Athena Gökhan

Athena Gökhan

Son dakika athena gökhan haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan athena gökhan ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını athena gökhan haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Athena Gökhan

haberleri sayfasında son dakika yaşanan athena gökhan gelişmeleri de dahil olmak üzere 160 athena gökhan haberi bulunmuştur. Tüm athena gökhan haberleri aşağıda listelenmiştir.
Nurgül Yeşilçay'dan Athena Gökhan’a sitem! 'Sakın gözünüzde büyütmeyin'
Nurgül Yeşilçay'dan Athena Gökhan’a sitem! 'Sakın gözünüzde büyütmeyin' Oyuncu Nurgül Yeşilçay, eski eşi Cem Özer'den dünyaya gelen oğlu Osman Nejat ile Athena konserine gitti. Grubun solisti Gökhan Özoğuz'la tanışmak için kulise gittiklerini belirten Yeşilçay, hiç beklemediği bir tepkiyle karşılaştıklarını açıklarken Athena Gökhan’a sitem etti.
16.12.2023 Magazin
Hakan Özoğuz'un sağlık durumu hakkında açıklama geldi!
Hakan Özoğuz'un sağlık durumu hakkında açıklama geldi! Athena grubunun gitaristi Hakan Özoğuz'un, lenf kanseri (lenfoma) nedeniyle tedavi gördüğü ortaya çıkmıştı. Ünlü müzisyen, son olarak 1.5 ay önce "Gerekenler yapılmakta, tedavi iyi geçiyor" ifadelerini kullanmıştı. Athena Hakan'ın ikizi Gökhan Özoğuz, katıldığı film galasında, merak konusu olan kardeşinin sağlık durumu hakkında açıklama yaptı.
8.11.2022 Magazin
Seçimlerden sonra SPD'li Aydan Özoğuz ‘Alman Meclisi’ne başkan adayı
Seçimlerden sonra SPD'li Aydan Özoğuz ‘Alman Meclisi’ne başkan adayı Son dakika haberine göre; Almanya’da kulislerde Federal Meclis Başkanlığı için Türk kökenli milletvekili SPD’li Aydan Özoğuz’un ismi konuşuluyor. Özoğuz’ın göçmen ve kadınları temsilen bu göreve getirileceği iddia ediliyor.
30.09.2021 Dünya
2019'un ilk bombası Tamay
2019'un ilk bombası Tamay Üç yıl önce 'O Ses Türkiye' jürisinin tamamını kendisine döndüren Tamay, 3 yıl sonra tüm Türkiye’ye sesini duyurmaya hazır!
8.01.2019 Magazin
İki ünlü isim arasında 'Çav Bella' polemiği!
İki ünlü isim arasında 'Çav Bella' polemiği! Athena Gökhan, Hilal Cebeci'nin Çav Bella yorumuna tepki gösterdi
14.10.2018 Magazin
Kurtar bizi Afrodit Eda!
Kurtar bizi Afrodit Eda! Bugüne kadar hep kusursuz fiziğiyle dikkat çeken Eda Taşpınar, son günlerde Banu Alkan’a benzedi!
2.03.2018 Arşiv
O Ses Türkiye'den ayrıldı mı? Açıklandı...
O Ses Türkiye'den ayrıldı mı? Açıklandı... Athena Gökhan'ın (Gökhan Özoğuz) O Ses Türkiye'den ayrılacağı iddia edildi. Acun Ilıcalı, bu iddialara son noktayı koydu. Peki Gökhan, O Ses Türkiye'den ayrılacak mı? İşte cevabı...
1.03.2018 Magazin
Gökhan birden yere düştü! Kimse anlamadı...
Gökhan birden yere düştü! Kimse anlamadı... O Ses Türkiye'nin sevilen jürisi Athena Gökhan, program sırasında yere düştü. İşte o anlar...
31.12.2017 Magazin
Yıldız Tilbe son noktayı böyle koydu!
Yıldız Tilbe son noktayı böyle koydu! Yıldız Tibe, arasının açık olduğu konuşulan Gökhan Özoğuz'a yaptığı hareketle dedikodulara son noktayı koydu.
30.10.2017 Magazin
Gökhan noktayı koydu: Yıldız Tilbe...
Gökhan noktayı koydu: Yıldız Tilbe... O Ses Türkiye programında Yıldız Tilbe ile tartıştığı iddialarını yalanlayan Gökhan Özoğuz, "Hepimiz ırkçı olabiliriz, Yıldız olamaz'" dedi.
20.10.2017 Magazin
Yıldız Tilbe şarkı söylerken Gökhan bakın ne yaptı?
Yıldız Tilbe şarkı söylerken Gökhan bakın ne yaptı? Yıldız Tilbe "Beni yanlış anlamasın, yüreğimi dağlamasın" dedi, arasının açık olduğu söylenen Athena Gökhan ise bakın ne tepki verdi?
16.10.2017 Magazin
Acun Ilıcalı çıldırdı: Ahlak dışı!
Acun Ilıcalı çıldırdı: Ahlak dışı! Acun Ilıcalı, 'O Ses Türkiye'de Yıldız Tilbe ile Gökhan arasında çekimlerin durmasına neden olan 'ırkçılık' tartışması yaşandığı iddiasına yanıt verdi.
14.10.2017 Magazin
Yıldız Tilbe: Şerefsiz ve net namussuzdur...
Yıldız Tilbe: Şerefsiz ve net namussuzdur... O Ses Türkiye çekimlerinde Yıldız Tilbe ve Gökhan Özoğuz arasında çekimlerin durmasına neden olan bir kavga çıktığı iddia edilmişti. İddiaların ardından Yıldız Tilbe Twitter üzerinden bir açıklama yaptı.
14.10.2017 Magazin
'O koltuğa kim otursa zaten 'Yıldız' olurdu'
'O koltuğa kim otursa zaten 'Yıldız' olurdu' Acun Ilıcalı'nın yapımcısı ve sunucusu olduğu 'O Ses Türkiye'in yeni jüri üyesi Yıldız Tilbe'nin, doğallığı ve samimiyeti ile yarışmaya sımsıcak bir hava kattığı belirtildi.
11.10.2017 Televizyon
Hadise 'Üfle üfle yanıyorum' deyince...
Hadise 'Üfle üfle yanıyorum' deyince... 'O Ses Türkiye'de Murat Boz'a dönerek "Üfle üfle yanıyorum" diyen Hadise'ye "Nasıl yanıyorsun Hadise?" şeklinde bir soru yönelten Gökhan Özoğuz stüdyoyu yıkıp geçti.
9.10.2017 Magazin
Ve ilk görüntü geldi! Yıldız Tilbe ile Gökhan...
Ve ilk görüntü geldi! Yıldız Tilbe ile Gökhan... O Ses Türkiye yeni sezon 1. bölüm tanıtımı yayınlandı. Athena Gökhan ve Yıldız Tilbe bu sene olabileceklerin ilk sinyallerini verdi.
5.10.2017 Televizyon
Acun Ilıcalı'dan son dakika bombası! O isim yok...
Acun Ilıcalı'dan son dakika bombası! O isim yok... TV8 kanalının sahibi Acun Ilıcalı kendi sunduğu, kanalın fenomen yarışmalarından O Ses Türkiye'nin çekimlere başladığını duyurdu. Jüride Sibel Can'ın yerine Yıldız Tilbe yer alırken, Athena'nın önemli ismi Gökhan Özoğuz'un ikizi Hakan Özoğuz'un karede yer almaması dikkat çekti.
2.10.2017 Televizyon
Gökhan ve Hakan 'O Ses Türkiye'ye veda mı ediyor?
Gökhan ve Hakan 'O Ses Türkiye'ye veda mı ediyor? Geçtiğimiz sezon 'O Ses Türkiye' jürisinde yer alan Athena grubundan Gökhan Özoğuz, yeni sezonda yine jüri koltuğunda olup olmayacaklarına dair açıklama yaptı.
5.06.2017 Televizyon
Selda Bağcan: İmzalar atıldı
Selda Bağcan: İmzalar atıldı Usta sanatçı Selda Bağcan'ın son paylaşımı merak uyandırdı. Selda Bağcan sürpriz iki isimle yemek yedi. İşte Selda Bağcan'ın o paylaşımı...
21.04.2017 Magazin
Athena Gökhan'dan zorunlu açıklama!
Athena Gökhan'dan zorunlu açıklama! Gökhan Özoğuz adına açılmış Instagram hesabından paylaşılan video ve fotoğraflar ünlü ismi zora soktu.
19.04.2017 Magazin
Herkes şok oldu! Athena Gökhan ile Survivor Berna...
Herkes şok oldu! Athena Gökhan ile Survivor Berna... Athena Gökhan’ın, sosyal medya hesabından Berna Keklikler için destek mesajı yayımlaması olay oldu. İşte Athena Gökhan'ın Berna Keklikler için sosyal medya üzerinden paylaştığı destek mesajı...
3.04.2017 Magazin
Acun'dan sürpriz Sabriye açıklaması
Acun'dan sürpriz Sabriye açıklaması Acun Ilıcalı, Survivor Ekstra programında konuştu. Survivor Sabriye'yle ilgili çok ilginç açıklamalarda bulunan Acun neler söyledi? İşte Acun Ilıcalı'nın Sabriye hakkındaki açıklamaları...
21.03.2017 Magazin
Acun, ünlü şarkıcıya özel uçağını tahsis etti!
Acun, ünlü şarkıcıya özel uçağını tahsis etti! Sibel Can’ın 25 Mart’ta İzmir’de vereceği konser için Acun Ilıcalı özel uçağını tahsis etti.
9.03.2017 Magazin
Acun'u pişman ettirecek performans!
Acun'u pişman ettirecek performans! Ekran macerasına salı günü başlayan 'Ben Söylerim' beklentilerin üstünde bir reyting alırken, yarışmanın jürilerinden ‘Kibariye’ performansıyla beğeni topladı!
6.01.2017 Magazin
Gökhan'dan Acun itiraf: O gün benimle konuşmadı
Gökhan'dan Acun itiraf: O gün benimle konuşmadı 'O Ses Türkiye' yarışmasında jüri üyesi Gökhan Özoğuz ile yapımcı ve sunucu Acun Ilıcalı arasında oldukça eğlenceli bir diyalog yaşandı.
11.10.2016 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Athena Gökhan ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki athena gökhan haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.