Aşk-I Memduh

Aşk-I Memduh

Son dakika Aşk-ı Memduh haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Aşk-ı Memduh ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Aşk-ı Memduh haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Aşk-I Memduh

haberleri sayfasında son dakika yaşanan aşk-ı memduh gelişmeleri de dahil olmak üzere 22 aşk-ı memduh haberi bulunmuştur. Tüm aşk-ı memduh haberleri aşağıda listelenmiştir.
Barıştılar
Barıştılar Erhan Yazıcıoğlu, 50’nci sanat yılını önceki gün Muhsin Ertuğrul Sahnesi’nde kutladı.
13.05.2018 Magazin
Kendimizi burada bulduk
Kendimizi burada bulduk Erhan Yazıcıoğlu, önceki akşam Volkan Severcan ve smokin ustası Levon Kordonciyan’la birlikte Cihangir’deydi
13.01.2018 Magazin
Botoks yaptıan Emrah'a sert sözler!
Botoks yaptıan Emrah'a sert sözler! Erhan Yazıcıoğlu, botoks yaptıran Emrah’ı eleştirdi.
25.12.2017 Magazin
Trump'ı bitireceğim
Trump'ı bitireceğim Erhan Yazıcıoğlu, ‘Aşk-ı Memduh’ oyununda canlandırdığı ABD Başkanı Donald Trump tiplemesinin çok tepki çekmesi nedeniyle oyunu bitireceğini söyledi.
24.12.2017 Magazin
Erhan Yazıcıoğlu 'Kahve Sohbetleri'ne konuştu!
Erhan Yazıcıoğlu 'Kahve Sohbetleri'ne konuştu! Usta sanatçı Erhan Yazıcıoğlu, YouTube'un fenomen programı 'Kahve Sohbetleri'ne konuk oldu.
28.11.2017 Magazin
Pişmanım
Pişmanım Geçtiğimiz hafta rol aldığı ‘Aşk-ı Memduh’ oyunu alkol yüzünden sahneye çıkamadığı için biten, hemen ardından da ‘Siyah İnci’ dizisinden kovulan Nurseli İdiz içini döktü
2.09.2017 Magazin
Nurseli İdiz'e bir şok daha!
Nurseli İdiz'e bir şok daha! Nurseli İdiz önceki akşam İzmir’deki ‘Kültür Park İsmet İnönü Kültür Merkezi’nde sahnelenen ‘Aşk-ı Memduh’ adlı oyuna alkollü olduğu için çıkamadı.
25.08.2017 Magazin
Nurseli İdiz'den bir skandal daha! Yine çöktü
Nurseli İdiz'den bir skandal daha! Yine çöktü Türk Tiyatrosu’nun usta ismi Nurseli İdiz, başrolünü paylaştığı ‘Aşk-ı Memduh’ adlı oyunun ikinci perdesinde sahneye çıkamadı. İddiaya göre, kulise içkili gelen Nurseli İdiz’i ayıltmak mümkün olmadı... “Sanatçımızın yüksek tansiyon rahatsızlığı nedeniyle oyun iptal” duyurusuna izleyici ikna olmadı, tepki gösterdi.
24.08.2017 Magazin
Amerika’nın dikkatini çekti
Amerika’nın dikkatini çekti Volkan Severcan’ın sahnelediği, ‘Aşk-ı Memduh’ adlı tiyatro oyununda ABD Başkanı Donald Trump tiplemesi ile izleyici karşısına çıkan Erhan Yazıcıoğlu, ABD medyasının dikkatini çekti.
14.03.2017 Magazin
‘Aşk-ı Memduh’ oyunu seyirciyle buluştu
‘Aşk-ı Memduh’ oyunu seyirciyle buluştu Erhan Yazıcıoğlu'nun Amerika Birleşik Devletleri Başkanı Donald Trump’ı canlandırdığı ‘Aşk-ı Memduh’ oyununun prömiyeri yapıldı.
15.02.2017 Kültür Sanat
Trump oldu
Trump oldu Erhan Yazıcıoğlu, Amerika Birleşik Devletleri’inin başkanı Donald Trump’ı canlandıracak. Amerika’nın lideri Trump, günahı ile sevabı ile dünyada ilk kez tiyatro sahnesinde olacak.
3.02.2017 Magazin
Aşk-ı Memduh gün sayıyor!
Aşk-ı Memduh gün sayıyor! Provaları aralıksız süren ve 13 Şubat’ta Trump Kültür ve Gösteri Merkezi’nde prömiyer yapacak olan “Aşk-ı Memduh”un ekibi, önceki gün bir araya geldi.
2.02.2017 Magazin
'Aşk doktoru olmak bana yakışır'
'Aşk doktoru olmak bana yakışır' Erhan Yazıcıoğlu, 13 Şubat'ta provalarına başlayacakları 'Aşk-ı Memduh' oyunu için Cihangir'de Volkan Severcan ve yönetmen Bora Severcan'la bir araya geldi.
1.02.2017 Kültür Sanat
‘Aşk doktorluğu bana yakışır’
‘Aşk doktorluğu bana yakışır’ Erhan Yazıcıoğlu, önceki akşam Cihangir Jash Restorant’da, 13 Şubat’ta provalarına başlayacakları ‘Aşk-ı Memduh’ için Volkan Severcan ve yönetmeni Bora Severcan’la bir araya geldi.
31.01.2017 Magazin
Fatma Girik hayatını kaybetti! Vasiyeti yerine getirilecek...
Fatma Girik hayatını kaybetti! Vasiyeti yerine getirilecek... Yeşilçam'ın usta oyuncusu Fatma Girik 79 yaşında hayatını kaybetti. Şişli Belediye Başkanı Muammer Keskin sosyal medya hesabından paylaşım yaparak haberi duyurdu. Fatma Girik'in cenaze programı belli oldu. Girik için yarın 10.00'da Şişli Belediyesi'nde belediye çalışanlarının katılacağı anma töreni düzenlenecek. Girik için ikinci tören ise saat 11.00'de Cemal Reşit Rey'de yapılacak. Fatma Girik'in cenazesi, Teşvikiye Camii'nde öğle namazını müteakip kılınacak cenaze namazının ardından toprağa verilmek üzere Bodrum'a gönderilecek.
24.01.2022 Magazin
Kadir İnanır’ın son durumu! Kadir İnanır neden yoğun bakımda, nasıl oldu? Doktoru açıkladı!
Kadir İnanır’ın son durumu! Kadir İnanır neden yoğun bakımda, nasıl oldu? Doktoru açıkladı! Aniden rahatsızlanarak hastaneye kaldırılan ve halen Pamukkale Üniversitesi Hastanesi nöroloji servisinde gözetim altında tutulan Kadir İnanır'ın sağlık durumuyla ilgili Pamukkale Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Kutluhan ve sanatçının doktoru Prof. Dr. Çağdaş Erdoğan ilk kez açıklama yaptı. Peki, Kadir İnanır neden yoğum bakımda, nasıl oldu? İşte Kadir İnanır’ın son durumu…
22.11.2021 Magazin
Yoğun bakıma alınan Kadir İnanır'dan haber var!
Yoğun bakıma alınan Kadir İnanır'dan haber var! Kadir İnanır, rahatsızlığı nedeniyle gece saatlerinde hastaneye kaldırıldı. Beynine pıhtı atması nedeniyle ameliyata alınan Kadir İnanır, tedbir amaçlı yoğun bakıma alındı. Hastane başhekimi Prof. Dr. Reha Baran; '(Kadir İnanır'ın sağlık durumu) Genel durumu şu an iyi. Hayati tehlikesi yok.' dedi.
12.02.2018 Magazin
Fatma Girik: Yaşar Alptekin akıldan noksan!
Fatma Girik: Yaşar Alptekin akıldan noksan! O Türk sinemasının en değerli isimlerinden biri. Önce kanser olduğunu söylediler, sonra da öldüğünü. Ama o hâlâ sağlıklı ve çok güzel. Bodrum’da yaşayan Fatma Girik, uzun süren sessizliğini bozdu.
14.10.2017 Magazin
Filiz Akın'dan şok vasiyet açıklaması!-Filiz Akın kimdir?
Filiz Akın'dan şok vasiyet açıklaması!-Filiz Akın kimdir? Filiz Akın özel hayatıyla ilgili çarpıcı açıklamlarda bulundu. Türk sinemasının efsanesi Filiz Akın İzmir 9. İleri Yaş Sempozyumu’na Nazofarenks kanserini nasıl yendiğini anlattı ve vasiyetini açıkladı.İşte yeşilçamın unutulmaz yıldızı Filiz Akın'dan çarpıcı açıklamalar..
23.03.2016 Magazin
Altın Koza'ya damgasını vuranlar
Altın Koza'ya damgasını vuranlar En iyi film ödülünü hangi yapımlar aldı? En çok ödülü hangi oyuncu kazandı?
16.09.2011 Kültür Sanat
Yılmaz Güney müzesi istedi
Yılmaz Güney müzesi istedi Yönetmen senarist Işıl Özgentürk, “Adana’da bir Yılmaz Güney Müzesi olsa çok sevineceğim” dedi
21.09.2010 Magazin
Artık ünlü olmak için arka arkaya skandallara karışmak gerekiyor
Artık ünlü olmak için arka arkaya skandallara karışmak gerekiyor Yeşilçam’ın Altın Çocuk’u Göksel Arsoy’un 17 yıl aradan sonra rol aldığı sinema filmi “Unutulmayanlar” 17 Kasım’da vizyona giriyor. Bu filmde Yeşilçam’a vefa borcunu ödediğini söyleyen Göksel Arsoy filmin izleyiciden tam not alacağı konusunda da iddialı
26.10.2006 Arşiv

Benzer Haber Etiketleri

Aşk-I Memduh ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki aşk-ı memduh haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.