Aşk Yeniden

Aşk Yeniden

Son dakika aşk yeniden haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan aşk yeniden ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını aşk yeniden haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Aşk Yeniden

haberleri sayfasında son dakika yaşanan aşk yeniden gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.898 aşk yeniden haberi bulunmuştur. Tüm aşk yeniden haberleri aşağıda listelenmiştir.
Ünlü oyuncu Esin Gündoğdu 72 kilo verdi! Görenler tanıyamadı
Ünlü oyuncu Esin Gündoğdu 72 kilo verdi! Görenler tanıyamadı 138 kiloya çıktıktan sonra mide küçültme ameliyatı olan oyuncu Esin Gündoğdu'nun son hali görenleri şaşırttı.
22.03.2024 Magazin
Eski aşk yeniden depreşti! Nicolo Zaniolo'ya kapıyı gösterdiler, Galatasaray'a dönüyor
Eski aşk yeniden depreşti! Nicolo Zaniolo'ya kapıyı gösterdiler, Galatasaray'a dönüyor Premier Lig ekiplerinden Aston Villa'nın sezon başında şarta bağlı zorunlu satın alma opsiyonu maddesiyle Galatasaray'dan kiraladığı Nicolo Zaniolo ile ilgili kararını verdiği iddia edildi.
16.02.2024 Galatasaray
MasterChef All Star'da aşk tazelendi! Sergen ve Dilara sevgili mi oldu?
MasterChef All Star'da aşk tazelendi! Sergen ve Dilara sevgili mi oldu? MasterChef 2023'te aşk yeniden alevlendi. tv8'de yayınlanan ve jüri üyeliğini Mehmet Yalçınkaya, Danilo Zanna ve konuk jürinin yaptığı yemek yarışmasında eski sezonlardan isimler ana kadro mücadelesi veriyor. 2021 sezonun en dikkat çeken iki ismi Dilara Başaran ve Sergen Özen'in yeniden sevgili oldukları iddia edildi.
2.07.2023 Televizyon
Seren Serengil yine ameliyat masasında!
Seren Serengil yine ameliyat masasında! Daha önce geçirdiği gastrik bypass ameliyatı nedeniyle hızla kilo veren ve 44 kiloya kadar düşen Seren Serengil, ciddi bir sağlık sorunuyla karşı karşıya olduğunu açıklamıştı. Uzun zamandır sağlık problemleri yaşayan 52 yaşındaki sanatçı yeniden ameliyat masasına yattığını duyurdu.
30.04.2023 Magazin
Demet Özdemir ile boşanma aşamasında olan Oğuzhan Koç'un mutlu hali!
Demet Özdemir ile boşanma aşamasında olan Oğuzhan Koç'un mutlu hali! Kısa bir ayrılık döneminin ardından 'aşk yeniden' diyen ve 28 Ağustos'da Sarıyer'de bir otelde nikâh masasına oturan Demet Özdemir ile Oğuzhan Koç, boşanma kararı aldıklarını açıklamıştı. Özel hayatlarıyla gündemden düşmeyen ikiliden Koç, geçtiğimiz gün Etiler'de objektiflere yansıdı. Ünlü isim, kameralara gülücükler saçtı.
19.04.2023 Magazin
Aşk yeniden mi? Eski sevgililer dudak dudağa
Aşk yeniden mi? Eski sevgililer dudak dudağa Camila Cabello ile Shawn Mendes klip çekiminde tanışıp aşk yaşamaya başlamışları. Çift 2021 yılının sonlarına doğru ayrıldıklarını açıkladılar. Herkes bu ilişki bitti derken çiftten samimi görüntüler geldi.
17.04.2023 Magazin
Türkan saldırıya uğruyor! Üç Kız Kardeş 45. bölümde neler oldu?
Türkan saldırıya uğruyor! Üç Kız Kardeş 45. bölümde neler oldu? Kanal D'nin salı günlerine damgasını vuran dizi Üç Kız Kardeş, 11 Nisan Salı akşamı seyirciyle buluştu. İclal Aydın'ın aynı adlı romanından uyarlanan Üç Kız Kardeş'in son bölümünde Türkan,evinde saldırıya uğruyor.
13.04.2023 Magazin
Veda Mektubu'nda Alanur ve Ziya buluştu! Aşk yeniden mi?
Veda Mektubu'nda Alanur ve Ziya buluştu! Aşk yeniden mi? Başrollerinde Nurgül Yeşilçay, Selim Bayraktar, Rabia Soytürk, Emre Kıvılcım ve Bennu Yıldırımlar’ın yer aldığı, yönetmenliğini Deniz Çelebi Dikilitaş’ın üstlendiği, hikayesini Gamestory senaryosunu ise Deniz Akçay’ın kaleme aldığı 'Veda Mektubu' 7. bölümü ile ekranlara geldi. Dizinin son bölümüne Alanur'un kızının yaşadığı eve gelmesi damga vurdu. İşte detaylar...
11.04.2023 Magazin
Mert Aydın'dan Merve Boluğur ile ilgili dikkat çeken yanıt!
Mert Aydın'dan Merve Boluğur ile ilgili dikkat çeken yanıt! Oyuncu Merve Boluğur ile DJ Mert Aydın, 45 süren evlilikleri bittikten sonra birkaç kez birlikte görüntülenmiş ve 'Aşk yeniden mi?' sorularını akıllara getirmişti. Mert Aydın, Merve Boluğur'la ilgili "Yeniden bir araya gelir misiniz?" sorusu üzerine dikkat çeken bir yanıt verdi.
20.03.2023 Magazin
Yağmur Tanrısevsin eski aşkı Kerem Bürsin'e destek verdi!
Yağmur Tanrısevsin eski aşkı Kerem Bürsin'e destek verdi! Geçtiğimiz aylarda eski aşkı Kerem Bürsin ile tekrar bir araya geldiği düşünülen ancak bu iddiaları yalanlayan oyuncu Yağmur Tanrısevsin, önceki gün Nişantaşı'nda kameralara yansıdı. Ayaküstü gazetecilerin sorularını yanıtlayan ünlü isim, eski sevgilisinin "Piyasada toksik erkek oyuncular var" açıklamasının hatırlatılması üzerine Bürsin'e destek verdi.
9.11.2022 Magazin
Bradley Cooper ve Irina Shayk çiftinden flaş karar!
Bradley Cooper ve Irina Shayk çiftinden flaş karar! "Dünyanın en güzel çifti" olarak nitelendiren Bradley Cooper ve Irina Shayk dört yıllık ilişkilerini 2019 yılında bitirmişti. Fakat Bradley Cooper ve Irina Shayk ayrılığa fazla dayanamadı ve barıştılar. Ünlü çift hakkında şaşırtan bir iddia daha ortaya atıldı.
19.11.2022 Magazin
Oyuncu Metin Yıldız kalp krizi geçirdi!
Oyuncu Metin Yıldız kalp krizi geçirdi! 'Çok Güzel Hareketler Bunlar' ekibinde oynadığı skeçlerle tanınan Metin Yıldız cuma günü sabaha karşı evinde kalp krizi geçirdi. Ünlü ismi hastaneye eşi Ceylan Yılmaz yetiştirdi. Metin Yıldız, uzun süredir aşk yaşadığı meslektaşı ile geçtiğimiz aralık ayında nikâh masasına oturmuştu.
8.11.2022 Magazin
Irina Shayk ve Bradley Cooper tatilde! Aşk yeniden mi?
Irina Shayk ve Bradley Cooper tatilde! Aşk yeniden mi? 2019 yılında yollarını ayıran Irina Shayk ile eski nişanlısı aktör Bradley Cooper tatile çıktı. Irina Shayk, Cooper ile birlikte gittikleri tatilde çekilen bir dizi fotoğrafını Instagram hesabından paylaştı.
29.08.2022 Magazin
Demet Özdemir'den düğün açıklaması geldi!
Demet Özdemir'den düğün açıklaması geldi! Son olarak Aşk Taktikleri filminde Şükrü Özyıldız ile ekranlarda olan Demet Özdemir, önceki gün avm gezerken objektiflere yansıdı. Sevgililer Günü'nde evlilik teklifini kabul ettiği ve şarkıcı Oğuzhan Koç ile yakın zamanda nikâh masasına oturmaya hazırlanan 30 yaşındaki güzel, düğün hazırlıklarına başladı.
23.06.2022 Magazin
Burak Deniz'den şaşırtan Didem Soydan itirafı!
Burak Deniz'den şaşırtan Didem Soydan itirafı! Oyuncu Burak Deniz geçtiğimiz haftalarda eski sevgilisi Didem Soydan'la barışmıştı. Asmalımescit'te bir yemeğe katılan oyuncu, 'Aşk yeniden' dediği ünlü mankenle ilişkisi hakkında "İlk adımı kim attı?" sorusuna yanıt verdi.
15.05.2022 Magazin
Yağmur Tanrısevsin 'Kerem Bürsin' ile aşk iddialarına yanıt verdi!
Yağmur Tanrısevsin 'Kerem Bürsin' ile aşk iddialarına yanıt verdi! Hande Erçel'den yeni ayrılan Kerem Bürsin ile eski sevgilisi Yağmur Tanrısevsin hakkında çok konuşulan bir iddia ortaya atılmıştı. . 2014 yılında ilişkilerini noktalayan Yağmur Tanrısevsin ile Kerem Bürsin'in sosyal medyada takipleşmesi, magazin kulislerini hareketlendirdi. Akıllara "Aşk yeniden mi?" soruları geldi. Tanrısevsin aşk iddialarına ilk kez yanıt verdi.
23.03.2022 Magazin
Survivor’da kim elendi? Survivor 3. Eleme adayı kim oldu? Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı? İşte Survivor yeni bölüm fragmanı
Survivor’da kim elendi? Survivor 3. Eleme adayı kim oldu? Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı? İşte Survivor yeni bölüm fragmanı Survivor All Star’da heyecan devam ediyor. Survivor’ın dün akşam yayınlanan yeni bölümünde Ünlüler ve Gönüllüler dokunulmazlık mücadelesi verdi. Yarışmacılar kıyasıya mücadele verirken gecenin sonunda dokunulmazlığı kaybeden takımdan sürpriz isim eleme adayı oldu. Üç dokunulmazlığın akabinde eleme adayları arasından bir isim daha Survivor hayallerine veda etti. Peki, Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı? Survivor 3. Eleme adayı kim oldu? Survivor eleme adayları kimler oldu? Survivor’da kim elendi? İşte Survivor yeni bölüm fragmanı…
21.03.2022 Gündem
Kerem Bürsin ile Yağmur Tanrısevsin aşkı yeniden mi?
Kerem Bürsin ile Yağmur Tanrısevsin aşkı yeniden mi? Ünlü oyuncu Kerem Bürsin'in özel hayatı şu sıralar magazin gündeminden düşmüyor. 'Sen Çal Kapımı' dizisinde tanışarak aşk yaşadığı Hande Erçel ile yollarını ayıran Kerem Bürsin, flaş bir iddia ile yeniden gündeme geldi. Dün ünlü spor spikeri Elif Gökalp ile aşk yaşadığı iddialarını net bir dille yalanlayan yakışıklı oyuncu, bu kez eski aşkıyla gündemde. 2014 yılında ilişkilerini noktalayan Yağmur Tanrısevsin ile Kerem Bürsin'in sosyal medyada takipleşmesi, magazin kulislerini hareketlendirdi. Akıllara "Aşk yeniden mi?" soruları geldi.
15.03.2022 Magazin
Survivor Mert kimdir? Survivor Mert kaç yaşında, evli mi?
Survivor Mert kimdir? Survivor Mert kaç yaşında, evli mi? Survivor 2022 All Star’da Ünlüler takımında yer alan Mert Öcal yarışmanın en dikkat çeken isimlerinden biri. Geçen hafta sürgün adasına giden Survivor Mert, eleme potasından çıkarken, yeni bölümde Sude ile arasında aşk olduğu iddialarıyla yeniden gündem oldu. Adayı karıştıran olay sonrasında Survivor Mert Öcal’ın hayatı merak ediliyor. Peki, Survivor Mert kimdir? Survivor Mert kaç yaşında, evli mi? Mert Öcal hangi dizilerde oynadı? İşte Survivor Mert hakkında merak edilenler…
30.01.2022 Magazin
Aşk yeniden
Aşk yeniden İlay Erkök’ün, bir dönem iki yıl birlikte olduğu Yalovaspor basketbol takımında oynayan Kerem Gülmez’le yeniden aşk yaşadığı ortaya çıktı.
16.11.2020 Magazin
Sema Keçik kimdir? Kaç yaşında? Kırmızı Oda’da Selvi’yi canlandıran Sema Keçik’in biyografisi…
Sema Keçik kimdir? Kaç yaşında? Kırmızı Oda’da Selvi’yi canlandıran Sema Keçik’in biyografisi… Kırmızı Oda’nın 11. Bölümünde yeni bir oyuncu diziye dahil oldu. Başrolünde Binnur Kaya’nın yer aldığı ve Dr. Gülseren Budayıcıoğlu’nun hikayesinden esinlenerek, kaleme alınan dizide Sema Keçik çocuk yaşta evlendirilen ve yıllardır evden dışarı adımını atmamış Selvi'yi canlandıracak. Peki, Kırmızı Oda’da Selvi rolünü oynayan Sema Keçik kimdir?
13.11.2020 Gündem
Kırmızı Oda yeni bölüm fragmanı! Çocuk yaşta evlendirilen Selvi'nin hikayesi anlatılacak!
Kırmızı Oda yeni bölüm fragmanı! Çocuk yaşta evlendirilen Selvi'nin hikayesi anlatılacak! Ekranların sevilen dizisi Kırmızı Oda bu akşam 11. bölümüyle ekranlara geliyor. Başrolünde Binnur Kaya’nın yer aldığı ve Dr. Gülseren Budayıcıoğlu’nun hikayesinden esinlenen diziye yeni oyuncular da dahil oluyor. Kırmızı Oda'nın bu akşam yayınlanacak yeni bölümünde, usta oyucu Sema Keçik'in hayat verdiği, çocuk yaşta evlendirilen ve yıllardır evden dışarı adımını atmamış Selvi'nin hikayesi ekranlara gelecek. Peki, Kırmızı Oda 11. bölümde neler olacak? İşte Kırmızı Oda yeni bölüm fragmanı ve diziden detaylar...
13.11.2020 Gündem
"Aşk yeniden"
"Aşk yeniden" Yeni yılda aşk yaşayan ve birbirlerine iltifat yağdıran Sevda Demirel ve Doruk Doğrusöz evleneceklerini açıklamıştı. Düğün alışverişi yapan çift olaylı bir şekilde mart ayında ayrılmıştı. Gelen son bilgiye göre Sevda Demirel ve Doruk Doğrusöz barıştı.
22.05.2020 Magazin
Tuna Arman kimdir? Nerelidir? Tuna Arman kaç yaşında?
Tuna Arman kimdir? Nerelidir? Tuna Arman kaç yaşında? Oyuncu ve hayvan aktivisti Tuna Arman, sosyal medyada yaptığı paylaşımdan sonra trend oldu ve birçok kişi tarafından tepkiyle karşılandı. Peki Tuna Arman kimdir? Nerelidir? Tuna Arman kaç yaşında? İşte detaylar…
28.01.2020 Gündem
Azize'nin ilk fragmanı yayınlandı!
Azize'nin ilk fragmanı yayınlandı! İmkansızlıklarla dolu tutkulu bir aşkı izleyicilerle buluşturmaya hazırlanan Azize, yakında Kanal D'de başlıyor! Peki, Azize dizinin konusu nedir?
5.10.2019 Televizyon

Benzer Haber Etiketleri

Aşk Yeniden ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki aşk yeniden haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.