Atlantis

Atlantis

Son dakika atlantis haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan atlantis ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını atlantis haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Atlantis

haberleri sayfasında son dakika yaşanan atlantis gelişmeleri de dahil olmak üzere 199 atlantis haberi bulunmuştur. Tüm atlantis haberleri aşağıda listelenmiştir.
Spotify en çok dinlenen sanatçı kim oldu? 2022 Spotify en çok dinlenen sanatçılar ve şarkılar…
Spotify en çok dinlenen sanatçı kim oldu? 2022 Spotify en çok dinlenen sanatçılar ve şarkılar… Spotify en çok dinlenen sanatçı kim oldu? Spotify en çok dinlenen sanatçıları ve şarkıları sorgulamaya başladı. Dijital müzik dinleme platformu Spotify yılın en çok dinlenenlerini ve kullanıcılar için 2022 Yılın Özeti’ni yayınladı. İşte Spotify en çok dinlenen sanatçı, sanatçılar ve şarkılar…
1.12.2022 Gündem
İcat çıkaranların 36 bin TL ödüllü yarışması sonuçlandı
İcat çıkaranların 36 bin TL ödüllü yarışması sonuçlandı Antalya’da Muratpaşa Belediyesi’nin 36 bin TL para ödüllü 2’nci İş Fikri Yarışması’nda üniversite kategorisinde otonom çim biçme aracı İNTA ile Ulaş Sağlam, Murat Top, Mete Savaş ve Oktay Aydın lise kategorisinde ise plastik atıkları ve mermer tozlarını birleştirerek Lego şeklinde yapı malzemeleri iş fikriyle Gül Hoda birinciliği kazandı.
18.04.2022 Bilim ve Teknoloji
36 bin TL ödüllü teknoloji kuşağı yarışması
36 bin TL ödüllü teknoloji kuşağı yarışması Antalya’da Muratpaşa Belediyesi’nin bu kez lise ve üniversite öğrencilerine yönelik 36 bin TL para ödüllü 2’nci İş Fikir Yarışması’nda otonom teknolojileri, insansız hava araçlarını, arttırılmış gerçeklik uygulamalarını kullanarak gençlerin tasarladığı 10 proje yarışacak.
12.04.2022 Bilim ve Teknoloji
Mazhar Alanson: Gittiği yere kadar
Mazhar Alanson: Gittiği yere kadar MFÖ, Atlantis Yapım’ın organizasyonuyla Harbiye Açıkhava Sahnesi’nde hayranlarıyla buluştu.
2.10.2021 Magazin
Birleşim Mühendislik halka arz için SPK’dan onay aldı!
Birleşim Mühendislik halka arz için SPK’dan onay aldı! İnşaat sektöründe faaliyet gösteren Birleşim Mühendislik halka arz oluyor. Halka arz için Sermaye Piyasası Kurulu’na (SPK) ve Borsa İstanbul A.Ş.’ye (BİAŞ) yapılan başvuru onaylandı. Birleşim Mühendislik’in 33.000.000 adet B Grubu payı, Borsa İstanbul Yıldız Pazarı’nda işlem görmek üzere halka arz edilecek ve halka açıklık oranı yüzde 32,35 olacak. Peki, Birleşim Mühendislik halka arz ne zaman? Birleşim Mühendislik halka arz hisse fiyatı ne? Birleşim Mühendislik halka arz hangi banka üzerinden yapılacak? İşte Birleşim Mühendislik halka arz talep toplama tarihi...
7.08.2021 Ekonomi
İstanbul Boğazı'ndan 'apartman' geçti
İstanbul Boğazı'ndan 'apartman' geçti 4 katlı apartmanı andıran 3 adet blok platform taşıyan Panama bayraklı Christos LXI adlı römorkör İstanbul Boğazı'ndan geçti. Platformun geçişine Kıyı Emniyeti kurtarma römorkörü de eşlik etti.
23.04.2021 Gündem
Her fırsatta Türkiye’nin yolunu tutuyor
Her fırsatta Türkiye’nin yolunu tutuyor Almanya’da yaşadığı davranış problemleri nedeniyle gittiği doktorların konuşamayacağını söylediği 6 yaşındaki Selim için annesi çareyi, son umut olarak geldiği Türkiye’de buldu. Türkiye’de aldığı eğitimle ilk kez "Baba" diyen Selim için annesi her fırsatta Türkiye’ye geliyor.
31.08.2020 Sağlık
Stephen King kimdir? Stephen King İt romanı hakkında bilmeniz gerekenler...
Stephen King kimdir? Stephen King İt romanı hakkında bilmeniz gerekenler... Stephen King, korku ustası sadece dünyanın en çok satan, en çok kazanan yazarlarından biri değil, aynı zamanda şimdiye kadar yapılmış en ünlü filmlerin de esin kaynağı. Özellikle İT (O) kitabı Stephen King'in hem en ikonik romanlarından hem de tüm zamanların en ünlü korku kitaplarından biri. Peki, Stephen King kimdir? Stephen King'in İT (O) romanı ne anlatıyor? İşte Stephen King'in İt romanı hakkında merak edilenler...
27.06.2020 Gündem
Uzay yolculukları insanlığı yeni ufuklara taşıyor
Uzay yolculukları insanlığı yeni ufuklara taşıyor İnsanlığın asırlardır düşlerinden biri olan uzay yolculukları, geçen yüzyılın ikinci yarısında gerçeğe dönüştü.
12.04.2020 Bilim ve Teknoloji
Sorulardan kaçtı
Sorulardan kaçtı Kenan Doğulu, Atlantis Yapım ve SM Production tarafından düzenlenen fizy İstanbul Müzik Haftası kapsamında, Volkswagen Arena’da hayranlarıyla buluştu.
10.11.2019 Magazin
fizy Müzik Ödülleri’nde Türkçe müziğin en çok dinlenen isimleri belli oldu
fizy Müzik Ödülleri’nde Türkçe müziğin en çok dinlenen isimleri belli oldu Müzik ve kültür festivali fizy İstanbul Müzik Haftası kapsamında düzenlenen fizy Müzik Ödülleri düzenlenen törenle sahiplerini buldu. Yılın En Çok Dinlenen Kadın Sanatçısı Sıla, En Çok Dinlenen Erkek Sanatçısı ise Ben Fero oldu.
6.11.2019 Magazin
'Fizy İstanbul Müzik Haftası' başlıyor!
'Fizy İstanbul Müzik Haftası' başlıyor! Popüler müzik ve kültür festivali fizy İstanbul Müzik Haftası, 4-9 Kasım 2019 tarihleri arasında rap müzikten pop ve rock’a farklı türleri bir araya getirecek. Ceza’dan Kenan Doğulu’ya ve Teoman’dan Haluk Levent’e uzanan dev isimlerin sahne alacağı festival uzun süre hafızalardan silinmeyecek konserlerle büyük ses getirecek
30.10.2019 Kültür Sanat
Vişnelik Müzik Festivali başlıyor
Vişnelik Müzik Festivali başlıyor ODTÜ Vişnelik Çim Amfi olarak bilinen ODTÜ MD Vişnelik, 11, 12, 13 Ekim’de Vişnelik Müzik Festivali’ne ev sahipliği yapacak. Atlantis Yapım organizasyonuyla farklı müzik türlerinin yıldız isimleri üç gün boyunca Ankara izleyicisi ile buluşacak.
23.09.2019 Kültür Sanat
SPK'dan ceza ve suç duyurusu yağmuru
SPK'dan ceza ve suç duyurusu yağmuru Sermaye Piyasası Kurulu suç duyurusu, idari para cezası, yaptırım ve bazı tedbirler aldı.
30.08.2019 Ekonomi
İzmir'de yeniden sahnede!
İzmir'de yeniden sahnede! Büyük usta Şener Şen’i 14 yıl sonra tiyatro seyircisi ile tekrar buluşturan, DasDas’ın ‘Zengin Mutfağı’ oyunu kış sezonu boyunca haftalarca kapalı gişe oynamıştı. ‘Zengin Mutfağı’ Atlantis Yapım organizasyonuyla Ege ve Akdeniz bölgelerinde tiyatroseverlerle buluşmaya başladı.
26.08.2019 Kültür Sanat
'Zengin Mutfağı' turneye çıkıyor!
'Zengin Mutfağı' turneye çıkıyor! Büyük usta Şener Şen’i 14 yıl sonra tiyatro seyircisi ile tekrar buluşturan, DasDas’ın ‘Zengin Mutfağı’ oyunu kış sezonu boyunca haftalarca kapalı gişe oynamıştı. ‘Zengin Mutfağı’ Ege ve Akdeniz bölgelerinde tiyatroseverlerle buluşacak.
5.08.2019 Kültür Sanat
David Garrett, İstanbul'a geliyor
David Garrett, İstanbul'a geliyor David Garrett, “Unlimited Live” dünya turnesi kapsamında 21 Eylül akşamı Volkswagen Arena'da sahnede olacak.
17.07.2019 Kültür Sanat
Eric Burdon İstanbul’da sahne aldı!
Eric Burdon İstanbul’da sahne aldı! Eric Burdon & The Animals ile Türkiye'de ilk randevu önceki akşam gerçekleşti.
21.06.2019 Kültür Sanat
Mark Eliyahu Ankara'da!
Mark Eliyahu Ankara'da! Mark Eliyahu, 26 Haziran 2019 Çarşamba akşamı ODTÜ M.D. Vişnelik Çim Amfi’de sahnede olacak.
13.06.2019 Kültür Sanat
Eric Burdon ile ilk kez İstanbul’da!
Eric Burdon ile ilk kez İstanbul’da! The Beatles, The Rolling Stones, The Kinks ve The Who gibi gruplarla anılan rock müziğin en önemli ve en güçlü rock gruplarından efsanevi The Animals, kurucusu ve sesi Eric Burdon ile 20 Haziran’da Volkswagen Arena'da sahne alacak.
3.06.2019 Kültür Sanat
SpaceX'te o tarih belli oldu!
SpaceX'te o tarih belli oldu! ABD'li uzay mekiği ve roket üreticisi SpaceX, NASA için geliştirdiği personel taşıyıcı Dragon Crew mekiğinin insansız uçuş testini 2 Mart'ta yapacak.
7.02.2019 Bilim ve Teknoloji
'Atlantis bulundu'
'Atlantis bulundu' Avrupa'nın güneybatısında Atlantis şehrinin bulunduğu iddia edildi. İddianın kanıtı ise uydu görüntüleri.
16.11.2018 Dünya
Harbiye Açıkhava’nın son konserleri...
Harbiye Açıkhava’nın son konserleri... Atlantis Yapım, Harbiye Açıkhava Sahnesi’nin sezon kapanışını muhteşem iki konserle yapıyor.
23.10.2018 Magazin
Sezonu kapatıyorlar
Sezonu kapatıyorlar Atlantis Yapım, Harbiye Açıkhava Sahnesi’nin sezon kapanışını muhteşem iki konserle yapıyor.
6.10.2018 Magazin
Fransa’da park yeri yüzünden  Ali’yi döverek öldürdüler
Fransa’da park yeri yüzünden Ali’yi döverek öldürdüler Fransa’da yaşayan 43 yaşındaki Ali Ünlü, 3 çocuğu ve eşiyle birlikte gittiği alışveriş merkezinin otoparkında 2 kişinin saldırısına uğradı, 2 günlük hastanedeki yaşam savaşını kaybetti. 2 katil tutuklanarak cezaevine gönderildi.
18.09.2018 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Atlantis ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki atlantis haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.