Aşk Taktikleri

Aşk Taktikleri

Son dakika aşk taktikleri haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan aşk taktikleri ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını aşk taktikleri haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Aşk Taktikleri

haberleri sayfasında son dakika yaşanan aşk taktikleri gelişmeleri de dahil olmak üzere 28 aşk taktikleri haberi bulunmuştur. Tüm aşk taktikleri haberleri aşağıda listelenmiştir.
Sergen Yalçın ile barıştı mı? Melisa Döngel'den 'aşk' itirafı
Sergen Yalçın ile barıştı mı? Melisa Döngel'den 'aşk' itirafı 'Sen Çal Kapımı', 'Aşk Mantık İntikam' ve 'Aşk Taktikleri' gibi projelerde rol alan Melisa Döngel, özel hayatıyla da sık sık gündeme geliyor. Kuruçeşme'de objektiflere takılan Döngel’in 'aşk' itirafı şaşırttı.
3.05.2024 Magazin
Melisa Döngel Sefo'dan sonra eski aşkı Sergen Yalçın'a mı döndü?
Melisa Döngel Sefo'dan sonra eski aşkı Sergen Yalçın'a mı döndü? 'Sen Çal Kapımı', 'Aşk Mantık İntikam' ve 'Aşk Taktikleri' gibi yapımlarda yer alan Melisa Döngel,kariyerinin yanı sıra özel hayatıyla da adından sıkça söz ettiriyor. Güzel oyuncunun, eski sevgilisi Sergen Yalçın'a geri döndüğü konuşuluyor.
28.03.2024 Magazin
Melisa Döngel 'Arkadaşımın sevgilisiyle aşk yaşayabilirim' demişti! Sert tepki geldi
Melisa Döngel 'Arkadaşımın sevgilisiyle aşk yaşayabilirim' demişti! Sert tepki geldi 'Sen Çal Kapımı', 'Aşk Mantık İntikam' ve 'Aşk Taktikleri' gibi yapımlarda yer alan Melisa Döngel, "Arkadaşımın sevgilisinden hoşlanırsam aşk yaşayabilirim" açıklamasıyla gündem olmuştu. Şarkıcı Cerem Onurluer, Döngel'e tepki gösterdi.
10.12.2023 Magazin
Aşk Taktikleri 2 filminin konusu nedir? Aşk Taktikleri oyuncuları kimler? Ne zaman yayınlanacak?
Aşk Taktikleri 2 filminin konusu nedir? Aşk Taktikleri oyuncuları kimler? Ne zaman yayınlanacak? Aşk Taktikleri 2 filminin konusu nedir sorusunun yanıtı merak ediliyor. Demet Özdemir ve Şükrü Özyıldız'ın başrollerini paylaştığı film dijital platfrom Netflix'te 14 Ağustos'ta yayınlanacak. Peki Aşk Taktikleri 2 filminin oyuncuları kimler? İşte detaylar...
22.06.2023 Televizyon
Şükrü Özyıldız gönlünü bakın kime kaptırdı!
Şükrü Özyıldız gönlünü bakın kime kaptırdı! Şükrü Özyıldız, başrolünde yer aldığı 'Alice' müzikalindeki dansçı Huri Murphy ile ayrılığın ardından yeni sevgilisiyle objektiflere takıldı. Bir süredir hayatında kimse olmayan yakışıklı oyuncu, önceki gün meslektaşı Büşra Cebe ile Etiler'de bir mekana gelip, yaklaşık üç saat sohbet etti. İkili, mekan içerisinde zaman zaman romantik anlar da yaşadı.
8.11.2022 Magazin
Demet Özdemir ve Oğuzhan çiftinden kötü haber!
Demet Özdemir ve Oğuzhan çiftinden kötü haber! Son bekar tatilini yapan Demet Özdemir'in tatili kötü bitti. Oğuzhan Koç ile ağustos ayında evlenecek olan Demet Özdemir koronaya yakalandı. Son dönemde yaptığı bikinili paylaşımlarla ön plana çıkan oyuncunun hastalığa yakalanması film setini erteletti.
14.07.2022 Magazin
Demet Özdemir'den düğün açıklaması geldi!
Demet Özdemir'den düğün açıklaması geldi! Son olarak Aşk Taktikleri filminde Şükrü Özyıldız ile ekranlarda olan Demet Özdemir, önceki gün avm gezerken objektiflere yansıdı. Sevgililer Günü'nde evlilik teklifini kabul ettiği ve şarkıcı Oğuzhan Koç ile yakın zamanda nikâh masasına oturmaya hazırlanan 30 yaşındaki güzel, düğün hazırlıklarına başladı.
23.06.2022 Magazin
Şükrü Özyıldız kaslı halini paylaştı! Ünlülerden beğeni ve yorum yağdı...
Şükrü Özyıldız kaslı halini paylaştı! Ünlülerden beğeni ve yorum yağdı... Son olarak 'Aşk Taktikleri' filminde Demet Özdemir ile başrolü paylaşan Şükrü Özyıldız, tatil sezonunu açtı. Kaslı görüntüsüyle dikkat çeken Özyıldız'ın tekne pozları sosyal medyayı salladı.
20.06.2022 Magazin
Demet Özdemir düğün öncesi tatilde! Hazal Kaya ve Selin Şekerci ile sezonu Çeşme'de açtı!
Demet Özdemir düğün öncesi tatilde! Hazal Kaya ve Selin Şekerci ile sezonu Çeşme'de açtı! Son olarak dijital bir platformda yayınlanan 'Aşk Taktikleri' filminde kamera karşısına geçen ve yakın zamanda Oğuzhan Koç ile nikâh masasına oturmaya hazırlanan Demet Özdemir düğün öncesi stres atıyor. Özdemir, aralarında Hazal Kaya ve Selin Şekerci'nin de bulunduğu arkadaşlarıyla sezonu açtı. Ünlü isimlerin tatil eğlencesi kameralara da yansıdı.
13.06.2022 Magazin
Demet Özdemir'den karavanda ayna pozu! Mavi büstiyeriyle...
Demet Özdemir'den karavanda ayna pozu! Mavi büstiyeriyle... Oyuncu Demet Özdemir son olarak Aşk Taktikleri filmiyle ekranlara gelmişti. Bu yaz Oğuzhan Koç ile evlenecek olan Demet Özdemir, düğün hazırlığı yapıyor. 29 yaşındaki Özdemir, paylaşımlarıyla da adından sıkça söz ettiriyor. Demet Özdemir karavanda spor şıklığını konuşturdu. Göğüs dekolteli ve göbeği açık kombiniyle karavanda ayna pozu veren Demet Özdemir, sosyal medyayı salladı.
8.06.2022 Magazin
Demet Özdemir'den düğün yanıtı!
Demet Özdemir'den düğün yanıtı! Son olarak Aşk Taktikleri filminde oynayan Demet Özdemir'e dijital platformda yayınlanacak olan yeni projesi soruldu. Özdemir, "Düğün törenlerinin dört gün süreceği" iddiasına da yanıt verdi.
13.04.2022 Magazin
Şükrü Özyıldız: Aynaya çok az bakıyorum!
Şükrü Özyıldız: Aynaya çok az bakıyorum! Aşk Taktikleri filminde Demet Özdemir ile başrolü paylaşan Şükrü Özyıldız, 'Yasemin Şefik +1' isimli podcast programına konuk oldu. Ünlü oyuncu, samimi açıklamaları ve eğlenceli yorumlarıyla dinleyenlere kahkaha dolu bir an yaşattı.
11.03.2022 Televizyon
Oğuzhan Koç öpüşme sahnelerden rahatsız olmuştu! Demet Özdemir paylaşımı şaşırttı....
Oğuzhan Koç öpüşme sahnelerden rahatsız olmuştu! Demet Özdemir paylaşımı şaşırttı.... Şarkıcı Oğuzhan Koç'un sevgilisi Demet Özdemir'in Şükrü Özyıldız ile Aşk Taktikleri filmindeki cesur sahnelerinden rahatsız olduğu iddia ediliyordu. İddiaya göre Koç sevgilisini kıskanmış ve ilişki bitmişti. Olaydan bir süre sonra barışan çift evlilik kararı aldı. Oğuzhan Koç ise ateşli sahneleri konuşulan Aşk Taktikleri filminin başarısını paylaştı.
24.02.2022 Magazin
Ateşli sahneleriyle çok konuşulan Demet Özdemir'e Filiz Akın'dan mesaj geldi! "Dün gece izledim..."
Ateşli sahneleriyle çok konuşulan Demet Özdemir'e Filiz Akın'dan mesaj geldi! "Dün gece izledim..." Oğuzhan Koç'tan geçtiğimiz günlerde evlilik teklifi alan Demet Özdemir son günlerde Aşk Taktikleri filmiyle gündemde. Ateşli sahneleri sebebiyle ilişkisinde krize yol açan filmiyle çok konuşulan Demet Özdemir'e Yeşilçam'ın usta isimlerinden Filiz Akın destek verdi.
20.02.2022 Magazin
Oğuzhan Koç ve Demet Özdemir'in ayrılık nedeni ortaya çıktı! İddialı sevişme sahneleri...
Oğuzhan Koç ve Demet Özdemir'in ayrılık nedeni ortaya çıktı! İddialı sevişme sahneleri... 2021 yılına aşklarıyla damga vuran çiftlerden Demet Özdemir ve Oğuzhan Koç kısa süreli ayrılığın ardından ilişkilerine bir şans daha vermişlerdi. Çiftinin ayrılma sebebinin Aşk Taktikleri isimli filmdeki sevişme sahneleri olduğu ortaya çıktı. Oğuzhan Koç'un sevgilisi Demet Özdemir'in Şükrü Özyıldız ile sevişme sahnesini görünce küplere bindiği iddia edildi.
13.02.2022 Magazin
Demet Özdemir'den nefes kesen pozlar!
Demet Özdemir'den nefes kesen pozlar! Şarkıcı Oğuzhan Koç ile aşk yaşayan Demet Özdemir, bir derginin Eylül kapağı için objektif karşısına geçmişti. Özdemir'in gerçekleştirdiği çekimin kamera arkası görüntüleri nefes kesti.
11.09.2021 Magazin
'Aşk Taktikleri' filminden kareler yayınlandı
'Aşk Taktikleri' filminden kareler yayınlandı Demet Özdemir, başrolünü Şükrü Özyıldız ile paylaştığı “Aşk Taktikleri” filminden kareleri sosyal medyada yayınladı.
28.07.2021 Televizyon
Şükrü Özyıldız: Yaz dönemini çalışarak geçiriyorum
Şükrü Özyıldız: Yaz dönemini çalışarak geçiriyorum Şükrü Özyıldız, Zorlu Alışveriş Merkezi'nde objektiflere yansıdı. Yakışıklı, oyuncu kısa süre mağazaları dolaşıp alışveriş yaptı.
18.07.2021 Magazin
Aşk Taktikleri Film Fragmanı
Aşk Taktikleri Film Fragmanı Paris'te yaşamakta olan Thomas Platz, evliliğe hazır olmadığı için kız arkadaşı Marie tarafından terk edilir. Aradan geçen bir yıla rağmen onu unutamamıştır. Bir gün büyük tesadüfler sonucunda kendini kollarında bir bebekle bulur ve onu Marie'yi geri getirebilmek için kullanmaya karar verir. Hayallerindeki kadını elde edebilmek için iyi bir aile babası olabileceğini kanıtlaması gerekmektedir. Bir anda baştan çıkarıcı bir baba profiline bürünen Thomas, tüm boşanmış annelerin dikkatini çekecektir.
27.06.2013 Sinema-Dizi
Cumhurbaşkanı Erdoğan müjdeyi verdi! Bin 650 liraya yükseltildi
Cumhurbaşkanı Erdoğan müjdeyi verdi! Bin 650 liraya yükseltildi AK Parti Meclis Grup Toplantısı'nda konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan binlerce öğrencinin beklediği müjdeyi açıkladı. Erdoğan, "2020 Ocak ayı itibariyle lisans öğrencilerimizin öğrenim kredisi veya bursu rakamları 500 liradan, yüzde 10 artışla, 550 liraya çıkıyor. Öğrenim kredisi rakamları ocak ayından itibaren yüksek lisansta bin 100 lira, doktorada bin 650 lira olarak uygulanacak" diye konuştu. Grup toplantısı sonrası gazetecilerin sorularına yanıtlayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, ABD ziyaretine ilişkin soruya, "Gitmeden önce kendileriyle telefon görüşmesi yapacağız. O telefon görüşmesine göre nihai kararımızı vereceğiz" şeklinde yanıt verdi.
5.11.2019 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Bu keyfi değildir bir zorunluluktur!
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Bu keyfi değildir bir zorunluluktur! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ortaya çıkan tablonun, Türkiye'nin S-400 hava savunma sistemi tedarikinin tamamen kendi toprakları içinde ve bölgesinde barışı koruma amaçlı olduğunu gösterdiğini belirterek, "Biz, S-400'leri alarak savaşa hazırlanmıyoruz. Barışı ve kendi milli güvenliğimizi garanti altına almaya çalışıyoruz. Savunma sanayimizi geliştirmeye yönelik diğer tüm atılımlarımızın da amacı budur." dedi.
14.07.2019 Siyaset
Asla Vazgeçmem yeni bölüm için nefesler tutuldu - Show TV
Asla Vazgeçmem yeni bölüm için nefesler tutuldu - Show TV Heyecanla beklenen Asla Vazgeçmem dizisi yeni bölüm için nefesler tutuldu. Merakla beklenen Asla Vazgeçmem yeni bölüm ne zaman yayınlanacak? sorusu yanıt buldu. Asla Vazgeçmem bu akşam Show TV ekranında olacak...
29.09.2021 Gündem
Asla Vazgeçmem 56. bölüm sezon finalinde heyecan dorukta!
Asla Vazgeçmem 56. bölüm sezon finalinde heyecan dorukta! Show Tv ekranlarında yayınlanan Asla Vazgeçmem 56. bölümüyle sezon finali yapıyor. 56. bölüm fragmanı yayınlanan Asla Vazgeçmem sezon finalinde beklenmedik gelişmeler yaşanıyor. İşte Asla Vazgeçmemin tüm ayrıntıları ve son yayınlanan 56. bölüm fragmanı...
23.06.2016 Magazin
Kiraz Mevsimi 24.bölüm yeni fragman yayınlandı mı?
Kiraz Mevsimi 24.bölüm yeni fragman yayınlandı mı? Kiraz Mevsimi cumartesi akşamı yine muhteşem bir bölümle ekranlara geldi. Kiraz Mevsimi'nin son bölümü biter bitmez hayranları yeni bölümün fragmanını merak etti. Peki 24. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?
15.12.2014 Magazin
Kiraz Mevsimi 23.bölüm yeni fragman nefes kesti!
Kiraz Mevsimi 23.bölüm yeni fragman nefes kesti! Kiraz Mevsimi cuma günü yayınlanan son bölümü ile hayranlarını ekran başına kilitledi. Kiraz Mevsimi 23.bölüm yeni fragmanı merakla bekleniyordu. Peki yeni bölümde neler olacak? Kiraz Mevsimi'nde Kızkulesi’ndeki sürpriz gece Ayaz ve Öykü aşkında beklenmedik gelişmelere neden olacak. Kiraz Mevsimi 23.bölüm yeni fragmanında Ayaz eski hayatına dönmek için çabalarken, Öykü herkesten ve her şeyden uzaklaşır
8.12.2014 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Aşk Taktikleri ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki aşk taktikleri haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.