Atatürk Orman Çiftliği

Atatürk Orman Çiftliği

Son dakika Atatürk Orman çiftliği haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Atatürk Orman çiftliği ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Atatürk Orman çiftliği haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Atatürk Orman Çiftliği

haberleri sayfasında son dakika yaşanan atatürk orman çiftliği gelişmeleri de dahil olmak üzere 279 atatürk orman çiftliği haberi bulunmuştur. Tüm atatürk orman çiftliği haberleri aşağıda listelenmiştir.
Bakan Yumaklı: Depremden etkilenen üreticilere 14 milyar lira ödeme yapıldı
Bakan Yumaklı: Depremden etkilenen üreticilere 14 milyar lira ödeme yapıldı Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat depremlerinden etkilenen illerde çalışmalarının felaketin ilk anından itibaren aralıksız sürdüğünü belirterek, tarımsal üretimde ülkenin can damarı olan bölgede, üretimin aksamadan devam etmesi için üreticilere 2023 yılında toplam 14 milyar 150 milyon lira tarımsal destekleme ödemesi yapıldığını bildirdi.
5.02.2024 Ekonomi
Cumhuriyet coşkusu meydanlara taşacak! İşte ünlü sanatçıların konserleri
Cumhuriyet coşkusu meydanlara taşacak! İşte ünlü sanatçıların konserleri Cumhuriyetimizin 100. Yılı kutlamalarında ünlü isimler Türkiye’nin dört bir yanında sahne alıyor. 29 Ekim’de meydanlarda ve stadyumlarda kurulan sahnelerde halkla bütünleşecek yıldızlar unutulmayacak bir geceye imza atacaklar.
27.10.2023 Magazin
Atatürk Orman Çiftliği konser alanı nerede, nasıl gidilir? Atatürk Orman Çiftliği Sıla konseri 2023!
Atatürk Orman Çiftliği konser alanı nerede, nasıl gidilir? Atatürk Orman Çiftliği Sıla konseri 2023! Ankara Büyükşehir Belediyesi, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün 19 Mayıs 1919'da Samsun'da yaktığı özgürlük ve bağımsızlık ateşinin 104’Üncü yıl dönümü dolayısıyla ücretsiz Sıla konser düzenliyor. Peki, Atatürk Orman Çiftliği konser alanı nerede, nasıl gidilir? Atatürk Orman Çiftliği Sıla konseri 2023!
19.05.2023 Kültür Sanat
Ucuz et tartışması! Navigasyona 'ucuz et' yazdı, içeri girince şoke oldu
Ucuz et tartışması! Navigasyona 'ucuz et' yazdı, içeri girince şoke oldu Sultangazi'de bulunan 'Et ve Balık K.' isimli kasabın tabela ve dükkan tasarımı müşteriler tarafından 'Et ve Süt Kurumu' mağazalarına benzetildi. Dükkana gelenler, yüksek fiyatla karşılaşınca tartışma yaşandı. İşletme Müdürü Merve Bülbül, "Son açıklanan fiyatlardan sonra, sıkıntı yaşıyoruz. İnsanlar burayı 'Et ve Süt Kurumu' ile karıştırıyorlar. Burası özel bir işletme. Her şey yasal" dedi.
25.03.2023 Yaşam
Atatürk Orman Çiftliği konser alanı nerede? Atatürk Orman Çiftliği Duman konseri 2022!
Atatürk Orman Çiftliği konser alanı nerede? Atatürk Orman Çiftliği Duman konseri 2022! Atatürk Orman Çiftliği nerede? Ankara Duman konseri için konserin gerçekleştirileceği Atatürk Orman Çiftliği konser alanının nerede olduğu sorgulanıyor. Atatürk Orman Çiftliği, 1925 yılında Ankara'nın batısında Yenimahalle'de bulunan, Atatürk tarafından parça parça ve farklı bireylerden satın alınan arazi üstünde onun talimatı ile kurulan ve Türk tarımına öncülük eden çiftliktir. Peki, Atatürk Orman Çiftliği konser alanı nerede?
26.10.2022 Kültür Sanat
Atatürk Orman Çiftliği Müdürlüğü, bazı gayrimenkullerin TOBB’a devredildiğine yönelik iddiaları yalanladı
Atatürk Orman Çiftliği Müdürlüğü, bazı gayrimenkullerin TOBB’a devredildiğine yönelik iddiaları yalanladı Atatürk Orman Çiftliği Müdürlüğü (AOÇ), bazı gayrimenkullerin Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’ne (TOBB) devredildiğine yönelik iddiaları sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla yalanladı.
10.09.2022 Gündem
Başkan Yavaş: Ankapark için Adalet Bakanlığı'na dava açacağız
Başkan Yavaş: Ankapark için Adalet Bakanlığı'na dava açacağız Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Ankapark için açtıkları tahliye davasında mahkemelerin sürekli görevsizlik kararı vererek dosyayı sürüncemede bıraktıklarını söyledi. Yavaş, "Adalet Bakanlığı hakkında tazminat davası açacağız" dedi.
30.07.2022 Siyaset
Ev almayı düşünen milyonları ilgilendiren son dakika açıklaması! 81 ilde başlıyor, sosyal konut...
Ev almayı düşünen milyonları ilgilendiren son dakika açıklaması! 81 ilde başlıyor, sosyal konut... Ev almayı düşünen milyonları ilgilendiren son dakika açıklaması! 81 ilde başlıyor, konut seferberliği resmen başlıyor. Bakan Kurum, “İnşallah yeni sosyal konut projelerimizi de önümüzdeki ay itibariyle, Cumhurbaşkanımızın milletine vereceği büyük bir müjdeyle duyuracağız. Cumhuriyet tarihimizin en büyük sosyal konut projesini 81 ilimizde başlatacağız” dedi.
27.07.2022 Ekonomi
Atatürk Orman Çiftliği ve ÖSYM personel alıyor! İşte başvuru şartları!
Atatürk Orman Çiftliği ve ÖSYM personel alıyor! İşte başvuru şartları! Atatürk Orman Çiftliği ve ÖSYM personel alıyor. Resmi Gazete'de yayımlanan ilanlara göre, Atatürk Orman Çiftliği işçi, ÖSYM ise, Ölçme ve Yerleştirme Merkezi uzman yardımcısı alacak. Peki, Başvurular nasıl yapılır? Atatürk Orman Çiftliği işçi alımı ve ÖSYM personel alımı başvuru şartları!
15.11.2021 Personel Alımı
Cumhurbaşkanı Erdoğan canlı yayında müjdeyi duyurdu: Yıl sonu ihaleye çıkacağız
Cumhurbaşkanı Erdoğan canlı yayında müjdeyi duyurdu: Yıl sonu ihaleye çıkacağız Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ankara Millet Bahçesi açılış töreninde konuştu. Erdoğan, "İstanbul'da yeni AKM'nin açılışını yapacağız. Sadece ülkemizin değil, dünyanın en önemli kültür merkezi olacak bu eserin de şimdiden İstanbulumuza hayırlı olmasını diliyorum. Bir de müjde vermek istiyorum. İstanbul Atatürk Havalimanı'nda da cumhuriyetimizin 100. yılına yakışır bir Millet Bahçesi kuruyoruz" dedi.
28.10.2021 Siyaset
Ucuz gıda harekatı! Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın açıklamasından sonra PTT harekete geçti...
Ucuz gıda harekatı! Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın açıklamasından sonra PTT harekete geçti... Son dakika haberi... Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın ucuz gıda için Tarım Kredi Kooperatifleri’nin market sayılarının artırılacağını açıklamasının ardından, PTT de harekete geçti.
6.10.2021 Ekonomi
Ankara'da, Atatürk Orman Çiftliği arazisinde yangın!
Ankara'da, Atatürk Orman Çiftliği arazisinde yangın! Ankara'da Atatürk Orman Çiftliği arazisinde çıkan yangın kontrol altına alındı.
25.07.2021 Yaşam
Atatürk'ün 19 Mayıs ile ilgili sözleri ve en güzel Atatürk fotoğrafları!
Atatürk'ün 19 Mayıs ile ilgili sözleri ve en güzel Atatürk fotoğrafları! 19 Mayıs 1919, yeni Türk Devleti’nin doğuşuna zemin hazırlayan sürecin başlatıldığı gün olarak tarihe geçti. 19 Mayıs 1919, Türk milletinin tam bağımsızlık ve özgürlük umutlarını inanca dönüştürecek kurtuluş ateşinin yakılıp Milli Mücadele’nin başlatıldığı gündür. Gazi Mustafa Kemal Atatürk, Samsun’a çıktığı günü “Ben, 1919 senesi Mayıs’ı içinde Samsun’a çıktığım gün elimde, maddi hiçbir kuvvet yoktu. Yalnız büyük Türk milletinin asaletinden doğan ve benim vicdanımı dolduran yüksek ve manevi bir kuvvet vardı. İşte ben bu ulusal kuvvete, bu Türk milletine güvenerek işe başladım. Ben Türk ufuklarından birgün kesinlikle bir güneş doğacağına, bunun hararet ve kuvvetinin bizi ısıtacağına, bundan bize bir güç çıkacağına o kadar emindim ki bunu âdeta gözlerimle görüyordum.” diyerek büyük özverilerle yürütülen Millî Mücadele sonrasında kurulan cumhuriyeti hürriyetin, bağımsızlığın, egemenliğin yılmaz bekçileri olarak gördüğü Türk gençliğine emanet etmiştir. Biz de 19 Mayıs'ın 102 yıldönümünde Atatük'ün 19 Mayıs sözlerini ve Atatürk'ün fotoğraflarını derledik. İşte Atatürk'ün 19 Mayıs ile ilgili sözleri ve en güzel Atatürk fotoğrafları!
19.05.2021 Gündem
Kanal İstanbul  Projesi'nin başlayacağı tarih belli oldu!
Kanal İstanbul Projesi'nin başlayacağı tarih belli oldu! Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Kanal İstanbul Projesi'ne yaz aylarında başlanacağını bildirdi.
8.05.2021 Gündem
Ziraat Bankası, Halkbank Vakıfbank... Yeni dönem başlıyor! Tarih belli oldu
Ziraat Bankası, Halkbank Vakıfbank... Yeni dönem başlıyor! Tarih belli oldu Kamu kurum ve kuruluşlarıyla ilgili flaş gelişme! Ve değişti. 31 Ekim itibarıyla başlayacak. Resmi Gazete'de yayımlanan konuya ilişkin tebliğ, sermayesinin yarısından fazlası kamu kurum ve kuruluşlarına ait olan veya faaliyet alanı itibarıyla ticari nitelik taşıyıp Sayıştay tarafından denetlenen işletmeleri kapsıyor. Kamu işletmeleri, tabi oldukları mevzuata göre hazırlamakla yükümlü oldukları mali ve mali olmayan tabloları, belirlenen iş takvimine uygun olarak zamanında gönderecek. İşletmelerce yıl sonuna ilişkin olarak gönderilen veriler, Hazine ve Maliye Bakanlığınca her yıl en geç 31 Ekim itibarıyla yayımlanacak kamu işletmeleri raporuyla kamuoyuna duyurulacak. Kamu kurum ve kuruluşlarında başlayan yeni düzenleme bankaları da kapsıyor. Ziraat Bankası, Halkbank Vakıfbank için de geçerli.
9.03.2021 Ekonomi
PTT'den indirimli gıda! Flaş açıklama...
PTT'den indirimli gıda! Flaş açıklama... PTT AŞ Genel Müdürü Hakan Gülten, PttAVM'nin kurulduğundan bu yana uygun fiyatla hizmet verdiğini belirterek, "Özellikle temel gıda ihtiyaçlarının karşılanması için Tarım Kredi Kooperatifleri, Toprak Mahsulleri Ofisi ve Atatürk Orman Çiftliği ürünlerini her zaman olduğu gibi indirimli fiyatlarla halkımızla buluşturmaktayız." ifadelerini kullandı.
31.01.2021 Ekonomi
PTT ucuz ayçiçek yağı satışı ne zaman başlayacak?
PTT ucuz ayçiçek yağı satışı ne zaman başlayacak? Temel gıda ürünlerindeki fiyat artışlarına karşı kooperatifler ve PTT’nin indirimli satış ortaklığı devreye alınacak. PTT ucuz ayçiçek yağı satacak. Ayçiçek yağı satışının ne zaman başlayacağı ve kadar olacağı merak ediliyor.
30.01.2021 Gündem
Ayçiçek yağı, şeker, un, tuz... PTT üzerinden indirimli satılacak!
Ayçiçek yağı, şeker, un, tuz... PTT üzerinden indirimli satılacak! Son dönemlerde ayçiçek yağı başta olmak üzere temel gıda fiyatlarında meydana gelen artışlara karşı, kooperatifler ve PTT’nin indirimli satış ortaklığı devreye alınacak. Öte yandan gıda perakendesi tarafından yapılan açıklamalar, marketlerden gelen yorumlar; sektör temsilcilerinin de oluşan fiyatlardan rahatsız olduğunu gösteriyor.
29.01.2021 Ekonomi
O soruyu duyunca İlker Başbuğ'un yüzünün şekli değişti
O soruyu duyunca İlker Başbuğ'un yüzünün şekli değişti İlker Başbuğ’un Genelkurmay Başkanı olduğu dönemde, İstiklal Savaşı’nın dört büyük komutanı hakkında panel düzenlenmişti. İstiklal Harbi'mizin kahramanlarından Kazım Karabekir Paşa'nın kızlarından Hayat Hanım "Babam bu kadar yararlı işler yaptı, bu kadar önemli biriydi de neden 1927 ile 38 arasında her gün karakola imza vererek yaşamak zorunda bırakıldı?" diye sordu. Bu soru dönemin Genelkurmay Başkanı İlker Başbuğ'a sorulduğunda İlker Paşa’nın yüzünün şekli değişti.
27.01.2021 Yaşam
Kenevir, ketenle boy ölçüşemez
Kenevir, ketenle boy ölçüşemez Türkiye, Dünya Sağlık Örgütü'nün (DSÖ) kenevir ekiminde kontrolerin hafifletilmesi önerisine karşı yönde tavır aldı. Birleşmiş Milletler'de (BM) Aralık ayında yapılacak oylama öncesi DHA'ya konuşan Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Prof. Dr. İbrahim Saraçoğlu, keten elyafının kenevirden daha üstün olduğuna dikkat çekerek, "Atatürk arşivlerine bakın, orada keteni göreceksiniz. Orada diyor ki, 'Keten elyafı kalite olarak kenevirden çok üstündür.' Elyaf dediğiniz zaman ketenle mukayese edemezsiniz. Ketenle boy ölçüşemez" dedi
23.11.2020 Sağlık
Büyük fırsat! Konut, otel, iş yeri...
Büyük fırsat! Konut, otel, iş yeri... Harekete geçildi. 7 Aralık'ta başlıyor. Yatırımcılar için büyük fırsat niteliğinde. Açıklama, Özelleştirme İdaresi Başkanlığı (ÖİB) tarafından yapıldı. Başta İstanbul, Antalya, Ordu olmak üzere birçok ilde gerçekleşecek. Hazineye ait yaklaşık 383 dönüm büyüklüğünde 44 taşınmaz için ihale açıldı.
30.10.2020 Ekonomi
Memurların zam ve tazminat kararnamesi yayımlandı!İki değişiklik var...
Memurların zam ve tazminat kararnamesi yayımlandı!İki değişiklik var... Milyonlarca memur bekliyordu. Memurların zam ve tazminat kararnamesi yayımlandı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzalı kararda 2006 yılında Bakanlar Kurulu kararı ile yürürlüğe konulan Devlet Memurlarına Ödenecek Zam ve Tazminatlara İlişkin Karar ve eki cetvellerin uygulanacağı belirtildi. Kararda zam ve tazminatların ödenmesine esas olmak üzere;karar ve eki cetvellerin uygulanmasından doğacak her türlü sorunu çözüme bağlamaya, uygulamayı yönlendirmeye ve uygulama birliğini sağlamaya; Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı ile Strateji ve Bütçe Başkanlığının görüşü üzerine, Hazine ve Maliye Bakanlığı yetkilidir. Karar 1 Ocak 2020'den itibaren geçerli.
Ankara'da polis uygulama noktasına araç daldı
Ankara'da polis uygulama noktasına araç daldı Ankara'da, alkollü sürücünün kontrolünden çıkan otomobil, polis uygulama noktasına daldı. Kazada 5 polis, 1 bekçi ve 1 uzman çavuş yaralandı.
24.05.2020 Gündem
AOÇ kira alacaklarını 3 ay erteledi
AOÇ kira alacaklarını 3 ay erteledi Atatürk Orman Çiftliği (AOÇ) Müdürlüğü, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını nedeniyle taşınmazlarına ilişkin kira alacaklarına 3 ay erteleme imkanı tanıdı.
11.05.2020 Ekonomi
TOKİ'den AOÇ arazisi açıklaması
TOKİ'den AOÇ arazisi açıklaması Toplu Konut İdaresi Başkanlığından (TOKİ), Atatürk Orman Çiftliği arazisindeki arsaların satışa çıkarıldığı iddialarına ilişkin, "Taşınmazlar Atatürk Orman Çiftliği'ne fiziksel olarak çok uzakta ve Çukurambar semtinde özel mülkiyetin içerisinde yer almaktadır. Haberlerde yayımlanan alanla satışa sunulan alanların farklı yerler oldukları uydu görüntüsü ile açıkça görülmektedir." açıklaması yapıldı.
16.08.2019 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Atatürk Orman Çiftliği ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki atatürk orman çiftliği haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.