Asya Katılım Bankası

Asya Katılım Bankası

Son dakika Asya Katılım Bankası haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Asya Katılım Bankası ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Asya Katılım Bankası haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Asya Katılım Bankası

haberleri sayfasında son dakika yaşanan asya katılım bankası gelişmeleri de dahil olmak üzere 179 asya katılım bankası haberi bulunmuştur. Tüm asya katılım bankası haberleri aşağıda listelenmiştir.
FETÖ elebaşı Fetullah Gülen’in yeğeni İstanbul'da yakalandı! Evden bakın neler çıktı?
FETÖ elebaşı Fetullah Gülen’in yeğeni İstanbul'da yakalandı! Evden bakın neler çıktı? Esenyurt’ta düzenlenen operasyonda, FETÖ elebaşı Fetullah Gülen’in ağabeyi Kutbettin Gülen’in kızı Asiye Gülen ile dini nikahlı eşi Mustafa Çamyar yakalanarak gözaltına alındı.
24.06.2023 Gündem
Rekabet Kurulu Başkanlığı'na Birol Küle atandı
Rekabet Kurulu Başkanlığı'na Birol Küle atandı Atama kararları Resmi Gazete'de yayımlandı.
2.11.2019 Gündem
Antalya'da 11 milyon 73 bin liralık vurgun
Antalya'da 11 milyon 73 bin liralık vurgun Antalya’nın Manavgat ilçesinde ’üniversite kuracağız’ diyerek 75 kişiden toplam 11 milyon 73 bin lira toplanarak dolandırıcılık yapıldığı iddiasıyla Vakıflar Genel Müdürlüğü tarafından inceleme başlatıldı. Vakıf bağışçılarının avukatı Ertekin Kök, "Bu insanlar Manavgat'ta bilinen, tanınan esnaf. Banka hesaplarında, malvarlıklarında haciz var bu insanların. İcra dairelerinde bu müvekkiller aleyhine açılan birçok takibat var' dedi.
22.10.2018 Yaşam
‘Kimse Yok Mu’da hiç vicdan yokmuş!
‘Kimse Yok Mu’da hiç vicdan yokmuş! FETÖ’nün yardım kuruluşu Kimse Yok Mu Derneği’nin, özellikle bayramlarda duygu sömürüsü yaparak topladığı yardımları cebe attığı MASAK raporuyla tespit edildi
1.09.2018 Gündem
Resmi Gazete'de yayımlandı! Yeni dönem başladı
Resmi Gazete'de yayımlandı! Yeni dönem başladı Terörle mücadelede yeni düzenlemeler içeren "Bazı Kanun ve Kanun Hükmünde Kararnamelerde Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun" Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi. Kanun ile valiler, kamu düzeni veya güvenliğinin olağan hayatı durduracak veya kesintiye uğratacak şekilde bozulduğu ya da bozulacağına ilişkin ciddi belirtilerin bulunduğu hallerde, 15 günü geçmemek üzere belirli yerlere girişi ve çıkışı kamu düzenini, kamu güvenliğini bozabileceği şüphesi bulunan kişiler için sınırlayabilecek.
31.07.2018 Gündem
OHAL sonrası için yeni düzenleme! Kabul edildi...
OHAL sonrası için yeni düzenleme! Kabul edildi... OHAL sonrası 'terörle mücadeleye ilişkin düzenlemeyi' de içeren kanun teklifi, Meclis Genel Kurulu'nda kabul edildi.
25.07.2018 Gündem
Teklifin ikinci bölümünde yer alan 14 madde daha kabul edildi
Teklifin ikinci bölümünde yer alan 14 madde daha kabul edildi Valiler, kamu düzeni veya güvenliğinin olağan hayatı durduracak veya kesintiye uğratacak şekilde bozulduğu ya da bozulacağına ilişkin ciddi belirtilerin bulunduğu hallerde, 15 günü geçmemek üzere ildeki belirli yerlere girişi ve çıkışı kamu düzeni ya da kamu güvenliğini bozabileceği şüphesi bulunan kişiler için sınırlayabilecek.
24.07.2018 Gündem
OHAL sonrası için 27 maddelik teklif, Meclis Başkanlığı'na sunuldu
OHAL sonrası için 27 maddelik teklif, Meclis Başkanlığı'na sunuldu OHAL sonrası için yeni düzenleme ile ilgili teklif Meclis Başkanlığı'na sunuldu. Düzenlemenin, geçici maddeyle birlikte toplam 27 maddeden oluştuğu öğrenildi.
16.07.2018 Siyaset
FETÖ paralarının aklanması iddialarına 59 gözaltı kararı
FETÖ paralarının aklanması iddialarına 59 gözaltı kararı Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı terör suçları soruşturma bürosu tarafından yürütülen soruşturma kapsamında FETÖ silahlı örgüt mensuplarının örgütün finansmanı kapsamında elde edilen himmet paralarının akladıkları iddiasıyla 59 kişi hakkında gözaltı kararı verildi.
30.05.2018 Gündem
Boydaklara yeni operasyon! 9 kişi için gözaltı kararı
Boydaklara yeni operasyon! 9 kişi için gözaltı kararı Kayseri İl Emniyet Müdürlüğü, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü’nün yaptığı operasyon kapsamında Boydak ailesinden 9 kişi hakkında gözaltı kararı verildi.
15.02.2018 Arşiv
Gülen’in talimatıyla 7 ayda 400 bin hesap!
Gülen’in talimatıyla 7 ayda 400 bin hesap! Gülen’in kağıt mendilini örgütün ‘Erzurum kasası’na getirdiği ortaya çıkan sanığın davasında mahkemenin tespiti: Elebaşı ‘Bank Asya okçular tepesidir, terk etmeyin’ dedikten sonra bankada 400 bin hesap açılmış
18.01.2018 Gündem
Mahkemeden flaş Bank Asya kararı!
Mahkemeden flaş Bank Asya kararı! İstanbul 1'inci Asliye Ticaret Mahkemesi, Bank Asya'nın iflasına karar verdi. İflas tasfiyesi TMSF tarafından yapılacak.
17.11.2017 Ekonomi
FETÖ operasyonunda 42 kişi tutuklandı
FETÖ operasyonunda 42 kişi tutuklandı İstanbul'da yapılan FETÖ operasyonunda gözaltına alınan 61 şüpheliden 42'si emniyetteki işlemlerinin ardından sevk edildikleri mahkemece tutuklandı.
29.09.2021 Gündem
TMSF'ye devredilen şirket sayısı açıklandı
TMSF'ye devredilen şirket sayısı açıklandı Fona devredilen şirket sayısı mart sonu itibarıyla 879'a ulaştı. Fona karşı açılan offshore dava sayısı 2 bin 213 olurken, dava tutarı toplamı 206,4 milyon lira seviyesinde bulunuyor.
24.05.2017 Ekonomi
Deniz Kuvvetleri Komutanlığı'nda FETÖ depremi
Deniz Kuvvetleri Komutanlığı'nda FETÖ depremi Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, eski Deniz Kuvvetleri Komutanlığı Genel Sekreteri Deniz Kurmay Albay Saral'ın da arasında bulunduğu 21'i asker, 3'ü örgüt "abi"si 24 kişi hakkında "FETÖ üyesi olmak" suçundan dava açtı
29.09.2021 Gündem
Eski vali yardımcısına FETÖ üyeliğinden dava
Eski vali yardımcısına FETÖ üyeliğinden dava Erzurum'da FETÖ'nün darbe girişimine ilişkin soruşturma kapsamında tutuklanan eski Vali Yardımcısı Boylu hakkındaki iddianame, mahkemece kabul edildi
29.09.2021 Gündem
FETÖ'den tutuklanan işadamlarının davasında flaş gelişme
FETÖ'den tutuklanan işadamlarının davasında flaş gelişme İzmir'de FETÖ'ye finans desteği sağladıkları öne sürülen Ahmet Küçükbay, Abdullah Kavuk, Metehan Kavuk ve Şeref Sipahi hakkında hazırlanan iddianame kabul edildi
29.09.2021 Gündem
Katar'dan sınır dışı edilen çift tutuklandı
Katar'dan sınır dışı edilen çift tutuklandı Katar'dan sınır dışı edilen çiftin üzerinden 'Kıtmir' yazılı not çıktı
29.09.2021 Gündem
FETÖ'cü öğrencilere müebbet hapis istemi
FETÖ'cü öğrencilere müebbet hapis istemi Ankara Cumhuriyet Başsavcılığınca, FETÖ'nün darbe girişimine ilişkin, 91 Hava Harp Okulu öğrencisi ile 2 komutan hakkında, üçer kez ağırlaştırılmış müebbet ile 7,5 yıldan 15 yıla kadar hapis cezası istemiyle iddianame hazırlandı.
29.09.2021 Gündem
FETÖ doğum tarihini hiç doğru söylememiş!
FETÖ doğum tarihini hiç doğru söylememiş! Van'da FETÖ/PDY'ye yönelik soruşturma kapsamında şüpheli bir polis memuru hakkında hazırlanan ilk iddianamede, örgütün yapısı anlatıldı.
29.09.2021 Gündem
'Darbe planı kusursuz' demiş
'Darbe planı kusursuz' demiş ANTALYA'da FETÖ/PDY soruşturması kapsamında tutuklanan İl Jandarma Komutanlığı İstihbarat Şube Müdürü Binbaşı Murat Akyol'un, darbe girişimi sonrası, "Aslında darbe planı kusursuz gibi. Cumhurbaşkanı ele geçirilseydi durum farklı olurdu" dediği öne sürüldü.
29.09.2021 Gündem
Bank Asya'da 1,2 milyon kişiye ödeme yapılacak
Bank Asya'da 1,2 milyon kişiye ödeme yapılacak Vakıf Katılım Genel Müdürü İkram Göktaş, Asya Katılım Bankası nezdindeki sigortalı katılım fonlarının Vakıf Katılım Bankası aracılığıyla ödenmesine ilişkin, "Ödemelere başlandı ve hala devam ediyor. Burada toplam kişi sayısı 1,2 milyon." dedi.
16.12.2016 Ekonomi
Bank Asya ödemeleri bugün başladı
Bank Asya ödemeleri bugün başladı TMSF, Bank Asya'da nezdindeki sigortalı katılım fonlarının bugünden itibaren hak sahiplerine ödenmeye başlanacağını açıkladı.
5.12.2016 Ekonomi
"Bank Asya ödemeleri yıl sonundan önce yapılabilir"
"Bank Asya ödemeleri yıl sonundan önce yapılabilir" Bank Asya Genel Müdürü Abdullah Güzeldülger, Banka Asya mudilerinin Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonunun (TMSF) garanti ettiği 100 bin lira sınırına kadar olan mevduatlarının ödenmesinin söz konusu olduğunu belirterek, "Garanti kapsamındaki ödemelerin takvimini TMSF açıklayacak...
15.11.2016 Ekonomi
FETÖ’nün Türkıye imamları 17-25 Aralık için toplanmış
FETÖ’nün Türkıye imamları 17-25 Aralık için toplanmış FETÖ’nün ‘Türkiye imamları’nın, 17-25 Aralık döneminde İstanbul’da 2 önemli toplantı düzenledikleri belirlendi. Toplantı bilgisine ise eski MİT imamı Murat Karabulut’un yardımcısı olan Hazim Sesli’ye ait HTS kayıtlarından ulaşıldı
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Asya Katılım Bankası ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki asya katılım bankası haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.