Aslıhan Güner

Aslıhan Güner

Son dakika Aslıhan Güner haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Aslıhan Güner ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Aslıhan Güner haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Aslıhan Güner

haberleri sayfasında son dakika yaşanan aslıhan güner gelişmeleri de dahil olmak üzere 75 aslıhan güner haberi bulunmuştur. Tüm aslıhan güner haberleri aşağıda listelenmiştir.
Yalan dizisi ne zaman başlayacak? Kanal D’nin yeni dizisi Yalan’ın konusu ve oyuncu kadrosu
Yalan dizisi ne zaman başlayacak? Kanal D’nin yeni dizisi Yalan’ın konusu ve oyuncu kadrosu KANAL D ekranlarında yaz sezonunda yayınlanacak olan Yalan dizisinin konusu ve oyuncu kadrosu sorgulanıyor. Peki, Yalan dizisi ne zaman yayınlanacak, uyarlama mı, gerçek hayat hikayesi mi?
27.04.2024 Magazin
Merakla beklenen Yalan’ın ilk tanıtımı yayınlandı! En korkunç yalan, anneye söylenen yalandır
Merakla beklenen Yalan’ın ilk tanıtımı yayınlandı! En korkunç yalan, anneye söylenen yalandır İnci Taneleri ve Taş Kağıt Makas: Hayatın Oyunu gibi kaliteli yapımları izleyici ile buluşturan Kanal D, projelerine bir yenisini daha ekledi. Yakında seyirci ile buluşmaya hazırlanan yeni dizi Yalan’ın ilk tanıtım filmi izleyici ile buluştu.
26.04.2024 Magazin
Aslıhan Güner’den eşine aşk dolu sözler! Sanki iki yıllık evli gibiyim, Mert'e doyamıyorum
Aslıhan Güner’den eşine aşk dolu sözler! Sanki iki yıllık evli gibiyim, Mert'e doyamıyorum Son olarak 'Zübeyde, Analar ve Oğullar' filminde 'Zübeyde Hanım'a hayat veren ünlü oyuncu Aslıhan Güner, önceki gün bir AVM'de görüntülendi. Burada gazetecilerin sorularını yanıtlayan Güner, eşi Mert Kılıç'tan bahsederek; "Mert'e olan aşkım hiç eskimiyor, ona doyamıyorum" ifadelerini kullandı.
4.11.2023 Magazin
Aslıhan Güner: Zübeyde Hanım'ın hayatını anlatan beş kitap okudum
Aslıhan Güner: Zübeyde Hanım'ın hayatını anlatan beş kitap okudum Aslıhan Güner-Mert Kılıç çifti, önceki gün Metropol İstanbul’da objektiflere yansıdı. Baş başa keyifli bir yemek yiyen çift, daha sonra basın mensuplarının sorularını yanıtladı.
27.06.2023 Magazin
Aslıhan Güner yeni projesiyle çok şaşırttı!
Aslıhan Güner yeni projesiyle çok şaşırttı! Oyuncu Aslıhan Güner yeni projesiyle ekranlara döndü. Güner, Mustafa Kemal Atatürk'ün annesi Zübeyde Hanım'ın hayatını anlatacak olan "Zübeyde Analar Oğullar" filminde Zübeyde Hanım'ın gençliğini canlandıracak.
15.03.2023 Magazin
Aslıhan Güner gözyaşlarını tutamadı! 'Acımı yüreğime gömerek oynamaya çalıştım'
Aslıhan Güner gözyaşlarını tutamadı! 'Acımı yüreğime gömerek oynamaya çalıştım' 7 Ekim'de izleyiciyle buluşmaya hazırlanan 'Komutan' filminin basın toplantısı önceki gün İstanbul'da gerçekleşti. Başrolde yer alan Aslıhan Güner-Mert Kılıç çifti, basın mensuplarının sorularına cevap verdi. Babası Ağustos 2020'de yaşamını yitiren ve filmde evladını kaybetmiş anneyi canlandıran 34 yaşındaki güzel, açıklama yaptığı sırada gözyaşlarına boğuldu.
1.10.2022 Magazin
Aslıhan Güner 'Eski takipçilerim bilir' notuyla cesur halini paylaştı!
Aslıhan Güner 'Eski takipçilerim bilir' notuyla cesur halini paylaştı! Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisinde canlandırdığı Yıldız karakteriyle geniş bir hayran kitlesine ulaşan Aslıhan Güner, sosyal medya hesabında yaptığı son paylaşımla gündeme geldi. Ünlü oyuncu, 4 yıl önce yaptığı bir paylaşımı tekrar gündeme getirerek en cesur halini "Eski takipçilerim bilir" notuyla paylaştı.
5.04.2022 Magazin
Aslıhan Güner'den aşk paylaşımı!
Aslıhan Güner'den aşk paylaşımı! Uzak Şehrin Masalı ile ekrana dönen Aslıhan Güner kendisi gibi oyuncu Mert Kılıç ile aşk pozlarını yayınladı. Aslıhan Güner'in paylaşımına beğeni yağdı.
24.10.2021 Magazin
Uzak Şehrin Masalı hangi gün, yeni bölüm ne zaman? Uzak Şehrin Masalı bu akşam var mı, final bölümü günü ve saati…
Uzak Şehrin Masalı hangi gün, yeni bölüm ne zaman? Uzak Şehrin Masalı bu akşam var mı, final bölümü günü ve saati… Uzak Şehrin Masalı yeni bölüm ne zaman? Fox TV'de yayınlanan Uzak Şehrin Masalı final bölümü ile ekrana gelecek. Başrollerinde; Aslıhan Güner, Barış Kılıç, Timur Acar ve Begüm Birgören gibi isimlerin yer aldığı yapım Uzak Şehrin Masalı neden final yapıyor? Uzak Şehrin Masalı yeni bölüm ne zaman, bu akşam var mı, saat kaçta?
14.10.2021 Gündem
Aslıhan Güner: Kendimi yeniden keşfediyorum
Aslıhan Güner: Kendimi yeniden keşfediyorum Aslıhan Güner, yaşadığı içsel değişimi anlattı: Kendimi her anlamda yeniden keşfettiğim bir dönemdeyim.
23.07.2021 Magazin
Bu akşam Kuzey Yıldızı var mı? Kuzey Yıldızı yeni bölüm bugün (2 Ocak) var mı, yok mu? Kuzey Yıldızı 46. Yeni bölüm ne zaman?
Bu akşam Kuzey Yıldızı var mı? Kuzey Yıldızı yeni bölüm bugün (2 Ocak) var mı, yok mu? Kuzey Yıldızı 46. Yeni bölüm ne zaman? Kuzey Yıldızı bu akşam var mı? Show TV ekranlarının sevilen komedi dizisi Kuzey Yıldızı İlk Aşk yeni bölümü sorgulanıyor. İsmail Demirci ve Aslıhan Güner’in başrolünde yer aldığı dizinin son bölümünde Şahika’nın beklenmek bir anda gelişi şaşkınlık etkisi yaratırken, gördüğü manzara karşısında nutku tutulan Yıldız’a şahit olmuştuk. Peki, bu akşam Kuzey Yıldızı var mı? Kuzey Yıldızı yeni bölüm olan 46. Bölüm ne zaman?
2.01.2021 Gündem
Çocuklar gibi şen
Çocuklar gibi şen Aslıhan Güner ve Mert Kılıç, Metropol İstanbul AVM’deki Animal Balloon Word Müzesi’ni gezdi.
22.09.2020 Magazin
Bu akşam (20 Nisan) Çukur var mı? 93. bölüm fragmanı yayınlandı! Çukur yeni bölüm ne zaman?
Bu akşam (20 Nisan) Çukur var mı? 93. bölüm fragmanı yayınlandı! Çukur yeni bölüm ne zaman? Corona virüsü nedeniyle dizi setlerine verilen ara sona eriyor. Birçok sezon dizisi çevrimiçi olarak yayınlanmaya başlıyor. Show TV’de ekrana gelen, Ay Yapım imzalı, ‘Çukur’ dizisi de evde çekilen, yeni bölümüyle ekranlara gelmeye hazırlanıyor. Peki, Bu akşam Çukur var mı? Çukur ne zaman oynayacak? 20 Nisan Show TV yayın akışı…
20.04.2020 Gündem
Kuzey Yıldızı 17. yeni bölüm ne zaman yayınlanacak? Kuzey Yıldızı 17. bölüm fragmanı yayınlandı mı?
Kuzey Yıldızı 17. yeni bölüm ne zaman yayınlanacak? Kuzey Yıldızı 17. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Yapımcılığını Süreç Film’in üstlendiği, yönetmen koltuğuna Ersoy Güler’in oturduğu Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisi reyting rekorlarını alt üst etmeye devam ediyor. Sevilen Karadeniz dizisi diğer dizilerde olduğu gibi yılbaşıyla birlikte araya girdi. Peki Kuzey Yıldızı 17. yeni bölüm ne zaman yayınlanacak? Yeni bölüm ne zaman? Kuzey Yıldızı 17. bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte cevaplar…
12.01.2020 Gündem
Moskova'nın Şifresi Temel'in oyuncuları kimler? Konusu nedir?
Moskova'nın Şifresi Temel'in oyuncuları kimler? Konusu nedir? 2012 yılında vizyona giren, Sümela’nın Şifresi: Temel filminin devam filmi olan Moskova’nın Şifresi Temel filmi, bu akşam televizyon izleyiciyle buluşacak. Komedi ve macera türünde olan filmin yönetmen koltuğunda ise, Adem Kılıç oturuyor. Peki, Moskova’nın Şifresi Temel’in oyuncuları kimler? Filmin konusu nedir?
19.11.2019 Yaşam
Uyumlu çift
Uyumlu çift Aslıhan Güner ve Mert Kılıç çifti, Zorlu AVM’deydi.
27.09.2018 Magazin
İstanbul’da kaldılar
İstanbul’da kaldılar Aslıhan Güner ve Mert Kılıç hafta sonunu İstanbul’da geçirdi.
8.07.2018 Magazin
Depresyona karşı savaşa ünlüler de destek verdi
Depresyona karşı savaşa ünlüler de destek verdi Dünya Sağlık Günü dolayısıyla Twitter’da yaratılan #WhatYouDontSee hashtagi bir üzüntü halinden daha fazlası olan depresyona dikkat çekmek için yaratıldı.
19.04.2018 Arşiv

Benzer Haber Etiketleri

Aslıhan Güner ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki aslıhan güner haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.