Atatürk Posteri

Atatürk Posteri

Son dakika atatürk posteri haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan atatürk posteri ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını atatürk posteri haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Atatürk Posteri

haberleri sayfasında son dakika yaşanan atatürk posteri gelişmeleri de dahil olmak üzere 193 atatürk posteri haberi bulunmuştur. Tüm atatürk posteri haberleri aşağıda listelenmiştir.
Galatasaray - Fenerbahçe Süper Kupa maçı ne zaman oynanacak? İşte o tarih
Galatasaray - Fenerbahçe Süper Kupa maçı ne zaman oynanacak? İşte o tarih Suudi Arabistan'ın başkenti Riyad'da oynanması planlanan Galatasaray - Fenerbahçe maçı ileri bir tarihe ertelenmişti. Dev maçın ne zaman oynanacağı merak konusu olurken Süper Kupa’nın akıbeti netleşmeye başladı. Maçın oynanacağı tarih için 2 ihtimal bulunuyor. İşte detaylar...
1.01.2024 Fenerbahçe
Mahsun Kırmızıgül en büyük gönül sızısını anlattı: Annem beni tanımıyor!
Mahsun Kırmızıgül en büyük gönül sızısını anlattı: Annem beni tanımıyor! Mahsun Kırmızıgül, önceki gün KKTC konserinde, yeni yıl için güzel dileklerde bulundu. Geçtiğimiz günlerde annesinin Alzheimer olduğunu açıklayan Kırmızıgül, "En büyük gönül sızım. Sizi doğuran anne, bir gün geliyor çocuklaşıyor" diyerek duygusal bir konuşma yaptı.
1.01.2024 Magazin
Suudi Arabistan kralı kim? Suudi Arabistan Atatürk posteri olayı: Fenerbahçe ve Galatasaray ortak açıklama yaptı!
Suudi Arabistan kralı kim? Suudi Arabistan Atatürk posteri olayı: Fenerbahçe ve Galatasaray ortak açıklama yaptı! Galatasaray ile Fenerbahçe arasında Suudi Arabistan'da oynanması planlanan Turkcell Süper Kupa maçı ertelendi. Türkiye Futbol Federasyonu, Fenerbahçe ve Galatasaray Kulüpleri ortak bir açıklama yaptı. Söz konusu gelişmenin ardından Suudi Arabistan Atatürk posteri olayı sorgulanırken Suudi Arabistan kralının kim olduğu sorgulanmaya başlandı. İşte Suudi Arabistan Atatürk posteri olayı ve Suudi Arabistan kralı kim, sorusunun yanıtı…
30.12.2023 Gündem
Galata Kulesi'nde 19 mayıs nedeniyle ışık gösterisi yapıldı
Galata Kulesi'nde 19 mayıs nedeniyle ışık gösterisi yapıldı 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle İstanbul'un simgelerinden Galata Kulesi'nde ışık gösterisi yapıldı.
19.05.2021 Gündem
10 Kasım Atatürk’ü anma programı! Atatürk ebediyete uğurlanmasının 82. yılında birçok etkinlikle anılacak! 10 Kasım anma programı
10 Kasım Atatürk’ü anma programı! Atatürk ebediyete uğurlanmasının 82. yılında birçok etkinlikle anılacak! 10 Kasım anma programı 10 Kasım Atatürk’ü anma programı, anma gününün koronavirüs gölgesinde geçecek olmasına rağmen vatandaşlar tarafından merak ediliyor. Belediyeler anma programlarını açıkladı. Kadıköy'de, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün ebediyete intikalinin 82. yılı dolayısıyla sosyal mesafe kurallarına uygun olarak "Ata'ya saygı zinciri" oluşturulacak. Muratpaşa Belediyesi, 10 Kasım'da, Muratpaşa Atatürk Kent Meydanı'nda Atatürk’ü etkinliklerle anacak. Gazeteci, yazar ve belgesel yönetmeni Nebil Özgentürk'ün de katılımıyla "Sonsuzluğa" isimli film gösterimiyle başlayacak anma programı, Serenad Bağcan dinletisiyle devam edecek. Silivri Belediyesi ise “Ata’ya Saygı Sergisi” ve “Anıtkabir’e Gidiyoruz” isimli çocuk tiyatrosu (canlı yayın) düzenleyecek.
9.11.2020 Gündem
Kapadokya'da sıcak hava balonları Atatürk posteriyle havalandı
Kapadokya'da sıcak hava balonları Atatürk posteriyle havalandı Türkiye'nin önemli kültür turizm merkezlerinden Kapadokya bölgesinde sıcak hava balonları, 30 Ağustos Zafer Bayramı nedeniyle Atatürk posteri ve Türk bayraklarıyla havalandı.
30.08.2020 Gündem
Anıtkabir'de 19 Mayıs töreni düzenlendi
Anıtkabir'de 19 Mayıs töreni düzenlendi 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı, yeni tip corona virüs önlemleri çerçevesinde düzenlenen törenlerle kutlanıyor.
19.05.2020 Gündem
19 Mayıs kutlama programı belli oldu! 19 Mayıs kutlamaları nasıl yapılacak?
19 Mayıs kutlama programı belli oldu! 19 Mayıs kutlamaları nasıl yapılacak? Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk, 19 Mayıs 1919’da Samsun'a çıkarak Kurtuluş Mücadelesi’nin ilk adımını attığı Milli Mücadele'nin başlangıcının 101. yılı bu yıl corona virüsün gölgesinde kutlanacak. Bu yıl 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı corona virüs önlemleri nedeniyle 23 Nisan'da olduğu gibi ilk kez evlerde kutlanacak. Gün içerisinde çeşitli etkinliklerin yapılacağı 19 Mayıs kutlama programı da belli oldu. Peki, 19 Mayıs kutlamaları nasıl yapılacak? İşte 19 Mayıs kutlama programının detayları...
19.05.2020 Gündem
MEB'den, Atatürk'ü anma görüntülerine soruşturma
MEB'den, Atatürk'ü anma görüntülerine soruşturma Milli Eğitim Bakanlığı (MEB), bir okulda düzenlenen 10 Kasım Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü anma programının sosyal medyaya yansıyan görüntüleriyle ilgili inceleme ve soruşturma başlatıldığını açıkladı.
13.11.2019 Gündem
İBB'den "Atatürk posteri" açıklaması
İBB'den "Atatürk posteri" açıklaması İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), belediye binasındaki Atatürk posteri ve Türk bayraklarının kaldırılmasına ilişkin, "19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramımızın sona ermesiyle birlikte hizmet binalarımızdan Atatürk posteri ve Türk bayrakları bir sonraki ulusal bayram, resmi bayram ve tarihi günlerde asılmak üzere toplanmıştır." açıklamasında bulundu.
21.05.2019 Gündem
10 gün yürüdüler, genel merkezde CHP'ye tepki gösterdiler!
10 gün yürüdüler, genel merkezde CHP'ye tepki gösterdiler! Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç'ın tekrar aday gösterilmesini protesto eden ve kendilerine "kırmızı yelekliler" ismini veren grup, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Merkezi önünde parti yönetimine tepki gösterdi.
17.02.2019 Gündem
Yeni yıla denizde girdiler
Yeni yıla denizde girdiler Antalya'da bir grup vatandaş, 2019 yılını, Konyaaltı Sahili'nde denize girerek karşıladı.
31.12.2018 Yaşam
Ankara bugün! Törenlerle anıldı
Ankara bugün! Törenlerle anıldı ULU Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün Ankara’ya gelişinin 99’uncu yıl dönümü nedeniyle, Kara Harp Okulu ve Anıtkabir arasında ’Atatürk Garnizon Koşusu’ düzenlendi.
27.12.2018 Gündem
Aslan'ın galibiyet hasreti Kayseri'de sona erdi!
Aslan'ın galibiyet hasreti Kayseri'de sona erdi! Spor Toto Süper Lig'in 12. haftasında Kayserispor deplasmanına konuk olan Galatasaray maçı 3-0 kazandı.
10.11.2018 Galatasaray
Teslimat için gün sayıyor
Teslimat için gün sayıyor TEKNOFEST’in son gününde Türk mühendisleri tarafından geliştirilen ilk milli hava aracı Hürkuş’un teslimatlarının başlayacağı müjdesi geldi. İlk Hürkuş kasım ayında teslim edilecek. Toplam 15 eğitim uçağının teslimatı 2019’un 6’ncı ayına kadar tamamlanacak
23.09.2018 Gündem
MHP seçim beyannamesi açıklandı
MHP seçim beyannamesi açıklandı MHP Lideri Devlet Bahçeli, seçim beyannamesini açıkladı MHP'nin seçim beyannamesi iki bölümden oluşuyor. İlk bölümünde 15 Temmuz darbe girişiminin ardından halk oylamasına giden süreç ve cumhurbaşkanlığı hükümet sisteminin gerekçeleri ve neler getirdiği ile Cumhur İttifakı'nın hedefleri yer alıyor.
26.05.2018 Siyaset
Hava indirme nefes kesti!
Hava indirme nefes kesti! Kayseri’de 1’inci Komando Tugayı tarafından düzenlenen Erciyes 2018 Hava İndirme Tatbikatı, Erciyes Dağı eteklerindeki Kara Sazlık bölgesinde icra edildi.
23.05.2018 Gündem
Bayrağı yere değdirmeyen Tatvanlı efeler!
Bayrağı yere değdirmeyen Tatvanlı efeler! 23 Nisan dün tüm yurtta coşkuyla kutlandı. Bitlis Tatvan’daki bir köy okulunda öğretmen olan Erhan Dindar ve öğrencilerinin kutlaması ise içimizi ısıttı, göğsümüzü kabarttı
23.04.2018 Gündem
95’inci yılda dev bayraklı kortej
95’inci yılda dev bayraklı kortej İzmirli, işgalden kurtuluşunun 95’inci yıl dönümünü Basmane’den Cumhuriyet Meydanı’na taşıdığı 350 metrelik Türk bayrağı ve Atatürk portresi ile kutladı. Başbakan Yıldırım ve Belediye Başkanı Kocaoğlu, gerginlikten sonra ilk kez bir araya geldi
29.09.2021 Gündem
Emre Altuğ, Manisalıları coşturdu!
Emre Altuğ, Manisalıları coşturdu! 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamaları kapsamında Manisa'da fener alayı düzenlendi, pop müzik sanatçısı Emre Altuğ konser verdi.
31.08.2017 Kültür Sanat
CHP'nin Maltepe mitingi
CHP'nin Maltepe mitingi CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Maltepe'deki Adalet Mitingi'nde konuştu
9.07.2017 Siyaset
CHP'nin Maltepe mitingi
CHP'nin Maltepe mitingi Miting için çeşitli şehirlerden ve İstanbul'un ilçelerinden Maltepe'ye gelen vatandaşlar, etkinlik alanına girmeye başladı. Katılımcılar, ellerinde Türk bayrağı ile üzerinde "adalet" yazan döviz ve bayraklar taşıyor. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, adalet yürüyüşünün 25. gününde Dragos'tan miting alanına tek başına yürüyecek. Partililer ise miting alanına yönlendirildi.
9.07.2017 Siyaset
Mitinge herkes gelebilir
Mitinge herkes gelebilir CHP lideri Kılıçdaroğlu, “Adalet Yürüyüşü’nün sonunda Maltepe’de yarın yapılacak mitinge haksızlığa uğradığını düşünen herkes gelebilir. Ama parti değil, sadece Türk bayrağıyla” dedi, ekledi: 15 Temmuz anmalarına katılacağız...
29.09.2021 Gündem
Kuyucak'ta Atatürk yazılı takı krizi
Kuyucak'ta Atatürk yazılı takı krizi AYDIN’ın Kuyucak ilçesindeki yenilenmek istenen Atatürk posteri ve ’Hakimiyet kayıtsız şartsız milletindir’ yazılı takı ilçe beyediyesi ile Aydın Büyükşehir Belediyesi’ni karşı karşıya getirdi. Kuyucak Belediyesi takı kendilerinin yenileyeceğini belirtirken, Büyükşehir Belediyesi ise Büyükşehir Yasası ile bunun kendi yetkilerinde olduğunu belirterek takı tekrar yerine asacaklarını bildirdi.
19.06.2017 Yaşam
Meltem Cumbul'dan 'Atatürk' paylaşımı!
Meltem Cumbul'dan 'Atatürk' paylaşımı! Ünlü oyuncu Meltem Cumbul, Atatürk afişinin önünde çekilmiş bir fotoğrafını sosyal medya hesabından paylaştı.
3.04.2017 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Atatürk Posteri ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki atatürk posteri haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.