Aü

Son dakika haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan aü ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını haber sayfamızda bulabilirsiniz.

haberleri sayfasında son dakika yaşanan gelişmeleri de dahil olmak üzere 318 aü haberi bulunmuştur. Tüm haberleri aşağıda listelenmiştir.
Çeteler Haiti Merkez Bankası'na saldırdı, en az 3 kişi öldürüldü
Çeteler Haiti Merkez Bankası'na saldırdı, en az 3 kişi öldürüldü Haiti’de çeteler sebebiyle yaşanan iç güvenlik sorunu devam ederken polisin dün Haiti Merkez Bankası’nı hedef alan saldırganlara operasyon düzenlediği açıklandı. Yerel basın, polisin operasyonda en az üç kişiyi öldürdüğünü duyurdu.
20.03.2024 Dünya
Çeteler hapishanelere saldırdı, hükümet acil durum ilan etti
Çeteler hapishanelere saldırdı, hükümet acil durum ilan etti Haiti’nin başkenti Port-au-Prince’te silahlı çeteler 2 Mart’ta iki ayrı hapishaneye saldırı düzenledi. Saldırı sonrası mahkumlar firar etti. Haiti Hükümeti, kentte acil durum ve sokağa çıkma yasağı ilan etti.
4.03.2024 Dünya
Yolcu otobüsü şarampole devrildi: 1'i ağır 20 yaralı
Yolcu otobüsü şarampole devrildi: 1'i ağır 20 yaralı Antalya'nın Akseki ilçesi yakınlarında yolcu otobüsünün şarampole devrildiği kazada, 1'i ağır 20 kişi yaralandı.
9.02.2024 Gündem
Altın Kullanım Alanları Nelerdir? Altının Günlük Hayatta Kullanıldığı Yerler...
Altın Kullanım Alanları Nelerdir? Altının Günlük Hayatta Kullanıldığı Yerler... Yüzyıllar boyunca insanların gözlerini üzerinden alamadığı, parlak ve sarı rengiyle dikkat çeken altın ağır metaller kategorisine girmektedir. Geçiş metalleri grubuna mensup olan bu değerli madenin atom numarası 79'dur. Periyodik tablo içerisinde kendisine verilen sembol ise '' Au '' olarak belirlenmiştir. Ayrıca kolay kolay tepkimeye girmeme özelliği ile ne hava ne de suyla teması sonucundan hiçbir kararma yapmamaktadır.
5.01.2024 Yaşam
Antalya'da 40 derece sıcakta klimayı açmayan şoför 'Psikolojim bozuldu' diyerek araçtan indi
Antalya'da 40 derece sıcakta klimayı açmayan şoför 'Psikolojim bozuldu' diyerek araçtan indi Hava sıcaklığının 30 dereceyi aştığı, nem oranının yüzde 75'i bulduğu Antalya'da, özel halk otobüsünde klimaların çalıştırılmamasıyla ilgili yolcularla, şoför arasında tartışma çıktı. Psikolojisinin bozulduğu gerekçesiyle araçtan inen şoför, trafik polisinin yarım saat süren ikna çalışması sonrası klimaları açıp otobüsü hareket ettirdi.
7.08.2023 Yaşam
Saç kıran hastalığına yakalanan Işın Karaca peruksuz halini paylaştı
Saç kıran hastalığına yakalanan Işın Karaca peruksuz halini paylaştı Geçtiğimiz haftalarda Alopeci Universal (saç kıranın son evresi) hastalığına yakalandığını ve saçlarının, kirpiklerinin ve kaşlarının döküldüğünü açıklayan şarkıcı Işın Karca; sosyal medya hesabından konser öncesi hazırlık yaptığı bir videosunu paylaştı.
29.07.2023 Magazin
Saçkıran nedir? Sarımsak ile ilgili doğru bilinen gerçek ortaya çıktı
Saçkıran nedir? Sarımsak ile ilgili doğru bilinen gerçek ortaya çıktı İnsanların korkulu rüyalarından biri olan hastalık da 'Saçkıran.' Tıp dilinde alopesi areata olarak adlandırılan saç kıran sadece saçta değil kirpiklerde, sakallarda ve kaşlarda da görülüyor.Peki Saçkıran'ın belirtileri nelerdir? 'tanısı nasıl konuluyor?, 'risk fakörleri nelerdir?' 'tekrarlar mı?' Çoğu kişi bu sorulara yanıt arıyor. Uzman isimlerden saçkıran ile ilgili birçok detayı öğrendik.
29.07.2023 Sağlık
Işın Karaca'nın son görüntüsü korkuttu: Hastalığım bu noktaya geldi...
Işın Karaca'nın son görüntüsü korkuttu: Hastalığım bu noktaya geldi... Ünlü sanatçı Işın Karaca son durumuna ilişkin sosyal medya hesabından paylaşımda bulundu. Paylaşımda saçsız fotoğrafını kullanan ünlü sanatçı, "Gördüğünüz üzere saçım yok, kaşlarım yok kirpiklerim de" dedi.
7.07.2023 Magazin
Halk otobüsünde dehşet dakikaları! Ekmek bıçağıyla şoföre saldırdı
Halk otobüsünde dehşet dakikaları! Ekmek bıçağıyla şoföre saldırdı Antalya’da halk otobüsünde kart basmayan şahıs, ekmek bıçağıyla şoföre ve yolculara dehşeti yaşattı. Saldırgan şahıs elindeki bıçakla şoföre saldırırken, o anlar güvenlik kameralarına anbean yansıdı. Yaralananın olmadığı olayda kısa sürede olay yerine gelen polis, şahsı polis merkezine götürdü. Şahıstan şikayetçi olmayan halk otobüsü şoförü Hüseyin Yegenoğlu, “Yolcuların can güvenliği için aracı hemen boşalttım. Aşağı inip birazcık dövdüm” dedi.
20.06.2023 Yaşam
Milli Muharip Uçak'tan sonra HÜRJET de piste çıktı
Milli Muharip Uçak'tan sonra HÜRJET de piste çıktı Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayii Başkanı İsmail Demir, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Milli Muharip Uçak'tan (MMU) sonra HÜRJET'in de piste çıktığını duyurdu.
18.03.2023 Gündem
Kahramanmaraş deprem felaketi dünya basınında: Katıldığım operasyonlar arasında en zorlusu
Kahramanmaraş deprem felaketi dünya basınında: Katıldığım operasyonlar arasında en zorlusu Dünya Türkiye'de meydana gelen depremler sonrası harekete geçmiş çok sayıda kurtarma ekibi felaket bölgesine gitmişti. Meksikalı arama kurtarma ekibi üyesi Pola Moffitt, yaşadığı anları anlattı. Moffitt, "Katıldığım tüm operasyonlar arasında bu kesinlikle en zorlusu, en etkileyicisi oldu" ifadelerini kullandı.
25.02.2023 Dünya
Antalya'da otobüsün peşinden koşan yolcuya sinirlenip seferi yarım bıraktı
Antalya'da otobüsün peşinden koşan yolcuya sinirlenip seferi yarım bıraktı Antalya'da özel halk otobüsü şoförü Halil Ay (50), otobüsün kapasitesinin dolduğu için almadığı, aracı yaklaşık 500 metre kovalayan yolcuyla yaşadığı sorun nedeniyle seferini bırakarak otobüsten indi. O anlar diğer yolcular tarafından cep telefonuyla görüntülendi. Ay, “O anda tansiyonum yükseldi ve gözüm karardı. Arabayı devam ettirme gücünü kendimde göremedim" dedi.
25.01.2023 Yaşam
Michael Benjamin kimdir, hangi şarkıları var? Mikaben olarak tanınan Michael Benjamin neden öldü?
Michael Benjamin kimdir, hangi şarkıları var? Mikaben olarak tanınan Michael Benjamin neden öldü? Mikaben ismiyle tanınan Haitili şarkıcı Michael Benjamin, Paris'te verdiği konser esnasında kalp krizi geçirerek hayatını kaybetti. Şarkıcının ölümü dünya üzerinde büyük yankı uyandırdı. Peki, Michael Benjamin kimdir, hangi şarkıları var?
19.10.2022 Magazin
Şarkıcı Michael Benjamin konser sırasında hayatını kaybetti!
Şarkıcı Michael Benjamin konser sırasında hayatını kaybetti! Mikaben lakaplı Michael Benjamin, Fransa'da verdiği konser sırasında sahnede kalp krizi sonucu yaşamını yitirdi.
19.10.2022 Magazin
Haiti’de hükümete karşı yapılan protestolarda 1 kişi hayatını kaybetti
Haiti’de hükümete karşı yapılan protestolarda 1 kişi hayatını kaybetti Karayipler’deki ada ülkesi Haiti’de enflasyon ve şiddet olayları sebebiyle hükümete karşı yapılan protestolar sırasında bir göstericinin öldürüldüğü bildirildi.
23.08.2022 Dünya
Haiti’de devam eden çete savaşlarında 89 kişi öldü
Haiti’de devam eden çete savaşlarında 89 kişi öldü Haiti’nin başkenti Port-au-Prince’de bir haftadır süren çete savaşlarında 89 kişinin hayatını kaybettiği, 74 kişinin ise yaralandığı bildirildi.
14.07.2022 Dünya
Üniversitede kaset skandalı! Eski rektöre beraat, daire başkanına 5 yıl hapis...
Üniversitede kaset skandalı! Eski rektöre beraat, daire başkanına 5 yıl hapis... Akdeniz Üniversitesi'ndeki (AÜ) 'kaset skandalı' olayında, eski rektör İsrafil Kurtcephe'ye yönelik gizli görüntü çekmek, bu görüntülerin ifşa edilmesi ve şantaj suçlamalarıyla yargılanan eski personel daire başkanı Hüsnü Gülez 5 yıl, AÜ Döner Sermaye İşletmesi müdürü Hacer Doğru ise 3 yıl 4 ay hapis cezası aldı. Eski rektör Prof. Dr. Kurtcephe ve işçi kadrosuna atanan S.A. ile Ziraat Fakültesi'nde görevli S.D. beraat etti.
22.06.2022 Yaşam
Haiti neresi? Haiti nerede? Haiti'deki Türkler neden kaçırıldı?
Haiti neresi? Haiti nerede? Haiti'deki Türkler neden kaçırıldı? Haiti'de silahlı bir grubun 8'i Türk 17 kişiyi kaçırdığı açıklandı. Türkiye konsolosluğu haberi doğruladı. Bu haberin ardından pek çok kişi Haiti’nin nerede olduğunu araştırıyor. Peki, Haiti neresi? Haiti nerede? İşte Haiti haritası ve Haiti hakkında merak edilenler!
9.05.2022 Dünya
Haiti'de 8'i Türk toplam 17 kişi silahlı çete tarafından kaçırıldı! Kritik açıklama...
Haiti'de 8'i Türk toplam 17 kişi silahlı çete tarafından kaçırıldı! Kritik açıklama... Haiti’de "400 Mawozo" adlı çete, turist otobüsünde seyahat eden 8’i Türk toplam 17 kişiyi kaçırdı. Otobüsün kaçırılmasıyla ilgili Dominik Cumhuriyeti'nde bulunan Santo Domingo Büyükelçiliği harekete geçti. Bakan Çavuşoğlu konuyla ilgili Kabine toplantısı sonrası açıklama yaptı. Bakan Çavuşoğlu, Haiti Dışişleri Bakanı Jean Victor Geneus ile bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi.
9.05.2022 Dünya
Tansu Okan kimdir, kaç yaşında ve neden öldü? Tanju Okan’ın oğlu Tansu Okan’ın hastalığı ne?
Tansu Okan kimdir, kaç yaşında ve neden öldü? Tanju Okan’ın oğlu Tansu Okan’ın hastalığı ne? Türk müziğinin ünlü yorumcusu Tanju Okan'ın oğlu Tansu Okan hayatını kaybetti. Peki, Tansu Okan kimdir, kaç yaşında ve neden öldü? Tanju Okan’ın oğlu Tansu Okan’ın hastalığı ne?
11.02.2022 Magazin
Avustralya vize başvurusu nasıl yapılır? Avustralya sınır kısıtlamaları kaldırıldı mı? Aşı şartı var mı?
Avustralya vize başvurusu nasıl yapılır? Avustralya sınır kısıtlamaları kaldırıldı mı? Aşı şartı var mı? Pandeminin başından beri sert tedbirler alan Avustralya 2 yıl sonra kapılarını açıyor! Mart 2020’den bu yana sınırlarını kapalı olan Avustralya’da pandemi kısıtlamaları gevşetiliyor. Avustralya, 21 Şubat'tan itibaren tüm aşılı turistlere ve iş seyahatinde bulunan kişilere sınırlarını açacağını duyurdu. Avustralya’da sınır kısıtlamalarının kaldırılacağını duyan, pek çok kişi de vize başvuru şartlarını merak ediyor. Peki, Avustralya vize başvurusu nasıl, nereden yapılır? Avustralya turist vizesi nasıl alınır? Avustralya vize ücreti ne kadar? Avustralya’da asgari ücret ne kadar? İşte detaylar…
7.02.2022 Dünya
Yolcu otobüsü şarampole yuvarlandı:3'ü ağır 25 yaralı
Yolcu otobüsü şarampole yuvarlandı:3'ü ağır 25 yaralı Tarsus Adana Gaziantep (TAG) otoyolunda seyir eden bir yolcu otobüsü kontrolden çıkarak şarampole yuvarlandı. Yan yatan otobüste bulunan 3'ü ağır 25 yolcu kazada yaralanırken bölgeye çok sayıda sağlık ekibi sevk edildi.
30.01.2022 Yaşam
Özel halk otobüsü 9 araca çarptı! Çok sayıda yaralı var
Özel halk otobüsü 9 araca çarptı! Çok sayıda yaralı var Antalya'da, duraktan yolcu alan sürücüsünün kontrolünden çıkan, Büyükşehir Belediyesi'ne ait özel halk otobüsü, 9 araca çarptı. Kazada Muratpaşa Emniyet Müdürü Zafer Kunduz'un koruma polisi Gökhan Öztürk dahil 5 kişi yaralandı.
12.01.2022 Gündem
Dövmesinden kurtulmak isteyenlere lazerli çözüm
Dövmesinden kurtulmak isteyenlere lazerli çözüm Dermatoloji Kliniği’nden Doç. Dr. Zennure Takcı, dövmesini sildirmek isteyenlerin pico lazer tedavisiyle daha az ağrılı ve daha konforlu şekilde sağlığına kavuşabileceğini söyledi.
16.12.2021 Sağlık
TIR'a arkadan çarpan TIR'ın kupası ikiye bölündü!
TIR'a arkadan çarpan TIR'ın kupası ikiye bölündü! Manisa'nın Kula ilçesinde yağış nedeniyle kayganlaşan yolda sürücünün kontrolünden çıkan TIR, önünde giden TIR'a çarparak refüje çıktı. Kazada, kupası ikiye bölünen TIR’ın şoförü Erol Kaya (35) yaralandı.
24.11.2021 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.