Erhan Yazıcıoğlu

Erhan Yazıcıoğlu

Son dakika Erhan Yazıcıoğlu haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Erhan Yazıcıoğlu ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Erhan Yazıcıoğlu haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Erhan Yazıcıoğlu

haberleri sayfasında son dakika yaşanan erhan yazıcıoğlu gelişmeleri de dahil olmak üzere 170 erhan yazıcıoğlu haberi bulunmuştur. Tüm erhan yazıcıoğlu haberleri aşağıda listelenmiştir.
MEB'in 'Cumhuriyete Doğru' tiyatro oyununun galası Ankara'da düzenlendi
MEB'in 'Cumhuriyete Doğru' tiyatro oyununun galası Ankara'da düzenlendi Milli Eğitim Bakanlığı tarafından (MEB) Cumhuriyet'in 100'üncü yılı kapsamında hazırlanan 'Cumhuriyet'e Doğru' tiyatro oyununun galası Ankara'da yapıldı.
26.11.2023 Gündem
Usta sanatçının Levent'teki mütevazı 2+1 dairesi!  'Diziden kazandığım parayla aldım'
Usta sanatçının Levent'teki mütevazı 2+1 dairesi! 'Diziden kazandığım parayla aldım' Tiyatrocu, sunucu, seslendirme sanatçısı ve oyuncu Erhan Yazıcıoğlu evinin kapılarını "Evrim Akın ile Ev Gezmesi" programına açtı. Usta ismin mütevazı yaşamı Kanal D ekranlarında izleyiciyle buluştu.
14.11.2023 Magazin
Erhan Yazıcıoğlu: Kızımın kakasını yedim!
Erhan Yazıcıoğlu: Kızımın kakasını yedim! Usta oyuncu Erhan Yazıcıoğlu, Armağan Çağlayan'ın YouTube'da yayınlanan programına konuk oldu. Çocuklarına olan düşkünlüğünü anlatan 70 yaşındaki sanatçı, yıllar önce eşiyle arasının limoni olduğu döneme ait itirafıyla hem sunucuyu hem de izleyenleri şoke etti.
28.04.2022 Magazin
Camdaki Kız dizisine usta oyuncu dahil oluyor!
Camdaki Kız dizisine usta oyuncu dahil oluyor! Kanal D ekranlarının sevilen dizisi Camdaki Kız'a usta oyuncu Erhan Yazıcıoğlu katılıyor. Yazıcıoğlu dizide Cana'nın babası rolünü oynayacak.
28.02.2022 Magazin
Tarkan'a 30 milyon aldı! Erhan Yazıcıoğlu isyan etti
Tarkan'a 30 milyon aldı! Erhan Yazıcıoğlu isyan etti Usta oyuncu Erhan Yazıcıoğlu, Tv8'de yayınlanan 'Müge ve Gülşen ile 2. Sayfa' programının konuğu oldu. Son zamanlarda istediği bölüm başı ücreti alamadığını belirten Yazıcıoğlu, oynadığı sonra reklamda büyük bir ücret kazandığı konuşulan Tarkan'ı örnek göstererek, "Tarkan'a 30 milyon veriyorsun, bana da 20 bin TL ver" dedi.
29.10.2021 Magazin
Çatı Katı Aşk’ın çok konuşulacak karakterleri...
Çatı Katı Aşk’ın çok konuşulacak karakterleri... Kanal D’nin yapımını Mia Yapım, yapımcılığını ve proje tasarımını Banu Akdeniz'in üstlendiği yeni dizisi "Çatı Katı Aşk" 09 Temmuz Perşembe akşamı başlıyor.
8.07.2020 Televizyon
Çatı Katı Aşk’ın setinden neşeli kareler
Çatı Katı Aşk’ın setinden neşeli kareler Kanal D’nin yapımını Mia Yapım, yapımcılığını ve proje tasarımını Banu Akdeniz'in üstlendiği yeni dizisi “Çatı Katı Aşk”, izleyicisi ile buluşmak için gün sayıyor.
26.06.2020 Televizyon
“Çatı Katı Aşk”, ekrana gelmek için gün sayıyor…
“Çatı Katı Aşk”, ekrana gelmek için gün sayıyor… Tanıtımları ve hikayesi ile daha şimdiden izleyicinin ilgisini çeken dizinin oyunca kadrosu da adından söz ettiriyor.
20.06.2020 Televizyon
'Çatı Katı Aşk'ın afişi yayınlandı!
'Çatı Katı Aşk'ın afişi yayınlandı! Kanal D’nin yapımını Mia Yapım, yapımcılığını ve proje tasarımını Banu Akdeniz'in üstlendiği yeni dizisi “Çatı Katı Aşk”, izleyicisi ile buluşmak için gün sayıyor.
17.06.2020 Televizyon
'Çatı Katı Aşk' izleyici ile buluşuyor!
'Çatı Katı Aşk' izleyici ile buluşuyor! Merakla beklenen 'Çatı Katı Aşk' dizisinin ilk tanıtımı yayınlandı.
14.06.2020 Televizyon
Hilal Özdemir kimdir? Hazım Körmükçü’nün eski eşi Hilal Özdemir kaç yaşında?
Hilal Özdemir kimdir? Hazım Körmükçü’nün eski eşi Hilal Özdemir kaç yaşında? Müzisyen Hilal Özdemir, konuk olduğu Kanal D'de yayınlanan "Müge ve Gülşen'le 2. Sayfa" programında zor durumda olduğunu söyleyerek, gözyaşlarına boğuldu. 2. Sayfa programında anlattıklarından sonra Hilal Özdemir hakkında merak edilenler de attı. Peki, Hilal Özdemir kimdir?
23.05.2020 Gündem
İyi ki doğdun Çalışkan Ahmet
İyi ki doğdun Çalışkan Ahmet 1976 yapımı “Hababam Sınıfı Uyanıyor” filmindeki ‘Çalışkan Ahmet’ rolüyle hafızalara kazınan Ahmet Sezerel, yeni yaşını Bodrum’da, sahibi olduğu Torba Sanat Evi’nde kutladı.
29.07.2019 Magazin
Kafalar Karışık ilk hafta gişede Şampiyon'u geçti
Kafalar Karışık ilk hafta gişede Şampiyon'u geçti Haftanın yeni filmlerinden Kafalar Karışık hafta sonunun en çok izlenen filmi oldu. İkinci sırada Hedefim Sensin yer alırken haftanın bir diğer yeni filmi Bizim İçin Şampiyon'da üçüncü sırada yer aldı.
11.12.2018 Televizyon
Zuhal Topal kimdir?
Zuhal Topal kimdir? Zuhal Topal kimdir? Sorusunun merak edilen yanıtını haberimizde bulabilirsiniz. Başarılı ve güzel sunucu Zuhal Topal'ın hayatına dair bilgileri derledik. Yeni programa başlayan Zuhal Topal ile ilgili tüm bilgiler...
28.08.2018 Gündem
Aşk pastası
Aşk pastası Erhan Yazıcıoğlu, eşi Müge Yazıcıoğlu için önceki gün Garos Restoran’da sürpriz bir doğum günü partisi duzenledi.
2.08.2018 Magazin
Torununu besledi
Torununu besledi 65 yaşında ilk kez dede olan Erhan Yazıcıoğlu, torunu Defne’yi elleriyle besledi.
15.07.2018 Magazin
Barıştılar
Barıştılar Erhan Yazıcıoğlu, 50’nci sanat yılını önceki gün Muhsin Ertuğrul Sahnesi’nde kutladı.
13.05.2018 Magazin
Ünlü isimlerden işitme engelli çocukların eğitimine destek!
Ünlü isimlerden işitme engelli çocukların eğitimine destek! Sanat, spor ve iş dünyasının ünlü isimleri, İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesi bünyesinde işitme implantı takılan çocukların işitme eğitimlerine 1 yıllık fon sağlanması amacıyla düzenlenen "Çocuklara Göz Kulak Oluyoruz" kampanyasına destek sağladı.
18.01.2018 Sağlık
Kendimizi burada bulduk
Kendimizi burada bulduk Erhan Yazıcıoğlu, önceki akşam Volkan Severcan ve smokin ustası Levon Kordonciyan’la birlikte Cihangir’deydi
13.01.2018 Magazin
Usta oyuncu Münir Özkul'a son veda...
Usta oyuncu Münir Özkul'a son veda... Yeşilçam'ın usta oyuncusu Münir Özkul, Teşvikiye Camii'nde düzenlenen cenaze töreniyle son yolculuğuna uğurlandı. Cenaze törenine Başbakan Binali Yıldırım da katılırken, törende duygusal anlar yaşandı. Özkul, son yolculuğuna alkışlar ve "Mahmut Hoca, Habamam, güm güm güm" sloganlarıyla uğurlandı.
7.01.2018 Magazin
Botoks yaptıan Emrah'a sert sözler!
Botoks yaptıan Emrah'a sert sözler! Erhan Yazıcıoğlu, botoks yaptıran Emrah’ı eleştirdi.
25.12.2017 Magazin
Trump'ı bitireceğim
Trump'ı bitireceğim Erhan Yazıcıoğlu, ‘Aşk-ı Memduh’ oyununda canlandırdığı ABD Başkanı Donald Trump tiplemesinin çok tepki çekmesi nedeniyle oyunu bitireceğini söyledi.
24.12.2017 Magazin
Erhan Yazıcıoğlu 'Kahve Sohbetleri'ne konuştu!
Erhan Yazıcıoğlu 'Kahve Sohbetleri'ne konuştu! Usta sanatçı Erhan Yazıcıoğlu, YouTube'un fenomen programı 'Kahve Sohbetleri'ne konuk oldu.
28.11.2017 Magazin
Erhan Yazıcıoğlu 50. sanat yılında dede oldu!
Erhan Yazıcıoğlu 50. sanat yılında dede oldu! Usta oyuncu Erhan Yazıcıoğlu, sanat hayatının 50. yılını özel bir projeyle kutlamaya hazırlanıyor.
24.11.2017 Kültür Sanat

Benzer Haber Etiketleri

Erhan Yazıcıoğlu ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki erhan yazıcıoğlu haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.