Neslihan Yeldan

Neslihan Yeldan

Son dakika Neslihan Yeldan haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Neslihan Yeldan ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Neslihan Yeldan haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Neslihan Yeldan

haberleri sayfasında son dakika yaşanan neslihan yeldan gelişmeleri de dahil olmak üzere 29 neslihan yeldan haberi bulunmuştur. Tüm neslihan yeldan haberleri aşağıda listelenmiştir.
Gaddar Dizisi nerede çekiliyor? Gaddar İstanbul’un hangi semtinde çekildi, Gaddar uyarlama mı? İşte Gaddar’ın çekildiği il ve semtler
Gaddar Dizisi nerede çekiliyor? Gaddar İstanbul’un hangi semtinde çekildi, Gaddar uyarlama mı? İşte Gaddar’ın çekildiği il ve semtler Çağatay Ulusoy’un başrolünde yer aldığı Gaddar dizisi, ilk bölümüyle izleyici karşısına çıktı. Dizinin konusu ve oyuncu kadrosu kadar nerede çekildiği de merak konusu oldu. Peki, Gaddar nerede çekiliyor?
20.01.2024 Televizyon
Oyuncu Neslihan Yeldan Londra'ya yerleşiyor!
Oyuncu Neslihan Yeldan Londra'ya yerleşiyor! Neslihan Yeldan, önceki gün bir televizyon programına konuk oldu. 14 yaşındaki oğlu Aslan Pollock'un babasının yanına Londra'ya gittiğini açıklayan oyuncu, "tek ailem" dediği oğlunun yurt dışına yerleşme süreciyle başlayan değişen hayatını anlattı.
26.10.2022 Magazin
Neslihan Yeldan takipçisini ifşaladı! 'Dekolte' yanıtı...
Neslihan Yeldan takipçisini ifşaladı! 'Dekolte' yanıtı... 'Sen Çal Kapımı' dizisi final yaptıktan sonra 'Evlilik Hakkında Her Şey' dizisinde konuk oyuncu olarak yer alan Neslihan Yeldan, sosyal medya paylaşımıyla adından söz ettirdi. Yeni yaşını kutlayan oyuncu, doğum günü pastası üflediği sırada çekilen fotoğrafı üzerinden kendisini eleştiren bir takipçisini ifşa etti.
1.03.2022 Magazin
Öz babasının istismarına uğrayan Melisa Döngel'e ünlü isimlerden destek!
Öz babasının istismarına uğrayan Melisa Döngel'e ünlü isimlerden destek! ‘Bizim Hikâye’, ‘Sen Çal Kapımı’, ‘Elif’ gibi popüler dizilerde rol alan Melisa Döngel’in babası tarafından istismar edildiği ortaya çıktı. Ünlü oyuncuya, Twitter'da #YalnızDeğilsinMelisaDöngel etiketi altında binlerce destek mesajı atıldı.
5.07.2021 Magazin
Balçiçek'le Sohbete Geldik 23. bölüm fragmanı yayında!
Balçiçek'le Sohbete Geldik 23. bölüm fragmanı yayında! Bu haftaki konuklar Zeynep Tuğçe Bayat, Neslihan Yeldan ve Fatma Turgut.
7.04.2021 Televizyon
Sen Çal Kapımı 5. Bölüm fragmanı neden yok? Sen çal kapımı 5. bölüm yok mu?
Sen Çal Kapımı 5. Bölüm fragmanı neden yok? Sen çal kapımı 5. bölüm yok mu? Hande Erçel ve Kerem Bürsin'in başrollerini paylaştığı Sen Çal Kapımı dizisi bu hafta tekrar bölümüyle ekrana gelecek. Sen Çal Kapımı dizinin hayranları, Sen Çal Kapımı 5. Bölüm fragmanı neden yok? Sen çal kapımı 5 bölüm yok mu, sorularını yoğun bir şekilde sormaya başladı. İşte merak edilenler…
5.08.2020 Gündem
Sen çal kapımı dizisi ne zaman başlayacak? Yeni dizi Sen Çal Kapımı dizi konusu ve oyuncuları…
Sen çal kapımı dizisi ne zaman başlayacak? Yeni dizi Sen Çal Kapımı dizi konusu ve oyuncuları… Hande Erçel ve Kerem Bürsin’in başrollerinde olacak yeni bir dizi başlıyor. Yönetmen koltuğunda Ender Mıhlar'ın oturacağı ve senaryosunu Ayşe Üner Kutlu'nun kaleme aldığı "Sen Çal Kapımı" dizisi, güçlü oyuncuyla şimdiden merak ediliyor. Sen Çal Kapımı dizisi ne zaman başlayacak Sen Çal Kapımı dizisi konusu ne, oyuncu kadrosunda kimler var?
22.05.2020 Gündem
Holding varisi
Holding varisi Kerem Bürsin, “Sen Çal Kapımı” dizisi için kamera karşısına geçmeye hazırlanıyor.
7.05.2020 Televizyon
Aras Aydın kimdir? | Aras Aydın nerelidir, kaç yaşındadır?
Aras Aydın kimdir? | Aras Aydın nerelidir, kaç yaşındadır? Aras Aydın, son olarak Atv ekranlarında yayınlanan Canevim dizisinde Ömer karakterine hayat vermişti. Sefirin Kızı dizisinde komiser Turgut rolüyle dikkatleri üzerine çeken Aras Aydın’ın özel hayatı merak edilmeye başlandı. Peki, Aras Aydın kimdir, nerelidir, kaç yaşındadır?
28.01.2020 Gündem
Harbiye Açıkhava'da Kenan Doğulu rüzgarı
Harbiye Açıkhava'da Kenan Doğulu rüzgarı Kenan Doğulu, Harbiye Açıkhava Sahnesi'nde verdiği konserle hayranlarına unutulmaz bir akşam yaşattı. Doğulu, 26 kişilik orkestrasıyla 40 şarkı seslendirdi.
19.07.2019 Magazin
Neslihan Yeldan eşiyle boşandı
Neslihan Yeldan eşiyle boşandı Oyuncu Neslihan Yeldan, İngiliz eşi Leo James Felix Pollock ile 11 yıllık evliliğini noktaladı
8.03.2019 Magazin
Neslihan Yeldan kimdir?
Neslihan Yeldan kimdir? Neslihan Yeldan kimdir? Sorusunun yanıtı merak ediliyor. İstanbullu Gelin'de rol alan başarılı ve güzel oyuncu Neslihan Yeldan'ın hayatına dair bilgiler araştırılıyor. İşte Neslihan Yeldan hakkında merak edilenler...
20.02.2018 Gündem
'Uzaylıya benziyorsun' yorumu çıldırttı!
'Uzaylıya benziyorsun' yorumu çıldırttı! İstanbullu Gelin dizisinde Senem teyze karakterini canlandıran Neslihan Yeldan takipçisinin "Botokstan gülemiyorsun, uzaylıya benzemişsin" yorumunu görünce çok bozuldu.
19.02.2018 Magazin
Bu hafta sonu sanat  yolculuğuna çıkın
Bu hafta sonu sanat yolculuğuna çıkın İstanbul’da sanat dolu bir hafta sonu geçirmek isterseniz tiyatrodan sergilere, konserden söyleşilere sanat her yerde.
26.01.2018 Arşiv
Şanslı doğmayanların hikayesi: Yen
Şanslı doğmayanların hikayesi: Yen Bora Akkaş, Berker Güven, İdil Sivritepe ve Neslihan Yeldan'ın oynadığı ‘Yen’ ekim ayında Craft tiyatro sahnesinde.
4.10.2017 Kültür Sanat
Suyun içinde koşuyor
Suyun içinde koşuyor Oyuncu Neslihan Yeldan, son dönemde aqua jog antrenmanı yaparak formunu koruyor.
18.08.2017 Magazin
‘Yen’e tam not
‘Yen’e tam not Bora Akkaş, Berker Güven, İdil Sivritepe ve Neslihan Yeldan’ın oynadığı CRAFT Tiyatro’nun yeni oyunu ‘Yen’in galası Craft Tiyatro Kadıköy sahnesinde yapıldı
20.02.2017 Magazin
Farklı hayatlar sahnede
Farklı hayatlar sahnede Bora Akkaş, Berker Güven, İdil Sivritepe ve Neslihan Yeldan oynadığı CRAFT Tiyatro’nun yeni oyunu ‘Yen’ bugün ilk oyunu ile tiyatroseverlerle buluşuyor.
10.02.2017 Magazin
Arkadaşlar İyidir 3. bölüm fragmanı ne zaman yayınlanacak?
Arkadaşlar İyidir 3. bölüm fragmanı ne zaman yayınlanacak? Show TV ekranlarının çiçeği burnunda dizisi Arkadaşlar İyidir 2. bölümü ile ekranlara geldi. Yayınlanan ilk iki bölümü ile izleyicileri ekran başına kilitleyen Arkadaşlar İyidir 3. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Son bölümde neler yaşandı? İşte Arkadaşlar İyidir dizisinin tüm ayrıntıları...
29.09.2021 Gündem
'Arkadaşlar İyidir'in yayın tarihi belli oldu
'Arkadaşlar İyidir'in yayın tarihi belli oldu Yapımcılığını O3 Medya'nın üstlendiği “Arkadaşlar İyidir” dizisi, 28 Ağustos Pazar günü Show TV'de başlıyor...
27.08.2016 Televizyon
Yeni adresi belli oldu
Yeni adresi belli oldu Uzun süre ‘O Hayat Benim’ dizisinde kamera karşısına geçen ünlü oyuncu Didem İnselel, yeni bir anlaşmaya imza attı...
20.07.2016 Magazin
Dekoltesiyle geceye damga vurdu
Dekoltesiyle geceye damga vurdu Makina Kafa programına katılan güzel oyuncu Neslihan Yeldan giydiği kıyafetle bütün dikkatleri üzerine çekmeyi başardı.
10.05.2014 Magazin
Yeni dizisi belli oldu
Yeni dizisi belli oldu Yakışıklı oyuncu Özgür Çevik'in yeni dizisi merak konusu oldu.
11.11.2013 Magazin
Yeni dizisi belli oldu
Yeni dizisi belli oldu Güzel oyuncu Melis Birkan'ın yeni dizisi belli oldu!
8.11.2013 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Neslihan Yeldan ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki neslihan yeldan haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.