Avrupa Birliği Bakanı

Avrupa Birliği Bakanı

Son dakika Avrupa Birliği bakanı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Avrupa Birliği bakanı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Avrupa Birliği bakanı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Avrupa Birliği Bakanı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan avrupa birliği bakanı gelişmeleri de dahil olmak üzere 9.943 avrupa birliği bakanı haberi bulunmuştur. Tüm avrupa birliği bakanı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Türkiye'den 'tahıl koridoru' için peş peşe kritik temaslar! Bakan Akar'dan açıklama geldi
Türkiye'den 'tahıl koridoru' için peş peşe kritik temaslar! Bakan Akar'dan açıklama geldi Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Ukrayna tahıl kriziyle alakalı, ''Soygu'ya verdiğimiz bu bilgiler ışığında endişelerini giderici, oradaki limanlardan tahıl çıkması ve bütün bu intikallerde bu koridorun insani yardım amacı olarak kullanılmasını belirtik. Bu bilgiler çerçevesinde kendi makamlarıyla görüşmelerini sürdürüyorlar. Bugün yarın kendilerinden bir cevap bekliyoruz. Bu anlaşmanın devam edeceği yönünde mevcut verileri değerlendiriyoruz'' dedi. 
1.11.2022 Ekonomi
BM 75. Genel Kurul Başkanlığına Volkan Bozkır seçildi
BM 75. Genel Kurul Başkanlığına Volkan Bozkır seçildi Birleşmiş Milletler (BM) 75. Genel Kurul Başkanlığına Türkiye'nin adayı eski Avrupa Birliği (AB) Bakanı ve Başmüzakereci, TBMM Dışişleri Komisyonu Başkanı Büyükelçi Volkan Bozkır seçildi.
17.06.2020 Gündem
AK Parti Sözcüsü Çelik canlı yayında açıkladı! 'Yarın suç duyurusunda bulunulacak'
AK Parti Sözcüsü Çelik canlı yayında açıkladı! 'Yarın suç duyurusunda bulunulacak' AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın vekillerle görüşmesi sonrası açıklamalarda bulundu.
6.02.2020 Siyaset
TRT World Forum'a geleceğiz deyip katılmadılar!
TRT World Forum'a geleceğiz deyip katılmadılar! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan TRT World Forum’a geleceğini söyleyip daha sonra katılmaktan vazgeçenlere sert tepki göstermişti. Katılmayan isimler belli oldu.
22.10.2019 Gündem
Demet Şener yeni yaşına aşkıyla girdi
Demet Şener yeni yaşına aşkıyla girdi Demet Şener 42’nci yaşını önceki akşam Etiler’deki bir mekanda kutladı.
13.04.2019 Magazin
Prof. Dr. Beril Dedeoğlu son yolculuğuna uğurlandı
Prof. Dr. Beril Dedeoğlu son yolculuğuna uğurlandı Geçirdiği beyin kanaması sonrasında aramızdan ayrılan Prof. Dr. Beril Dedeoğlu, Edirnekapı mezarlığına defnedildi.
15.03.2019 Gündem
Prof. Dr. Beril Dedeoğlu hayatını kaybetti
Prof. Dr. Beril Dedeoğlu hayatını kaybetti Geçirdiği beyin kanaması nedeniyle hastanede tedavi gören Cumhurbaşkanlığı Güvenlik ve Dış Politikalar Kurulu ile Yükseköğretim Kurulu Üyesi Prof. Dr. Beril Dedeoğlu, hayatını kaybetti.
13.03.2019 Gündem
Son dakika... Prof. Dr. Beril Dedeoğlu'ndan kötü haber!
Son dakika... Prof. Dr. Beril Dedeoğlu'ndan kötü haber! Cumhurbaşkanlığı Güvenlik ve Dış Politikalar Kurulu üyesi Prof. Dr. Beril Dedeoğlu'nun beyin ölümünün gerçekleştiği belirtildi.
13.03.2019 Gündem
Sarı yelekliler için "yabancı güç" iddiası! Kim finanse ediyor?
Sarı yelekliler için "yabancı güç" iddiası! Kim finanse ediyor? Fransa Kadın ve Erkek Eşitliğinden Sorumlu Devlet Bakanı Marlene Schiappa, sarı yeleklilerin gösterilerini finanse eden "yabancı bir gücün" olabileceği iddiasında bulundu
10.01.2019 Dünya
9. Boğaziçi Zirvesi başladı
9. Boğaziçi Zirvesi başladı Uluslararası İş Birliği Platformu (UİP) tarafından Cumhurbaşkanlığı himayesinde 9. Boğaziçi Zirvesi, İstanbul Four Seasons Hotel'de başladı. TİM ev sahipliğinde düzenlenen 9. Boğaziçi Zirvesi, 80 ülkeden iş adamı, siyasetçi ve fikir önderini İstanbul'da bir araya getirdi
26.11.2018 Ekonomi
Egemen Bağış'ın yeni kitabı: Başmüzakerecinin Kaleminden
Egemen Bağış'ın yeni kitabı: Başmüzakerecinin Kaleminden Avrupa Birliği eski Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış'ın 'Başmüzakerecinin Kaleminden' adlı eserinin dijital versiyonu çıktı.
2.10.2018 Siyaset
Egemen Bağış Yunan medyasına konuştu
Egemen Bağış Yunan medyasına konuştu Eski Avrupa Birliği Bakanı Egemen Bağış, Yunan medyasına verdiği mülakatta, 2 Yunan askerinin iade edilmesinin, Türk adaletinin nişanesi olduğunu söyledi.
17.08.2018 Dünya
Mevlüt Çavuşoğlu kimdir?
Mevlüt Çavuşoğlu kimdir? Yeni kabinede Dışişleri Bakanı olarak görev yapacak olan Mevlüt Çavuşoğlu kimdir? İşte Mevlüt Çavuşoğlu hayatı kariyeri ve hakkında merak edilenler haberimizde...
9.07.2018 Gündem
Ece Erken bir şey ifade etmiyor
Ece Erken bir şey ifade etmiyor ESKİ Avrupa Birliği Bakanı Egemen Bağış ve eşi Beyhan Bağış, Darülaceze’de iftar yemeği verdi.
31.05.2018 Magazin
Eski AB Bakanı Egemen Bağış, Darülaceze’de iftar yemeği verdi
Eski AB Bakanı Egemen Bağış, Darülaceze’de iftar yemeği verdi Eski Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış ve eşi Beyhan Bağış Darülaceze’de iftar yemeği verdi. 14’üncüsü düzenlenen iftar programına ünlü isimler, iş, sanat dünyasından çok sayıda isim ve farklı din temsilcileri katıldı.
30.05.2018 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan yurda döndü
Cumhurbaşkanı Erdoğan yurda döndü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Londra'daki temaslarının ardından özel uçak "CAN" ile saat 04.15'te Ankara'ya geldi
16.05.2018 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan Musevi Cemaati üyelerini kabul etti
Cumhurbaşkanı Erdoğan Musevi Cemaati üyelerini kabul etti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Haham Elahanan Beck ve beraberindeki Neturei Karta Ortodoks Musevi Cemaati üyelerini kabul etti.
15.05.2018 Siyaset
AB Bakanı Çelik: İngiltere'den öğrensinler
AB Bakanı Çelik: İngiltere'den öğrensinler Avrupa Birliği (AB) Bakanı ve Başmüzakereci Ömer Çelik, "Bazı müttefiklerimiz terörle mücadele konusunda çok aşırı haddini aşan açıklamalar yaparken ve hatta bazı müttefiklerimizin Türkiye’ye tabanca satma konusunda bile yanlışları olurken İngiltere ile çok yönlü ilişkilerimiz var. Bu müttefiklik ilişkisinin nasıl konumlandırılacağını bazı müttefiklerimiz İngiltere’den öğrensinler” dedi.
11.05.2018 Gündem
Başbakan Yıldırım: AKPM kendi işine baksın, seçimi Türkiye yapacak
Başbakan Yıldırım: AKPM kendi işine baksın, seçimi Türkiye yapacak Başbakan Binali Yıldırım, İspanya Başbakanı Mariano Rajoy ile yaptığı görüşmenin ardından açıklamalarda bulundu
24.04.2018 Gündem
Başbakan'dan İspanya ziyareti öncesi önemli açıklamalar
Başbakan'dan İspanya ziyareti öncesi önemli açıklamalar Başbakan Yıldırım, İspanya ziyareti öncesinde havaalanında açıklamalarda bulundu. İspanyol mevkidaşı Rajoy ile ülkemizde ve çevre ülkelerde yaşanan gelişmeleri ele alacağını söyleyen Başbakan Yıldırım, 'İspanya ile Türkiye'nin bu gelişmeler karşısındaki tutumunu değerlendirileceğiz.' dedi. Depremle ilgili de konuşan Yıldırım, acil şifalar diledi ve oluşan hasarla ilgili çalışmaların başlatıldığını açıkladı.
24.04.2018 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan, milletvekilleriyle bir araya geldi
Cumhurbaşkanı Erdoğan, milletvekilleriyle bir araya geldi Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Genel Merkezi'nde milletvekilleri ile bir araya geldi
21.03.2018 Siyaset
Bakan'dan kritik Afrin çıkışı: İspat ettik!
Bakan'dan kritik Afrin çıkışı: İspat ettik! Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakereci Ömer Çelik, Afrin operasyonuna ilişkin kritik açıklamalarda bulundu.
20.02.2018 Gündem
Dünyanın en büyük üçüncü eğitim zirvesi başladı
Dünyanın en büyük üçüncü eğitim zirvesi başladı Dünyanın en büyük üçüncü eğitim zirvesi olan Avrasya Uluslararası Yükseköğretim Zirvesi’nin 3’üncüsü Lütfi Kırdar Uluslararası Kongre ve Sergi Sarayı’nda başladı.
15.02.2018 Eğitim
Afrin şehitleri uğurlandı
Afrin şehitleri uğurlandı Afrin'de devam eden harekat sırasında şehit düşen askerler bugün memleketlerinden son yolculuklarına uğurlandı.
11.02.2018 Gündem
AB Bakanı Çelik AB için tarih verdi
AB Bakanı Çelik AB için tarih verdi AB Bakanı Ömer Çelik, "Türkiye'nin Afrin'de yürüttüğü mücadele meşruyeti en yüksek operasyondur. Tüm müttefiklerimiz bilgilendirildi. İnsani durum ile ilgili tedbir alınmıştır" dedi. AB-Türkiye ilişkilerine ilişkin de konuşan Bakan Çelik, AB ile Türkiye arasında zirvenin mart ayında yapılabileceğini Türkiye'nin zirveye hazırlığı olduğunu söyledi.
25.01.2018 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Avrupa Birliği Bakanı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki avrupa birliği bakanı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.