Asmalı Konak

Asmalı Konak

Son dakika asmalı konak haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan asmalı konak ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını asmalı konak haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Asmalı Konak

haberleri sayfasında son dakika yaşanan asmalı konak gelişmeleri de dahil olmak üzere 253 asmalı konak haberi bulunmuştur. Tüm asmalı konak haberleri aşağıda listelenmiştir.
Nurgül Yeşilçay yıllar sonra itiraf etti: 10 katı para verdiler, kabul ettim
Nurgül Yeşilçay yıllar sonra itiraf etti: 10 katı para verdiler, kabul ettim 2000’lerin başında 'Asmalı Konak' dizisiyle şöhrete kavuşan Nurgül Yeşilçay, , katıldığı programda samimi açıklamalar yaptı. Bir dizi yapımcısının "Asmalı Konak’tan ne aldıysan 10 katını vereceğim" teklifinde bulunduğunu söyleyen oyuncu, hangi proje olduğunu da açıkladı.
30.11.2023 Magazin
İpek Tuzcuoğlu kahvesini dezenfekte etti! Görenler büyük bir şaşkınlık yaşadı
İpek Tuzcuoğlu kahvesini dezenfekte etti! Görenler büyük bir şaşkınlık yaşadı 'Asmalı Konak' dizisindeki Dicle karakteri ile büyük bir çıkış yakalayan oyuncu İpek Tuzcuoğlu, önceki gün Etiler'de görüntülendi. Çantasından çıkardığı bir cihazla kahvesini dezenfekte ettiği görülen Tuzcuoğlu, "Temizlik hastası oldum çıktım" açıklamasında bulundu.
23.09.2023 Magazin
İpek Tuzcuoğlu: İzleyip mesaj atıyorlar
İpek Tuzcuoğlu: İzleyip mesaj atıyorlar Nurgül Yeşilçay, Selda Alkor ve Özcan Deniz'in başrolü paylaştığı 'Asmalı Konak'ın (2002-2003) Dicle'si İpek Tuzcuoğlu, son yıllarda daha mütevazı bir hayatı tercih ettiğini açıklarken, "Ünlü olmayı bir kenara mı bıraktınız?" sorusunu cevapladı. Yeni projesi hakkında bilgi veren oyuncu, final tarihinin üzerinden 20 yıl geçmesine rağmen hafızalarda yer eden fenomen dizi hakkında konuştu.
28.04.2023 Magazin
Eylem Yıldız ameliyat oldu! 'Hayatımın şokuna uğradım'
Eylem Yıldız ameliyat oldu! 'Hayatımın şokuna uğradım' Çağan Irmak'ın yönetmen koltuğunda oturduğu, Nurgül Yeşilçay ve Özcan Deniz'in başrolde yer aldığı 'Asmalı Konak' dizisinde hayat verdiği 'Zeynep Karadağ' karakteriyle adını geniş kitlelere duyuran Eylem Yıldız, yaşadığı sağlık sorunları nedeniyle ameliyat masasına yattı. 45 yaşındaki oyuncu, sağlık durumu hakkında sevenlerine bilgi verdi.
21.04.2023 Magazin
Burak Altay 'Menajerimi Ara'ya konuk oluyor
Burak Altay 'Menajerimi Ara'ya konuk oluyor Ay Yapım imzası taşıyan dizi 'Menajerimi Ara'nın bu haftaki konuğu Burak Altay olacak. 40'ıncı bölümü izle izleyici karşısına çıkmaya hazırlanan dizinin yeni bölümü şimdiden merak konusu oldu.
30.05.2021 Magazin
Nurgül Yeşilçay'dan çarpıcı 'Asmalı Konak' itirafı!
Nurgül Yeşilçay'dan çarpıcı 'Asmalı Konak' itirafı! Kariyerinde 22 yılı geride bırakan oyuncu Nurgül Yeşilçay (45), başrolünü Özcan Deniz'le paylaştığı, bir dönemin fenomen dizisi 'Asmalı Konak' hakkında dikkat çeken bir açıklama yaptı.
1.04.2021 Magazin
Güner Ümit kimdir? Ümit Güner yerine koyanlara isyan eden Ümit Güner hakkında merak edilenler…
Güner Ümit kimdir? Ümit Güner yerine koyanlara isyan eden Ümit Güner hakkında merak edilenler… Ünlü TV sunucusu, dublaj sanatçısı Güner Ümit, YouTube'da yayınlanan bir programa katılarak, Zerrin Özer’e tecavüz eden Ümit Güner yerine koyanlara isyan etti. Güner Ümit ardından Zerrin Özer de günlerdir süren suskunluğunu bozdu ve konuyla ilgili açıklama yaptı. Güner Ümit kimdir? İşte Ümit Güner hakkında merak edilenler…
26.03.2021 Gündem
Necati Kocabay kimdir? Nurgül Yeşilçay’ın sevgili Necati Kocabay nerelidir, kaç yaşındadır?
Necati Kocabay kimdir? Nurgül Yeşilçay’ın sevgili Necati Kocabay nerelidir, kaç yaşındadır? Oyuncu Nurgül Yeşilçay, 44. yaşını evde karantinasında kutladı. Sevgilisi Necati Kocabay’ın el yapımı doğum günü pastasıyla yeni yaşını karşılayan güzel oyuncu, sosyal medyadan evde gerçekleşen anlarını takipçileriyle paylaştı. Nurgül Yeşilçay’ın paylaşımının ardından Necati Kocabay kimdir? soruları da sorulmaya başlandı.
28.03.2020 Gündem
Arda Öziri kimdir?
Arda Öziri kimdir? Arda Öziri kimdir? Sorusunun yanıtı merakla araştırılıyor. Pek çok dizi ve filmlerde başarıya imza atan Arda Öziri dün geçirdiği bir motosiklet kazasında hayatını kaybetti. Herkesi şoke eden bu gelişme sonrasında Arda Öziri ile ilgili merak edilen bilgileri haberimizde derledik.
28.05.2018 Gündem
Ünlü oyuncu Arda Öziri motosiklet kazasında hayatını kaybetti
Ünlü oyuncu Arda Öziri motosiklet kazasında hayatını kaybetti Oyuncu Arda Öziri bu sabah geçirdiği motosiklet kazasında hayatını kaybetti. Arda Öziri'nin yakın arkadaşı Cengiz Çolak, Öziri ile kaza öncesi birlikte olduklarını belirterek "Şampiyonlar Ligi maçını birlikte izledik. Bu saatte gitme, bende kal dedim ama o gitti" diye konuştu.
27.05.2018 Magazin
Nurgül Yeşilçay IMDB'ye damga vurdu!
Nurgül Yeşilçay IMDB'ye damga vurdu! Dünyanın en önemli sinema veri tabanı IMDb’nin (Internet Movie Database'in ) starmetre listesine Nurgül Yeşilçay damga vurdu. Nuırgül Yeşilçay, listede Türk oyuncular arasında birinci oldu
5.04.2018 Magazin
Annenin oğluna sitemiydi  benimki
Annenin oğluna sitemiydi benimki Selda Alkor önceki gün Nişantaşı’nda Özcan Deniz’le küs olmadığını ama kendisini hiç aramadığını söyledi. Alkor, “Aramadı beni, benimki annenin oğluna ettiği sitem” dedi
28.03.2018 Magazin
"Bize 15 Temmuz'un provasını yaptırmışlar"
"Bize 15 Temmuz'un provasını yaptırmışlar" FETÖ’nün kapatılan televizyon kanalı Samanyolu dizilerinin baş aktörlerinden Ali Başar flaş itiraflarda bulundu.
29.09.2021 Gündem
Dizilerin hakimi zenginler oldu!
Dizilerin hakimi zenginler oldu! Türk dizilerinde zengin karakterlerin bolluğu dikkat çekiyor.
4.04.2017 Televizyon
Nurgül Yeşilçay'a 2 gece için 200 bin TL!
Nurgül Yeşilçay'a 2 gece için 200 bin TL! Ortadoğu’da büyük bir hayran kitlesine sahip olan Nurgül Yeşilçay için katıldığı festivalde iki gecede 200 bin TL harcandı.
15.01.2017 Magazin
Maçlar ve diziler artık o kanalda!
Maçlar ve diziler artık o kanalda! Turkuvaz Grubu’nun yeni televizyon kanalı a2, ölümsüz dizileri izleyiciyle buluşturacak. Peki hangi diziler ve maçlar yayınlanacak?
23.09.2021 Futbol
Efsaneler geri dönüyor!
Efsaneler geri dönüyor! Atv’de ekrana gelip fenomen olan yerli dizilerin hayranlarına müjde...
18.11.2016 Televizyon
Birbirlerinin son şansı oldular...
Birbirlerinin son şansı oldular... Asmalı Konak’tan 13 yıl sonra Nurgül Yeşilçay ve Özcan Deniz, İkinci Şans’ta yeni bir aşk hikayesiyle buluştu
18.11.2016 Arşiv
Sinemada dansöz oynattı!
Sinemada dansöz oynattı! Nurgül Yeşilçay, 13 yıl aradan sonra aynı filmde oynadığı Özcan Deniz’e doğum gününde sürpriz yaptı, sinema salonunda dansöz oynattı
17.11.2016 Magazin
Nurgül’ü ben ikna etmedim
Nurgül’ü ben ikna etmedim Özcan Deniz ile Nurgül Yeşilçay’ı 13 yıl sonra bir araya getiren, yönetmenliğini ve senaristliğini Özcan Deniz’in üstlendiği ‘İkinci Şans’ın galası Kanyon’da yapıldı...
16.11.2016 Magazin
Nurgül Yeşilçay o ülkeye yerleşiyor!
Nurgül Yeşilçay o ülkeye yerleşiyor! 18 Kasım ayında vizyona girecek 'İkinci Şans' filminde Özcan Deniz ile birlikte başrol oynayan Nurgül Yeşilçay, İngiltere'ye yerleşeceğini açıkladı.
14.11.2016 Magazin
Nurgül Yeşilçay gün sayıyor!
Nurgül Yeşilçay gün sayıyor! Oyuncu Nurgül Yeşilçay, başrolü Özcan Deniz ile paylaştığı 'İkinci Şans' filmi için gün sayıyor...
11.11.2016 Magazin
'İkimizin Yerine' rekorları alt üst etti!
'İkimizin Yerine' rekorları alt üst etti! Başrolde Serenay Sarıkaya ve Nejat İşler’in yer aldığı 'İkimizin Yerine' filmi, gişede büyük bir başarı gösterdi.
25.10.2016 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Asmalı Konak ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki asmalı konak haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.