Astral Seyahat

Astral Seyahat

Son dakika astral seyahat haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan astral seyahat ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını astral seyahat haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Astral Seyahat

haberleri sayfasında son dakika yaşanan astral seyahat gelişmeleri de dahil olmak üzere 11 astral seyahat haberi bulunmuştur. Tüm astral seyahat haberleri aşağıda listelenmiştir.
Yusuf Güney'den Kenan Işık açıklaması: Astral seyahatte, dönmek istemiyor
Yusuf Güney'den Kenan Işık açıklaması: Astral seyahatte, dönmek istemiyor Uzay bilimine merakıyla bilinen, Yusuf Güney, 2014 yılında geçirdiği beyin kanamasının ardından komaya giren oyuncu ve sunucu Kenan Işık'la ilgili konuştu. Ünlü şarkıcı, daha önce "Astral seyahatle uzaya gittim, geldim" sözleriyle adından söz ettirmişti.
25.04.2024 Magazin
Yusuf Güney'den yeni uzaylı açıklaması: 900 yaşında sevgilim var
Yusuf Güney'den yeni uzaylı açıklaması: 900 yaşında sevgilim var Astral seyahat ve uzaylılarla ilgili açıklamalarıyla dikkat çeken şarkıcı Yusuf Güney, özel hayatı hakkında yöneltilen soru üzerine bu kez 'Andromeda Galaksi' sözleriyle herkesi şaşkına çevirdi.
25.03.2024 Magazin
Reality Shifting Nedir, Nasıl Yapılır? Shifting Metodları Nelerdir?
Reality Shifting Nedir, Nasıl Yapılır? Shifting Metodları Nelerdir? Son dönemlerde sosyal medya hesaplarında öne çıkan popüler akımlar içerisinde reality shifting gelmektedir. Özellikle z kuşağına etkisi altına alan bu popüler akım, meditasyon ya da hipnoz yoluyla astral seyahat gerçekleştirme ritüel olarak anlatılabilir.
1.02.2024 Gündem
Yusuf Güney: Uzaylılar ile savaşacağız
Yusuf Güney: Uzaylılar ile savaşacağız Önceki gün Yeniköy'de görüntülenen ve daha önce de astral seyahatle uzaya gittiğini açıklayan Yusuf Güney, geçtiğimiz günlerde sosyal medyada paylaşılan UFO görüntüleri hakkında konuştu. Ünlü isim, tarih vererek ''Uzaylılar ile ilgili çok acayip şeyler yaşayacağız'' dedi.
5.06.2023 Magazin
Yusuf Güney: Astral seyahatle uzaya gittim!
Yusuf Güney: Astral seyahatle uzaya gittim! 'Hayatın Rengi' programına konuk olan Yusuf Güney, çok konuşulacak açıklamalarda bulundu.
29.04.2021 Magazin
Nihat Hatipoğlu şaştı kaldı! 'Astral seyahat' sorusu gündem oldu
Nihat Hatipoğlu şaştı kaldı! 'Astral seyahat' sorusu gündem oldu Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu'nun sunduğu, koronavirüs tedbirleri kapsamında seyircisiz gerçekleşen sahur ve iftar programları, izleyicilerin zoom üzerinden yönelttiği ilginç sorularla dikkat çekiyor.
17.04.2021 Magazin
Manevi şifa merkezi palavrasıyla cin olmadan çarpmaya kalktılar
Manevi şifa merkezi palavrasıyla cin olmadan çarpmaya kalktılar Manevi narkoz, online cin çıkarma, kafa hacamatı. Bunlar İstanbul’da açılan ve dün kapatılmasına karar verilen Manevi Şifa Merkezi’nin güya hizmetleri. Bedava değil tabii. Telefonda cin çıkarma 400, çıkmazsa merkeze çağırıp çıkarma için ayrı para. Telefon hattından büyü tespiti ise 200 lira
29.09.2021 Gündem
Bunu da gördük! İlk büyü bozma ve cin çıkarma hastanesi açıldı
Bunu da gördük! İlk büyü bozma ve cin çıkarma hastanesi açıldı İki hafta önce İkitelli’de hizmet vermeye başlayan Manevi Şifa Merkezi bir ilke imza atıyor. Cin hastanesi olarak da geçen merkezde İslami tedavi yöntemleriyle, Kuran okunarak büyü bozuluyor, cin çıkartılıyor...
3.12.2016 Arşiv
Önce şeytan çağırdılar, sonra tecavüz ettiler!
Önce şeytan çağırdılar, sonra tecavüz ettiler! ANTALYA’da orta okul öğrencisi 13 yaşındaki M...
19.02.2014 Yaşam
Ruh ile beden  ayrıldı !
Ruh ile beden ayrıldı ! Bilim adamlarının yaptığı bir deney, nedeni açıklanamayan "beden dışı deneyim"in nasıl oluştuğuna ışık tuttu
24.08.2007 Bilim ve Teknoloji
Realme 11 Pro+ İncelemesi
Realme 11 Pro+ İncelemesi Yeni bir videodan herkese merhaba. Bugünkü konuğum gerek tasarımıyla gerek özellikleriyle oldukça iddialı. Kimden mi bahsediyorum? realme 11 pro plus’dan tabi ki. Tasarım konusunda da oldukça ciddi bir yenilik ile karşımıza çıktı. Sizi daha fazla bekletmek istemiyorum. Gelin bu akıllı cihazı yakından inceleyelim.
17.10.2023 Advertorial

Benzer Haber Etiketleri

Astral Seyahat ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki astral seyahat haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.