde etkilediği konusunda yapılmış net çalışma olmamasına karşın gözlemlere dayalı baktığımızda balık sezonunda bu sıcaklığa bağlı olarak bir kayma görüyoruz" dedi.
4.01.2024 Gündem
Aynı sokağa fırın açmak isteyen meslektaşını öldürüp, 2 kişiyi yaralayan sanığa 41 yıl hapis
Aynı sokağa fırın açmak isteyen meslektaşını öldürüp, 2 kişiyi yaralayan sanığa 41 yıl hapis Konya’nın Beyşehir ilçesinde aynı sokakta fırın açmak isteyen meslektaşı Erdal Üstüner’i (60) tabancayla vurarak öldürüp, ortağı Yunus Ayaz ve çalışanı Murat Şahin’i yaralayan Sebahattin Gülbahar, 41 yıl 8 ay hapis cezasına çaptırıldı.
26.12.2023 Gündem
MasterChef'i takipten çıktı, elenmesi kesinleşti! 19 Kasım MasterChef All Star'dan elenen isim belli oldu
MasterChef'i takipten çıktı, elenmesi kesinleşti! 19 Kasım MasterChef All Star'dan elenen isim belli oldu MasterChef All Star'da 19 Kasım Pazar akşamı yeni bir eleme heyecanı yaşanıyor. Kırmızı ve mavi takım arasında hafta boyunca yaşanan kıran kırana mücadele sonrası haftanın eleme adayları belli olmuştu. Kimin elendiği seyirci tarafından merak edilse de büyük bir detay ortaya çıktı. Eleme adaylarından bir yarışmacı MasterChef All Star resmi instagram hesabını takipten çıkarak elendiğini ifşa etmiş oldu. Peki 19 Kasım MasterChef kim elendi? Detaylar haberimizde.
19.11.2023 Televizyon
MasterChef’te 2. altın kaşığı kim aldı? MasterChef’te atılan kaşık gerçekten altın mı, ilk altın kaşığı kim aldı, MasterChef All Star’da kaşık kime atıldı?
MasterChef’te 2. altın kaşığı kim aldı? MasterChef’te atılan kaşık gerçekten altın mı, ilk altın kaşığı kim aldı, MasterChef All Star’da kaşık kime atıldı? MasterChef Türkiye All Star 150. Bölümü 15 Kasım Çarşamba akşamı ekrana geliyor. Sezonun ikinci altın kaşığı sahibini buluyor. Bu akşamki yeni bölümde altın kaşığı kimin aldığı merak ediliyor. Danilo, Mehmet ve Somer şef sezonun ikinci altın kaşığını atıyor. En güzel tabağını yaparak altın kaşıkla ödüllendirilen yarışmacının kim olduğu yoğun bir şekilde sorgulanıyor.
15.11.2023 Televizyon
Sergen, Ayaz ve Barış... MasterChef All Star'da kural ihlali var, bir isim diskalifiye oldu!
Sergen, Ayaz ve Barış... MasterChef All Star'da kural ihlali var, bir isim diskalifiye oldu! MasterChef All Star'da kural ihlali nedeniyle 3 isim ipe gitti. 15 Ekim MasterChef eleme gecesinde haftanın eleme adayları tezgah başına geçti. MasterChef Kerem'in elendiği iddiaları gün boyu sosyal medyada yankı bulmuştu. Ancak yaşandığı iddia edilen kural ihlali nedeniyle Sergen, Barış ve Ayaz'dan birinin diskalifiye olacağı söylendi.
15.10.2023 Televizyon
Meclis'te kritik zirve! Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Bahçeli emekli maaşlarını görüştü
Meclis'te kritik zirve! Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Bahçeli emekli maaşlarını görüştü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, MHP lideri Devlet Bahçeli ile Meclis'te görüştü. Terörle mücadele ve emekli maaşları görüşmede yer aldı. Detayları CNN TÜRK muhabiri aktardı.
1.10.2023 Gündem
Bademli yemekleri en iyi yapan kazandı! 21 Eylül MasterChef All Star'da dokunulmazlık oyununu kazanan takım
Bademli yemekleri en iyi yapan kazandı! 21 Eylül MasterChef All Star'da dokunulmazlık oyununu kazanan takım Bademli yemekleri en iyi yapan kazandı! 21 Eylül MasterChef All Star'da dokunulmazlık oyununu kazanan takım belli oldu. Bademli yemeklerin şef adaylarından istedği lezzet yarışmasında kırmızı ve mavi takım arasında kıran kırana mücadelelere sahne oluyor. Özellikle MasterChef Alican'ın hayranlarının dikkatle takip ettiği All Star'da oyunlar da heyecanlı geçiyor. Mavi takım kaptanı Ayaz'ın bu akşam Alican'a yemek vermemesi sosyal medyada gündem oldu.
21.09.2023 Televizyon
Valiler Kararnamesi 2023 Resmi Gazete 10 Ağustos | Yeni vali atamaları 2023: Vali atamaları kaç yılda bir yapılır, hangi illerin valileri değişti? Valiler Kararnamesi 2023
Valiler Kararnamesi 2023 Resmi Gazete 10 Ağustos | Yeni vali atamaları 2023: Vali atamaları kaç yılda bir yapılır, hangi illerin valileri değişti? Valiler Kararnamesi 2023 Hangi illerin valileri değişti? Valiler Kararnamesi 2023 Resmi Gazete’de yayımlandı. Resmi Gazete’de yayımlanan Valiler Kararnamesine göre 57 ile yeni vali atandı. Aralarında İzmir, Adana ve Manisa’nın da bulunduğu 16 büyükşehrin valisi değişti. Peki, hangi illerin valileri değişti, Vali atamaları kaç yılda bir yapılır? İşte Valiler Kararnamesi Ağustos 2023…
10.08.2023 Gündem
Vali değişikliği 2023! Resmi Gazete Kararları (10 AĞUSTOS 2023) Hangi illerin valisi değişti? 57 ile vali ataması yapıldı: Hangi valiler görevden alındı, hangileri merkeze çekildi?
Vali değişikliği 2023! Resmi Gazete Kararları (10 AĞUSTOS 2023) Hangi illerin valisi değişti? 57 ile vali ataması yapıldı: Hangi valiler görevden alındı, hangileri merkeze çekildi? Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla gerçekleşen vali atamalara ilişkin kararlar belli oldu. Atama kararlarına göre; Adana Valisi Süleyman Elban, İzmir Valiliğine, Malatya Valisi Hulusi Şahin, Antalya Valiliğine, Mardin Valisi Mahmut Demirtaş, Bursa Valiliğine, Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım, Trabzon Valiliğine atandı. 10 Ağustos Resmi Gazete kararları ile beraber yeni vali atamaları gerçekleşince vatandaşlar hangi illerin valisi değişti? Resmi Gazete kararları neler? Hangi valiler görevden alındı, hangileri merkeze çekildi? Sorularına yanıt aramaya başladı.
10.08.2023 Gündem
Putin: 25 ila 50 bin ton tahılı Afrika’ya ücretsiz verebiliriz
Putin: 25 ila 50 bin ton tahılı Afrika’ya ücretsiz verebiliriz Vahdet AYAZ, (DHA)- Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, St. Petersburg’da düzenlenen Rusya-Afrika Ekonomik ve İnsani Forumu’nda yaptığı konuşmada, 3-4 ay içinde 25 ila 50 bin ton tahılı Afrika’da 6 ülkeye ücretsiz olarak gönderebileceklerini söyledi.
27.07.2023 Dünya
Emekli zammında flaş gelişme! Görüşmeler ertelendi
Emekli zammında flaş gelişme! Görüşmeler ertelendi Emekli zammında son dakika gelişmesi. Bugün yapılması planlanan ‘Emeklilere yüzde 25 zam öngören düzenlemenin TBMM Genel Kurulu’ndaki görüşmeleri’ ertelendi.
11.07.2023 Ekonomi
'MasterChef All Star'dan çekilmek zorunda kalan yarışmacıdan açıklama geldi!
'MasterChef All Star'dan çekilmek zorunda kalan yarışmacıdan açıklama geldi! TV8'in sevilen yarışması MasterChef'in yayınlanan yeni bölüm fragmanına, jüri üyelerinden Mehmet Yalçınkaya'nın sözleri damga vurdu. All Star'dan çekilmek zorunda kalan yarışmacıdan da açıklama geldi.
6.07.2023 Magazin
MasterChef'te ana kadroya giren ikinci isim belli oldu!
MasterChef'te ana kadroya giren ikinci isim belli oldu! TV8'in sevilen yarışması MasterChef'te ana kadroya giren ikinci isim belli oldu. Yaratıcılık etabına kalan Ayaz Geçer'in tadım sırasında tabağından çıkan yabancı madde şefleri şaşırttı. Ayaz Geçer'in tabağı değerlendirmeye alınmadı.
4.07.2023 Magazin
Çorum’da silahlı kavga: 2'si ağır 3 yaralı
Çorum’da silahlı kavga: 2'si ağır 3 yaralı Çorum’da iki grup arasındaki çıkan silahlı kavgada 2’si ağır 3 kişi yaralandı, 2 şüpheli gözaltına aldı Şüphelilerin ev ve araçlarında yapılan aramada ise çok sayıda silah ve mühimmat ele geçirildi.
18.06.2023 Gündem
CHP'de dikkat çeken görüşme! Karayalçın, Kılıçdaroğlu'na ne mesaj verdi?
CHP'de dikkat çeken görüşme! Karayalçın, Kılıçdaroğlu'na ne mesaj verdi? Seçim sonrası iç muhasebenin sürdüğü CHP'de neler oluyor? Dün kritik bir görüşme gerçekleşti. Eski SHP Başkanı ve eski bakanlardan Murat Karayalçın, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu ile görüştü. Seçim sonucu için "başarısızlık" diyen Karayalçın, Kılıçdaroğlu'na ne mesaj verdi, Kılıçdaroğlu'ndan bu mesajlara bir cevap var mı? CHP cephesinde tüm yaşanan gelişmeleri CNN TÜRK Muhabiri Duygu Ayaz Bayram anlattı.
9.06.2023 Gündem
Çağatay Akman, eski sevgilisi Öykü Uslu’dan şikayetini geri çekti!
Çağatay Akman, eski sevgilisi Öykü Uslu’dan şikayetini geri çekti! 'Gece Gölgenin Rahatına Bak' şarkısıyla ünlenen Çağatay Akman, 23 Temmuz 2021'de eski sevgilisi Öykü Uslu'nun evinin önüne gittiği ve Uslu'nun bu durumu arkadaşı olan Furkan Ayaz'a haber vermesi üzerine uzaklaşmak istemeyerek ikisini de darp ettiği iddia edilmişti. Davalık olan eski sevgililerden şaşırtan hamle geldi.
8.06.2023 Magazin
HDP kararını açıkladı: Kılıçdaroğlu'nu destekleyeceğiz
HDP kararını açıkladı: Kılıçdaroğlu'nu destekleyeceğiz HDP'nin de yer aldığı Emek ve Özgürlük İttifakı, cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Kemal Kılıçdaroğlu’nu destekleme kararı aldıklarını duyurdu. Açıklamada "Bu tarihi seçimde; Türkiye halklarını bir kez daha milletvekilliği seçimlerinde Emek ve Özgürlük İttifakı’na, cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Kemal Kılıçdaroğlu’na oy vermeye çağırıyoruz" denildi. HDP Eş Genel Başkanı Mithat Sancar bugün verdiği demeçte "Amacımız seçimin ilk turda bitmesidir. Bu nedenle Kılıçdaroğlu'nu destekleme kararı verdik" demişti.
28.04.2023 Gündem
YSK'dan seçimlerle ilgili yeni uygulama: Hangi aday ne kadar imza topladı?
YSK'dan seçimlerle ilgili yeni uygulama: Hangi aday ne kadar imza topladı? YSK Başkanı Ahmet Yener, "Bugün itibariyle il ve ilçe bazında anlık olarak hangi adaya ne kadar imza verildiğinin takibi mümkündür. Şeffaf bir ortam yaratmak amacıyla süreç takip edilebilir" dedi.
22.03.2023 Gündem
YSK'dan 3 aday için ret, 9 aday için eksik belge tespiti
YSK'dan 3 aday için ret, 9 aday için eksik belge tespiti Yüksek Seçim Kurulu (YSK), cumhurbaşkanlığı adaylığı başvurusunda bulunan 18 isimden 3'ünün başvurusunun reddedildiğini, aralarında Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan'ın da bulunduğu 9 kişinin başvurularında eksik belge tespit edildiğini duyurdu.
21.03.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Ayaz ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ayaz haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.