Bank Asya

Bank Asya

Son dakika bank asya haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan bank asya ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını bank asya haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Bank Asya

haberleri sayfasında son dakika yaşanan bank asya gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.832 bank asya haberi bulunmuştur. Tüm bank asya haberleri aşağıda listelenmiştir.
10 ilde FETÖ operasyonu: 32 gözaltı
10 ilde FETÖ operasyonu: 32 gözaltı İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Fetullahçı Terör Örgütü'ne (FETÖ) yönelik 10 ildeki "Kıskaç-4" operasyonlarında 32 şüphelinin yakalandığını açıkladı.
17.01.2024 Gündem
12 ilde FETÖ'ye 'Kıskaç' operasyonu! 38 şüpheli yakalandı
12 ilde FETÖ'ye 'Kıskaç' operasyonu! 38 şüpheli yakalandı İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya 12 ilde FETÖ'ye yönelik eş zamanlı olarak gerçekleştirilen Kıskaç-3 Operasyonu'nda 38 şüphelinin yakalandığını duyurdu.
10.01.2024 Gündem
Yurt dışına kaçış ve gaybubet evine geçiş hazırlığı yapan FETÖ’cülere operasyon
Yurt dışına kaçış ve gaybubet evine geçiş hazırlığı yapan FETÖ’cülere operasyon Adana’da, FETÖ/PDY üyeliğinden haklarında kesinleşmiş hapis cezası bulunan 4 kişi ile aranması bulunan 2 kişi operasyonla yakalandı. Şüpheli ve hükümlülerin, örgütün talimatıyla yurt dışına kaçmaya ve gaybubet evlerine geçmeye çalıştığı belirtildi.
9.06.2023 Gündem
Ankara merkezli 10 ilde eş zamanlı operasyon: 21 şüpheli hakkında gözaltı kararı
Ankara merkezli 10 ilde eş zamanlı operasyon: 21 şüpheli hakkında gözaltı kararı Ankara Cumhuriyet Başsavcılığınca Ankara ilindeki hâkim, savcı sınavlarına hazırlık çalışma evlerinin tespitine yönelik yürütülen soruşturmalar çerçevesinde toplam 21 şüpheli hakkında, Ankara merkezli 10 ilde eş zamanlı operasyon yapılması kararı verildi.
6.06.2023 Gündem
İstanbul ve Ankara'da FETÖ operasyonu: 11 gözaltı
İstanbul ve Ankara'da FETÖ operasyonu: 11 gözaltı İstanbul ve Ankara'da FETÖ/PDY mensuplarına yönelik yürütülen çalışmalar kapsamında Bylock kullanıcısı ve örgüt içerisinde yönetici oldukları tespit edilen 11 şüpheli gözaltına alındı.
9.03.2023 Gündem
İstanbul'da operasyon, düğmeye basıldı! 10 kişi gözaltına alındı
İstanbul'da operasyon, düğmeye basıldı! 10 kişi gözaltına alındı İstanbul'da yürütülen FETÖ soruşturması kapsamında aralarında aktif kamu görevlilerinin de olduğu 10 şüpheli gözaltına alındı. Şüphelilerin örgüt, emniyet, askeri yapılanma ve bölge yapılanmaları içerisinde sorumlu düzeyde görev aldıkları belirtildi.
25.01.2023 Gündem
FETÖ'nün futbol yapılanmasına operasyon: Zafer Biryol yakalandı
FETÖ'nün futbol yapılanmasına operasyon: Zafer Biryol yakalandı İstanbul'da FETÖ'nün futbol yapılanmasına yönelik düzenlenen operasyonda, silahlı terör örgütüne üye olmak suçundan aranan eski futbolcu Zafer Biryol yakalandı.
20.10.2022 Gündem
Hastası uzman çavuşun darbetmediği ortaya çıkan doktor, memurluktan çıkarıldı
Hastası uzman çavuşun darbetmediği ortaya çıkan doktor, memurluktan çıkarıldı Muğla Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde, 14 Mart Tıp Bayramı'nda Uzman Çavuş Ali Aladağlı'nın (32) saldırısına uğradığını iddia ederek şikayetçi olan, fakat ortaya çıkan görüntülerle darbedilmediği belirlenen ve savcılık tarafından yürütülen soruşturma kapsamında Fetullahçı Terör Örgütü / Paralel Devlet Yapılanması'na (FETÖ/PDY) üyesi olduğu iddiasıyla Muğla Valiliği tarafından 2 ay açığa alınmasına karar verilen Dr. Tahir Tarımer, Sağlık Bakanlığı'nca memurluktan ihraç edildi.
2.08.2022 Gündem
İstanbul ve Ankara merkezli çok sayıda ilde FETÖ operasyonu
İstanbul ve Ankara merkezli çok sayıda ilde FETÖ operasyonu İstanbul merkezli 8 ilde yapılan eş zamanlı FETÖ operasyonunda 42 şüpheli gözaltına alındı. FETÖ/PDY Silahlı Terör Örgütünün güncel finans yapılanmasına yönelik 29 şüphelinin, Ankara merkezli 10 ilde gözaltına alınmalarına karar verildi.
22.07.2022 Gündem
İstanbul merkezli 8 ilde FETÖ operasyonu: Bylock kullanıcısı 42 şüpheli yakalandı
İstanbul merkezli 8 ilde FETÖ operasyonu: Bylock kullanıcısı 42 şüpheli yakalandı İstanbul merkezli 8 ilde yapılan eş zamanlı FETÖ operasyonunda 42 şüpheli gözaltına alındı.
22.07.2022 Yaşam
Bitlis ve Gaziantep’te FETÖ/ PDY operasyonu! 9 kişi gözaltına alındı
Bitlis ve Gaziantep’te FETÖ/ PDY operasyonu! 9 kişi gözaltına alındı FETÖ/ PDY Terör Örgütünün akademisyen yapılanmasına ve örgüt iltisaklılarına yönelik Bitlis ve Gaziantep’te yapılan operasyonlarda 9 şahıs gözaltına alındı.
8.06.2022 Gündem
Dev banka iflas etti! Daha fazla dayanamadı
Dev banka iflas etti! Daha fazla dayanamadı Rus Alfa Bankası'nın Hollanda'daki iştiraki olan Amsterdam Trade Bank (ATB) yaptırımlar sebebiyle iflas ettiğini açıkladı. Peki Putin Batı'nın uyguladığı yaptırımlarla ilgili ne dedi? İşte detaylar...
23.04.2022 Ekonomi
FETÖ'nün Meksika İmamı Osman Karaca için karar verildi
FETÖ'nün Meksika İmamı Osman Karaca için karar verildi MİT'in yurt dışında yakalayarak Türkiye'ye getirdiği ve FETÖ'nün "Meksika imamı" olduğu iddia edilen Osman Karaca'nın yargılandığı davada karar çıktı. Mahkeme, sanık Osman Karaca'nın "Örgüt üyeliği" suçundan 7 yıl 6 ay hapis cezasına çarptırdı. Karaca hakkında "Uluslararası Casusluk Yapma" suçundan ise beraat kararı verildi.
6.04.2022 Gündem
ABD'li FETÖ şüphelisi, örgüt üyelerinin ailelerine 200 bin dolar dağıtmış
ABD'li FETÖ şüphelisi, örgüt üyelerinin ailelerine 200 bin dolar dağıtmış Mersin merkezli 3 ilde polisin düzenlediği operasyonda, cezaevindeki FETÖ/PDY üyeleri ile ailelerine yardım ettikleri tespit edilen biri ABD'li, 12 şüpheli gözaltına alındı. ABD uyruklu şüphelinin, ailelere toplam 200 bin dolar dağıttığı belirlendi.
31.03.2022 Gündem
Adana'da FETÖ operasyonu: 15 gözaltı
Adana'da FETÖ operasyonu: 15 gözaltı Adana'da FETÖ/PDY'ye yönelik düzenlenen operasyonda aralarında ihraç polis ve öğretmenlerin de bulunduğu 15 kişi gözaltına alındı.
29.03.2022 Gündem
Ali Tezel'e "FETÖ'ye yardım" suçundan 3 yıl 1 ay hapis cezası
Ali Tezel'e "FETÖ'ye yardım" suçundan 3 yıl 1 ay hapis cezası "Fetullahçı Terör Örgütü'ne üye olma" suçlamasıyla yargılanan sosyal güvenlik uzmanı Ali Tezel, "Silahlı terör örgütüne yardım etme" suçundan 3 yıl 1 ay 15 gün hapis cezasına çarptırıldı.
11.01.2022 Yaşam
FETÖ'nün 'Adana bölge abisi' yakalandı
FETÖ'nün 'Adana bölge abisi' yakalandı Adana'da FETÖ/PDY üyeliği suçundan haklarında kesinleşmiş hapis cezası bulunan 3 kişi, polisin düzenlediği eş zamanlı operasyonla yakalandı. Gözaltına alınan şüphelilerden Numan D.'nin (47), örgütün Milli Eğitim yapılanmasında 'Adana bölge abisi' olduğu ortaya çıktı.
23.12.2021 Gündem
Yargıtay, Aliye Boydak'a verilen 7 yıl 6 ay hapis cezasını bozdu
Yargıtay, Aliye Boydak'a verilen 7 yıl 6 ay hapis cezasını bozdu Kayseri'de, FETÖ/PDY soruşturması kapsamında görülen davada, eski Boydak Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Şükrü Boydak'ın eşi Aliye Boydak'a (60) verilen 7 yıl 6 ay hapis cezası, Yargıtay tarafından bozuldu ve dosya yeniden yargılama için yerel mahkemeye gönderildi.
21.12.2021 Yaşam
FETÖ'nün yelpazecisi tutuklandı! 'Hayranlığım olduğu için gitmiştim'
FETÖ'nün yelpazecisi tutuklandı! 'Hayranlığım olduğu için gitmiştim' İzmir'de, FETÖ/PDY elebaşı Fetullah Gülen'in konuşması sırasında bayılmaması için elindeki gazeteyi sallayıp, hemen yanı başında oturması nedeniyle 'FETÖ'nün yelpazecisi' olarak tanınan ve farklı isimle tedavi gördüğü bir hastaneden taburcu edilmesinin hemen ardından dün polis tarafından gözaltına alınıp tutuklanan Adem Zengin'in ifadesi ortaya çıktı. Zengin'in ifadesinde, hakkındaki suçlamaları kabul etmeyip, "Yanlış hatırlamıyorsam 1990'lı yıllarda Hisar Camisi'ne gelmişti, ben de o zamanlar hayranlığım olduğu için gitmiştim. Ancak örgütle hiçbir bağım olmadı" dedi.
19.12.2021 Yaşam
FETÖ elebaşı Gülen'in yeğeni örgütün ABD yapılanmasını deşifre etti! Tek tek isim verdi
FETÖ elebaşı Gülen'in yeğeni örgütün ABD yapılanmasını deşifre etti! Tek tek isim verdi MİT operasyonu ile yurt dışında yakalandıktan sonra tutuklanan FETÖ/PDY elebaşı Fetullah Gülen'in yeğeni Selahaddin Gülen, mahkemede örgütün ABD yapılanması konusunda itiraflarda bulundu. Birçok örgüt üyesinin ismini vererek yapılanmayı ifşa eden Gülen'in tahliye talebi ise reddedildi.
18.11.2021 Gündem
İzmir'de FETÖ'ye operasyonda 2 tutuklama
İzmir'de FETÖ'ye operasyonda 2 tutuklama İzmir'de FETÖ/PDY'ye yönelik yürütülen soruşturma kapsamında, burs gibi yöntemlerle para topladığı iddiasıyla gözaltına alınan 12 şüpheliden 2'si tutuklanırken, 10'u ise adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı. Serbest kalan 10 şüpheliden 3'ünün etkin pişmanlık yasasından faydalandığı öğrenildi.
27.10.2021 Gündem
Akşener'den yardım istedi, bakan yardımcısı 'FETÖ'cü' dedi
Akşener'den yardım istedi, bakan yardımcısı 'FETÖ'cü' dedi İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in dün Çatalca'da gerçekleştirdiği esnaf ziyaretleri sırasında yoluna çıkan ve KHK ile ihraç edilmiş bir polis memuru olduğunu öne söyleyen kişi yardım istedi.
22.09.2021 Siyaset
Adana’da FETÖ operasyonu! Gözaltılar var
Adana’da FETÖ operasyonu! Gözaltılar var Adana'da FETÖ/PDY’nin mahrem yapılanması içerisinde oldukları tespit edilen 8 şüpheli gözaltına alındı.
15.09.2021 Gündem
FETÖ firarisi İstanbul Havalimanı'nda yakalandı
FETÖ firarisi İstanbul Havalimanı'nda yakalandı İstanbul Havalimanı polisleri, 24 suçtan ötürü aranan bir FETÖ firarisini ülkeye giriş yapınca yakaladı. Diyarbakır'da aile hekimi olan Yüksel M.K.'nın 2019'da Türkiye'den İsveç'e kaçtığı tespit edildi.
3.09.2021 Yaşam
Ankara'da FETÖ/PDY soruşturması! 15 gözaltı kararı, 6'sı yakalandı
Ankara'da FETÖ/PDY soruşturması! 15 gözaltı kararı, 6'sı yakalandı Ankara Cumhuriyet Başsavcılığınca, Fetullahçı Terör Örgütü'ne (FETÖ) yönelik iki ayrı soruşturmada haklarında gözaltı kararı verilen 15 şüpheliden 6'sı yakalandı.
31.08.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Bank Asya ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki bank asya haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.