Ateşböceği

Ateşböceği

Son dakika Ateşböceği haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Ateşböceği ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Ateşböceği haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Ateşböceği

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ateşböceği gelişmeleri de dahil olmak üzere 84 ateşböceği haberi bulunmuştur. Tüm ateşböceği haberleri aşağıda listelenmiştir.
Tasarım Mucitleri Ateşböceği Projesi'nin hedefi 5 yılda 7 bin 500 çocuğa ulaşmak
Tasarım Mucitleri Ateşböceği Projesi'nin hedefi 5 yılda 7 bin 500 çocuğa ulaşmak Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı (TEGV) ve Pınar'ın birliğiyle Ateşböceği Öğrenim Birimleri'ne eklediği Tasarım Mucitleri Ateşböceği TIR'ı, Adıyaman'daki ikinci durağında çocuklarla buluştu. Geçen sene Kasım ayından bu yana Adıyaman'da Altınşehir İlkokulu'nun bahçesinde konumlanan Tasarım Mucitleri Ateşböceği, nisan ayı itibarıyla Şehit Mehmet Kılıç İlkokulu'nda eğitime başladı. Bugüne kadar bin 500 çocuğa ulaşan program ile 5 yılda 7 bin 500 çocuğa ulaşmak hedefleniyor.
19.04.2024 Vitrin
Ateşböceği Öğrenim Birimleri için anlamlı iş birliği
Ateşböceği Öğrenim Birimleri için anlamlı iş birliği Prometeon Türkiye, TEGV’in Ateşböceği Öğrenim Birimi Tır’larının lastik tedarikçisi olarak anlamlı bir iş birliğine imza attı.
29.03.2024 Vitrin
TEGV iş birliği ile deprem bölgesine eğitim desteği
TEGV iş birliği ile deprem bölgesine eğitim desteği 50. yılına özel başlattığı anlamlı sosyal sorumluluk projesi çerçevesinde Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı (TEGV) ile iş birliği yapan Pınar, Tasarım Mucitleri Ateşböceği Projesi kapsamında 5 yılda 7 bin 500 çocuğa ulaşmayı hedefliyor.
6.12.2023 Vitrin
Rap dünyasının ünlü ismi Luciano'dan depremzede çocuklara destek!
Rap dünyasının ünlü ismi Luciano'dan depremzede çocuklara destek! Her Bilet Çocuklar İçin Destek: Dünyaca Ünlü Rapçi Luciano, tüm gelirleri TEGV’e aktarılacak şekilde depremzede çocuklar için sahnede, 29 Nisan’da Volkswagen Arena’da.
23.03.2023 Kültür Sanat
Şişli'de korku dolu anlar! Kurşun yağdırdı
Şişli'de korku dolu anlar! Kurşun yağdırdı Şişli'de aracıyla önünü kestiği kişiye kurşun yağdıran zanlı, önce kameralara sonra da polise yakalandı. Zanlı A.S çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.
10.10.2021 Yaşam
Hayrettin Karaca hayatını kaybetti
Hayrettin Karaca hayatını kaybetti 'Toprak dede' diye bilinen Hayrettin Karaca 97 yaşında yaşamını kaybetti.
20.01.2020 Yaşam
'Ateşböceği Ercan' hastaneye kaldırıldı
'Ateşböceği Ercan' hastaneye kaldırıldı 'Ateşböceği Ercan' olarak tanınan usta oyuncu Ercan Bostancıoğlu hastaneye kaldırıldı.
30.09.2019 Magazin
Oyuncu Ümit Yesin son yolculuğuna uğurlandı
Oyuncu Ümit Yesin son yolculuğuna uğurlandı Kalp rahatsızlığı nedeniyle tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden tiyatro ve dizi oyuncusu Ümit Yesin için Haldun Taner Sahnesi’nde cenaze töreni düzenlendi. Usta oyuncu, burada düzenlenen törenin ardından cenaze namazının kılınacağı Üsküdar Şakirin Camisi’ne uğurlandı.
20.03.2019 Magazin
Neslihan Yeldan eşiyle boşandı
Neslihan Yeldan eşiyle boşandı Oyuncu Neslihan Yeldan, İngiliz eşi Leo James Felix Pollock ile 11 yıllık evliliğini noktaladı
8.03.2019 Magazin
Salih Kalyon kimdir?
Salih Kalyon kimdir? Birçok başarılı esere imza atmış olan Salih Kalyon'un hayatı hakkındaki bilgiler merak ediliyor. Ünlü ve başarılı oyuncu Salih Kalyon kimdir? Sorusunun yanıtı gündemde çok sık araştırılır oldu. İşte Salih Kalyon hakkında merak edilenler...
24.09.2018 Gündem
Neslihan Yeldan kimdir?
Neslihan Yeldan kimdir? Neslihan Yeldan kimdir? Sorusunun yanıtı merak ediliyor. İstanbullu Gelin'de rol alan başarılı ve güzel oyuncu Neslihan Yeldan'ın hayatına dair bilgiler araştırılıyor. İşte Neslihan Yeldan hakkında merak edilenler...
20.02.2018 Gündem
Ercan Bostancıoğlu (Ateşböceği Ercan) kimdir?
Ercan Bostancıoğlu (Ateşböceği Ercan) kimdir? "Ateşböceği Ercan" lakabıyla ünlenen usta oyuncu Ercan Bostancıoğlu'nun hayatı gündemde araştırılıyor. Zatürre teşhisi konulan Ercan Bostancıoğlu'nun sağlık durumu nasıl? İşte Ercan Bostancıoğlu kimdir? Sorusunun merak edilen yanıtı...
30.01.2018 Gündem
Usta oyuncu hastaneye kaldırıldı!
Usta oyuncu hastaneye kaldırıldı! 'Ateşböceği Ercan' olarak tanınan usta oyuncu Ercan Bostancıoğlu hastaneye kaldırıldı. Uzun süredir tedavi olan Bostancıoğlu'na zatürre başlangıcı teşhisi konuldu.
30.01.2018 Magazin
İnternet dizileri daha heyecan verici
İnternet dizileri daha heyecan verici Gözde Çığacı, genç yaşına birçok başarılı proje sığdırmış. Güzelliğiyle dikkat çeken Çıgacı, güzelliğin dışsal değil tamamen içsel bir durum olduğunu söylüyor.
20.01.2018 Arşiv
Twitter’ın favori ikilisi oldular
Twitter’ın favori ikilisi oldular Sosyal medyanın en etkili mecralarından biri olan Twitter’da yılın en’leri belli oldu. 2017 yılında Türkiye’deki milyonlarca Twitter kullanıcısı en çok Elçin Sangu ve Barış Arduç ikilisini konuştu
5.12.2017 Magazin
Vatanım Sensin'de bomba transfer!
Vatanım Sensin'de bomba transfer! Kanal D'de yeni sezonuyla ekrana gelen 'Vatanım Sensin' dizisine yeni bir isim dahil oldu.
14.11.2017 Televizyon
'Ateşböceği' nasıl veda edecek?
'Ateşböceği' nasıl veda edecek? Star TV'de yayınlanan 'Ateşböceği' dizisi, 17. bölümüyle ekrana veda ediyor... Peki dizinin son bölümünde neler yaşanacak?
24.10.2017 Televizyon
Seda Güven şoke etti! Bir anda yere yığıldı...
Seda Güven şoke etti! Bir anda yere yığıldı... Ateşböceği dizisiyle gündemde olan oyuncu Seda Güven arkadaşına ait kuaför salonunda talihsiz bir kaza yaşadı.
23.10.2017 Magazin
Hayranları şokta! İddialı dizi final yapıyor...
Hayranları şokta! İddialı dizi final yapıyor... Star TV'nın yaz döneminde ekran macerasına başlayan iddialı dizisi ekranlara veda ediyor. İşte final kararı alan o dizi...
10.10.2017 Televizyon
Ateşböceği dizisinin 14. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?
Ateşböceği dizisinin 14. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Ateşböceği dün akşam son bölümüyle ekrana geldi. Star TV'nin romantik komedi dizisi Ateşböceği'nde Barış duygularını itiraf etti, peki Aslı'nın tepkisi nasıl oldu? Ateşböceği dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?
29.09.2021 Gündem
Star TV yayın akışında bugün neler var? - 1 Ekim Pazar
Star TV yayın akışında bugün neler var? - 1 Ekim Pazar Star TV’de 1 Ekim Pazar günü yayın akışı, İki Aile dizisinin tekrar bölümü ile başlıyor. Ardından sevilen dizilerin tekrar bölümler ile devam ediyor. Akşam kuşağında ise Ateşböceği dizisi yeni bölümü ile izleyicisinin karşısında olacak. Star TV’nin 1 Ekim Pazar günü yayın akışı ile ilgili detaylar bu haberimizde…
29.09.2021 Gündem
'Oh Be Bahar Oh Be'
'Oh Be Bahar Oh Be' Yıllarca 'Beni Affet' dizisinde 'Bahar' karakterine hayat veren Gaye Turgut Evin'in, 'Çiğdem Teğmen'i canlandırdığı 'Savaşçı' dizisindeki performansı övgü aldı.
26.09.2017 Televizyon
'Savaşçı' birincilik tahtını ele geçirdi!
'Savaşçı' birincilik tahtını ele geçirdi! 24 Eylül tarihinin izlenme oranları belli oldu. Total'de FOX'ta ekrana gelen "Savaşçı" dizisi 1. sıraya oturdu.
25.09.2017 Televizyon

Benzer Haber Etiketleri

Ateşböceği ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ateşböceği haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.