Ateist

Ateist

Son dakika ateist haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan ateist ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını ateist haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Ateist

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ateist gelişmeleri de dahil olmak üzere 340 ateist haberi bulunmuştur. Tüm ateist haberleri aşağıda listelenmiştir.
Bir Matteo Messina Denaro vakası daha! 'Çok tehlikeli' mafya babası yakalandı, yeni mesleği şoke etti
Bir Matteo Messina Denaro vakası daha! 'Çok tehlikeli' mafya babası yakalandı, yeni mesleği şoke etti Sicilya mafyasının liderlerinden Matteo Messina Denaro, hafta başında Palermo'da bir özel hastanede yakalanmıştı. Üyesi olduğu örgütün liderleri birer birer yakayı ele verirken Denaro, 30 yıl boyunca hem de İtalya'da hayatına devam etti. Matteo Messina Denaro'nun kaçış sırrı ifşa olmuştu. Öte yandan Uluslararası polis gücü Interpol, 16 yıldır aranan mafya tipi suç örgütü Ndrangheta’nın üyesi Edgardo Greco’yu (63) gözaltına aldıklarını duyurdu. Çok tehlikeli olduğu belirtilen Greco'nun yıllarca nasıl saklandığı ortaya çıktı. İşte haberin detayları...
3.02.2023 Yaşam
Ünlü mafya Matteo Messina Denaro 30 yıl boyunca nasıl saklandı? Gizli sığınakta gerçek ortaya çıktı
Ünlü mafya Matteo Messina Denaro 30 yıl boyunca nasıl saklandı? Gizli sığınakta gerçek ortaya çıktı Sicilya mafyasının liderlerinden Matteo Messina Denaro, hafta başında Palermo'da bir özel hastanede yakalandı. Üyesi olduğu örgütün liderleri birer birer yakayı ele verirken Denaro, 30 yıl boyunca hem de İtalya'da hayatına devam etti. Matteo Messina Denaro'nun kaçış sırrı ortaya çıktı. Öte yandan Denaro’nun gizli sığınak gerçeği gün yüzüne çıkardı. İşte haberin detayları...
25.01.2023 Dünya
Ünlü mafya Matteo Messina Denaro'nun 30 yıl boyunca nasıl saklandığı ortaya çıktı! İşte evinden çıkan eşyalar
Ünlü mafya Matteo Messina Denaro'nun 30 yıl boyunca nasıl saklandığı ortaya çıktı! İşte evinden çıkan eşyalar Sicilya mafyasının liderlerinden Matteo Messina Denaro, hafta başında Palermo'da bir özel hastanede yakalandı. Üyesi olduğu örgütün liderleri birer birer yakayı ele verirken Denaro, 30 yıl boyunca hem de İtalya'da hayatına devam etti. Matteo Messina Denaro'nun kaçış sırrı ortaya çıktı. Öte yandan Denaro’nun evinden bulunan eşyalar şoke etti. İşte haberin detayları...
21.01.2023 Dünya
Ünlü mafya Matteo Messina Denaro 30 yıl boyunca nasıl saklandı? Kendi mi yakalanmak istedi
Ünlü mafya Matteo Messina Denaro 30 yıl boyunca nasıl saklandı? Kendi mi yakalanmak istedi Sicilya mafyasının liderlerinden Matteo Messina Denaro, hafta başında Palermo'da bir özel hastanede yakalandı. Üyesi olduğu örgütün liderleri birer birer yakayı ele verirken Denaro, 30 yıl boyunca hem de İtalya'da hayatına devam etti. Peki Denaro'nun kaçış sırrı neydi?
18.01.2023 Dünya
Özdağ: 3 ilde 9 sene sonra Türkler azınlıkta olacak
Özdağ: 3 ilde 9 sene sonra Türkler azınlıkta olacak Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, sığınmacılar ve kaçakların Türkiye'nin demografik yapısını değiştirdiğini belirterek "Türklerde doğum oranı 1,9, Suriyelilerde 5,3, yani 3 katı. Hatay, Gaziantep, Şanlıurfa'da 9 sene sonra Türkler azınlıkta olacak” dedi.
11.06.2022 Siyaset
Emine Şenlikoğlu kimdir, hangi kitapları yazdı? İşte Emine Şenlikoğlu’nun hayatı…
Emine Şenlikoğlu kimdir, hangi kitapları yazdı? İşte Emine Şenlikoğlu’nun hayatı… İlahiyatçı yazar Emine Şenlikoğlu, "Atatürk ve İnönü’nün milli eğitimimizi ABD’ye teslim ettiği anlaşma 2023’te doluyor" düşüncesini savundu. Söz konusu gelişmenin ardından Emine Şenlikoğlu kimdir, hangi kitapları yazdı? İşte Emine Şenlikoğlu’nun hayatı…
7.03.2022 Gündem
Stephen Hawking ne zaman öldü, nasıl? Stephen Hawking'in hastalığı neydi, Stephen Hawking hayatı ve gençliği!
Stephen Hawking ne zaman öldü, nasıl? Stephen Hawking'in hastalığı neydi, Stephen Hawking hayatı ve gençliği! Eski Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, yaşamını yitiren ünlü fizikçi Hawking'in mum heykeliyle olan konuşmasını sosyal medya hesabı üzerinden paylaştı. Gökçek'in videoda Ateist olarak bilinen Hawking'in heykeline "Rabbimi inkar ediyordun, şimdi hesap veriyorsun" diye sorduğu görüldü. Peki, Stephen Hawking ne zaman öldü, nasıl? Stephen Hawking'in hastalığı neydi, Stephen Hawking hayatı ve gençliği...
26.02.2022 Gündem
Fransa'da ortalık bir anda karıştı: Macron, sen bir  ateistsin
Fransa'da ortalık bir anda karıştı: Macron, sen bir ateistsin Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron’a, Lourdes kenti ziyareti sırasında kalabalıktan bir kişi "Macron sen bir ateistsin, ilkel bir ateist" diyerek tepki gösterdi.
16.07.2021 Dünya
Ebubekir Sofuoğlu'nun ilk saçmalığı değil! İğrenç sözleri böyle savundu...
Ebubekir Sofuoğlu'nun ilk saçmalığı değil! İğrenç sözleri böyle savundu... Katıldığı bir programda, “Üniversiteler neredeyse fuhuş evleri” diyen Sakarya Üniversitesi öğretim üyesi Prof. Dr. Ebubekir Sofuoğlu, siyasiler, eğitimciler, sivil toplum kuruluşları başta olmak üzere toplumun her kesiminden tepki topladı. Sakarya Üniversitesi Rektörü, Sofuoğlu’nun disipline sevk edileceğini söyledi.
18.12.2020 Gündem
Öykü Gürman'ın gözleri doldu: Beni kendine göre sevdi
Öykü Gürman'ın gözleri doldu: Beni kendine göre sevdi Şarkıcı ve oyuncu Öykü Gürman, 'Aslı Safak'la İşin Aslı' programına katıldı. Babasının ateist olduğunu söyleyen Gürman, "İnançsız birinin merhametli ve vicdanlı olabileceğine inanmıyorum" dedi.
21.11.2020 Magazin
Haberler gelmeye başladı! Suudi Prens...
Haberler gelmeye başladı! Suudi Prens... Son dönemde Muhammed bin Selman’ın bazı yetkilerinin elinden alındığına, yönetimden tecrit edildiği iddialarının arkasında, veliaht prensin ülkenin askeri/endüstriyel kaynaklarını aşan, ülkeye İslam dünyasında ve Batı kamuoyunda itibar kaybettiren aşırı iddialı ve maceracı politika yöntemlerin olduğu düşünülüyor.
29.03.2019 Dünya
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 'Yeni Zelanda' açıklaması: Batı medyası işi tamamen sinsice götürüyor
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 'Yeni Zelanda' açıklaması: Batı medyası işi tamamen sinsice götürüyor Cumhurbaşkanı Erdoğan, 'Yeni Zelanda'daki terör saldırısı ile ilgili, 'Bu olayda Avrupa'nın sesi çıktı mı? Hayır. Batı medyası işi tamamen sinsice götürüyor.' açıklamasında bulundu.
19.03.2019 Siyaset
'Suudi Arabistan'a geri gönderilirsem öldürüleceğim'
'Suudi Arabistan'a geri gönderilirsem öldürüleceğim' Bangkok havalimanında alıkonan Suudi genç kız, ülkeye iade edilirse öldürüleceğini iddia etti.
7.01.2019 Dünya
Hollanda'nın yarısından fazlası ateist
Hollanda'nın yarısından fazlası ateist Ülkede kendisini "ateist" olarak tanımlayanlar ilk kez nüfusun yarısını geçti. Müslüman nüfusun oranı artıyor.
23.10.2018 Dünya
Ateist yorumlarına çok sert çıktı
Ateist yorumlarına çok sert çıktı Geçtiğimiz günlerde annesini kaybeden dünyaca ünlü piyanist Fazıl Say, cenaze namazı kılarken çekilen fotoğrafları hakkında "Fazıl Say ateist değil miydi?" yorumu yapanlara sosyal medya hesabından cevap verdi.
30.08.2018 Magazin
Son dakika... Dünya yanıyor!
Son dakika... Dünya yanıyor! Yunanistan yangının yaralarını sarmaya çalışırken ABD'den de bir yangın haberi geldi. ABD'nin Kaliforniya eyaletinde başlayan orman yangınını söndürme çalışmalarında 1 buldozer operatörünün hayatını kaybettiği, 3 itfaiyecinin yaralandığı aktarıldı.
27.07.2018 Dünya
‘Alevler bizi suya kadar kovaladı’
‘Alevler bizi suya kadar kovaladı’ Yunanistan’daki yangından kurtulanların anlattıkları facianın boyutlarını gözler önüne serdi. Alevlerden denize kaçışlarını anlatan Kostas Laganos, “Sırtımız yandı, suya daldık” dedi. Maria Patsiou, 13 yaşındaki bir kızın ağlayarak uçurumdan atladığını söyledi
25.07.2018 Dünya
Yunan psikopos: Yangın, Çipras ateist olduğu için çıktı
Yunan psikopos: Yangın, Çipras ateist olduğu için çıktı Mora (Peloponez) Yarımadası'ndaki Kalavryta bölgesinin piskoposu Amvrosios, Yunanistan'da onlarca kişinin ölümüne yol açan yangının 'Çipras'ın ateist olması sebebiyle' çıktığını söyledi.
25.07.2018 Dünya
Çavuşoğlu: İran ve Rusya'yı uyardık, Astana süreci biter
Çavuşoğlu: İran ve Rusya'yı uyardık, Astana süreci biter Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, gündeme ilişkin önemli açıklamalar yaptı. 4 Temmuz'dan itibaren terör örgütü YPG'nin Münbiç'ten çekilmeye başlayacağını söyleyen Çavuşoğlu, rejimin İdlib'e yönelik bir saldırısının olması durumunda Astana sürecinin sona ereceğini ve bu konuda Rusya ile İran'a gerekli uyarıların yapıldığını söyledi
21.06.2018 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Sıra oraya da gelecek
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Sıra oraya da gelecek Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kürt sorununu çözmeyi başardıklarını belirterek, “2018 Türkiye’sinde artık Kürt sorunu diye bir sorun yok. Eski Türkiye’de Kürtlerin kendileri sorun olarak görülüyordu, bugünün Türkiye’si hiçbir vatandaşını sorun olarak görmüyor. Önümüzdeki tek sorun terör sorunudur, onu da çözüyoruz” dedi.
3.06.2018 Siyaset
Hayranlarını şoke eden "dini inanç" açıklaması
Hayranlarını şoke eden "dini inanç" açıklaması Yıllardır İslam dini temalı sözler yazan ve tasavvufa ilgisi olduğunu söyleyen ünlü rapçi Sagopa Kajmer'in, bir takipçisinden gelen 'dini inancın ne?' sorusuna "yok" diyerek cevap vermesi sosyal medyayı ayağa kaldırdı.
28.05.2018 Magazin
'Aktif ve agresif yatırım süreci başlattık'
'Aktif ve agresif yatırım süreci başlattık' Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak, "Önümüzdeki dönemde petrol, gaz, aramacılık, sismik sondaj ötesinde madencilik alanında da doğu ve güneydoğu hinterlandında artık çok daha etkin, aktif ve agresif yatırım süreci başlattık." dedi.
23.05.2018 Gündem
FETÖ'nün TSK'daki kriptoları "buluntu flash bellek"le deşifre  ediliyor
FETÖ'nün TSK'daki kriptoları "buluntu flash bellek"le deşifre ediliyor İtirafçı eski bir albayın, "FETÖ'nün 'Hava Kuvvetleri' imamı firari Adil Öksüz'ün, kaybolduğunu duyduğunda gözleri doldu" şeklinde anlattığı "buluntu flash bellek" örgütün TSK'daki gizli yapılanması ve sinsi planlarına ilişkin ipuçları veriyor.
13.05.2018 Gündem
Kapatılan o dosyadan FETÖ’cü askerler çıktı
Kapatılan o dosyadan FETÖ’cü askerler çıktı Gözaltı kararı verilen kripto FETÖ’cü 96 kişinin ismi, eski orgeneral Akın Öztürk’ün Hava Kuvvetleri İstihbarat Başkanı olduğu dönemde “Kayda değer veri yok” dediği flash bellek dosyasından çıktı
10.05.2018 Gündem
"Papa 'Cehennem yok' dedi" haberi sonrası kriz
"Papa 'Cehennem yok' dedi" haberi sonrası kriz İtalya'nın en büyük gazetelerinden La Repubblica, geçen hafta büyük tartışma yaratan "Papa 'Cehennem yok' dedi" haberi sonrası ciddi bir kriz yaşıyor.
5.04.2018 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Ateist ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ateist haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.